2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bizim krizlerde akşam 7den itibaren başlıyor gece 11-12 ye kadar sürüyor.Sürekli emmek istiyor çok emince kusuyor. Ne banyo ne masaj işe yaramıyor. Uykusuzluktan gözleri kızarıyor ama bir türlü dalamıyor.Geceye nazaran gündüzleri daha rahat Elhamdülillah.

Bu emme sanırım gaz sancisindan ya yada kolikten heralde

Meme+mama veren arkadaşlar, mamayı kaç cc veriyorsunuz? 60 lik veriyorum hala ama doymuyor galiba, uykusu var, memede uyuyor, yatırınca 5 dk sonra elini emerek uyanıp ağlıyor, sutumde yetmiyor diye çok üzülüyorum, napcam bilmiyorum

Mesela benimde memeler boşalınca sıkınca sut tanziksiz geliyor, muhtemelen yorulup uyuyakaliyor 5 10 dk sonra yine uyanıyor, ne yapacağız o zaman

şampuan ne kullaniyosunuz, bizdede konak oldu, yağladım yıkadım 2 kez, hala var, mustela dan şüpheleniyorum

amin canım inşallah

Mesela benimde memeler boşalınca sıkınca sut tanziksiz geliyor, muhtemelen yorulup uyuyakaliyor 5 10 dk sonra yine uyanıyor, ne yapacağız o zaman
Sütün tazyiksiz gelmesi iyi bişi değil mi? Bizde çok tazyik problemi var, boğuluyor, öksüryor ve hava yutuyor çocuk, o yüzden süt azalıp da tazyiksiz gelmeye başlayınca daha iyi oluyormuş gibi geliyor bana.

Ay canım yaa benm ki hallerden hallere giriyor. Normalde bile sürekli kendini kasan bi çocuk bacakları falan hep sopa yutmus gibi insallah bişeyi yoktur

Canım 90 CC veriyorum 4 saatte 1 aralarda emziriyorum ama çok acikirsa mama süresi kısalıyor. Bu şekilde iyi kilo aldı ama sanki artık bizimkine de 90 yetmeyecek gibi

Olabilir canım haklsın, 1-3 çay kaşığı veriyorum tadımlık 3. Aya girmemize 10 gün kaldı. 4. Ayda da günde 2 defa falan veririm yine çok değil. Damak tadı herseye alışsın istiyorum. Kayınvalidem hep böyle yapmıs 6. Ayda ek gıdaya geçen bebekler hep seçici oluyor çevremde çok örneği var maalesef.
Benm tek mememin yarası geçmedi onu sürekli sağıp biberonla veriyorum zaten pekte emzirme olayına adapte olamadık. Sürekli emmek istiyor fakat düzgün memeyi tutamıyor. Emdiği yere kadar artık

60 çok az canım. 90a çıkarmalısın. Benm bebeğim 150 ile anca doyuyor aç ise

Bu emme sanırım gaz sancisindan ya yada kolikten heralde
Canım,kızımın kolik olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Küçük oğlum kolikti ve gece gündüz çok zordu ona bakınca kızımın yaşadığı uyku problemi gibi geliyor. Gaz sancısını gün içinde yaşıyor ama krize girecek şekilde değil.

Canım kemik suyu biraz erken sanki normalde de 8. Aydan sonra başlanıyor et ve kemik suyuna
Değişk birşeyle karsılasmadık canım alerji , gaz veya kakasında değişiklik olsaydı keserdim hemen ama şuan iiyi gidiyor zaten çok az veriyorum tadımlık

Evet bizdede arada oluyor o.ama tazyiksiz azalmış gibi düşünüyorum meme de yumuşak oluyor yani boş olmuyor mu, yanlış mi düşünüyorum, ilk çocuk olunca ne düşüneceğimi bilemiyorum

4. Ay erken değil mi birde daha yeni gaz sancıları biticekken
Hemen baslamayacağm canım herseye. Katı vermeyeceğim hep sulu şeyler vereceğim. Sebze suları meyve suları çorba vs. Şuanlılk iyi gidiyor

Canım 90 CC veriyorum 4 saatte 1 aralarda emziriyorum ama çok acikirsa mama süresi kısalıyor. Bu şekilde iyi kilo aldı ama sanki artık bizimkine de 90 yetmeyecek gibi

60 çok az canım. 90a çıkarmalısın. Benm bebeğim 150 ile anca doyuyor aç ise
bi kez 90 verdim o da gazi artırdı, ama doğru diyosunuz yeni doğduğunda da 60 veriyorduk..sütüm yetmiyor diye çok uzuluyorum ama sürekli emerse saat başı,yetmez tabi..

bi kez 90 verdim o da gazi artırdı, ama doğru diyosunuz yeni doğduğunda da 60 veriyorduk..sütüm yetmiyor diye çok uzuluyorum ama sürekli emerse saat başı,yetmez tabi..
Bizimde aynı canım sürekli emiyor depolamayamıyor ki süt. Mecbur aksama kadar anca idare ediyoruz sonra mama veriyorum 150 lilik. 120 yi net içiyor ama 150 yi bazen bırakıyor azıcığını. 90 ver sen gaz yapıyorsa mama değiştir. Ben golden goat kullanıyorum çok memnunum

Ay canım yaa benm ki hallerden hallere giriyor. Normalde bile sürekli kendini kasan bi çocuk bacakları falan hep sopa yutmus gibi insallah bişeyi yoktur
Yoktur cnm kardeşimin bebeğinin gazı olmadığı halde kasıyordu Dr a götürdü hiçbir şeyi yok deyip gönderdi
Evham yapıyorum ben artık her şeyi hamile kalmadan önce panik atağı vardı sanırım o nüks ediyor he rşeye takılıp içimi sıkmaya başladım bu ara,

Evet bizdede arada oluyor o.ama tazyiksiz azalmış gibi düşünüyorum meme de yumuşak oluyor yani boş olmuyor mu, yanlış mi düşünüyorum, ilk çocuk olunca ne düşüneceğimi bilemiyorum
İçi boş oluyor evet ama süt anında üretilen bir şey diye biliyorum. Yani içi boş olsa bile çektikçe üretilmeye devam ediyor. Hatta memelerde bekleyen sütün su oranı arttığı için ben yumuşamış memeyi emzirmeyi daha çok seviyorum.

Merhaba benim oğlumda da gebelikte bir böbreği var bir böbreği görünmüyor dendi doğduktan sonra araştırdık epey hastane gezdik o böbrek var dendi fakat yerinde değil ve diğerinden küçük şuan oğlum 3 unu bitirdi çok şükür sağlıklı arada tahlil tutup enfeksiyon kalmamasına dikat ediyoruz rabim korusun tabiki sizinkileride

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…