- 8 Eylül 2021
- 1.892
- 2.892
- 83
benim annemde ben bakarım tabi ama sen yinede ücretsiz izin al biraz, senin kokunu istiyor bebek diyorBana da öyle dediler cnm hep boşver herkes konuşuyor, bende sağmak istiyorum su sıra, haziranda seminerlere gidicem ama anca yetiyor oğluma, annem de hemen sagma çıkmaz zaten mama veririz deyip acaip moral veriyor
aynen canımBayılırlar kendilerini anlatmayabenimde yaşadıklarım aynı ama artık üzülmek istemiyorum çocuğum büyüyor ya ne yapalım her şey dört dörtlük değil işte.
çok geçmiş olsun canımKızlar cok kotu grip oldum oğluma da geçti öksürüyor cok icim parçalanıyor ya ben iyilesmedikce o daha kötü oluyor, doktora götürdük soğuk algınlığı dedi bi damla verdi sadcee ciğerler temiz dedi, benim bian önce iyileşmem lazım, neler yapabilirim, buhar yapıyorum kendime ıhlamur içiyorum ama hiç faydası olmadı
canım geçmiş olsun, bizde 1 2 kez oldu öyle tekrar olmadi, sizinde tekrarı olmaz inşallah kotu düşünmeKızlar bebeğinde kusma problemi olan var mı?
Bugün hortumdan fışkırır gibi öyle bir kustu ki.
Yarın hastaneye gideceğiz zaten.
Moralim bozuldu ya inşallah reflüden falandır ne yapmak gerek bilmiyorum
Emzirdikten sonra 15 dk falan dik tutmak lazım canım ben öyle yapmazsam eğer kusuyorKızlar bebeğinde kusma problemi olan var mı?
Doktorumuz linola ürünlerini Önerdi atopik ciltler için en uygunlardan birisiymiş ama eşim doktor önermeden 2 gün önce babenin Konak önleyici şampuanını almış yorumları çok güzel bende yarın deneyeceğim ama linola doktor tavsiyesi olduğu için aklında bulunsun canım bi dene istersen yorumları okudum ben musteladan memnun olmayanlar ondan çok memnun kalmışlarşampuan ne kullaniyosunuz, bizdede konak oldu, yağladım yıkadım 2 kez, hala var, mustela dan şüpheleniyorum
Pek yorum yapmak istemedim aslında ama çektiklerimi yaşayınca boynuma bunu söylemeyi borç bilirim, kimse yaşasın istemem. Demiştim kızımı 4 aylıkken başlatmak zorunda kaldık diye. Başta bi sıkıntı olmuyor zaten ileride oluyor. Yani şöyle benim kızın bağırsakları parazit dolmuş 1 yaşındayken 8 gün hastanede yattı. Daha da yatacaktı ama tüm damar yolları şiştiği için kafasından serum bağlayabiliriz artık dediler ağladım taktırmadım ve öyle çıkış yapıp ilaçlarla devam ettik. Bebeğin ufak ve bağırsakları heniz anne sütü dışında hiçbirşey istemiyor. Acil durumlarda da mama. Ama bu ikisi dışında su bile önerilmiyorken birşeyler vermek şuan anlayamasan da ileride sıkıntıya sokar seni de bebeğinide. Eskiler öyle yapmış evet ama bağırsaklar parazit dolmuş dolmamış anlayamazlardı hastalanırmış çocuklar bi şekilde de iyileşirmiş. Neyin sebep olduğunu bile bilmezler ki. Ben çok çektim arkadaşım o konuda o yüzden ısrarla yaşadıklarımı yaşamaman için bir kez daha düşünmeni isterim kararını asla sorgulamam sadece yaşadığımı kimse yaşamasın istiyorum ve en içten şekilde uyarma gereğinde bulunuyorum.Bi sıkıntı yasamadıık canım
Ben oğlumu küvezden aldıktan sonra ertesi gün zatürre oldum 41 derece ateşle. Ağzımdan maskemi hiç eksik etmedim ona da geçmedi çok şükür. Bal karabiber zencefil karıştırıp yiyebilirsin pekmez ve tereyağ yapabilirsin öksürük için çok iyi geliyorlar canım çok geçmiş olsunKızlar cok kotu grip oldum oğluma da geçti öksürüyor cok icim parçalanıyor ya ben iyilesmedikce o daha kötü oluyor, doktora götürdük soğuk algınlığı dedi bi damla verdi sadcee ciğerler temiz dedi, benim bian önce iyileşmem lazım, neler yapabilirim, buhar yapıyorum kendime ıhlamur içiyorum ama hiç faydası olmadı
Şimdi yaşamaya bilirsiniz ama ileride sağlık problemleri çıkabilir.yine de sizin tercihiniz tabi ki...Bi sıkıntı yasamadıık canım
Canım bende hamile ilken fena grip olmuştum son haftalarda şu tarif bana çok çok iyi geldi bi dene sabah akşam yapıyorsun 1 kaşık bal 1 kaşık limon 1 kaşık sirke çok az ılık su ile karıştırıp içiyorsun bana iyi geldi şükür sana da şifa olsun inşKızlar cok kotu grip oldum oğluma da geçti öksürüyor cok icim parçalanıyor ya ben iyilesmedikce o daha kötü oluyor, doktora götürdük soğuk algınlığı dedi bi damla verdi sadcee ciğerler temiz dedi, benim bian önce iyileşmem lazım, neler yapabilirim, buhar yapıyorum kendime ıhlamur içiyorum ama hiç faydası olmadı
Bebek 6 ay olmadan zaten oruç önerilmiyor canım niye tutuyorsun ki bırak borç olarak kalsın seneye ek gıda süreci tam olucak zaten o sırada tutarsın3 gün gayet güzel orucumu tuttum ama dün akşam üstü sütümün azaldığını hissettim. Akşam da biberondan tiksinen bebe kavga dövüş 2 ölçü mama içti demek ki doymamış kuzum.
tesekkur ederim canım, bakayim hemenDoktorumuz linola ürünlerini Önerdi atopik ciltler için en uygunlardan birisiymiş ama eşim doktor önermeden 2 gün önce babenin Konak önleyici şampuanını almış yorumları çok güzel bende yarın deneyeceğim ama linola doktor tavsiyesi olduğu için aklında bulunsun canım bi dene istersen yorumları okudum ben musteladan memnun olmayanlar ondan çok memnun kalmışlar
Bizde de 2 3 sefer öyle kusma oldu. Ve genelde doydugu halde devam emmek istediği zamandan sonra oldu.Kızlar bebeğinde kusma problemi olan var mı?
Emzirdikten sonra 15 dk falan dik tutmak lazım canım ben öyle yapmazsam eğer kusuyor
1 gün tutup 1 bir tutmayabilirsin. Zaten farz değil şu an sana oruç. Allah kabul etsin3 gün gayet güzel orucumu tuttum ama dün akşam üstü sütümün azaldığını hissettim. Akşam da biberondan tiksinen bebe kavga dövüş 2 ölçü mama içti demek ki doymamış kuzum.
GerçektenmiPek yorum yapmak istemedim aslında ama çektiklerimi yaşayınca boynuma bunu söylemeyi borç bilirim, kimse yaşasın istemem. Demiştim kızımı 4 aylıkken başlatmak zorunda kaldık diye. Başta bi sıkıntı olmuyor zaten ileride oluyor. Yani şöyle benim kızın bağırsakları parazit dolmuş 1 yaşındayken 8 gün hastanede yattı. Daha da yatacaktı ama tüm damar yolları şiştiği için kafasından serum bağlayabiliriz artık dediler ağladım taktırmadım ve öyle çıkış yapıp ilaçlarla devam ettik. Bebeğin ufak ve bağırsakları heniz anne sütü dışında hiçbirşey istemiyor. Acil durumlarda da mama. Ama bu ikisi dışında su bile önerilmiyorken birşeyler vermek şuan anlayamasan da ileride sıkıntıya sokar seni de bebeğinide. Eskiler öyle yapmış evet ama bağırsaklar parazit dolmuş dolmamış anlayamazlardı hastalanırmış çocuklar bi şekilde de iyileşirmiş. Neyin sebep olduğunu bile bilmezler ki. Ben çok çektim arkadaşım o konuda o yüzden ısrarla yaşadıklarımı yaşamaman için bir kez daha düşünmeni isterim kararını asla sorgulamam sadece yaşadığımı kimse yaşamasın istiyorum ve en içten şekilde uyarma gereğinde bulunuyorum.
Canım eşim hastalandı ateşi çok çıktı.biz hemen evden ayrıldık anneme geçtik. Ama ne yazıkki banada geçmiş gribi. Ben de çok hastayım ateşim çıkıyor. Yavrumada geçti sanırım sürekli öksürüyor ve kusuyor. Şimdide ishali basladıKızlar cok kotu grip oldum oğluma da geçti öksürüyor cok icim parçalanıyor ya ben iyilesmedikce o daha kötü oluyor, doktora götürdük soğuk algınlığı dedi bi damla verdi sadcee ciğerler temiz dedi, benim bian önce iyileşmem lazım, neler yapabilirim, buhar yapıyorum kendime ıhlamur içiyorum ama hiç faydası olmadı
Kızlar cok kotu grip oldum oğluma da geçti öksürüyor cok icim parçalanıyor ya ben iyilesmedikce o daha kötü oluyor, doktora götürdük soğuk algınlığı dedi bi damla verdi sadcee ciğerler temiz dedi, benim bian önce iyileşmem lazım, neler yapabilirim, buhar yapıyorum kendime ıhlamur içiyorum ama hiç faydası olmadı
Çok çok geçmiş olsun cnm. Dr ilaç verdiyse muhakkak kullan. Bazen ilaçsız iyileşeöiyor insan bebeğe ilaç geçmesin diye daha kötü olma sonuçta onun annesine ihtiyacı varKızlar cok kotu grip oldum oğluma da geçti öksürüyor cok icim parçalanıyor ya ben iyilesmedikce o daha kötü oluyor, doktora götürdük soğuk algınlığı dedi bi damla verdi sadcee ciğerler temiz dedi, benim bian önce iyileşmem lazım, neler yapabilirim, buhar yapıyorum kendime ıhlamur içiyorum ama hiç faydası olmadı
Çok geçmiş olsunCanım eşim hastalandı ateşi çok çıktı.biz hemen evden ayrıldık anneme geçtik. Ama ne yazıkki banada geçmiş gribi. Ben de çok hastayım ateşim çıkıyor. Yavrumada geçti sanırım sürekli öksürüyor ve kusuyor. Şimdide ishali basladı
Doktora götüreceğiz birazdan. İnsallah ciğerleri vs temizdir emmekte istemiyor hastalığından sanırım .yaramaz çocuk gitti öylece bakıyor tavana yavrum ya
Sana da geçmiş olsun cnm ben doğal yollarla geçirmeyi denedim ama olmadı bence hem kendin hem oğlun gidin doktora, benim paşayı da perşembe gecesi acile götürdük ilac verdi ama ben kötü oldukça yavrum da kötü oldu, öksürüyor bide ağlıyor tıkanıyor küçüğümCanım eşim hastalandı ateşi çok çıktı.biz hemen evden ayrıldık anneme geçtik. Ama ne yazıkki banada geçmiş gribi. Ben de çok hastayım ateşim çıkıyor. Yavrumada geçti sanırım sürekli öksürüyor ve kusuyor. Şimdide ishali basladı
Doktora götüreceğiz birazdan. İnsallah ciğerleri vs temizdir emmekte istemiyor hastalığından sanırım .yaramaz çocuk gitti öylece bakıyor tavana yavrum ya
Vicdan azabı yaptırıyor anlıyorum seniSana da geçmiş olsun cnm ben doğal yollarla geçirmeyi denedim ama olmadı bence hem kendin hem oğlun gidin doktora, benim paşayı da perşembe gecesi acile götürdük ilac verdi ama ben kötü oldukça yavrum da kötü oldu, öksürüyor bide ağlıyor tıkanıyor küçüğümdaha yeni atlattı hastalığı, bneim yüzümden yine geçti hastalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?