2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bana da öyle dediler cnm hep boşver herkes konuşuyor, bende sağmak istiyorum su sıra, haziranda seminerlere gidicem ama anca yetiyor oğluma, annem de hemen sagma çıkmaz zaten mama veririz deyip acaip moral veriyor
benim annemde ben bakarım tabi ama sen yinede ücretsiz izin al biraz, senin kokunu istiyor bebek diyor
Bayılırlar kendilerini anlatmaya benimde yaşadıklarım aynı ama artık üzülmek istemiyorum çocuğum büyüyor ya ne yapalım her şey dört dörtlük değil işte.
aynen canım
çok geçmiş olsun canım

Kızlar bebeğinde kusma problemi olan var mı?
Bugün hortumdan fışkırır gibi öyle bir kustu ki.
Yarın hastaneye gideceğiz zaten.
Moralim bozuldu ya inşallah reflüden falandır ne yapmak gerek bilmiyorum
canım geçmiş olsun, bizde 1 2 kez oldu öyle tekrar olmadi, sizinde tekrarı olmaz inşallah kotu düşünme

Emzirdikten sonra 15 dk falan dik tutmak lazım canım ben öyle yapmazsam eğer kusuyor

şampuan ne kullaniyosunuz, bizdede konak oldu, yağladım yıkadım 2 kez, hala var, mustela dan şüpheleniyorum
Doktorumuz linola ürünlerini Önerdi atopik ciltler için en uygunlardan birisiymiş ama eşim doktor önermeden 2 gün önce babenin Konak önleyici şampuanını almış yorumları çok güzel bende yarın deneyeceğim ama linola doktor tavsiyesi olduğu için aklında bulunsun canım bi dene istersen yorumları okudum ben musteladan memnun olmayanlar ondan çok memnun kalmışlar

Bi sıkıntı yasamadıık canım
Pek yorum yapmak istemedim aslında ama çektiklerimi yaşayınca boynuma bunu söylemeyi borç bilirim, kimse yaşasın istemem. Demiştim kızımı 4 aylıkken başlatmak zorunda kaldık diye. Başta bi sıkıntı olmuyor zaten ileride oluyor. Yani şöyle benim kızın bağırsakları parazit dolmuş 1 yaşındayken 8 gün hastanede yattı. Daha da yatacaktı ama tüm damar yolları şiştiği için kafasından serum bağlayabiliriz artık dediler ağladım taktırmadım ve öyle çıkış yapıp ilaçlarla devam ettik. Bebeğin ufak ve bağırsakları heniz anne sütü dışında hiçbirşey istemiyor. Acil durumlarda da mama. Ama bu ikisi dışında su bile önerilmiyorken birşeyler vermek şuan anlayamasan da ileride sıkıntıya sokar seni de bebeğinide. Eskiler öyle yapmış evet ama bağırsaklar parazit dolmuş dolmamış anlayamazlardı hastalanırmış çocuklar bi şekilde de iyileşirmiş. Neyin sebep olduğunu bile bilmezler ki. Ben çok çektim arkadaşım o konuda o yüzden ısrarla yaşadıklarımı yaşamaman için bir kez daha düşünmeni isterim kararını asla sorgulamam sadece yaşadığımı kimse yaşamasın istiyorum ve en içten şekilde uyarma gereğinde bulunuyorum.

Ben oğlumu küvezden aldıktan sonra ertesi gün zatürre oldum 41 derece ateşle. Ağzımdan maskemi hiç eksik etmedim ona da geçmedi çok şükür. Bal karabiber zencefil karıştırıp yiyebilirsin pekmez ve tereyağ yapabilirsin öksürük için çok iyi geliyorlar canım çok geçmiş olsun

burcusami geçmiş olsun canım, ballı limonlu su iç. İlaç vermedi mi doktor sana ihmal etme kullan. Geçen hafta boğaz ağrısından perişan oldum doktora gitmemek için çok direndim ama artık yutkunmak bile acı vermeye başlayınca mecburen gittim ve antibiyotik kullandım toparlandım çok şükür.

NedirYani geçmiş olsun canım. Kusma sorunu genel olarak yok sadece çok emdiği zaman yaşıyoruz. 2 gün önce senin dediğin şekilde fışkırırcasına kustu ama devamı gelmedi,sende endişe etme. Emzirdikten sonra hemen hazmedebiliyorlar hareket edince de dışa atıyor diye düşünüyorum.

3 gün gayet güzel orucumu tuttum ama dün akşam üstü sütümün azaldığını hissettim. Akşam da biberondan tiksinen bebe kavga dövüş 2 ölçü mama içti demek ki doymamış kuzum.

Canım bende hamile ilken fena grip olmuştum son haftalarda şu tarif bana çok çok iyi geldi bi dene sabah akşam yapıyorsun 1 kaşık bal 1 kaşık limon 1 kaşık sirke çok az ılık su ile karıştırıp içiyorsun bana iyi geldi şükür sana da şifa olsun inş

3 gün gayet güzel orucumu tuttum ama dün akşam üstü sütümün azaldığını hissettim. Akşam da biberondan tiksinen bebe kavga dövüş 2 ölçü mama içti demek ki doymamış kuzum.
Bebek 6 ay olmadan zaten oruç önerilmiyor canım niye tutuyorsun ki bırak borç olarak kalsın seneye ek gıda süreci tam olucak zaten o sırada tutarsın

tesekkur ederim canım, bakayim hemen

Bizde de 2 3 sefer öyle kusma oldu. Ve genelde doydugu halde devam emmek istediği zamandan sonra oldu. cagilbilgin in dediğini yapıyorum bende, nadiren kusuyor.
Emzirdikten sonra 15 dk falan dik tutmak lazım canım ben öyle yapmazsam eğer kusuyor

1 gün tutup 1 bir tutmayabilirsin. Zaten farz değil şu an sana oruç. Allah kabul etsin

Gerçektenmi teeşekkürler anlattığın için.. önerilerini dikkate alacağım vermeyeceğim çok sağol canım. Sanırım haklısın. Sırf damak tadı alışsın diye vermek doğru değil

Canım eşim hastalandı ateşi çok çıktı.biz hemen evden ayrıldık anneme geçtik. Ama ne yazıkki banada geçmiş gribi. Ben de çok hastayım ateşim çıkıyor. Yavrumada geçti sanırım sürekli öksürüyor ve kusuyor. Şimdide ishali basladı
Doktora götüreceğiz birazdan. İnsallah ciğerleri vs temizdir emmekte istemiyor hastalığından sanırım .yaramaz çocuk gitti öylece bakıyor tavana yavrum ya

Çok çok geçmiş olsun cnm. Dr ilaç verdiyse muhakkak kullan. Bazen ilaçsız iyileşeöiyor insan bebeğe ilaç geçmesin diye daha kötü olma sonuçta onun annesine ihtiyacı var

Çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versin. İshal salgını varmış diye duydum cnm umarım tez zamanda iyileşirsinşz

Cok sağolun kızlar önerileriniz için dün gece bende oğlum da baya kötü olunca dayanamadım gittik doktora az önce, antibiyotik verdi bana inşallah rahatlatır biraz da oğlum da rahatlar

Sana da geçmiş olsun cnm ben doğal yollarla geçirmeyi denedim ama olmadı bence hem kendin hem oğlun gidin doktora, benim paşayı da perşembe gecesi acile götürdük ilac verdi ama ben kötü oldukça yavrum da kötü oldu, öksürüyor bide ağlıyor tıkanıyor küçüğüm daha yeni atlattı hastalığı, bneim yüzümden yine geçti hastalık

Vicdan azabı yaptırıyor anlıyorum seni ama üzülme canım olacağı var oluyor işte. Kendimizi koruyalım. Annem de tutturmus sen üşüttün çocuğada geçirdin diyor. Hep ince giyiniyorsun diyor. Off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…