2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Neden yaşar ki acaba cnm uyku problemi

mama değiştirmeye çok korkuyorum artik. Hastanede hipp vermişlerdi aslında ilk onu aldım.sonra 5.gün kontrol dr u anne sütüne en yakin mama Holle dedi keçi sutlusunu..dr a güvendim baya da pahalıydı diğerlerine göre onu aldım ve çocuğumun eli kolu kalkmadı enfeksiyon covid vb şüphelendiler..sonra başka dr sma önerdi oda ishal yaptı..simdi hipp veriyorum gaz yapıyor ama başka mama deneyecek cesaretim yok şuan
Mustela bende kullanıyorum canım Konak olmadı hiç tarama yaptınız mı hiç yıkadıktan sonra
yaptım canim, yağ surdum taradim yıkadım tekrar taradım.bebeğimin saçı yağlı gibi oluyordu konaktan önce de , sizde öyle bir şey yaptı mi, ben degistircem ama ne alsam bilemedim

Canım bana bir ay kontrolunde doktor 60 ver içerse 90 dene dedi ve 90la devam ettik. Sen 90 ver güzelce gazını çıkar
bizim dr da mamayı azaltalim dedi en son ama önümüzdeki hafta kontrole gidince ne diyecek bakalim, bu aksam 90lik verdim

Hipp bizdede çok gaz yaptı, uyku esnasında dahi gaz sancısı çekiyordu oğlum. Golden goat denedik organik mama adı altında. Oğlum hiç sevmedi yüzünü eksiterek reddetti.. bizde şu an aptamille devam ediyoruz,tadı şekerli ama en sorunsuzu bu.. hiç vermek istemiyorum aslında.. bir anne için anne sütü yetersizliği çok zor bir durum. Umarim zamanla artar

bizim dr da mamayı azaltalim dedi en son ama önümüzdeki hafta kontrole gidince ne diyecek bakalim, bu aksam 90lik verdim
Kontrolde kilo alımına bak bakalım canım benimki 1 kg 200 gram almış. İlk ay kontrolunde çok az kilo almıştı. Onun için bu sefer iyi buldu ve böyle devam dedi. İnşallah iyi uyumustur. Ben 22.45 de mama verip yatırdım. 03.30 da uyandı mama yedi normalde hemen uyur bu sefer memede istedi. Yani aslında bebek belli ediyor. Doktorun anne sütü ile beslenmesine önem veriyor olabilir Ahh keşke sütüm gelse de cuk cuk diye icebilse. Süt durumun nasıl.

Canım holle biraz ağır bir mamaymış sanırım.
Ben kendi mamamı bulamayınca SMA aldım bebeğimi ishal yaptı. 2 gün denedim su gibiydi hemen bıraktım. Hatta mama vermedim sütüm ile idare ettirdim bi şekilde . Kilo da alamaz ki o ishalle. Golden goat hem ishal yapmıyor hem de gaz sancısı yapmıyor. Hipp bitince bir de golden goat denemeni tavsiye ederim

İnşallah canım..aslında sürekli emmese sut olacak, gece ve sabah yeterli oluyor çünkü.. Arkadaşım e bebekteki malt iceceklerin iyi sut yaptığını söyledi olmazsa bide onu deneyecegim
mamayı bende 22.45 te verdim ve 3.30 da bizde uyandik gece mama vermiyorum çok çok gerekmezse, dr gece verme sutunu içsin dedi.bizimde ilk ay azdı kg, dr mamayı her 2.emişin arkasına 30 luk ver dedi sürekli emdiği için, ama doymuyor diye sonra gündüz uyumazsa vb..60 lik ver yatmadan mutlaka ver ki gece sende uyu sütün olsun dedi..bakalim bu kontrolde ne olcak, inşallah hepimizin bol bol sütü olsun..geçen gün küçük bebeği olan biri, sut saklama poşeti aldinmi dedi hayir dedim şaşırıyor sütün basta bol bol akarken sağıp koymadan mi benim ustum başım ıslanıyordu sütten hep buzluğa attım diyor, karşısındakinin o kadar sütü var mi yok mu hic düşünmeden, üzüldüm bende yani bebeğim için.. Bu arada sutum gece oluyor, gündüz öğlene kadar baya azalıyor çünkü sürekli emmek istiyor bebiş, gündüz uykusu da yok hic , uyusa 1 2 saat en azından bende dinlenirim

Bana da öyle dediler cnm hep boşver herkes konuşuyor, bende sağmak istiyorum su sıra, haziranda seminerlere gidicem ama anca yetiyor oğluma, annem de hemen sagma çıkmaz zaten mama veririz deyip acaip moral veriyor

Bayılırlar kendilerini anlatmaya benimde yaşadıklarım aynı ama artık üzülmek istemiyorum çocuğum büyüyor ya ne yapalım her şey dört dörtlük değil işte.

Bizde mustela bişey yapmadı canım sebamedte iyi diyorlar ama bilemiyorum

Kızlar cok kotu grip oldum oğluma da geçti öksürüyor cok icim parçalanıyor ya ben iyilesmedikce o daha kötü oluyor, doktora götürdük soğuk algınlığı dedi bi damla verdi sadcee ciğerler temiz dedi, benim bian önce iyileşmem lazım, neler yapabilirim, buhar yapıyorum kendime ıhlamur içiyorum ama hiç faydası olmadı

Kızlar bebeğinde kusma problemi olan var mı?
Bugün hortumdan fışkırır gibi öyle bir kustu ki.
Yarın hastaneye gideceğiz zaten.
Moralim bozuldu ya inşallah reflüden falandır ne yapmak gerek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…