- 5 Ekim 2017
- 1.132
- 996
- 123
Verem asisiyla ya aynı anda yada 1 ay arayla yapılması gerekiyor.. rotavirus ve menenjit aşısı maalesef özel aşılar. Rotavirusun tek dozu 495, menenjitin tek dozu 700.. bakanlık bu aşıları karsilamiyorilk cocukta yapıp yapmadığımı hiç hatırlamıyorum
yarın 2 ay kontrolümü var , dr danışayım
ona göre yaptırabilirim.
Rota ağızdan damla olarak yapılıyor canım ücretli bi aşıverem - 5li karma bir de konjuge yapıldı rota yapılmadı galiba
cocuk çığlık çığlığa olunca aklıma bunlarda rota varmıydı demek gelmedi
e-nabızda yazmıyor rota diye
Bencede cnm ya ama fırsat yok ki oğlumdan, bugün sağlık ocağına gittik ya 1 saat içinde yırtmış kendini annem aradi hadi gelin ağlıyor cok diyeCanım geçenlerde bende öksğrdüm baya evden de çıkmıyorum. Şöyle evden çıkma çıkma bir kere balkona çamaşır asmaya çıkınca soğuk alıp hasta oldum arada çıkıp hava almak lazım kapalı kalmaktan oluyor
Doktorlar öneriyor canım ki bence yapılması lazım benim kuzenime yapılmamıştı hastalığı geçirdi 8 yaşındayken şimdi kalbinde sıkıntı var her ay aşı olmak zorunda kalıyorilk cocukta yapıp yapmadığımı hiç hatırlamıyorum
yarın 2 ay kontrolümü var , dr danışayım
ona göre yaptırabilirim.
Amin insallah cnm, perşembe kontrolümüz var ama sanırım bu durumda aşı yapmazlar oğlumaAy yazmışsın görmedim. İyi yapmışsın doktora gitmekle . Tez vakitte iyileşin ikinizde inşallah.
İki çeşidi var canım rotanın biri 2. 4. 6. Ayda biri de 3. Ve 5. Ayda yapılıyor hangisini seçeceğin sana bağlı ben 3 ve 5te yapılanı seçtim bebeğe ağır gelmesin diye menenjitide 7 9 ve 12. Ayda yaptırıcam menenjit daha ağır bi aşı olduğu için genelde 6. Aydan sonra öneriyorlar bebeğin bağışıklık sistemi tam o zaman oturduğu içinArkadaşlar bizde verem aşısını yarın yaptiracaktik, kalmadığı için 13 nisana randevu verdi hemşire.. bu arada rotavirus ve verem aşısını aynı andami yoksa 1 ay aralıklami yaptiracaksiniz? Bugun medikalpark ta gittiğimiz Dr ağızdan alındığı için aşı aralığı önemli değil diyor, aynı hastanede başka bir Dr a sordum, o da ya 1 ay arayla yada aynı anda yapılması gerektiğini söyledi...
Kuzum ya çok geçmiş olsun . Yavrular hasta olmasa keşkeCanım eşim hastalandı ateşi çok çıktı.biz hemen evden ayrıldık anneme geçtik. Ama ne yazıkki banada geçmiş gribi. Ben de çok hastayım ateşim çıkıyor. Yavrumada geçti sanırım sürekli öksürüyor ve kusuyor. Şimdide ishali basladı
Doktora götüreceğiz birazdan. İnsallah ciğerleri vs temizdir emmekte istemiyor hastalığından sanırım .yaramaz çocuk gitti öylece bakıyor tavana yavrum ya
Yaptırayım diyorum ben bayram önümüz kalabalığa gireriz illa ki ne olur ne olmaz. Oğlumda hepsini 2. Ayda oldu bi sıkıntı olmamıştı inşallah kızımda da olmaz.Rotayı ben 12. Haftada yaptırcam canım zaten 3 aşı zor bide o sırada ağızdan vermek çok zor olur ağızdan çıkarır
Rota özel aşı canım. Zehirli ishal için yapılıyor, doktora sor zaten onerecektir çok önemli çünkü.verem - 5li karma bir de konjuge yapıldı rota yapılmadı galiba
cocuk çığlık çığlığa olunca aklıma bunlarda rota varmıydı demek gelmedi
e-nabızda yazmıyor rota diye
Ateş varsa yapmazlar sanirim,daha vakti var zaten iyi olsunda haftaya olur.Amin insallah cnm, perşembe kontrolümüz var ama sanırım bu durumda aşı yapmazlar oğluma
İki dozlu olan 2. ve 4. Ayda da olabiliyor kuzum. Zaten iki dozu yaptırmak daha mantıklı.İki çeşidi var canım rotanın biri 2. 4. 6. Ayda biri de 3. Ve 5. Ayda yapılıyor hangisini seçeceğin sana bağlı ben 3 ve 5te yapılanı seçtim bebeğe ağır gelmesin diye menenjitide 7 9 ve 12. Ayda yaptırıcam menenjit daha ağır bi aşı olduğu için genelde 6. Aydan sonra öneriyorlar bebeğin bağışıklık sistemi tam o zaman oturduğu için
Bende 2 doz olan rota rix yaptrcgm.. rota teq eski tip bı aşiymis,3 doz olan.. bizede Dr menenjitin ilk dozunu 5.ayda vurdurabilirsiniz dedi.. peki verem aşısını vurdurdunuzmu? Asi aralığı olacakmi verem ve rota nin arasinda?İki çeşidi var canım rotanın biri 2. 4. 6. Ayda biri de 3. Ve 5. Ayda yapılıyor hangisini seçeceğin sana bağlı ben 3 ve 5te yapılanı seçtim bebeğe ağır gelmesin diye menenjitide 7 9 ve 12. Ayda yaptırıcam menenjit daha ağır bi aşı olduğu için genelde 6. Aydan sonra öneriyorlar bebeğin bağışıklık sistemi tam o zaman oturduğu için
Benim ilk bebeğim canım bide bizim ki nazlı ondan bilemedim bi gidince sağlık ocağındaki doktora sorarım geneKuzum ya çok geçmiş olsun . Yavrular hasta olmasa keşke
Yaptırayım diyorum ben bayram önümüz kalabalığa gireriz illa ki ne olur ne olmaz. Oğlumda hepsini 2. Ayda oldu bi sıkıntı olmamıştı inşallah kızımda da olmaz.
Rota özel aşı canım. Zehirli ishal için yapılıyor, doktora sor zaten onerecektir çok önemli çünkü.
Ateş varsa yapmazlar sanirim,daha vakti var zaten iyi olsunda haftaya olur.
Verem 5li karma ve konjuge pnomokok aşısını cuma yaptırcam canım 73 günlük olduğu sıraya gün verdiler bize sağlık ocağında bana 12. Haftada yapıyoruz dediler ama gidince tekrar bi sorucamBende 2 doz olan rota rix yaptrcgm.. rota teq eski tip bı aşiymis,3 doz olan.. bizede Dr menenjitin ilk dozunu 5.ayda vurdurabilirsiniz dedi.. peki verem aşısını vurdurdunuzmu? Asi aralığı olacakmi verem ve rota nin arasinda?
Ben veremle aynı anda vurduracağim rota rix i.. hemşire gelmeden önce bebeğin banyosunu yaptırmami istedi, aşı sonrası banyo yapılmamasi lazımmış 5-6 gün.. ins sorunsuz şekilde atlatrzVerem 5li karma ve konjuge pnomokok aşısını cuma yaptırcam canım 73 günlük olduğu sıraya gün verdiler bize sağlık ocağında bana 12. Haftada yapıyoruz dediler ama gidince tekrar bi sorucam
Evet banyoyu bana da dediler canım verem aşısının tutmama ihtimaline karşı öyle diyorlarBen veremle aynı anda vurduracağim rota rix i.. hemşire gelmeden önce bebeğin banyosunu yaptırmami istedi, aşı sonrası banyo yapılmamasi lazımmış 5-6 gün.. ins sorunsuz şekilde atlatrz
Yaaa kıyamam şifa olsun inşallah..bizde pzt yapilacak şimdiden içim gidiyor, sırf bagirmazsa diye emzik aldım..ateşten de korkuyorum ya inşallah sorunsuz hallolurbugün aşı oldu, 3 iğne yedi, hele verem aşaısını içne sokmayıp derinin arasına azıcık cevirecek yaptı, oğlanı iki kişi zor zabdettik, gelidiğimizden beri memede
aramızda 1 gün var dun ortalığı yıktık ama gaz vardı, bugün çok şükür daha iyiyizKızlar,sanki 3. ayda biraz daha kolaylaştı işler ne dersiniz? Sürekli konuşmamı istiyor bu ara, beni dinliyor filan.
Yoksa geçici mi bu duzelme
Sor cnm ona göre hareket edersin. Önümüzün bayram olması beni endişelendiriyor.Benim ilk bebeğim canım bide bizim ki nazlı ondan bilemedim bi gidince sağlık ocağındaki doktora sorarım gene
Gaz varken benimki de çok ağlıyor da gazi da azaldı sanki bu ara. İnşallah bu ay daha rahat oluruz.aramızda 1 gün var dun ortalığı yıktık ama gaz vardı, bugün çok şükür daha iyiyiz
Ateşi yok cok şükür cnm, perşembe gittiğimizde gelin haftaya duruma göre bakalım dedi ama hala öksürüyorKuzum ya çok geçmiş olsun . Yavrular hasta olmasa keşke
Yaptırayım diyorum ben bayram önümüz kalabalığa gireriz illa ki ne olur ne olmaz. Oğlumda hepsini 2. Ayda oldu bi sıkıntı olmamıştı inşallah kızımda da olmaz.
Rota özel aşı canım. Zehirli ishal için yapılıyor, doktora sor zaten onerecektir çok önemli çünkü.
Ateş varsa yapmazlar sanirim,daha vakti var zaten iyi olsunda haftaya olur.
Benim bebeğin 3. Ayı 25 nisana geliyo canım sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama sen bayramı niye sıkıntı ettinSor cnm ona göre hareket edersin. Önümüzün bayram olması beni endişelendiriyor.
Gaz varken benimki de çok ağlıyor da gazi da azaldı sanki bu ara. İnşallah bu ay daha rahat oluruz.
Kalabalığa girecek ya ordan rota virüsü kaparsa diye endiseleniyorumBenim bebeğin 3. Ayı 25 nisana geliyo canım sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama sen bayramı niye sıkıntı ettin
Bu hafta sonu bizde bir çılgınlık yapıp dışarı yemeğe gittik ailecekBencede cnm ya ama fırsat yok ki oğlumdan, bugün sağlık ocağına gittik ya 1 saat içinde yırtmış kendini annem aradi hadi gelin ağlıyor cok diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?