2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benimde gecmedi o geçmedikçe hala lohusaymisim gibi geliyor. İçeride kan birikmiş benim o yüzden uzamış

Benimde gecmedi o geçmedikçe hala lohusaymisim gibi geliyor. İçeride kan birikmiş benim o yüzden uzamış
Benimde kan kalmış içerde Dr olabilir dedi hatta dün aniden boşaldı uzun zamandır gelmiyordu umarım bitmiştir. İlk doğumumda 10 günde geçmişti. Ne zaman sıkı bir şey giysem tayt korse gibi bir anda boşalıyor bende umarım sonunda bitmeyip işlem geçirmem. Birde o kadar bastırdılar karnıma doğumdan sonra kalmadı diye

Kanı boşaltmayi teklif etti doktor bana fakat ben tüp bebek sürecinde öyle yiprandim ki ,alttan bir işlem daha kaldıramayacagim. İnşallah temizlenir ikimizinde.

Kızlar covid olmuşuz
Bebeğimin burnu tıkalı. Kanında enfeksiyon çıkmadı şükürler olsun insallah kötülemez daha fazla böyle covid olup bebeğiyle atlatan varmı moralim çok bozuk

çok geçmiş olsun canım, inşAllah kolay atlatırsınız.

kanamam yok ama değişik bi akıntım var renksiz ama kokulu ve yapışkan bir şey
kendi doktorum doğuma yetişmeyince nöbetçi dr doğurtmuştu onu sevmedim ona gitmedim
kendi doktoruma nedense gidecek yüzüm yok, beni beklemeden doğurdun diye espiri yapmıştı yarı ciddi
bu hafta baika dr gideyim diyorum

Kanı boşaltmayi teklif etti doktor bana fakat ben tüp bebek sürecinde öyle yiprandim ki ,alttan bir işlem daha kaldıramayacagim. İnşallah temizlenir ikimizinde.
Bende çok düşük yaptım en son kan sulandırıcı kullanıyordum o yüzden doğum sonrası bastırdılar ömrümden ömür gitti ama hala kan bitmemiş inşallah inşallah canım amin

Bende çok düşük yaptım en son kan sulandırıcı kullanıyordum o yüzden doğum sonrası bastırdılar ömrümden ömür gitti ama hala kan bitmemiş inşallah inşallah canım amin
Bende kan sulandırıcı kullandım hep acaba ondan mı bitmiyor bu kanama ? Bastirdilar bana da ... hemşirenin elini sıktım hep o acıyla .

Biz atlatamadık canım hala 5. Hafta atağından beri kucağımdan inmiyor evde hiç bi iş yapamıyorum sayesinde yanımda annem olmayınca

Her gün mü geldi kanaman

Biz atlatamadık canım hala 5. Hafta atağından beri kucağımdan inmiyor evde hiç bi iş yapamıyorum sayesinde yanımda annem olmayınca

Aklimi kaybedicem, şu saat oldu sabah 5ten bu yana meme, kucak haric bes dk uyumadi ya. Artik kendimi gectim kendisi telef olmasin yorgunluktan diye ayagimda salliyorum. Birakinca uyaniyo.

Mahvoldum ya, imdat yemin ederim imdat! Ne gazmiş, ne atakmiş... Hamilelikten sikayet eden aklima tukuriyim

Aşıdan dolayı dün geceye kadar huysuzdu
Ara ara acı dolu çığlıklar atıp durdu sonra rahatladı
Ateş düşürücü vermemiştim, ateşi de çıkmadığı için ihtiyaç da duymadık şükür

Kızlar covid olmuşuz
Bebeğimin burnu tıkalı. Kanında enfeksiyon çıkmadı şükürler olsun insallah kötülemez daha fazla böyle covid olup bebeğiyle atlatan varmı moralim çok bozuk
Ayyy çok geçmiş olsun canım senin belirtilerin neler bende biraz hasta gibiyim ama pekde birşeyim yok merak ettim

Bende aynı durumdayım ne eksik ne fazla seni rahatlatır mı bilmem ama durum bu

Valla bende aynı durumdayım ne zaman geçer onuda bilmiyorum psikolojik olarak çökmüş durumdayım gerçekten hamilelik daha iyiymiş ama asla ikinci çocuk yok yani bu büyüsün işe başlamak istiyorum direk

Bende aynı durumdayım ne eksik ne fazla seni rahatlatır mı bilmem ama durum bu

Rahatlama degil de kabullenmemi sagliyor. Yapacak her seyi yapiyorum degisen bir durum yok. Ya sabir cekcez.

bende aynı durumdayım ne zaman geçer onuda bilmiyorum psikolojik olarak çökmüş durumdayım gerçekten hamilelik daha iyiymiş ama asla ikinci çocuk yok yani bu büyüsün işe başlamak istiyorum direk

Fiziken ve ruhen coktum. Bu saatten sonrasi da daha zor geciyor ustelik. Yetmezmis gibi kolik krizimiz baslayacak. Ne guzel hayatlar gercekten

1 aydır biz aynı durumdayız, memeyle kavga ede ede emmesi de cabası. Ben buna alıştım sanırım, artık arada bir uyuyunca ne yapacağımı şaşırıyorum.

Bugün bahar temizliğine başladım ( neyime lazimsa) mutfak dolaplarini silmem 6 saatimi aldı. Uyutuyorum, mutfağa geliyorum 5 dk iş yapıyorum uyanıyor.

Vallahi iyi cesaret helal olsun ve de kolay gelsin. Ben tuvalete gidip gelesiye rengi mora kaçacak kadar ağlamiş oluyo yemek yedim sadece sonra toplayamadim bile o da masada oldugu gibi kocami bekliyor.

Vallahi iyi cesaret helal olsun ve de kolay gelsin. Ben tuvalete gidip gelesiye rengi mora kaçacak kadar ağlamiş oluyo yemek yedim sadece sonra toplayamadim bile o da masada oldugu gibi kocami bekliyor.
Hep mi böyle? Atak döneminden dolayı mı? Bide kaç günlük

Bende kan sulandırıcı kullandım hep acaba ondan mı bitmiyor bu kanama ? Bastirdilar bana da ... hemşirenin elini sıktım hep o acıyla .
Kızımda da kullandım kan sulandırıcı onda kimse bastırmadı bu sefer böyle oldu normal doğuruyormuşum gibi bağırdım bende

Kriz bitmiyor ki zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…