Benimde gecmedi o geçmedikçe hala lohusaymisim gibi geliyor. İçeride kan birikmiş benim o yüzden uzamışDoktor kusması için normal dedi kızıma.
Benim de kanamam hala bitmediği için kontrole geldim. Kan tahlili ve ultrason bakıldı bir sıkıntı yok.
Gerçekten çıldırmama az kaldı.
Bitmeyen lohusa kanaması yapmışlar benim olmuş
Benimde kan kalmış içerde Dr olabilir dedi hatta dün aniden boşaldı uzun zamandır gelmiyordu umarım bitmiştir. İlk doğumumda 10 günde geçmişti. Ne zaman sıkı bir şey giysem tayt korse gibi bir anda boşalıyor bende umarım sonunda bitmeyip işlem geçirmem. Birde o kadar bastırdılar karnıma doğumdan sonra kalmadı diyeBenimde gecmedi o geçmedikçe hala lohusaymisim gibi geliyor. İçeride kan birikmiş benim o yüzden uzamış
Kanı boşaltmayi teklif etti doktor bana fakat ben tüp bebek sürecinde öyle yiprandim ki ,alttan bir işlem daha kaldıramayacagim. İnşallah temizlenir ikimizinde.Benimde kan kalmış içerde Dr olabilir dedi hatta dün aniden boşaldı uzun zamandır gelmiyordu umarım bitmiştir. İlk doğumumda 10 günde geçmişti. Ne zaman sıkı bir şey giysem tayt korse gibi bir anda boşalıyor bende umarım sonunda bitmeyip işlem geçirmem. Birde o kadar bastırdılar karnıma doğumdan sonra kalmadı diye
Kızlar covid olmuşuz
Bebeğimin burnu tıkalı. Kanında enfeksiyon çıkmadı şükürler olsun insallah kötülemez daha fazlaböyle covid olup bebeğiyle atlatan varmı moralim çok bozuk
Doktor kusması için normal dedi kızıma.
Benim de kanamam hala bitmediği için kontrole geldim. Kan tahlili ve ultrason bakıldı bir sıkıntı yok.
Bende çok düşük yaptım en son kan sulandırıcı kullanıyordum o yüzden doğum sonrası bastırdılar ömrümden ömür gitti ama hala kan bitmemişKanı boşaltmayi teklif etti doktor bana fakat ben tüp bebek sürecinde öyle yiprandim ki ,alttan bir işlem daha kaldıramayacagim. İnşallah temizlenir ikimizinde.
Bende kan sulandırıcı kullandım hep acaba ondan mı bitmiyor bu kanama ? Bastirdilar bana da ... hemşirenin elini sıktım hep o acıyla .Bende çok düşük yaptım en son kan sulandırıcı kullanıyordum o yüzden doğum sonrası bastırdılar ömrümden ömür gitti ama hala kan bitmemişinşallah inşallah canım amin
Biz atlatamadık canım hala 5. Hafta atağından beri kucağımdan inmiyor evde hiç bi iş yapamıyorum sayesinde yanımda annem olmayıncaKizlar 8.haftadayiz, kizim bana resmen yapisti. Dün bugundür memeden düsmüyor, gunduz sadece kucagimda uyuyor. Memede aglayip duruyor. Gazini da cikarabiliyor az cok ama yine huysuz.
Daha sabahin 8i ve ben pert olmus vaziyetteyim. Nasil atlattiniz atak haftasini?
Her gün mü geldi kanamanDoktor kusması için normal dedi kızıma.
Biz atlatamadık canım hala 5. Hafta atağından beri kucağımdan inmiyor evde hiç bi iş yapamıyorum sayesinde yanımda annem olmayınca
Ayyy çok geçmiş olsun canım senin belirtilerin neler bende biraz hasta gibiyim ama pekde birşeyim yok merak ettimKızlar covid olmuşuz
Bebeğimin burnu tıkalı. Kanında enfeksiyon çıkmadı şükürler olsun insallah kötülemez daha fazlaböyle covid olup bebeğiyle atlatan varmı moralim çok bozuk
Bende aynı durumdayım ne eksik ne fazla seni rahatlatır mı bilmem ama durum buAklimi kaybedicem, şu saat oldu sabah 5ten bu yana meme, kucak haric bes dk uyumadi ya. Artik kendimi gectim kendisi telef olmasin yorgunluktan diye ayagimda salliyorum. Birakinca uyaniyo.
Mahvoldum ya, imdat yemin ederim imdat! Ne gazmiş, ne atakmiş... Hamilelikten sikayet eden aklima tukuriyim
Valla bende aynı durumdayım ne zaman geçer onuda bilmiyorum psikolojik olarak çökmüş durumdayım gerçekten hamilelik daha iyiymiş ama asla ikinci çocuk yok yani bu büyüsün işe başlamak istiyorum direkAklimi kaybedicem, şu saat oldu sabah 5ten bu yana meme, kucak haric bes dk uyumadi ya. Artik kendimi gectim kendisi telef olmasin yorgunluktan diye ayagimda salliyorum. Birakinca uyaniyo.
Mahvoldum ya, imdat yemin ederim imdat! Ne gazmiş, ne atakmiş... Hamilelikten sikayet eden aklima tukuriyim
Bende aynı durumdayım ne eksik ne fazla seni rahatlatır mı bilmem ama durum bu
bende aynı durumdayım ne zaman geçer onuda bilmiyorum psikolojik olarak çökmüş durumdayım gerçekten hamilelik daha iyiymiş ama asla ikinci çocuk yok yani bu büyüsün işe başlamak istiyorum direk
1 aydır biz aynı durumdayız, memeyle kavga ede ede emmesi de cabası. Ben buna alıştım sanırım, artık arada bir uyuyunca ne yapacağımı şaşırıyorum.Aklimi kaybedicem, şu saat oldu sabah 5ten bu yana meme, kucak haric bes dk uyumadi ya. Artik kendimi gectim kendisi telef olmasin yorgunluktan diye ayagimda salliyorum. Birakinca uyaniyo.
1 aydır biz aynı durumdayız, memeyle kavga ede ede emmesi de cabası. Ben buna alıştım sanırım, artık arada bir uyuyunca ne yapacağımı şaşırıyorum.
Bugün bahar temizliğine başladım ( neyime lazimsa) mutfak dolaplarini silmem 6 saatimi aldı. Uyutuyorum, mutfağa geliyorum 5 dk iş yapıyorum uyanıyor.
Hep mi böyle? Atak döneminden dolayı mı? Bide kaç günlükVallahi iyi cesaret helal olsun ve de kolay gelsin. Ben tuvalete gidip gelesiye rengi mora kaçacak kadar ağlamiş oluyo yemek yedim sadece sonra toplayamadim bile o da masada oldugu gibi kocami bekliyor.
Kızımda da kullandım kan sulandırıcı onda kimse bastırmadı bu sefer böyle oldu normal doğuruyormuşum gibi bağırdım bendeBende kan sulandırıcı kullandım hep acaba ondan mı bitmiyor bu kanama ? Bastirdilar bana da ... hemşirenin elini sıktım hep o acıyla .
Kriz bitmiyor ki zatenRahatlama degil de kabullenmemi sagliyor. Yapacak her seyi yapiyorum degisen bir durum yok. Ya sabir cekcez.
Fiziken ve ruhen coktum. Bu saatten sonrasi da daha zor geciyor ustelik. Yetmezmis gibi kolik krizimiz baslayacak. Ne guzel hayatlar gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?