2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim paşa hasta cnm ya öksürüyor ondan korkuyorum yoksa havalar burda da güzel baya, bende cok özledim ya dışarı çıkmayı

Gerçektenmi teeşekkürler anlattığın için.. önerilerini dikkate alacağım vermeyeceğim çok sağol canım. Sanırım haklısın. Sırf damak tadı alışsın diye vermek doğru değil
Evet kuzum en doğru kararı verdin emin ol, bol bol sütümüz olsunda gerek kalmasın ek gıdaya falan inşallah erkenden

Kızlar covid olmuşuz
Bebeğimin burnu tıkalı. Kanında enfeksiyon çıkmadı şükürler olsun insallah kötülemez daha fazla böyle covid olup bebeğiyle atlatan varmı moralim çok bozuk
Eşim covid olmuştu canım bende de belirtiler vardı hep maskeyle durduk evin içinde onun dışında protein ve vitamince zengin beslendim

Eşim covid olmuştu canım bende de belirtiler vardı hep maskeyle durduk evin içinde onun dışında protein ve vitamince zengin beslendim
Anladım canım bebekte herhangi bir sorun olmadı sanırsam. Bizim bebeğe geçti byük ihtimalle

Kızlar covid olmuşuz
Bebeğimin burnu tıkalı. Kanında enfeksiyon çıkmadı şükürler olsun insallah kötülemez daha fazla böyle covid olup bebeğiyle atlatan varmı moralim çok bozuk
İki bebeğimle ailece atlattık. İki gün ateslendiler.calpol
verdik

Kızlar covid olmuşuz
Canim cok cok geçmiş olsun. Yirmi gunluktu kizim esim kovid oldu. Odalari ayirdik, ortak alanlarda cift maske taktik sorunsuz atlattik çok sükür.
Sen aşi olduysan antikorlarin sütle geçer hiç merak etme. Eskisi gibi zor degil, moralini bozma hic

Kizlar 8.haftadayiz, kizim bana resmen yapisti. Dün bugundür memeden düsmüyor, gunduz sadece kucagimda uyuyor. Memede aglayip duruyor. Gazini da cikarabiliyor az cok ama yine huysuz.

Daha sabahin 8i ve ben pert olmus vaziyetteyim. Nasil atlattiniz atak haftasini?

Sağolasın canım aşım yoktu zaten eşimle ayırdık evleri o ateşlendiği an . Ama bende de 2 gün sonra basladı belirti. İnsallah atlatırız

Kızlar covid olmuşuz
Canım geçmiş olsun,artık grip gibi oluyor biliyorsun ,en kısa zamanda atlatirsiniz. Bol ihlamur iç,sütünden de bebegine geçsin.
Bikac güne geçer cnm sadece sabır gerekiyor maalesef.

Doktor kusması için normal dedi kızıma.

Benim de kanamam hala bitmediği için kontrole geldim. Kan tahlili ve ultrason bakıldı bir sıkıntı yok.
Gerçekten çıldırmama az kaldı.
Bitmeyen lohusa kanaması yapmışlar benim olmuş

Benimki de devam ediyor. 58gun oldu. Tez kurtuluruz artik insallah ya

normal olmasına sevindim canım, korkmuştun, gözün aydın..benimde hala kanamam devam ediyor dr bi hafta daha bekleyelim geçmezse gel dedi.

Kızlar covid olmuşuz
Cok geçmiş olsun cnm inşallah hafif atlatırsıniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…