2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versin. İshal salgını varmış diye duydum cnm umarım tez zamanda iyileşirsinşz
Sağolasın canım amiinn. Eevt salgın varmıs ama bebişe nasıl geçti onu anlamadm. Biz ishal değiliz norma grip gibiyiz vucdumuz ağrıyor ateşimiz çıkıyor hafiften. Bebeğe farklı etkiler yaptı

Vicdan azabı yaptırıyor anlıyorum seni ama üzülme canım olacağı var oluyor işte. Kendimizi koruyalım. Annem de tutturmus sen üşüttün çocuğada geçirdin diyor. Hep ince giyiniyorsun diyor. Off
Aynen öyle cnm o öksürürken içim acıyor sorma ya bana da eşim nerde hasta oldun evden çıkmadan deyip duruyor oda canımı sıkıyor, sanki bilerek hasta ettim kendimi

Aynen öyle cnm o öksürürken içim acıyor sorma ya bana da eşim nerde hasta oldun evden çıkmadan deyip duruyor oda canımı sıkıyor, sanki bilerek hasta ettim kendimi
Canım geçenlerde bende öksğrdüm baya evden de çıkmıyorum. Şöyle evden çıkma çıkma bir kere balkona çamaşır asmaya çıkınca soğuk alıp hasta oldum arada çıkıp hava almak lazım kapalı kalmaktan oluyor

Bebek 6 ay olmadan zaten oruç önerilmiyor canım niye tutuyorsun ki bırak borç olarak kalsın seneye ek gıda süreci tam olucak zaten o sırada tutarsın
Denerim sıkıntı olmazsa devam ederim diye düşünmüştüm. Diğer çocuklarımda tutmamıştım. Ömrümüz olursa seneye inşallah

1 gün tutup 1 bir tutmayabilirsin. Zaten farz değil şu an sana oruç. Allah kabul etsin
Amin cümlemizin ibadetlerini kabul etsin Mevlâm. Ortasında,Kadir gecesinde ve sonunda tutarım inşallah

Cok sağolun kızlar önerileriniz için dün gece bende oğlum da baya kötü olunca dayanamadım gittik doktora az önce, antibiyotik verdi bana inşallah rahatlatır biraz da oğlum da rahatlar
Ay yazmışsın görmedim. İyi yapmışsın doktora gitmekle . Tez vakitte iyileşin ikinizde inşallah.

Zorlama bu süreçte canım kendini bebeğine sen lazımsın

bugün aşı oldu, 3 iğne yedi, hele verem aşaısını içne sokmayıp derinin arasına azıcık cevirecek yaptı, oğlanı iki kişi zor zabdettik, gelidiğimizden beri memede

Kızlar,sanki 3. ayda biraz daha kolaylaştı işler ne dersiniz? Sürekli konuşmamı istiyor bu ara, beni dinliyor filan.
Yoksa geçici mi bu duzelme

bugün aşı oldu, 3 iğne yedi, hele verem aşaısını içne sokmayıp derinin arasına azıcık cevirecek yaptı, oğlanı iki kişi zor zabdettik, gelidiğimizden beri memede
Ay bizimde cuma günü yaa çok korkuyorum. Rota yaptırdın mı? Çok geçmiş olsun ,bol şifa olsun inşallah.

Kızlar bebeğim 2 ay 8 günlük. Uyku olayını çözemedim, uykuya direniyor mecbur sallıyorum ama hiç istemiyorum. Uyku olayını nasıl yapıyorsunuz fikir verirseniz sevinirim

Kızlar bebeğim 2 ay 8 günlük. Uyku olayını çözemedim, uykuya direniyor mecbur sallıyorum ama hiç istemiyorum. Uyku olayını nasıl yapıyorsunuz fikir verirseniz sevinirim
Canı nasıl istiyorsa öyle uyuyor,henüz diretmiyorum ben. Bazen memede uyuyor,bazen kucakta gezerek,bazen beşikte sallanarak,bazen bacakta sallanarak...
Yeter ki uyusun kismindayim şuanda. 4-5 aydan sonra bir rutin oluşturmayı planlıyorum.

Aynı şekilde bende kucakta uyuyunca mutlu oluyorum sallamak vijdan yaptırıyor. Geç kalmış olur muyuz 4 5. Ayda diye endişelendim ama gerçekten çok küçükler gerçi 10. Haftadan sonra alışkanlık oluşuyormuş bebeklerde diye okudum bi arayışa girdim

Ya aslına bakarsan ayakta sallamak daha mantıklı geliyor bana. Gittiğim her yerde rahat uyuturum p şekilde. Bide kucakta uyutmak şimdi mükemmel ama kiloları arttıkça zorlaniriz.

Canı nasıl istiyorsa canım zaten benimki malesef çok uyuyan bi bebek değil

Ay bizimde cuma günü yaa çok korkuyorum. Rota yaptırdın mı? Çok geçmiş olsun ,bol şifa olsun inşallah.

verem - 5li karma bir de konjuge yapıldı rota yapılmadı galiba
cocuk çığlık çığlığa olunca aklıma bunlarda rota varmıydı demek gelmedi
e-nabızda yazmıyor rota diye

Arkadaşlar bizde verem aşısını yarın yaptiracaktik, kalmadığı için 13 nisana randevu verdi hemşire.. bu arada rotavirus ve verem aşısını aynı andami yoksa 1 ay aralıklami yaptiracaksiniz? Bugun medikalpark ta gittiğimiz Dr ağızdan alındığı için aşı aralığı önemli değil diyor, aynı hastanede başka bir Dr a sordum, o da ya 1 ay arayla yada aynı anda yapılması gerektiğini söyledi...

verem - 5li karma bir de konjuge yapıldı rota yapılmadı galiba
cocuk çığlık çığlığa olunca aklıma bunlarda rota varmıydı demek gelmedi
e-nabızda yazmıyor rota diye
Rota özel bir aşı canım.. eczanede 495 e satın alınıyor.Bir Rota teq var birde rota rix, ağız yoluyla bebeğe uygulanıyor.. ve biri 3 doz diğeri 2 doz..

Rota özel bir aşı canım.. eczanede 495 e satın alınıyor.Bir Rota teq var birde rota rix, ağız yoluyla bebeğe uygulanıyor.. ve biri 3 doz diğeri 2 doz..

ilk cocukta yapıp yapmadığımı hiç hatırlamıyorum
yarın 2 ay kontrolümü var , dr danışayım
ona göre yaptırabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…