Sağolasın canım amiinn. Eevt salgın varmıs ama bebişe nasıl geçti onu anlamadm. Biz ishal değiliz norma grip gibiyiz vucdumuz ağrıyor ateşimiz çıkıyor hafiften. Bebeğe farklı etkiler yaptıÇok geçmiş olsunrabbim tez zamanda şifa versin. İshal salgını varmış diye duydum cnm umarım tez zamanda iyileşirsinşz
Aynen öyle cnm o öksürürken içim acıyorVicdan azabı yaptırıyor anlıyorum seniama üzülme canım olacağı var oluyor işte. Kendimizi koruyalım. Annem de tutturmus sen üşüttün çocuğada geçirdin diyor. Hep ince giyiniyorsun diyor. Off
Canım geçenlerde bende öksğrdüm baya evden de çıkmıyorum. Şöyle evden çıkma çıkma bir kere balkona çamaşır asmaya çıkınca soğuk alıp hasta oldum arada çıkıp hava almak lazım kapalı kalmaktan oluyorAynen öyle cnm o öksürürken içim acıyorsorma ya bana da eşim nerde hasta oldun evden çıkmadan deyip duruyor oda canımı sıkıyor, sanki bilerek hasta ettim kendimi
Denerim sıkıntı olmazsa devam ederim diye düşünmüştüm. Diğer çocuklarımda tutmamıştım. Ömrümüz olursa seneye inşallahBebek 6 ay olmadan zaten oruç önerilmiyor canım niye tutuyorsun ki bırak borç olarak kalsın seneye ek gıda süreci tam olucak zaten o sırada tutarsın
Amin cümlemizin ibadetlerini kabul etsin Mevlâm. Ortasında,Kadir gecesinde ve sonunda tutarım inşallah1 gün tutup 1 bir tutmayabilirsin. Zaten farz değil şu an sana oruç. Allah kabul etsin
Ay yazmışsın görmedim. İyi yapmışsın doktora gitmekle . Tez vakitte iyileşin ikinizde inşallah.Cok sağolun kızlar önerileriniz için dün gece bende oğlum da baya kötü olunca dayanamadım gittik doktora az önce, antibiyotik verdi bana inşallah rahatlatır biraz da oğlum da rahatlar
Zorlama bu süreçte canım kendini bebeğine sen lazımsınDenerim sıkıntı olmazsa devam ederim diye düşünmüştüm. Diğer çocuklarımda tutmamıştım. Ömrümüz olursa seneye inşallah
Amin cümlemizin ibadetlerini kabul etsin Mevlâm. Ortasında,Kadir gecesinde ve sonunda tutarım inşallah
Ay bizimde cuma günü yaa çok korkuyorum. Rota yaptırdın mı? Çok geçmiş olsun ,bol şifa olsun inşallah.bugün aşı oldu, 3 iğne yedi, hele verem aşaısını içne sokmayıp derinin arasına azıcık cevirecek yaptı, oğlanı iki kişi zor zabdettik, gelidiğimizden beri memede
Canı nasıl istiyorsa öyle uyuyor,henüz diretmiyorum ben. Bazen memede uyuyor,bazen kucakta gezerek,bazen beşikte sallanarak,bazen bacakta sallanarak...Kızlar bebeğim 2 ay 8 günlük. Uyku olayını çözemedim, uykuya direniyor mecbur sallıyorum ama hiç istemiyorum. Uyku olayını nasıl yapıyorsunuz fikir verirseniz sevinirim
Aynı şekilde bende kucakta uyuyunca mutlu oluyorum sallamak vijdan yaptırıyor. Geç kalmış olur muyuz 4 5. Ayda diye endişelendim ama gerçekten çok küçükler gerçi 10. Haftadan sonra alışkanlık oluşuyormuş bebeklerde diye okudum bi arayışa girdimCanı nasıl istiyorsa öyle uyuyor,henüz diretmiyorum ben. Bazen memede uyuyor,bazen kucakta gezerek,bazen beşikte sallanarak,bazen bacakta sallanarak...
Yeter ki uyusun kismindayim şuanda. 4-5 aydan sonra bir rutin oluşturmayı planlıyorum.
Ya aslına bakarsan ayakta sallamak daha mantıklı geliyor bana. Gittiğim her yerde rahat uyuturum p şekilde. Bide kucakta uyutmak şimdi mükemmel ama kiloları arttıkça zorlaniriz.Aynı şekilde bende kucakta uyuyunca mutlu oluyorum sallamak vijdan yaptırıyor. Geç kalmış olur muyuz 4 5. Ayda diye endişelendim ama gerçekten çok küçükler gerçi 10. Haftadan sonra alışkanlık oluşuyormuş bebeklerde diye okudum bi arayışa girdim
Rotayı ben 12. Haftada yaptırcam canım zaten 3 aşı zor bide o sırada ağızdan vermek çok zor olur ağızdan çıkarırAy bizimde cuma günü yaa çok korkuyorum. Rota yaptırdın mı? Çok geçmiş olsun ,bol şifa olsun inşallah.
Canı nasıl istiyorsa canım zaten benimki malesef çok uyuyan bi bebek değilKızlar bebeğim 2 ay 8 günlük. Uyku olayını çözemedim, uykuya direniyor mecbur sallıyorum ama hiç istemiyorum. Uyku olayını nasıl yapıyorsunuz fikir verirseniz sevinirim
Ay bizimde cuma günü yaa çok korkuyorum. Rota yaptırdın mı? Çok geçmiş olsun ,bol şifa olsun inşallah.
Rota özel bir aşı canım.. eczanede 495 e satın alınıyor.Bir Rota teq var birde rota rix, ağız yoluyla bebeğe uygulanıyor.. ve biri 3 doz diğeri 2 doz..verem - 5li karma bir de konjuge yapıldı rota yapılmadı galiba
cocuk çığlık çığlığa olunca aklıma bunlarda rota varmıydı demek gelmedi
e-nabızda yazmıyor rota diye
Rota özel bir aşı canım.. eczanede 495 e satın alınıyor.Bir Rota teq var birde rota rix, ağız yoluyla bebeğe uygulanıyor.. ve biri 3 doz diğeri 2 doz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?