2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bugün değil canım yarın 10.30 da Allah izin verirse. İnşallah ateşi olmaz sizin kuzucuğunda...
İnşallah kimsenin olmasin
Canım kızımın da 37.5 oldu gece, ince bi kıyafet giydirdim. Birkaç saat içinde de düştü atesi. Sen takip et fazla çıkacağını zannetmem.
37.9 u gördük az önce ,inşallah 38 ve üzeri olmaz..uyumadan duruyorum takip için inşallah sutum uyumuşum gibi olur
canım hangi uygulamayı kullaniyorsun

Arkadaşlar acil yardim lazim, dr mor calpol dedi recetede 100 mg yazıyor, eczaneden aldığımız mor renk ama üzerinde 120 mg yazıyor, hangisi doğru

Emzik deniyorum surekli ama nefret etti bizimki.. bir de ya sütü yavaş çekebiliyorsa, boyle yaparak onu aç birakirim diye de korkuyorum. Neden uzun süreli emdiğini bulmam gerek. Sanirim dudak bagi olabilir bunun sebebi, operasyon gerektirmeyen ama rahat da emmesine engel olacak kadar dudak bagi var.

Dudak bağı mı? Dil bağımı demek istediniz acaba eğer öyleyse bilgim var

Yok dil bagi degil o dil altinda oluyor. Dudak bagi var, dudagini dişlerine baglayan bi bag var, normalde cogu bebekte olurmus ama kizimdaki kalin. Ve emerken ust dudaği dışa kivrilmiyor. Cuk cuk cuk sesler cikariyor emerken

Nasıl oldu şimdi?

Happy Kids kullanıyorum.
sabahı ettik çok şükür, 38.1 e çıktı ateş, dr 38.2 olunca surup ver dedi diye bekledim çok şükür düştü gerek kalmadan.bu saatten sonra artmaz heralde artik inş
Benim evdekiler 120 mg
Tamam canım
ac olsa emeceğini sanmıyorum canım, benim kız memeden sut çok az gelmeye başlayınca memeyi atıp bağırıyor..bize dr gazdan sürekli emmek isteyebilir demişti.birde bebeklerde emme refleksi var dedi,yarim saat sonra ağlasada memeden al dedi, gerçekten de fırsat bulup alınca memeyi aramıyor, sanki alışkanlık yapmış gibi

Evet canim bu da bi ihtimal, alismis olmasi da mumkun. Aglasa da cekip susturmayi deniyim. Peki sonra yine aglarsa? Ac midir inatci midir

Evet canim bu da bi ihtimal, alismis olmasi da mumkun. Aglasa da cekip susturmayi deniyim. Peki sonra yine aglarsa? Ac midir inatci midir
ikisi de olabilir ağlarsa ve ayağa kalkıp gezmeye başladığımda susmazsa açtır diye veriyorum tekrar, ama susarsa tok diye dusunuyorum

Bugün 48 günlük olsuk ama hala emmeyi beceremiyoruzgeçen haftalarda iyiydik ne güzel, şimdi yine sadece ucunu kapıyor memenin, ve ben acılar içinde kıvranıyorum. Ağlarken kocaman olan ağızını memeyi alırken minicik yapmayı nasıl beceriyor anlamıyorum Var mı tavsiyesi olan

Hep aktif olarak emiyor mu memede kaldigi zaman? Yoksa oyuncak mı ediyor?
İkisi de canim, basta aktif sonra yavas sonra gozler kapali emiyor. Memeyi ger cekince aktifleşip yutkunuyor tekrar. Ben pek bilgili olmadigim icin oyuncak etme kismini bilemiyorum, nasil anlarim?

Canim sana bir kac video gonderebilirim youtube videosu. Ben de hep kizimda bu sorunu yasiyorum hep yeni bastan deniyorum. Videoda teknikler falan var artık kolay tutturuyorum. Heo mucadele icindeyiz kizimla bu konuda

İkisi de canim, basta aktif sonra yavas sonra gozler kapali emiyor. Memeyi ger cekince aktifleşip yutkunuyor tekrar. Ben pek bilgili olmadigim icin oyuncak etme kismini bilemiyorum, nasil anlarim?
Yutkunmuyor ağzında memeyi sadece tutuyor yada yalanciktan oynatıyor yutkunmuyorsa emzik gibi muamele yapıyor demektir. Yani ama hep çekiyor emiyorsa besleniyordur

Aa onu da yapiyo benim kiz. Boyle bi durumda cekip vermiyim o zaman
Ben baştan beri aktif emmeyi bıraktığı an çekip yerine bırakıyorum öyle o da alıştı. Birde çok huysuzluk ediyorsa memeden çekince kundak yapıp sallıyorum sakinleşiyor. Memeyi sakinleşme aracı olarak kullanmasın diye böyle şeyler yapıyorum

Az once denedim bir kac kere benim kiz cok fena sesi disaridan duyulmustur o kadar cagiris bagiris feryat figan... Agzima s.cak bu cocuk

Az once denedim bir kac kere benim kiz cok fena sesi disaridan duyulmustur o kadar cagiris bagiris feryat figan... Agzima s.cak bu cocuk
Ya benim kızım böyleydi tam 3.5 ay ağzıma etti sonra ben işe başladım ateşin üstüne su dökülmüş gibi söndü çocuk bir sakin bir sakin oldu. İnşallah sizinki de öyle olur. Şimdi 8 yaşına girecek hala sakin. Oğlum ondan daha sakin inşallah büyümüş hali ablasına benzer diyorum ben şimdi. Ama doğmadan öncede inşallah ablası gibi 3.5 ay bize çektirme diyordum

Sadece 3.5 ay sürecekse yine iyi. Ben umudumu kesiyorum ilerisinden insallah dedigin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…