Ay kızlar bugün çok mutluyum inşallah nazar değmezSalona buhar makinesini çalıştırdım emzirip uyuttum kızımı 1.5 saattir uyuyor ilk defa gündüz vakti
Hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor ama bitiyor cnm içini ferah tut. Mesela ben kaynanamla aynı yatakta yattım kızım durmuyor diye o derreveydi düşün sızıp kalmışız şimdi gülüyoruz bu durumaSadece 3.5 ay sürecekse yine iyi. Ben umudumu kesiyorum ilerisindeninsallah dedigin gibi olur
Ay inşallahMasallah, masallah nazar degmesindarisi bizimkine insallah
Aaa seninle aynı gruptayız o zaman kızzzzemilyinpariss bende bugün diyete başladım. Listesini verdiğin diyetisyenle gerçi 14 Nisan da başlayacak ama dediğin gibi liste gelince başladım bakalım 3 haftada neler olacak listeler dolu dolu en sevdiğim çok teşekkür ederim paylaştığın için
Aynen aynenAaa seninle aynı gruptayız o zaman kızzzz
Bizde süt alerjisi var yüzü kıpkırmızı döküntü oldu boynu kulak arkaları akıntılı pişik olmuş gibiydi kakası da kıvamlı uzuyordu saçları konak oldu tara tara geçmedi hepsi süt alerjisindenmiş diyeti zor ama alışılıyor süt yoğurt tereyağ yasak sütte marine edilmiş et bile yeme dedi dr dışarda yemek yiyemiyorum paketli gıdalarda margarinde genelde süt ürünü var içindekilere bakıp tüketiyorum herşeyi pek tatlı tüketemiyorum hemen hemen hepsinde süt ürünü varKızlar bizde sanırım süt alerjisi var aslında %90 emin gibiyim ama yok ya değildir diye kendimi avutuyorum içten içe. Yüzde geçmeyen döküntü, 4-5 günde bir yapılan sulu köpüklü kaka, aşırı ıkınma ve gaz, sürekli gelen huzursuzluk ve asla derin uykuya dalamama. Siz de var mı süt alerjisi neler yapıyorsunuz diyeti çok zor mu ? Doktor bu hafta kuruyemişi kesti düzelme olmazsa süt ürünlerini kesecek
İyi olur canım mesaj atabilir misinCanim sana bir kac video gonderebilirim youtube videosu. Ben de hep kizimda bu sorunu yasiyorum hep yeni bastan deniyorum. Videoda teknikler falan var artık kolay tutturuyorum. Heo mucadele icindeyiz kizimla bu konuda
Benim listem değişmek zorunda kaldı amaAynen aynen
Benimkininde yüzü göğüs ve ense kısmı Kırmızı döküntülü. Hatta yakından bakınca siyah nokta bile varBizde süt alerjisi var yüzü kıpkırmızı döküntü oldu boynu kulak arkaları akıntılı pişik olmuş gibiydi kakası da kıvamlı uzuyordu saçları konak oldu tara tara geçmedi hepsi süt alerjisindenmiş diyeti zor ama alışılıyor süt yoğurt tereyağ yasak sütte marine edilmiş et bile yeme dedi dr dışarda yemek yiyemiyorum paketli gıdalarda margarinde genelde süt ürünü var içindekilere bakıp tüketiyorum herşeyi pek tatlı tüketemiyorum hemen hemen hepsinde süt ürünü var
Merhaba bilgi alabildinzmiSelamlar, canm bende 5-6 haftalık hamileyim. Medikal park keçiörende Bülent hocayı çok duydum burda doğum paketi istiyorum ama Bülent hoca nasıl memnun musn? normal doğum yanlısı mı? iletişimi nasıl? Bilgi verirseniz çok sevinirim
Ah cnm allah kolaylık versin inşallah bir an önce düzelirBenim listem değişmek zorunda kaldı amasüt ürünleri diyetine girmek zorundayım oğlumun yüzündeki döküntüler ve kakası çok değişik bi hal aldı.. Allah yardımcım olsun bakalım inşallaj düzelir oğlumun belirtileri
Kızlar dünden beri bişey oldu oğluma sanki ya sürekli emmek istiyo bi türlü derin uykuya dalamıyor ne gece ne gündüz, diyorum acaba doymuyor mu ama bezleri dolu çıkıyor kakasını yapıyor, emzik verdim bazen alıyor bazen almıyor, çekiyor meme gıbı sonra atıyor, bi kac kez uyudu emzikle ama 5 10 dk sonra tekrar uyanıyor, memede uyuyor bırakıyor kendi sonra uyanıyor tekrar aynı şekilde emmek istiyor, emerken arada memeyle kavga ediyor, anneme anlatıyorum yaramaz ondan yapıyor diyor ama bende diyorum bi yeri mi ağrıyor acaba yada doymuyor mu ki, bu arada neşesi de iyi ateşi de yok
Dr et ve yumurtadan da olabilir ama önce süt ürünlerini deneyelim et yumurta tüketmeye devam dedi kakasının sulu olması normal aslında bizimki daha kıvamlı yapıyor 1 haftada bütün sıkıntıları geçti sürekli nemlendirici sürdüm döküntülerine la roche lipikar kullanıyoruz dr 1 ay sonra süt ürünü tüketip tekrar oluyo mu bakıcaz dediBenimkininde yüzü göğüs ve ense kısmı Kırmızı döküntülü. Hatta yakından bakınca siyah nokta bile varpiştiği Falan yok konağı vardı bu akşam bitirdim artık konağını çok şükür. Umarım tekrarlamaz. Yaklaşık 1.5 aydır kakası köpüklü ve sulu kıvamsızdı. Diyetisyen yarın listemi atacak bakalım bende başlıyorum inşallah hemen düzelir peki yumurta serbest mi?
Memeyle kavga varmiydi belirtilerdeDr et ve yumurtadan da olabilir ama önce süt ürünlerini deneyelim et yumurta tüketmeye devam dedi kakasının sulu olması normal aslında bizimki daha kıvamlı yapıyor 1 haftada bütün sıkıntıları geçti sürekli nemlendirici sürdüm döküntülerine la roche lipikar kullanıyoruz dr 1 ay sonra süt ürünü tüketip tekrar oluyo mu bakıcaz dedi
Tamam canım bende deniyim la Roche vardı evde mustela iyi gelmedi birde onu deniyim kenarda duracağına. Yumurtayı da kestim ben şimdi bi izleyim 10-15 gün böyle baktım düzeltiyor yüzü gözü o zaman yumurtaya başlarım ufaktanDr et ve yumurtadan da olabilir ama önce süt ürünlerini deneyelim et yumurta tüketmeye devam dedi kakasının sulu olması normal aslında bizimki daha kıvamlı yapıyor 1 haftada bütün sıkıntıları geçti sürekli nemlendirici sürdüm döküntülerine la roche lipikar kullanıyoruz dr 1 ay sonra süt ürünü tüketip tekrar oluyo mu bakıcaz dedi
Amin canım inşallahAh cnm allah kolaylık versin inşallah bir an önce düzelir
Bende başladım süt ve süt ürünleri diyetine. Göreceğiz bakalım inşallah faydalı olur da bir işe yarar emeklerimizTamam canım bende deniyim la Roche vardı evde mustela iyi gelmedi birde onu deniyim kenarda duracağına. Yumurtayı da kestim ben şimdi bi izleyim 10-15 gün böyle baktım düzeltiyor yüzü gözü o zaman yumurtaya başlarım ufaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?