2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Sadece 3.5 ay sürecekse yine iyi. Ben umudumu kesiyorum ilerisinden insallah dedigin gibi olur
Hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor ama bitiyor cnm içini ferah tut. Mesela ben kaynanamla aynı yatakta yattım kızım durmuyor diye o derreveydi düşün sızıp kalmışız şimdi gülüyoruz bu duruma

emilyinpariss bende bugün diyete başladım. Listesini verdiğin diyetisyenle gerçi 14 Nisan da başlayacak ama dediğin gibi liste gelince başladım bakalım 3 haftada neler olacak listeler dolu dolu en sevdiğim çok teşekkür ederim paylaştığın için

Aaa seninle aynı gruptayız o zaman kızzzz

Biz yine doktordan dönüyoruz aşırı gazı varmış, süt ve süt ürünlerini kestik şimdi. Emerken kendini geri atmasının sebebi de gazmis. Spazm girer emerken bagirsaklar çalıştığı için dedi. Lütfen bide ultrason yapalım iç organlarında mi bisey var korkuyorum dedim çok şükür gayet saglikliymis. Vallahi anne olmak delilik

Bizde süt alerjisi var yüzü kıpkırmızı döküntü oldu boynu kulak arkaları akıntılı pişik olmuş gibiydi kakası da kıvamlı uzuyordu saçları konak oldu tara tara geçmedi hepsi süt alerjisindenmiş diyeti zor ama alışılıyor süt yoğurt tereyağ yasak sütte marine edilmiş et bile yeme dedi dr dışarda yemek yiyemiyorum paketli gıdalarda margarinde genelde süt ürünü var içindekilere bakıp tüketiyorum herşeyi pek tatlı tüketemiyorum hemen hemen hepsinde süt ürünü var

Canim sana bir kac video gonderebilirim youtube videosu. Ben de hep kizimda bu sorunu yasiyorum hep yeni bastan deniyorum. Videoda teknikler falan var artık kolay tutturuyorum. Heo mucadele icindeyiz kizimla bu konuda
İyi olur canım mesaj atabilir misin

Kızlar dünden beri bişey oldu oğluma sanki ya sürekli emmek istiyo bi türlü derin uykuya dalamıyor ne gece ne gündüz, diyorum acaba doymuyor mu ama bezleri dolu çıkıyor kakasını yapıyor, emzik verdim bazen alıyor bazen almıyor, çekiyor meme gıbı sonra atıyor, bi kac kez uyudu emzikle ama 5 10 dk sonra tekrar uyanıyor, memede uyuyor bırakıyor kendi sonra uyanıyor tekrar aynı şekilde emmek istiyor, emerken arada memeyle kavga ediyor, anneme anlatıyorum yaramaz ondan yapıyor diyor ama bende diyorum bi yeri mi ağrıyor acaba yada doymuyor mu ki, bu arada neşesi de iyi ateşi de yok

Benimkininde yüzü göğüs ve ense kısmı Kırmızı döküntülü. Hatta yakından bakınca siyah nokta bile var piştiği Falan yok konağı vardı bu akşam bitirdim artık konağını çok şükür. Umarım tekrarlamaz. Yaklaşık 1.5 aydır kakası köpüklü ve sulu kıvamsızdı. Diyetisyen yarın listemi atacak bakalım bende başlıyorum inşallah hemen düzelir peki yumurta serbest mi?

Ah cnm allah kolaylık versin inşallah bir an önce düzelir

Bezi doluysa doyuyordur canim, ben cok tereddutune dusuyordum kizim benim şu an senin tam anlattigin gibi. Yani atak haftasina girer girmez boyle oldu ve halen eskisi gibi degil. Gece uykusu duzeldi simdilik, gunduz yine ayni.

Bebekler atak haftalarinda artik sut ihtiyaclari artacagi icin surekli memede kaliyorlarmis. Em-uyu-uyan-yine em-sut yavassa agla-sut hizliysa agla-em-yine agla-uyu-em....
Meme uyarilip daha fazla sut üretimi saglaninca da sonraki atak haftasina kadar duruluyorlarmis. Ama aksam uyku oncesi uc dort saatlik huysuzluk aynen devamke

Dr et ve yumurtadan da olabilir ama önce süt ürünlerini deneyelim et yumurta tüketmeye devam dedi kakasının sulu olması normal aslında bizimki daha kıvamlı yapıyor 1 haftada bütün sıkıntıları geçti sürekli nemlendirici sürdüm döküntülerine la roche lipikar kullanıyoruz dr 1 ay sonra süt ürünü tüketip tekrar oluyo mu bakıcaz dedi

Memeyle kavga varmiydi belirtilerde

Tamam canım bende deniyim la Roche vardı evde mustela iyi gelmedi birde onu deniyim kenarda duracağına. Yumurtayı da kestim ben şimdi bi izleyim 10-15 gün böyle baktım düzeltiyor yüzü gözü o zaman yumurtaya başlarım ufaktan

Bende başladım süt ve süt ürünleri diyetine. Göreceğiz bakalım inşallah faydalı olur da bir işe yarar emeklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…