2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
bizimde asi günümüz , inşallah sorunsuz rahatca sağlıklıca atlatırız hepimiz..

Ben de hoplatacak kol kalmadı
Belki hoplamak istemiyordur. Gecen biz de oyle hoplattik, boyle ziplattik. Ya dedim belki cocuk hoplayip ziplamak istemiyor, koydum besigine verdim agzina emzigini actim supurge sesini, sakinledi cocuk.

Normal doğum yapan arkadaşlarSmear tedti verip doktor kontrolüne gittiniz mi 40ınız çıkınca. Ağrı oluyor mu alttan muayene esnasında. Yarın kontrolüm var çok korkuyorum
Benim agrim var dedigim icin bir de elle muayene yapti kontrolde yine de ondan ciktiktan sonra agri olmadi ekstradan.

Benimki de bir hafta olacak, artik gunduzleri birer saatlik uykusu yok. Meme+5dk uyku+meme+5dk uyku ....
Doktora soyledim, sancidandir dedi ama kakasini yapip gazini çıkardıktan sonra da uyumuyor. Cok salladim ettim uyumadi. Ben de artik akisina biraktim, aksine kurek cekmekten vazgectim. Butun gun bi sag bi sol evire cevire emziriyorum. Aetan sut ihtiyaci icindir, ataktandir dedim ama uzun sure boyle kalacak gibime geliyor.

Çok zor birşey bu. Nasıl yıka kurut çok zor canım. Araştırıp katkısız olan bez markasını kullansak

Maşallah Bende her ay fotoğrafını çekiyorum. Doğum gününde çıkartıp kullanırım diye

Maşallah Bende her ay fotoğrafını çekiyorum. Doğum gününde çıkartıp kullanırım diye
Çok güzel birşey bence de insan unutuyor ben ara ara videolarınıda çekiyorum. Eskilerine bakıp izleyince ne kadar büyüdğğnü anlıyor insan

Çok güzel birşey bence de insan unutuyor ben ara ara videolarınıda çekiyorum. Eskilerine bakıp izleyince ne kadar büyüdğğnü anlıyor insan
Aynen öyle bende fotoğraflar uygulaması var her gün bildirim geliyor kızım 5 sene 4 sene önceki halleri falan çok güzel insan duygulanıyor zaman çok çabuk geçiyor

Oyh maşallah. ❣
Bende çekiyorum aylik fotoğraflarını. İnsan böyle daha iyi anlıyor ne kadar büyüdüğünü.

Kızlarrrr bebeklerin kaka yapmaması kaç güne kadar normal ? 4 gün oğluşum kaka yapamadı yapamadığı gibi artık dün bütün gün uyumadı sancı giriyor sanırım . Dün gece ezcaneden fitil alıp attık çocuk rahatladı resmen bugün uyuyor ama sürekli böyle olursaaa da hep fitil atılmaz ki Sadece anne sütüyle kabız da olunmaz be oğlum

canım bizde öyleyiz, dr ac oldugu için yaptığını düşünürsen mama ver dedi, ac değilse emzik ver uyuyunca al dedi, 5 dk sonra uyanınca tekrar ver pispisla orda otur dedi 1 saat boyunca uyandıkça bunu yap 1 saat geçince bırak bu şekilde alışacak dedi, benim kız emzikte almadı, pispisla yaninda dur ayni şekilde diyor, kundakta yapabilirsin dedi, ben uyutamiyorum belki senin isine yarar

İki gündür uyanık olduğu her an agliyir. Artık dayanamıyorum. Ne bu şimdi yine mi atak Benim kizim çok huysuz artık bunu kabullenmeliyim sanırım.

N Neal n’aptınız canım son durum ne
Ben de çok merak ediyorum , yazmıyor da buraya . Dualarım onlarla

Gerçekte tanımıyorum hiçbirinizi ama hepimiz aynı anda aynı sıkıntıları aynı sevinçleri yaşadık , şuan da çeşitli dertlerimiz var . Hepimizin minikleri iyi olsun istiyorum . Hep aklımda şuan kendisi .

İnşallah iyidirler benimde hep aklımda. Bebişlere bişey olunca dayanamıyorum

İki gündür uyanık olduğu her an agliyir. Artık dayanamıyorum. Ne bu şimdi yine mi atak Benim kizim çok huysuz artık bunu kabullenmeliyim sanırım.
Bende ya diyorum bi yeri mi ağrıyor acaba annem de fena bu ondan ağlıyor diyor özeniyorum valla ne güzel hafta sonu herkes dışarıdaydi biz kapının önüne inmeye cesaret edemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…