2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende ya diyorum bi yeri mi ağrıyor acaba annem de fena bu ondan ağlıyor diyor özeniyorum valla ne güzel hafta sonu herkes dışarıdaydi biz kapının önüne inmeye cesaret edemedik
Dün calpol verdim artık şaşkınlıktan ama banamisin demedi
Aman cikma bosver ,ben dün disaridaydim rezil oldum bidaha da tövbe ettim .

Haftada 3 defa kaka yapması lazımmış canım, 4. Gün kritik yani, 4 e kalırsa müdehale etmek gerekşyormuş. Biz de çok çektik, geçen haftaya kadar fitil kullanıyoduk. Doktor bana süt ve süt ürünlerini kesmemi söyledi, sütten geçip bebeği kabız yaparmış. Ben de kestim gerçekten düzeldi çocuğun kaka problemi, bi de her gün kayısı incir kuru üzüm hoşafı içiyorum posalı posalı, onun da etkisi olduğunu düşünüyorum. Tavsiye ederim canım, gerçekten çok zor kaka yapamayınca tüm düzenleri bozuluyor bebelerin, huzursuz oluyorlar

Ay sağolasın bi de öyle deneyelim bakalım Gerçekten o huzursuz ben daha huzursuz oluyorum

Dün calpol verdim artık şaşkınlıktan ama banamisin demedi
Aman cikma bosver ,ben dün disaridaydim rezil oldum bidaha da tövbe ettim .
Hala atak zamanında mi acaba bunlar ya, benimki de su sıralar kakasını da az yapmaya başladı diyorum ondan mi sancisi oluyor

Hala atak zamanında mi acaba bunlar ya, benimki de su sıralar kakasını da az yapmaya başladı diyorum ondan mi sancisi oluyor
Kiz bunların ataklari ne zaman bitecek zaten 12. hafta atagi başlayacak iki hafta sonra
Günde kaç kez yapiyo ki kaka?

cancer68 sizinde asiniz vardı bugün, nasıl geçti, 2 buçukta yaptirdik şuan 37.6 oldu ateşimiz , dr 38.2 ye kadar bekle ateş dusurucuyu öyle ver dedi , geriliyorum inşallah sağlıkla atlatırız , anne olmak hem çok güzel hem zormus

Kiz bunların ataklari ne zaman bitecek zaten 12. hafta atagi başlayacak iki hafta sonra
Günde kaç kez yapiyo ki kaka?
Yaa gerçekten öyle öbür atak geliyor, bizimkiler hep atakli valla 2 3 kez az az yapardı ama şimdi bi kez yapıyor anca

Bugün değil canım yarın 10.30 da Allah izin verirse. İnşallah ateşi olmaz sizin kuzucuğunda...

Canım kızımın da 37.5 oldu gece, ince bi kıyafet giydirdim. Birkaç saat içinde de düştü atesi. Sen takip et fazla çıkacağını zannetmem.

Bazen oluyor öyle ,dün 1 kez yaptı,bugün 6 kez...
Dengeler onu yakında.
Annem de artık eskisi gibi cok yapmaz diyor görcez bakalım, sen neler yaşadın cnm dün baya sıkıntı mi çıkarttı sana

burcusami ya bak aklıma ne geldi. Dün de çok huysuz demiştim ya, dün gece sakinleştikten sonra bana agulamaya başladı. Hatta bugün de sık sık aguladi. Anladığım kadarıyla bizimki kesin atak. Atak sonunda bi beceri elde ediyorlar ya.

Birde kullandığım uygulamada bu aralar gaz ataklarının da zirve yapacağı yazıyor. Beyni kaslari kontrol etmeye calisiyormus şuanda o yüzden en şiddetli gaz dönemleri olacakmış.
Sizde durum ne? Mesela neler yapıyor uyanıkken? Aynı gün doğdukları için merak ediyorum ❣

Valla cnm belli olmuyor ki bazen neşeli oluyor gülüyor konuşur bazen de huysuzlaniyor emmek istiyor, hala saat başı 1 buçuk saatte bi uyanıyor ya uykusuzluk cok yordu beni diyorum gazdan mi emmek istiyor acaba hep, sabaha karşı bunaldım iyice emzik verdim, aldı biraz emdi bıraktı 10 15 dk sonra çığlık çığlığa uyandı emzirdim yine mecburen

Annem de artık eskisi gibi cok yapmaz diyor görcez bakalım, sen neler yaşadın cnm dün baya sıkıntı mi çıkarttı sana
Dün çarşıya gittim oradan da iftara davetliydik oraya gittik ama burnumdan geldi bin pişman oldum. Uyanık olduğu zaman hep agladi . Yine iştah gitti bakalım ya sabır

Gündüz neyse de gece çok zorlar 1 bucuk saatte kalkıp emzirmek. Rabbim yavrularımıza selamet versin de artık normale dönsünler fazlaca yıprandık.

Gündüz neyse de gece çok zorlar 1 bucuk saatte kalkıp emzirmek. Rabbim yavrularımıza selamet versin de artık normale dönsünler fazlaca yıprandık.
Hemde nasıl gözlerim kapanıyor ya benim oğlum doğduğundan beri aynı ya az emiyor sık emiyor, artık büyüdü değişir dedim ama yok, bencede ya 3 aylık olunca düzene girer diyolar ya sabırla bekliyorum, valla bizi de abimler çağırıyor iftara dedim yok bu sene bizden bişey bayram için oğluma kendimize bişeyler alicaz çıkmamız lazım bayrama yakın, şimdiden düşünüyorum napariz oralarda diye bizde kriz yaşarız kesin, uyuyor olsa yatağını istiyor beyefendi rahatına düşkün uyumayaz, uyanık olsa emcem der, napariz bilmiyorum ya

Kızlar bizde sanırım süt alerjisi var aslında %90 emin gibiyim ama yok ya değildir diye kendimi avutuyorum içten içe. Yüzde geçmeyen döküntü, 4-5 günde bir yapılan sulu köpüklü kaka, aşırı ıkınma ve gaz, sürekli gelen huzursuzluk ve asla derin uykuya dalamama. Siz de var mı süt alerjisi neler yapıyorsunuz diyeti çok zor mu ? Doktor bu hafta kuruyemişi kesti düzelme olmazsa süt ürünlerini kesecek

Avm daha mantıklı en azından emzirme alanı var. Bebek arabasını da seviyorsa sorun olmaz belki denemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…