Dün calpol verdim artık şaşkınlıktan ama banamisin demediBende ya diyorum bi yeri mi ağrıyor acaba annem de fena bu ondan ağlıyor diyorözeniyorum valla ne güzel hafta sonu herkes dışarıdaydi biz kapının önüne inmeye cesaret edemedik
Gittim muayeneye, korktuğum gibi değildi teşekkürler. Smearden sonra biraz kanamam oldu sadece, doktor normal dediBenim agrim var dedigim icin bir de elle muayene yapti kontrolde yine de ondan ciktiktan sonra agri olmadi ekstradan.
Haftada 3 defa kaka yapması lazımmış canım, 4. Gün kritik yani, 4 e kalırsa müdehale etmek gerekşyormuş. Biz de çok çektik, geçen haftaya kadar fitil kullanıyoduk. Doktor bana süt ve süt ürünlerini kesmemi söyledi, sütten geçip bebeği kabız yaparmış. Ben de kestim gerçekten düzeldi çocuğun kaka problemi, bi de her gün kayısı incir kuru üzüm hoşafı içiyorum posalı posalı, onun da etkisi olduğunu düşünüyorum. Tavsiye ederim canım, gerçekten çok zor kaka yapamayınca tüm düzenleri bozuluyor bebelerin, huzursuz oluyorlarKızlarrrr bebeklerin kaka yapmaması kaç güne kadar normal ? 4 gün oğluşum kaka yapamadı yapamadığı gibi artık dün bütün gün uyumadı sancı giriyor sanırım . Dün gece ezcaneden fitil alıp attık çocuk rahatladı resmen bugün uyuyor ama sürekli böyle olursaaa da hep fitil atılmaz kiSadece anne sütüyle kabız da olunmaz be oğlum
Ay sağolasın bi de öyle deneyelim bakalımHaftada 3 defa kaka yapması lazımmış canım, 4. Gün kritik yani, 4 e kalırsa müdehale etmek gerekşyormuş. Biz de çok çektik, geçen haftaya kadar fitil kullanıyoduk. Doktor bana süt ve süt ürünlerini kesmemi söyledi, sütten geçip bebeği kabız yaparmış. Ben de kestim gerçekten düzeldi çocuğun kaka problemi, bi de her gün kayısı incir kuru üzüm hoşafı içiyorum posalı posalı, onun da etkisi olduğunu düşünüyorum. Tavsiye ederim canım, gerçekten çok zor kaka yapamayınca tüm düzenleri bozuluyor bebelerin, huzursuz oluyorlar
Hala atak zamanında mi acaba bunlar ya, benimki de su sıralar kakasını da az yapmaya başladı diyorum ondan mi sancisi oluyorDün calpol verdim artık şaşkınlıktan ama banamisin demedi
Aman cikma bosver ,ben dün disaridaydim rezil oldum bidaha da tövbe ettim .
Kiz bunların ataklari ne zaman bitecekHala atak zamanında mi acaba bunlar ya, benimki de su sıralar kakasını da az yapmaya başladı diyorum ondan mi sancisi oluyor
Yaa gerçekten öyle öbür atak geliyor, bizimkiler hep atakliKiz bunların ataklari ne zaman bitecekzaten 12. hafta atagi başlayacak iki hafta sonra
Günde kaç kez yapiyo ki kaka?
Bugün değil canım yarın 10.30 da Allah izin verirse. İnşallah ateşi olmaz sizin kuzucuğunda...cancer68 sizinde asiniz vardı bugün, nasıl geçti, 2 buçukta yaptirdik şuan 37.6 oldu ateşimiz , dr 38.2 ye kadar bekle ateş dusurucuyu öyle ver dedi , geriliyorum inşallah sağlıkla atlatırız , anne olmak hem çok güzel hem zormus
Bazen oluyor öyle ,dün 1 kez yaptı,bugün 6 kez...Yaa gerçekten öyle öbür atak geliyor, bizimkiler hep ataklivalla 2 3 kez az az yapardı ama şimdi bi kez yapıyor anca
Canım kızımın da 37.5 oldu gece, ince bi kıyafet giydirdim. Birkaç saat içinde de düştü atesi. Sen takip et fazla çıkacağını zannetmem.cancer68 sizinde asiniz vardı bugün, nasıl geçti, 2 buçukta yaptirdik şuan 37.6 oldu ateşimiz , dr 38.2 ye kadar bekle ateş dusurucuyu öyle ver dedi , geriliyorum inşallah sağlıkla atlatırız , anne olmak hem çok güzel hem zormus
Annem de artık eskisi gibi cok yapmaz diyor görcez bakalım, sen neler yaşadın cnm dün baya sıkıntı mi çıkarttı sanaBazen oluyor öyle ,dün 1 kez yaptı,bugün 6 kez...
Dengeler onu yakında.
Valla cnm belli olmuyor ki bazen neşeli oluyor gülüyor konuşur bazen de huysuzlaniyor emmek istiyor, hala saat başı 1 buçuk saatte bi uyanıyor ya uykusuzluk cok yordu beni diyorum gazdan mi emmek istiyor acaba hep, sabaha karşı bunaldım iyice emzik verdim, aldı biraz emdi bıraktı 10 15 dk sonra çığlık çığlığa uyandı emzirdim yine mecburenburcusami ya bak aklıma ne geldi. Dün de çok huysuz demiştim ya, dün gece sakinleştikten sonra bana agulamaya başladı. Hatta bugün de sık sık aguladi. Anladığım kadarıyla bizimki kesin atak. Atak sonunda bi beceri elde ediyorlar ya.
Birde kullandığım uygulamada bu aralar gaz ataklarının da zirve yapacağı yazıyor. Beyni kaslari kontrol etmeye calisiyormus şuanda o yüzden en şiddetli gaz dönemleri olacakmış.
Sizde durum ne? Mesela neler yapıyor uyanıkken? Aynı gün doğdukları için merak ediyorum ❣
Dün çarşıya gittim oradan da iftara davetliydik oraya gittik ama burnumdan geldi bin pişman oldum. Uyanık olduğu zaman hep agladi . Yine iştah gitti bakalım ya sabırAnnem de artık eskisi gibi cok yapmaz diyor görcez bakalım, sen neler yaşadın cnm dün baya sıkıntı mi çıkarttı sana
Gündüz neyse de gece çok zorlar 1 bucuk saatte kalkıp emzirmek. Rabbim yavrularımıza selamet versin de artık normale dönsünler fazlaca yıprandık.Valla cnm belli olmuyor ki bazen neşeli oluyor gülüyor konuşur bazen de huysuzlaniyor emmek istiyor, hala saat başı 1 buçuk saatte bi uyanıyor ya uykusuzluk cok yordu beni diyorum gazdan mi emmek istiyor acaba hep, sabaha karşı bunaldım iyice emzik verdim, aldı biraz emdi bıraktı 10 15 dk sonra çığlık çığlığa uyandı emzirdim yine mecburen
Hemde nasıl gözlerim kapanıyor ya benim oğlum doğduğundan beri aynı ya az emiyor sık emiyor, artık büyüdü değişir dedim ama yok, bencede ya 3 aylık olunca düzene girer diyolar ya sabırla bekliyorum, valla bizi de abimler çağırıyor iftara dedim yok bu sene bizden bişeyGündüz neyse de gece çok zorlar 1 bucuk saatte kalkıp emzirmek. Rabbim yavrularımıza selamet versin de artık normale dönsünler fazlaca yıprandık.
Dudak bağı mı? Dil bağımı demek istediniz acaba eğer öyleyse bilgim varKizlar dudak baği hakkinda bilgisi olan var mi?
Avm daha mantıklı en azından emzirme alanı var. Bebek arabasını da seviyorsa sorun olmaz belki denemek lazım.Hemde nasıl gözlerim kapanıyor ya benim oğlum doğduğundan beri aynı ya az emiyor sık emiyor, artık büyüdü değişir dedim ama yok, bencede ya 3 aylık olunca düzene girer diyolar ya sabırla bekliyorum, valla bizi de abimler çağırıyor iftara dedim yok bu sene bizden bişeybayram için oğluma kendimize bişeyler alicaz çıkmamız lazım bayrama yakın, şimdiden düşünüyorum napariz oralarda diye bizde kriz yaşarız kesin, uyuyor olsa yatağını istiyor beyefendi rahatına düşkün uyumayaz, uyanık olsa emcem der, napariz bilmiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?