İnşallah geçer cnm ya valla bunaldımBezi doluysa doyuyordur canim, ben cok tereddutune dusuyordum kizim benim şu an senin tam anlattigin gibi. Yani atak haftasina girer girmez boyle oldu ve halen eskisi gibi degil. Gece uykusu duzeldi simdilik, gunduz yine ayni.
Bebekler atak haftalarinda artik sut ihtiyaclari artacagi icin surekli memede kaliyorlarmis. Em-uyu-uyan-yine em-sut yavassa agla-sut hizliysa agla-em-yine agla-uyu-em....
Meme uyarilip daha fazla sut üretimi saglaninca da sonraki atak haftasina kadar duruluyorlarmis. Ama aksam uyku oncesi uc dort saatlik huysuzluk aynen devamke
Piyanosuz cnm ,kare bi halı. Dönmeyi öğrensin diye daha geniş olanı tercih etmiştimadzeynep canım Oyun halin piyanolu mu piyanosuz mu, piyanolular ayak acıtır mi halısı dar mi olur diye kararsız kaldim
Baştan güzel emip sonlara doğru ağlıyordu ilgisi olabileceğini düşünmedim zaten 40 ından sonra emmeye başladı bi kaç gündür güzel emiyor ondan mıdıracabaMemeyle kavga varmiydi belirtilerde
Dene bakalım inşallah aüt allerjisi değildir sonucu paylaş bizimleTamam canım bende deniyim la Roche vardı evde mustela iyi gelmedi birde onu deniyim kenarda duracağına. Yumurtayı da kestim ben şimdi bi izleyim 10-15 gün böyle baktım düzeltiyor yüzü gözü o zaman yumurtaya başlarım ufaktan
Rotavirüs daha olmadık canım biz ama benimkinde meme isteği oldu hep bide uyku yaptı birazKızlar, şu an oğlum kucağimdayken yazıyorum. Bgn verem+ rotavirus aşımızı olduk. Başta herşey yolundaydı iğneyi vurundu çıktık,ama eve gelince. İnanılmaz huysuzlaştı. Sürekli ağlıyor ve ne mamasını içti nede uyudu. kucağımdan indirir indirmez çığlıkları basiyo. Sizdemi aynı şeyleri yaşadınız? Bunlar normalmi?
Olabiliyormuş alerji varsa.Baştan güzel emip sonlara doğru ağlıyordu ilgisi olabileceğini düşünmedim zaten 40 ından sonra emmeye başladı bi kaç gündür güzel emiyor ondan mıdıracaba
Kızım cuma günü aşı oldu, o günden beri düzen alt üst oldu bizim. Rota karın ağrısı yapti yüksek ihtimal ,gazda eklenince 3 gün zor zahmet besledim. Tesadüf mü bilmiyorum, doktoru rota iştahsızlık yapmaz dedi ama bence yapıyor.Kızlar, şu an oğlum kucağimdayken yazıyorum. Bgn verem+ rotavirus aşımızı olduk. Başta herşey yolundaydı iğneyi vurundu çıktık,ama eve gelince. İnanılmaz huysuzlaştı. Sürekli ağlıyor ve ne mamasını içti nede uyudu. kucağımdan indirir indirmez çığlıkları basiyo. Sizdemi aynı şeyleri yaşadınız? Bunlar normalmi?
evet mantıklı, sağ ol canimPiyanosuz cnm ,kare bi halı. Dönmeyi öğrensin diye daha geniş olanı tercih etmiştim
Geçmiş olsun canım.bizimki sol kolunu nadir oynatıyor. Sizin bebeğin ateşi çıktımı, şu an ölçtüm 37.2 calpol versemmiki?Rotavirüs daha olmadık canım biz ama benimkinde meme isteği oldu hep bide uyku yaptı biraz
Çok geçmiş olsun, umarım kısa zamanda normale döner. İştahsızlık yaptığı yaziyordu Google da araştırdığımda.. Rotayı tekmi vurdurdunuz?? Biz veremle beraber vurdurduk, 2 canlı asi birden, ateşi var biraz.. eşim izin alıp erken geldi her ihtimale karşı..bekliyoruz ins sorunsuz atlatırız.Olabiliyormuş alerji varsa.
Kızım cuma günü aşı oldu, o günden beri düzen alt üst oldu bizim. Rota karın ağrısı yapti yüksek ihtimal ,gazda eklenince 3 gün zor zahmet besledim. Tesadüf mü bilmiyorum, doktoru rota iştahsızlık yapmaz dedi ama bence yapıyor.
Cnm bizimde ortadan sonra bir kere yeşil sıvı kaka oldu sonra normale döndü amaKızlar rotadan sonra bizim kakamız iyice mukus ve parçalı yeşile döndü. Böyle balgam gibi yapış yapış ve içinde beyaz top top değişik bişeyler var ve yemyeşil. Ablasından da haftalık kaptı burnundan sürekli sümük çekiyorumyarın doktora götürücem bi rahat yok bize yaaa öf
Bizimde oldu 2 kere cnm normal e döner benceKızlar rotadan sonra bizim kakamız iyice mukus ve parçalı yeşile döndü. Böyle balgam gibi yapış yapış ve içinde beyaz top top değişik bişeyler var ve yemyeşil. Ablasından da haftalık kaptı burnundan sürekli sümük çekiyorumyarın doktora götürücem bi rahat yok bize yaaa öf
Teşekkürler, size de geçmiş olsun.Geçmiş olsun canım.bizimki sol kolunu nadir oynatıyor. Sizin bebeğin ateşi çıktımı, şu an ölçtüm 37.2 calpol versemmiki?
Çok geçmiş olsun, umarım kısa zamanda normale döner. İştahsızlık yaptığı yaziyordu Google da araştırdığımda.. Rotayı tekmi vurdurdunuz?? Biz veremle beraber vurdurduk, 2 canlı asi birden, ateşi var biraz.. eşim izin alıp erken geldi her ihtimale karşı..bekliyoruz ins sorunsuz atlatırız.
Alerjik bebekte rota daha fazla dokunuyor diye biliyorum. Çok geçmiş olsun.Kızlar rotadan sonra bizim kakamız iyice mukus ve parçalı yeşile döndü. Böyle balgam gibi yapış yapış ve içinde beyaz top top değişik bişeyler var ve yemyeşil. Ablasından da haftalık kaptı burnundan sürekli sümük çekiyorumyarın doktora götürücem bi rahat yok bize yaaa öf
AteşlendiAlerjik bebekte rota daha fazla dokunuyor diye biliyorum. Çok geçmiş olsun.
Eğer ağrısı var gibi huzursuzluk varsa verebilirsiniz ama tabi ki ateşi kontrol edin bizimkinin 36 ile 37.5 arasında değişti hep çok şükür yükselmedi öyle çokGeçmiş olsun canım.bizimki sol kolunu nadir oynatıyor. Sizin bebeğin ateşi çıktımı, şu an ölçtüm 37.2 calpol versemmiki?
Çok geçmiş olsun, umarım kısa zamanda normale döner. İştahsızlık yaptığı yaziyordu Google da araştırdığımda.. Rotayı tekmi vurdurdunuz?? Biz veremle beraber vurdurduk, 2 canlı asi birden, ateşi var biraz.. eşim izin alıp erken geldi her ihtimale karşı..bekliyoruz ins sorunsuz atlatırız.
Geçmiş olsun,bi önerim yok . Akışına bırakırım genelde ben. Bebisi opmezsen sorum olmaz zaten.Sevgili anneler, dudagim uçukladı, bebeğe geçmesin diye çok yaklaşmıyorum ama uçuk için doğal önerisi olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?