2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Merhabalar bir soru sormak istiyorum Göz kontrolüne giden var mı acaba ? Doktorum 2 aylıkken göz doktoruna gitmen gerek dedi bama ama küçücükler nasıl bakacaklar gözüne merak ediyorum

Merhabalar bir soru sormak istiyorum Göz kontrolüne giden var mı acaba ? Doktorum 2 aylıkken göz doktoruna gitmen gerek dedi bama ama küçücükler nasıl bakacaklar gözüne merak ediyorum
Biz 45 günlükken gittik. Makineye filan sokmuyor. Odayı karanlık yapıp beyaz ışık tutuyor gözüne. 6 aylık olunca tekrar çağırıyor kontrole

Biz 45 günlükken gittik. Makineye filan sokmuyor. Odayı karanlık yapıp beyaz ışık tutuyor gözüne. 6 aylık olunca tekrar çağırıyor kontrole
bizim dr da damla damlatıp göz bebeğini büyütüp göz arkasına bakacaklar dedi, o damla çok acıtıyor bende bebeğe nasıl yapacaklar diye düşünüyordum, o zaman öyle bir şeyde yok ??

bizim dr da damla damlatıp göz bebeğini büyütüp göz arkasına bakacaklar dedi, o damla çok acıtıyor bende bebeğe nasıl yapacaklar diye düşünüyordum, o zaman öyle bir şeyde yok ??
Senin o dediğin rop muayenesi cnm. Bebeğin erken mi doğdu?

Acıtan damla değil de işlem aslında canım.
Rop muayenesi olarak geçiyor benim kızıma yapıldı.

Kızlar benim kanama hala devam ediyordu hatırlayanlar olur muhakkak.
Birkaç gün önce çok şükür bitti.
En son doktora yeniden muayene olmuştum bir şey çıkmadı. Doktor iltihap enfeksiyon falan varsa ondan kaynaklı da bazen uzayabiliyor deyip antibiyotik verdi. Onu kullaninca çok şükür bitti artık.
Darısı devam edenlerin başına demek istiyorum

Senin o dediğin rop muayenesi cnm. Bebeğin erken mi doğdu?
Bize ilk önce bebeğin doğum haftasını ve doğum kilosunu sordu. Belki erken doğan bebeklere farklı bir muayene yapıyorlardır.

Gecmis olsun, benimki de 62-65.
Gunler arasi azalip kesildi. İltihap miymis sebebi acaba.. kontrolum sali gunu bakalim doktorum ne diyecek

Benimde kesildi 3 gün önce çok şükür. Bakalım regl ne zaman olacağız. İlk regl bol kanamalı oluyor maalesef.
Bugün benim kızçem tam 3 aylık oldu
Oh maşallah ❣ darısı bize inşallah.

Otomatik salanan beşik kullananiniz var mi?

Kizim gazli hepimizinkiler gibi. Gazi yuzunden gunduzleri sadece ayakta sallarsak uyuyabiliyor, kendi kendine memede uyudugunda gazini alip yerine koysam bile uykusu en fazla yirmi dk. Ayakta sallarken her kipirdadiginda biraz daha sallarsam bir saate kadar uyuyabiliyor. O da cok yorucu hic is yapamiyorum.

Sizce almali miyim? Yoksa bir aya kadar bu gazlar biter mi? Alirsam zaten ikinci el alabilirim

Bi sorum daha var, sadece sallayarak uyutabiliyorum ya gunduzleri. Alışkanlığa donusecek diye de korkuyorum ama aksi takdirde de uyutamiyorum. Ne yapmaliyim? Otomatik beşik disinda oneriniz var mi? Mesela 4.aydan sonra değiştirebilir miyim bu durumu

Seride samırtaş galiba uyku meşeği kanalında anlatıyordı, ilk 10 hafta bebeği hiç bir şeye alıştırmazsınız diye. Bebekler zaten doğum öncesinden sallanma ve harekete alışkınlar, şu an sadece onu devam ettiriyoruz. Benim o kanaldan anladığım bebeği ne kadar çok çeşitli uyutursak sonra uyku eğitiminde o kadar kolar oluyor çünkü bir yönteme sıkı sıkıya bağlanmış olmuyor

Ben sallanan beşik kullanıyorum. Çok da memnunum. 1-2 sefer direk onda uykuya dalmışlığı bile var. Yalnız trendyolda gördüğüm bir markanın yorumları çok kötüydü, bebek içinde yuvarlanıyırmus, yprumları güzel okuyup almak lazım sırf puanına bakmamak lazım.

Benimde kesildi 3 gün önce çok şükür. Bakalım regl ne zaman olacağız. İlk regl bol kanamalı oluyor maalesef.

Oh maşallah ❣ darısı bize inşallah.
Ayy deme
Ya birde ben doğum kontrol hapina ne zaman baslayabilecegimi bilmiyorum.
Bazıları aylar sonra adet oluyormus e onları da adetin ilk günü başlıyoruz sanırım nasıl olacak o?

Ayy deme
Ya birde ben doğum kontrol hapina ne zaman baslayabilecegimi bilmiyorum.
Bazıları aylar sonra adet oluyormus e onları da adetin ilk günü başlıyoruz sanırım nasıl olacak o?
Regl olmadan da hamile kalabilirsiniz. Korunmaya başlamak için regl olmayı beklemeyin.

Normalde nasil uyuyor bebeginiz? Otomatik besige koymadan evvel yani.
Marka tavsiyeniz varsa alirim. Satin almayi dusunursem fikir olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…