Canım,kızımda sabah saat 5 te yapıyor kaka hiç sekmiyor. Odanın ışığını hiç açmıyorum ben telefonun fenerini aciyorum sadece,bebeğimle hiç göz teması kurmadan,konuşmadan yatağına geri bırakıyorum hemen uyuyor.
Ben kızımı yazında değiştirmedim cnm ki sıcak memlekette yaşıyoruz. Sabah hemen açardım. Tuvalet eğitiminde de gece hiç kaka için kalkması belki de bu yüzdendir. Tüm dönemler birbirini etkiliyor
Bizimki emiyor canım elini
Ay bu bizim şubat bebekleri ne fena ya bide bu çıktı başımızaKizim uyku oncesi aglama saatlerinde sag memeyle kavga ediyor hanimlar ya. Top tutus pozisyonunda veriyorum, sol meme gibi sansin diye.. yine kavga ediyor. Bir turlu istemiyor. Neden olabilir ki? Bi bebek neden meme secer ki
Ay bu bizim şubat bebekleri ne fena ya bide bu çıktı başımızabenimki de her uyku öncesi kavga ediyor memeyle süt ağzına akicakmis beyefendinin
Bencede ya büyüsünler bian önce dertlerini anlatsınlar artikBegenmiyor memeyi hatun ya
Vardir illa bir sebebi ama bu kadar da olmaz ki canim, kecileri kaciracagiz bu gidişle
Ucu küçüktür-büyüktür. Süt az geliyordur-cok geliyordur. Bunlara bahane çokKizim uyku oncesi aglama saatlerinde sag memeyle kavga ediyor hanimlar ya. Top tutus pozisyonunda veriyorum, sol meme gibi sansin diye.. yine kavga ediyor. Bir turlu istemiyor. Neden olabilir ki? Bi bebek neden meme secer ki
Bacım yapma etme daha yeni 7.5-9.5 hafta atagimiz vardiHanımlar sanırım atak haftasına yaklaşıyoruzçarşamba günü 11+0 da ve bizimki bugünden yarım yarıö uyuyup Memede durup meme ile oynama etkinliğine başladı 2 hafta nasıl geçer acaba
Bu da 12. HaftaUcu küçüktür-büyüktür. Süt az geliyordur-cok geliyordur. Bunlara bahane çok
Bacım yapma etme daha yeni 7.5-9.5 hafta atagimiz vardi
Canım,benim kızda aynı yapıyordu öyle yaptığı an diğer göğüse aldım kavgası bitti. Sanırım istediği gibi gelmiyor süt o yüzden kavga ediyor. Halbuki gün içinde iki göğüsten de sırayla emziriyorum sıkıntı yok ama gece uykusuna geçeceği vakit solu istemiyor.Kizim uyku oncesi aglama saatlerinde sag memeyle kavga ediyor hanimlar ya. Top tutus pozisyonunda veriyorum, sol meme gibi sansin diye.. yine kavga ediyor. Bir turlu istemiyor. Neden olabilir ki? Bi bebek neden meme secer ki
Oğlumda da biliyordum ama kızımda atagi dibine kadar yaşıyoruz maşallah, saniyesini bile ziyan etmiyor sağolsunBu da 12. Haftabak bende o 7.5 9.5 atağını bilmiyordum kızımda hiç birini bilmezdim ne gĞel sakin geçti gaz bitince cehalet bazen gerçekten mutluluk
Ucu küçüktür-büyüktür. Süt az geliyordur-cok geliyordur. Bunlara bahane çok
Bacım yapma etme daha yeni 7.5-9.5 hafta atagimiz vardi
Canım,benim kızda aynı yapıyordu öyle yaptığı an diğer göğüse aldım kavgası bitti. Sanırım istediği gibi gelmiyor süt o yüzden kavga ediyor. Halbuki gün içinde iki göğüsten de sırayla emziriyorum sıkıntı yok ama gece uykusuna geçeceği vakit solu istemiyor.
2 oğlan büyüttüm ne atak bildim ne kötek.Sadece küçük oğlum kolikti onun sıkıntısını çok çektim yalan yok. Anacım bu yeni versiyonlar tümden atarlı çıktı. Her hafta her hafta atak olmaz ki canımmm el insaf
Gercekten efsane tanim olmus. Benimkide bir saniyesini bile atlamadi. Kendi emecek diye benim anamdan emdigim sütü burnumdan getiriyoOğlumda da biliyordum ama kızımda atagi dibine kadar yaşıyoruz maşallah, saniyesini bile ziyan etmiyor sağolsun
Bide 14.5-19.5 hafta atagi varmış. 5 hafta boyunca atakGercekten efsane tanim olmus. Benimkide bir saniyesini bile atlamadi. Kendi emecek diye benim anamdan emdigim sütü burnumdan getiriyo
Valla ben 24. Haftaya kadar yok diye biliyorumBide 14.5-19.5 hafta atagi varmış. 5 hafta boyunca atakeyvahlar olsun,tam huni takmalik
Yaa bizimki deAh sesli gülmeyi öğrenmiş ❣
Ayy maşallah maşallah biz de duyariz inşallahAh sesli gülmeyi öğrenmiş ❣
Bizimki de şu sıra değişik sesler çıkartıyorAh sesli gülmeyi öğrenmiş ❣
Valla ben 24. Haftaya kadar yok diye biliyorumöylede kendimi şartlayacağım bakalım ne olacak
Ya yeriimmYaa bizimki dene güzel yeni özellikler yükleniyor birde sinirlenince aaa diye bağırıyor
Duyarsn sende çok yakindaAyy maşallah maşallah biz de duyariz inşallah
Dimi ya su halleri olmasa vallahi cekilmezBizimki de şu sıra değişik sesler çıkartıyorah su halleri olmasa..
İlk bebek cahillik gerçekten de şimdi her haline bakmaya çalışıyorumtüh keşke soylemeseydim bazen bilmemek lazım gerçekten
Ya yeriimmilk çocuğumda çok cahildim şimdi bilinçli olduğum için her yaptığı hareketi daha anlamli geliyor.
Duyarsn sende çok yakinda
Dimi ya su halleri olmasa vallahi cekilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?