2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251

Bazi yorumlarda da altini silmeden degistirenler olmus tam uyanmasin diye. Boyle de denenebilir bilemiyorum. Ben de isik acmiyorum, bizimkini erken yatirdigim.icin olacak hep uyanik kalmaya hevesli

Yaza kadar duzelir insallah gece kakasindan vazgecer de dusunmek zorunda kalmam

Kizim uyku oncesi aglama saatlerinde sag memeyle kavga ediyor hanimlar ya. Top tutus pozisyonunda veriyorum, sol meme gibi sansin diye.. yine kavga ediyor. Bir turlu istemiyor. Neden olabilir ki? Bi bebek neden meme secer ki

Kizim uyku oncesi aglama saatlerinde sag memeyle kavga ediyor hanimlar ya. Top tutus pozisyonunda veriyorum, sol meme gibi sansin diye.. yine kavga ediyor. Bir turlu istemiyor. Neden olabilir ki? Bi bebek neden meme secer ki
Ay bu bizim şubat bebekleri ne fena ya bide bu çıktı başımıza benimki de her uyku öncesi kavga ediyor memeyle süt ağzına akicakmis beyefendinin

Ay bu bizim şubat bebekleri ne fena ya bide bu çıktı başımıza benimki de her uyku öncesi kavga ediyor memeyle süt ağzına akicakmis beyefendinin

Begenmiyor memeyi hatun ya
Vardir illa bir sebebi ama bu kadar da olmaz ki canim, kecileri kaciracagiz bu gidişle

Begenmiyor memeyi hatun ya
Vardir illa bir sebebi ama bu kadar da olmaz ki canim, kecileri kaciracagiz bu gidişle
Bencede ya büyüsünler bian önce dertlerini anlatsınlar artik

Hanımlar sanırım atak haftasına yaklaşıyoruz çarşamba günü 11+0 da ve bizimki bugünden yarım yarıö uyuyup Memede durup meme ile oynama etkinliğine başladı 2 hafta nasıl geçer acaba

Ucu küçüktür-büyüktür. Süt az geliyordur-cok geliyordur. Bunlara bahane çok
Hanımlar sanırım atak haftasına yaklaşıyoruz çarşamba günü 11+0 da ve bizimki bugünden yarım yarıö uyuyup Memede durup meme ile oynama etkinliğine başladı 2 hafta nasıl geçer acaba
Bacım yapma etme daha yeni 7.5-9.5 hafta atagimiz vardi

Bu da 12. Hafta bak bende o 7.5 9.5 atağını bilmiyordum kızımda hiç birini bilmezdim ne gĞel sakin geçti gaz bitince cehalet bazen gerçekten mutluluk

Canım,benim kızda aynı yapıyordu öyle yaptığı an diğer göğüse aldım kavgası bitti. Sanırım istediği gibi gelmiyor süt o yüzden kavga ediyor. Halbuki gün içinde iki göğüsten de sırayla emziriyorum sıkıntı yok ama gece uykusuna geçeceği vakit solu istemiyor.
2 oğlan büyüttüm ne atak bildim ne kötek.Sadece küçük oğlum kolikti onun sıkıntısını çok çektim yalan yok. Anacım bu yeni versiyonlar tümden atarlı çıktı. Her hafta her hafta atak olmaz ki canımmm el insaf

Bu da 12. Hafta bak bende o 7.5 9.5 atağını bilmiyordum kızımda hiç birini bilmezdim ne gĞel sakin geçti gaz bitince cehalet bazen gerçekten mutluluk
Oğlumda da biliyordum ama kızımda atagi dibine kadar yaşıyoruz maşallah, saniyesini bile ziyan etmiyor sağolsun

Yeter ki bize zorluk olsun

Evet gercekten oyle. Eskiler ne bilirdi atsk falan. Kurtlu bu der gecerlerdi

Valla ben 24. Haftaya kadar yok diye biliyorum öylede kendimi şartlayacağım bakalım ne olacak
tüh keşke soylemeseydimbazen bilmemek lazım gerçekten
Yaa bizimki de ne güzel yeni özellikler yükleniyor birde sinirlenince aaa diye bağırıyor
Ya yeriimm ilk çocuğumda çok cahildim şimdi bilinçli olduğum için her yaptığı hareketi daha anlamli geliyor.
Ayy maşallah maşallah biz de duyariz inşallah
Duyarsn sende çok yakinda
Bizimki de şu sıra değişik sesler çıkartıyor ah su halleri olmasa..
Dimi ya su halleri olmasa vallahi cekilmez

İlk bebek cahillik gerçekten de şimdi her haline bakmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…