2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
oğlum çok balgamlı düzgün nefes alamıyor bı yüzden uyuduğunda boğulacak gibi oluyor
Fizyolojik serumla açmaya çalıştım, Yastık koydum ama ayağımdan indirdiğim an ağlıyor anlamadım
Doktora gidin bence bronşite çevirmesin

Canım benim oğlumda 2 gece kaka yaptı değiştirmedim kundak yaptım hareket etmesin diye 3. Gece yapmadı kakayı sabah yaptı

Canım benim oğlumda 2 gece kaka yaptı değiştirmedim kundak yaptım hareket etmesin diye 3. Gece yapmadı kakayı sabah yaptı
Rahatsız olmadı mı altı kirli olunca. Benim kızım basardı yaygarayı öyle bişry yapsam. Çişli bezini bile 2 kere değiştiriyorum mık mık ediyor gece

Gittiniz mi doktora? Ateşi rotadan dolayı mi olmuş?
Gittik yattı bir kaç saat serum bağlandı ateşi çoktu. Kaka tahlilinde rota virüs saptandı. Dedim aşıdan kaynaklıdır demi hayır dedi aşıdan sonra kakada çıkmaz o. Kanında enfeksiyon çıktı değerleri oldukça yüksek. Yatış verdi ama güvenim çok sarsıldı doktora antibiyotik kullanıyor şuan kakasındaki mukus ve yeşillik düzelmez ateşi çıkmaya devam eder ise hemen Başka bir doktora gideceğiz. Herşey yolunda giderse de gene pazartesi başka bir doktora görüneceğiz

oğlum çok balgamlı düzgün nefes alamıyor bı yüzden uyuduğunda boğulacak gibi oluyor
Fizyolojik serumla açmaya çalıştım, Yastık koydum ama ayağımdan indirdiğim an ağlıyor anlamadım
Benimkide hasta ateşide var üstelik. Şimdi ilaç ve bol emzirme ile atlatmaya çalışıyoruz eğer düzelme görmezsek ilaçları bitene kadar hemen hene doktora

Yatarken bi agri kesici ver istersen.
Artık geçer ya 1 hafta olacak neredeyse.
5den sonra doğru düzgün uyumuyor ya son 3 4 gündür de 6 buçukta uyanıyor 3 den sonra mizirdaniyor hep, her gün de ağrı kesici veremem ki kabul etmeliyim ki benim paşa yaramaz

Geçmiş olsun cnm balgam varsa götür doktora bence nolur nolmaz

Cok geçmiş olsun cnm olsun iyileşir antibiyotik gerektiğinde mecbur kullanicaz, bizde yattık 3 gece hastanede üstelik bronşit başlangıcı dedi doktor, şimdi daha dikkat ediyoruz ama üstüne geçenlerde yine hasta oldu, oluyor malesef

Emiyorlar canım bence vermeyelim. Gerçi benimki 5 kere kaka yaptı senin daha mı fazla
Doktoruna mesaj attım sabah. Bol emzir su verme bugün yarın gecer dedi.
6 7 kere yapıyor ama bez dolusu değil. Az ama sulu,bez emiyor kakayi.
Yaa çok geçmiş olsun. Aşı olmadan önce mi vardı acaba virüs? Aşı sayesinde hafif atlatır Allahin izniyle.
5den sonra doğru düzgün uyumuyor ya son 3 4 gündür de 6 buçukta uyanıyor 3 den sonra mizirdaniyor hep, her gün de ağrı kesici veremem ki kabul etmeliyim ki benim paşa yaramaz
Bizimkiler huysuz bencede napalim öyle kabul edicez artik

Hayır tabii ki yok. Benm oğlum geceleri yapardı 1 saat egzersizle yaptırıyordum . Artık sabahları yapmaya basladı. Zaten o sancıyla uyuyamaz ki sürekli hareket halinde oluyorlar uyurken

Sabahleyin de yapiyor.. ve haklisin o sanci ve gazla uyuyamaz zaten. Beklicem bakim belki zamanla degisir.

Cok kaka yapmadigini hissedersem bekletiiyim bakim bir sey degisecek mi.. yaz gelmeden degisir belki. Yazin kakasiyla birakamam pisik olur. surekli degistirince de o zaman aliskanlik olur :/

Canım,kızımda sabah saat 5 te yapıyor kaka hiç sekmiyor. Odanın ışığını hiç açmıyorum ben telefonun fenerini aciyorum sadece,bebeğimle hiç göz teması kurmadan,konuşmadan yatağına geri bırakıyorum hemen uyuyor.

Bizim bugün rota nın 1. Haftası sabah ilk kaka yine sulu geldi sonrs eski haline döndü cnm pütürlü yaptı yine

Ben kızımı yazında değiştirmedim cnm ki sıcak memlekette yaşıyoruz. Sabah hemen açardım. Tuvalet eğitiminde de gece hiç kaka için kalkması belki de bu yüzdendir. Tüm dönemler birbirini etkiliyor
Kızlar ya sizin bebişlerde de el emme huyu başladı mı
Bizimki emiyor canım elini

Rahatsız olmadı mı altı kirli olunca. Benim kızım basardı yaygarayı öyle bişry yapsam. Çişli bezini bile 2 kere değiştiriyorum mık mık ediyor gece
Olmaz mı cnm kıpır kıpırdı ama sabrettim 2 gece çünkü ben değiştridikçe yapacaktı biliyorum şimdi yapmıyor

Kızlar ya sizin bebişlerde de el emme huyu başladı mı
Başladı bide ellerini yumruk yapıp hareket ettiriyor,hareketi gördükçe heyecanlanıyor şapşal
Bizim bugün rota nın 1. Haftası sabah ilk kaka yine sulu geldi sonrs eski haline döndü cnm pütürlü yaptı yine
Darısı bize o zman. Size geçmiş olsun ikinci doz yan etkisiz olsun inşallah.

Başladı bide ellerini yumruk yapıp hareket ettiriyor,hareketi gördükçe heyecanlanıyor şapşal

Darısı bize o zman. Size geçmiş olsun ikinci doz yan etkisiz olsun inşallah.
Sağol kuzum. İnşallah sizinki de geçer bir an önce. Diğeri yan etkisiz olur diye düşünüyorum bağışıklık almış oluyorlar hatta 2. Ay aşıları da var 4. Ay da 2. Dozlar onlarda yan etki yapmamıştı kızımda inş. Şimdi de bebeklerimizde olmaz

Ya inşallah, şimdiden gözüm korktu.

Bağırsak enfeksiyonu bizimki canım, kakası yeşil mukuslu ve kötü kokuluydu üstelik ateşle birlikte. Ablasından bulaştı bizimkine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…