Doktora gidin bence bronşite çevirmesinoğlum çok balgamlı düzgün nefes alamıyor bı yüzden uyuduğunda boğulacak gibi oluyor
Fizyolojik serumla açmaya çalıştım, Yastık koydum ama ayağımdan indirdiğim an ağlıyor anlamadım
❣ senden de canım. Vallahi tulumunun düğmeleri açık ha bire bezine bakıyorum çiş var mı diye. Su vermeli mi acaba sıvı kaybediyorlar
Geçer artik heralde ya
Emiyorlar canım bence vermeyelim. Gerçi benimki 5 kere kaka yaptı senin daha mı fazla
Canım benim oğlumda 2 gece kaka yaptı değiştirmedim kundak yaptım hareket etmesin diye 3. Gece yapmadı kakayı sabah yaptıKizlar benim kizim yaklasik bi haftadir gece kaka yapmaya basladi. Normalde bezini ellemiyordum ama simdi kka yuzunden bezini degistirdim ve uyandi. Agucuklar yapiyo hatta
Gece uykusu bolunmesin ve aliskanlik olmasin diye ne yapabilirim bu konuda? Kakasini sabaha taşimanin yollari var mi
Rahatsız olmadı mı altı kirli olunca. Benim kızım basardı yaygarayı öyle bişry yapsam. Çişli bezini bile 2 kere değiştiriyorum mık mık ediyor geceCanım benim oğlumda 2 gece kaka yaptı değiştirmedim kundak yaptım hareket etmesin diye 3. Gece yapmadı kakayı sabah yaptı
Gittik yattı bir kaç saat serum bağlandı ateşi çoktu. Kaka tahlilinde rota virüs saptandı. Dedim aşıdan kaynaklıdır demi hayır dedi aşıdan sonra kakada çıkmaz o. Kanında enfeksiyon çıktı değerleri oldukça yüksek. Yatış verdi ama güvenim çok sarsıldı doktora antibiyotik kullanıyor şuanGittiniz mi doktora? Ateşi rotadan dolayı mi olmuş?
Benimkide hasta ateşide var üstelik. Şimdi ilaç ve bol emzirme ile atlatmaya çalışıyoruz eğer düzelme görmezsek ilaçları bitene kadar hemen hene doktoraoğlum çok balgamlı düzgün nefes alamıyor bı yüzden uyuduğunda boğulacak gibi oluyor
Fizyolojik serumla açmaya çalıştım, Yastık koydum ama ayağımdan indirdiğim an ağlıyor anlamadım
5den sonra doğru düzgün uyumuyor ya son 3 4 gündür de 6 buçukta uyanıyor 3 den sonra mizirdaniyor hep, her gün de ağrı kesici veremem ki kabul etmeliyim ki benim paşa yaramazYatarken bi agri kesici ver istersen.
Artık geçer ya 1 hafta olacak neredeyse.
Geçmiş olsun cnm balgam varsa götür doktora bence nolur nolmazoğlum çok balgamlı düzgün nefes alamıyor bı yüzden uyuduğunda boğulacak gibi oluyor
Cok geçmiş olsun cnm olsun iyileşir antibiyotik gerektiğinde mecbur kullanicaz, bizde yattık 3 gece hastanede üstelik bronşit başlangıcı dedi doktor, şimdi daha dikkat ediyoruz ama üstüne geçenlerde yine hasta oldu, oluyor malesefGittik yattı bir kaç saat serum bağlandı ateşi çoktu. Kaka tahlilinde rota virüs saptandı. Dedim aşıdan kaynaklıdır demi hayır dedi aşıdan sonra kakada çıkmaz o. Kanında enfeksiyon çıktı değerleri oldukça yüksek. Yatış verdi ama güvenim çok sarsıldı doktora antibiyotik kullanıyor şuankakasındaki mukus ve yeşillik düzelmez ateşi çıkmaya devam eder ise hemen Başka bir doktora gideceğiz. Herşey yolunda giderse de gene pazartesi başka bir doktora görüneceğiz
Doktoruna mesaj attım sabah. Bol emzir su verme bugün yarın gecer dedi.Emiyorlar canım bence vermeyelim. Gerçi benimki 5 kere kaka yaptı senin daha mı fazla
Yaa çok geçmiş olsun. Aşı olmadan önce mi vardı acaba virüs? Aşı sayesinde hafif atlatır Allahin izniyle.Gittik yattı bir kaç saat serum bağlandı ateşi çoktu. Kaka tahlilinde rota virüs saptandı. Dedim aşıdan kaynaklıdır demi hayır dedi aşıdan sonra kakada çıkmaz o. Kanında enfeksiyon çıktı değerleri oldukça yüksek. Yatış verdi ama güvenim çok sarsıldı doktora antibiyotik kullanıyor şuankakasındaki mukus ve yeşillik düzelmez ateşi çıkmaya devam eder ise hemen Başka bir doktora gideceğiz. Herşey yolunda giderse de gene pazartesi başka bir doktora görüneceğiz
Bizimkiler huysuz bencede5den sonra doğru düzgün uyumuyor ya son 3 4 gündür de 6 buçukta uyanıyor 3 den sonra mizirdaniyor hep, her gün de ağrı kesici veremem ki kabul etmeliyim ki benim paşa yaramaz
Hayır tabii ki yok. Benm oğlum geceleri yapardı 1 saat egzersizle yaptırıyordum . Artık sabahları yapmaya basladı. Zaten o sancıyla uyuyamaz ki sürekli hareket halinde oluyorlar uyurken
Canım benim oğlumda 2 gece kaka yaptı değiştirmedim kundak yaptım hareket etmesin diye 3. Gece yapmadı kakayı sabah yaptı
Canım,kızımda sabah saat 5 te yapıyor kaka hiç sekmiyor. Odanın ışığını hiç açmıyorum ben telefonun fenerini aciyorum sadece,bebeğimle hiç göz teması kurmadan,konuşmadan yatağına geri bırakıyorum hemen uyuyor.Sabahleyin de yapiyor.. ve haklisin o sanci ve gazla uyuyamaz zaten. Beklicem bakim belki zamanla degisir.
Cok kaka yapmadigini hissedersem bekletiiyim bakim bir sey degisecek mi.. yaz gelmeden degisir belki. Yazin kakasiyla birakamam pisik olur. surekli degistirince de o zaman aliskanlik olur :/
Bizim bugün rota nın 1. Haftası sabah ilk kaka yine sulu geldi sonrs eski haline döndü cnm pütürlü yaptı yineDoktoruna mesaj attım sabah. Bol emzir su verme bugün yarın gecer dedi.
6 7 kere yapıyor ama bez dolusu değil. Az ama sulu,bez emiyor kakayi.
Yaa çok geçmiş olsun. Aşı olmadan önce mi vardı acaba virüs? Aşı sayesinde hafif atlatır Allahin izniyle.
Bizimkiler huysuz bencedenapalim öyle kabul edicez artik
Ben kızımı yazında değiştirmedim cnm ki sıcak memlekette yaşıyoruz. Sabah hemen açardım. Tuvalet eğitiminde de gece hiç kaka için kalkması belki de bu yüzdendir. Tüm dönemler birbirini etkiliyorSabahleyin de yapiyor.. ve haklisin o sanci ve gazla uyuyamaz zaten. Beklicem bakim belki zamanla degisir.
Cok kaka yapmadigini hissedersem bekletiiyim bakim bir sey degisecek mi.. yaz gelmeden degisir belki. Yazin kakasiyla birakamam pisik olur. surekli degistirince de o zaman aliskanlik olur :/
Bizimki emiyor canım eliniKızlar ya sizin bebişlerde de el emme huyu başladı mı
Olmaz mı cnm kıpır kıpırdı ama sabrettim 2 gece çünkü ben değiştridikçe yapacaktı biliyorum şimdi yapmıyorRahatsız olmadı mı altı kirli olunca. Benim kızım basardı yaygarayı öyle bişry yapsam. Çişli bezini bile 2 kere değiştiriyorum mık mık ediyor gece
BaşladıKızlar ya sizin bebişlerde de el emme huyu başladı mı
Darısı bize o zman. Size geçmiş olsun ikinci doz yan etkisiz olsun inşallah.Bizim bugün rota nın 1. Haftası sabah ilk kaka yine sulu geldi sonrs eski haline döndü cnm pütürlü yaptı yine
Sağol kuzum. İnşallah sizinki de geçer bir an önce. Diğeri yan etkisiz olur diye düşünüyorum bağışıklık almış oluyorlar hatta 2. Ay aşıları da var 4. Ay da 2. Dozlar onlarda yan etki yapmamıştı kızımda inş. Şimdi de bebeklerimizde olmazBaşladıbide ellerini yumruk yapıp hareket ettiriyor,hareketi gördükçe heyecanlanıyor şapşal
Darısı bize o zman. Size geçmiş olsun ikinci doz yan etkisiz olsun inşallah.
Ya inşallah, şimdiden gözüm korktu.Sağol kuzum. İnşallah sizinki de geçer bir an önce. Diğeri yan etkisiz olur diye düşünüyorum bağışıklık almış oluyorlar hatta 2. Ay aşıları da var 4. Ay da 2. Dozlar onlarda yan etki yapmamıştı kızımda inş. Şimdi de bebeklerimizde olmaz
Bağırsak enfeksiyonu bizimki canım, kakası yeşil mukuslu ve kötü kokuluydu üstelik ateşle birlikte. Ablasından bulaştı bizimkineCok geçmiş olsun cnm olsun iyileşir antibiyotik gerektiğinde mecbur kullanicaz, bizde yattık 3 gece hastanede üstelik bronşit başlangıcı dedi doktor, şimdi daha dikkat ediyoruz ama üstüne geçenlerde yine hasta oldu, oluyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?