Hhahaah benmde çok yüksekti canım
Evet canım aynıyızGülücükler dinlemeler ses çıkarmalar bizde de var canım.
Bu ara bayağı çığlık atıyor çok güldürüyor beni
Yüz üstü duruyor benim ki ama hemen yorulup kafayı indiriveriyor.
Yastığa yüzüstü yatırınca uzun süre dik tutuyor kafasını etrafına bakıyor
Birde normalde kendi başına vakit geçirirdi ama bu aralar ilgi istiyor.
Geçici bir şey mi yoksa böyle devam mı edecek bilmiyorum.
Bazı geceler çok geç uyuyor vs.
Her şeyleri zaman geçtikçe değişiyor galiba
Cok güzel moral verdin ya sağolHhahaah benmde çok yüksekti canım
Artık ağladığında azıcık konussam biraz dinleyip sakinliyor gibi oluyor ama asla ödün vermiyor çirkefliğindenonun dışında gün içinde hep kucağımdaydı şöyle bi koltuğa koyamaZdım. Günün yarım saati durabiliyor o da bana acıdığı için bence
Gündüz uykularımız hala düzensiz.
Gaz sancıları eskisi gibi değil ama ben gazlıysam o da sancılı oluyor. Ya bence hiçbirşey değişmiyor bi ablamız var moralini bozmaaiyayım ama nasıl baslıyorsa öyle gidiyorlar düzelmiyorlar dedi
Ben şahsen ümidimi kestim çünkü beni aşırı yoruyor belki yürümeye basladğnda rahat ederm dicem ama cık
Ahahah valla canım yaaCok güzel moral verdin ya sağolbiz ki heyecanla bekliyoruz 3 aylık olmalarını
Canım öncelikle çok geçmiş olsun.Hanımlar iyi geceler başımıza birşey geldi ve sizinle paylaşmak istiyorum belki yaşayanınız yada yaşayacak olanınız vardır.
3. Ayımızda rota virüs aşısı olduk, 2 gün sonra oğlumda yeşil kötü kokulu değişik parçalı bi kaka baş göstermeye başladı. Gittikçe şiddetlendi ve ateşlendi. Hastaneye gittik ve kaka tahlilinde ROTA virüs POZİTİF. Aşıdan kaynaklı pozitif çıkmıştır diye düşündük ama doktor hayır aşı pozitif çıkarmaz dedi. Neyse 1 haftadan fazladır çekiyoruz ve çekmeye devam ediyoruz antibiyotik başlandı oğluma. Derin araştırmalarım sonucu öğrendim ki; süt ürünleri alerjisi olan bebekler rota aşısı olmamalıymış. Ve gene öğrendim ki, bizim buradaki eczacı rota aşısından sonra bebekleri hastalanan çok fazla aile olduğunu hastaneye yattıklarını hatta bu gördüklerinden sonra kendi çocuğuna aşıyı vurdurmadığını söyledi. Ah böyle olacağını bilsem bende vurdurmazdım. Çocuğu rotadan koruyalım derken 3 aylık bebeğimi rotanın kucağına bıraktıkdaha çok şey oldu ama ben kısaca sizleri uyarmak istedim yada olurda biriniz yaşarsa yalnız değilsiniz bilin istedim. Benzer şeyler yaşayan varsa da tavsiyelerini alırım.
Zorlama canım ne zaman isterlerse o zaman uyuyorlar. 3. Ayda düzeniniz oturur yavas yavas. Sen uyku vakitlerinde loş karanlık ortamda tut sessiz olsun ki anlasın uyku vakti oldugunuSaat 01.00 olmadan uyumuyoruz, nasıl olacak böyle, bilmiyorum
İşe gidecekse demek kiEvet canım aynıyız
Uyku düzenimiz çok iyiydi akşam ezanı dedimmi uyurdu. Simdi geç saatlerde uyumaya basladı ama kalkış saati asla değişmiyor. Memur gibi saat 6 da uyanıyor
Ya sut olsa da bazen biberonla rahat ediyor o nedenle soyledim. Bazen ben emsin karni doysun daha cok istiyorum ama o memeyi tutmuyor, emzigi tutup uyuyor. Gercekten cok garip bebekler. Mesela bizde iki biberon var bazen birini tutuyor, bazen digerini. tum alternatifleri deniyoruz atari tuttuysa.Emzik almaya yeni alıştı bi kac gündür, sütüm yettiği için mama vermiyorum, öyle cok ağladı ki bi yeri ağrıyo sanıp verdim calpol yoksa vermezdim zaten
Hic bilmiyorumO zaman istediğim zaman baslayabilirim değil mi?
Emzik deneyin istersenizKucakta nasıl uyutuyorsuniz hanımlar, ilk 50 gün annem vardı çok güzel uyuyordu, şimdi kucakta yatma pozisyonuna getirince meme gelcek sanıyor hemen meme emme pozisyonuna geçiyor, dedesinin kucağında bile öyle yapıyor
on bucuktan itibaren loş sessiz ortamdaydık canım sürekli emmek istedi memede uyuyor beşiğe alınca oyun yapıyor bu böyle 1 e kadar devam, 1 olunca uyuyor bir haftadır falan bu sekildeZorlama canım ne zaman isterlerse o zaman uyuyorlar. 3. Ayda düzeniniz oturur yavas yavas. Sen uyku vakitlerinde loş karanlık ortamda tut sessiz olsun ki anlasın uyku vakti oldugunu
aventin emziğini aldim, yüzünü buruşturup atıyor almıyor , başka marka denesem alma ihtimali var mı acabaEmzik deneyin isterseniz
Annem farkli emziklee almami onlari tutabilecegini soylemisti. Ben de ilk cocugumda 14 tane emzik almistim, hic birini emmemisti. Ama en buyuk hatam birkac aylikken vermeye kalkmistim. Simdi bibs emzik aldim, eve geldigimiz gun vermeye basladim az az. Cogu insan bibsi tutuyor diyorlar, bi deneyin isterseniz.aventin emziğini aldim, yüzünü buruşturup atıyor almıyor , başka marka denesem alma ihtimali var mı acaba
Bende net bilmiyorum canım ama bana öyle dediBana emzirirken kullanabileceğim bir hap önermişti doktorum onu almaya düşünüyorum canım. Hiç mi kullanmamak lazım acaba şimdi benim de kafam karıştı bak
Kuzum ümidini kesme nasıl başlarsa öyle gitmiyor kızımdan biliyorum 3.5 ay çok zor bir bebekti. Sonra ben işe başladım çocuk sakinledi sanırım benim stresim ona geçiyorduHhahaah benmde çok yüksekti canım
Artık ağladığında azıcık konussam biraz dinleyip sakinliyor gibi oluyor ama asla ödün vermiyor çirkefliğindenonun dışında gün içinde hep kucağımdaydı şöyle bi koltuğa koyamaZdım. Günün yarım saati durabiliyor o da bana acıdığı için bence
Gaz sancıları eskisi gibi değil ama ben gazlıysam o da sancılı oluyor. Ya bence hiçbirşey değişmiyor bi ablamız var moralini bozmaaiyayım ama nasıl baslıyorsa öyle gidiyorlar düzelmiyorlar dedi
Ben şahsen ümidimi kestim çünkü beni aşırı yoruyor belki yürümeye basladğnda rahat ederm dicem ama cık
Bizimki de 11.30 12 arası uyuyor gece öncesinde hep şekerleme 4. Ayını bekliyorum uyku düzeni içinSaat 01.00 olmadan uyumuyoruz, nasıl olacak böyle, bilmiyorum
Çok çok geçmiş olsun. Bizde kızımda rota virüs aşısı Dr muz illa yaptırın diyemem dediği için yaptırmamıştık çok şükür bir sorun yaşamadık şu an 7.5 yaşında ama o zamanlar böyle ortalıkta dpwişik değişik hastalıklar yoktu içimiz rahattı. Bunda hiç Dr u sorgulamadan yaptırdım bizde de 1 hafta kakası sıvı geldi pütürler kayboldu hatta aşıdan sonraki ilk kaka yeşil geldi bende korktum. İşte yaptırsak bir dert yaptırmadan bir dertHanımlar iyi geceler başımıza birşey geldi ve sizinle paylaşmak istiyorum belki yaşayanınız yada yaşayacak olanınız vardır.
3. Ayımızda rota virüs aşısı olduk, 2 gün sonra oğlumda yeşil kötü kokulu değişik parçalı bi kaka baş göstermeye başladı. Gittikçe şiddetlendi ve ateşlendi. Hastaneye gittik ve kaka tahlilinde ROTA virüs POZİTİF. Aşıdan kaynaklı pozitif çıkmıştır diye düşündük ama doktor hayır aşı pozitif çıkarmaz dedi. Neyse 1 haftadan fazladır çekiyoruz ve çekmeye devam ediyoruz antibiyotik başlandı oğluma. Derin araştırmalarım sonucu öğrendim ki; süt ürünleri alerjisi olan bebekler rota aşısı olmamalıymış. Ve gene öğrendim ki, bizim buradaki eczacı rota aşısından sonra bebekleri hastalanan çok fazla aile olduğunu hastaneye yattıklarını hatta bu gördüklerinden sonra kendi çocuğuna aşıyı vurdurmadığını söyledi. Ah böyle olacağını bilsem bende vurdurmazdım. Çocuğu rotadan koruyalım derken 3 aylık bebeğimi rotanın kucağına bıraktıkdaha çok şey oldu ama ben kısaca sizleri uyarmak istedim yada olurda biriniz yaşarsa yalnız değilsiniz bilin istedim. Benzer şeyler yaşayan varsa da tavsiyelerini alırım.
İllaki bi sıkıntısı olmuştur ondan yapmıştır. Dillerinden anlamıyoruz kiBi ara kakasını yaptı kustu rahatladı azcik ama sonra yine devam etti, işte bende sakinligimi koruyamadım o an ondan da ağır geçti bide yalnızdım ya baya sıkıldım bunaldım
Yok öyle düşünme ,bi düzen oluşur çok yakında. Hep böyle kalırlarsa bilemiyorumHhahaah benmde çok yüksekti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?