Ben kullanıyorum canım, uyanık koyup onun üstünde uyumasını beklemeOtomatik salanan beşik kullananiniz var mi?
Kizim gazli hepimizinkiler gibi. Gazi yuzunden gunduzleri sadece ayakta sallarsak uyuyabiliyor, kendi kendine memede uyudugunda gazini alip yerine koysam bile uykusu en fazla yirmi dk. Ayakta sallarken her kipirdadiginda biraz daha sallarsam bir saate kadar uyuyabiliyor. O da cok yorucu hic is yapamiyorum.
Sizce almali miyim? Yoksa bir aya kadar bu gazlar biter mi? Alirsam zaten ikinci el alabilirim
Bana doktorum hapa hemen başlayabilirsin dedi, adet olmayı beklemeyiz istersen bugün al başla dedi. Kanamam bitmiş 40ım çıkmıştı bunu söylediğindeAyy deme
Ya birde ben doğum kontrol hapina ne zaman baslayabilecegimi bilmiyorum.
Bazıları aylar sonra adet oluyormus e onları da adetin ilk günü başlıyoruz sanırım nasıl olacak o?
Cerazette canım, emziren bayanlar içinmiş. Bana da doktorum onu önerdiİsmi neydi canım biliyor musun
Benim ki c ile başlıyordu
O hapa özel bir şey mi yoksa genel olarak doğum kontrol hapı için mi söyledi?
Ben önceden de kullanıyordum.
O zaman hemen alıp başlayayım ben de teşekkür ederimBana doktorum hapa hemen başlayabilirsin dedi, adet olmayı beklemeyiz istersen bugün al başla dedi. Kanamam bitmiş 40ım çıkmıştı bunu söylediğinde
Hah evet o benimki de.Cerazette canım, emziren bayanlar içinmiş. Bana da doktorum onu önerdi
Ben kullanıyorum canım, uyanık koyup onun üstünde uyumasını beklemeben o niyetle almıştım ama öyle olmadı bi şekilde ya memede ya ayakta uyutup onun üstüne koyuyorum, bi yarım saat daha fazla uyumasını sağlıyor sadece bi de artık yatırmak istemiyorum çünkü bana çok ergonomik gelmiyor, içi çok çukur, bebeklerin sert ve düz bir zeminde yatması gerekşyor, belki biraz eğimli sert bir yerde. Kızımı yatırıyorum içine gömülüyor resmen, kıyamıyorum öyle yatırmaya
Cok güzel moral verdin ya sağolbiz ki heyecanla bekliyoruz 3 aylık olmalarını
Annem farkli emziklee almami onlari tutabilecegini soylemisti. Ben de ilk cocugumda 14 tane emzik almistim, hic birini emmemisti. Ama en buyuk hatam birkac aylikken vermeye kalkmistim. Simdi bibs emzik aldim, eve geldigimiz gun vermeye basladim az az. Cogu insan bibsi tutuyor diyorlar, bi deneyin isterseniz.
Benim memem geçmiyorHer şeyi denedim , doktorlar emzir geçer deyip duruyor ama ben acı çekiyorum . Emzirmeyi bırakmak istemiyorum , çok mutsuzum .
Tek memeyle emzirsem sütüm yeter mi , gelir mi bari en azından 4 ay daha
Su sıra cok fena memede uyuyor ama bırakınca uyanıyor hemenn sallıyorum beşikte mecburenKucakta nasıl uyutuyorsuniz hanımlar, ilk 50 gün annem vardı çok güzel uyuyordu, şimdi kucakta yatma pozisyonuna getirince meme gelcek sanıyor hemen meme emme pozisyonuna geçiyor, dedesinin kucağında bile öyle yapıyor
İnşallah cnm ya, benim paşa başladı baya gülmeye, cok şirin oluyor ciddenAhahah valla canım yaainsallah sizin bebeler 3 aydan sonra düzelir
Bence 3. Ayın güzel yanı gülüyor ve kahkaha atıyor olmaları. Böyle olunca daha cok cekilir hale geliyor
Benimki de memeyi bırakınca oyleAy ben de çok umutluydum 3.ayin bitişinden. Gazlar bitmiyor mu yani
Şimdiden yoruldum sallamaktan, dizimden indirince uyanir mi bebek, benim kiz anlayip uyaniyo. Hep 3ay bitince duzelir diye umutluydum
Bende o gece cok sey denedim hatta buzluğa süt atmıştım onu ısıttım belki onu sever diye ama almadı, hakkaten cok fena lar yaYa sut olsa da bazen biberonla rahat ediyor o nedenle soyledim. Bazen ben emsin karni doysun daha cok istiyorum ama o memeyi tutmuyor, emzigi tutup uyuyor. Gercekten cok garip bebekler. Mesela bizde iki biberon var bazen birini tutuyor, bazen digerini. tum alternatifleri deniyoruz atari tuttuysa.
Yaa benimki de aynısını yapıyor emzik veriyorum alıyo uyku sersemion bucuktan itibaren loş sessiz ortamdaydık canım sürekli emmek istedi memede uyuyor beşiğe alınca oyun yapıyor bu böyle 1 e kadar devam, 1 olunca uyuyor bir haftadır falan bu sekilde
aventin emziğini aldim, yüzünü buruşturup atıyor almıyor , başka marka denesem alma ihtimali var mı acaba
Sürmedigim krem , ayvası şusu busu kalmadı . Emzirme şeklimiz de doğru . İlk günler yara oldu geçti sonra çatladı , 3. Aydayız daha da düzelmedi . Yaşamaktan soğudum valla , hep kremli açık geziyorum , çocuğu düzgün tutamıyorum daCanim emzirme danismani tutsan faydasi dokunur mu acaba..
Tek memeyle bebek doyabilir cunku sadece emziren ikiz anneleri var. Demek ki tek meme bebege yetebilir. Ama once iyilestirmek icin cozum arayalim olmaz mi? Cok cok gecmis olsun
Sürmedigim krem , ayvası şusu busu kalmadı . Emzirme şeklimiz de doğru . İlk günler yara oldu geçti sonra çatladı , 3. Aydayız daha da düzelmedi . Yaşamaktan soğudum valla , hep kremli açık geziyorum , çocuğu düzgün tutamıyorum da
Gümüş kapak var evde , ilk günler yapış yapış yaptı sonra da yara oldu diye attım kenara . Biberon vermiyorum , inatla ağlaya sızlaya emziriyorum . Sorun tek memede zaten , diğeri normal . Ben de anlamadım gitti neden düzelmiyor . Doktorlar da hepsi başka krem söyleyip yolluyor.Bir yonteme daha ihtiyaciniz yok biliyorum ama yine de kendi yontemimden bahsedeyim. Benim yaralarim acik birakinca aziyordu, daha cok kurudukca daha cok agrim oluyordu. Kremleyip gümüs kapak koyunca gecti benimkiler.
Bebeginize biberon veriyor musunuz? Bazi biberon alan bebekler, memeyi dogru kavrasa da emerken dis yuvalarini meme ucuna bastirarak emiyorlar ve bu da memede yara yapiyor. Bakiyirsun kavrama dogru ama bebegin emme sekli yanlis. Yara varsa cok buyuk ihtimalle yanlis emme vardir, cilt-hormon sorunu yoksa
Gümüş kapak var evde , ilk günler yapış yapış yaptı sonra da yara oldu diye attım kenara . Biberon vermiyorum , inatla ağlaya sızlaya emziriyorum . Sorun tek memede zaten , diğeri normal . Ben de anlamadım gitti neden düzelmiyor . Doktorlar da hepsi başka krem söyleyip yolluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?