2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
emilyinpariss cnm burada hata doktorda bence. Alerjisi olan bebeğe rota aşısı yapılmaz ki ,alerjiyi tetikliyor.
Kızımın da 1 hafta süren ishali ve huzursuzluğu oldu. Dün normale döndü kakasi çok şükür.

Rota virüsü çok tehlikeli bi hastalık, alerji yoksa mutlaka yapılmalı bana göre riske atılacak bisey değil.

Size çok geçmiş olsun,simdi nasıl?

Ben kullanıyorum canım, uyanık koyup onun üstünde uyumasını bekleme ben o niyetle almıştım ama öyle olmadı bi şekilde ya memede ya ayakta uyutup onun üstüne koyuyorum, bi yarım saat daha fazla uyumasını sağlıyor sadece bi de artık yatırmak istemiyorum çünkü bana çok ergonomik gelmiyor, içi çok çukur, bebeklerin sert ve düz bir zeminde yatması gerekşyor, belki biraz eğimli sert bir yerde. Kızımı yatırıyorum içine gömülüyor resmen, kıyamıyorum öyle yatırmaya

Ayy deme
Ya birde ben doğum kontrol hapina ne zaman baslayabilecegimi bilmiyorum.
Bazıları aylar sonra adet oluyormus e onları da adetin ilk günü başlıyoruz sanırım nasıl olacak o?
Bana doktorum hapa hemen başlayabilirsin dedi, adet olmayı beklemeyiz istersen bugün al başla dedi. Kanamam bitmiş 40ım çıkmıştı bunu söylediğinde

İsmi neydi canım biliyor musun
Benim ki c ile başlıyordu
O hapa özel bir şey mi yoksa genel olarak doğum kontrol hapı için mi söyledi?
Ben önceden de kullanıyordum.
Cerazette canım, emziren bayanlar içinmiş. Bana da doktorum onu önerdi

Anladim canim, benim kizim sallamayi biraktigimiz an uyaniyor gunduzleri. Geceleri oyle bi problemimiz yok. Gunduzleri ayagimdan iner care olur bana diyodum otomatik besik.. bebek gomuluyosa rahat olmaz ki bilemedim..

Cok güzel moral verdin ya sağol biz ki heyecanla bekliyoruz 3 aylık olmalarını

Ay ben de çok umutluydum 3.ayin bitişinden. Gazlar bitmiyor mu yani
Şimdiden yoruldum sallamaktan, dizimden indirince uyanir mi bebek, benim kiz anlayip uyaniyo. Hep 3ay bitince duzelir diye umutluydum

Emzik vermezsek ne olur? Ne kadar zor olur?

Benim kizim kaynanamda kalacak ben ise baslayinca. Kaynanam ise yeterince hijyenik bi kadin degil. Dun kizimin agiz bezi yere düsünce, ay pislendi bu dedim, bir şey olmaz yerleri yeni sildim dedi(silme suyu pek temiz degildi) e oyle olunca ben kizimi emzige alistirirsam yarin obur gun yerden alir ağzina geri sokar bu kadin dedim, alistirmaktan vazgectim

Benim memem geçmiyor Her şeyi denedim , doktorlar emzir geçer deyip duruyor ama ben acı çekiyorum . Emzirmeyi bırakmak istemiyorum , çok mutsuzum .

Tek memeyle emzirsem sütüm yeter mi , gelir mi bari en azından 4 ay daha

Canim emzirme danismani tutsan faydasi dokunur mu acaba..
Tek memeyle bebek doyabilir cunku sadece emziren ikiz anneleri var. Demek ki tek meme bebege yetebilir. Ama once iyilestirmek icin cozum arayalim olmaz mi? Cok cok gecmis olsun

Su sıra cok fena memede uyuyor ama bırakınca uyanıyor hemenn sallıyorum beşikte mecburen

Ahahah valla canım yaa insallah sizin bebeler 3 aydan sonra düzelir
Bence 3. Ayın güzel yanı gülüyor ve kahkaha atıyor olmaları. Böyle olunca daha cok cekilir hale geliyor
İnşallah cnm ya, benim paşa başladı baya gülmeye, cok şirin oluyor cidden

Ay ben de çok umutluydum 3.ayin bitişinden. Gazlar bitmiyor mu yani
Şimdiden yoruldum sallamaktan, dizimden indirince uyanir mi bebek, benim kiz anlayip uyaniyo. Hep 3ay bitince duzelir diye umutluydum
Benimki de memeyi bırakınca oyleinşallah düzelir cnm ya

Bende o gece cok sey denedim hatta buzluğa süt atmıştım onu ısıttım belki onu sever diye ama almadı, hakkaten cok fena lar ya

Yaa benimki de aynısını yapıyor emzik veriyorum alıyo uyku sersemi

Canim emzirme danismani tutsan faydasi dokunur mu acaba..
Tek memeyle bebek doyabilir cunku sadece emziren ikiz anneleri var. Demek ki tek meme bebege yetebilir. Ama once iyilestirmek icin cozum arayalim olmaz mi? Cok cok gecmis olsun
Sürmedigim krem , ayvası şusu busu kalmadı . Emzirme şeklimiz de doğru . İlk günler yara oldu geçti sonra çatladı , 3. Aydayız daha da düzelmedi . Yaşamaktan soğudum valla , hep kremli açık geziyorum , çocuğu düzgün tutamıyorum da

Bir yonteme daha ihtiyaciniz yok biliyorum ama yine de kendi yontemimden bahsedeyim. Benim yaralarim acik birakinca aziyordu, daha cok kurudukca daha cok agrim oluyordu. Kremleyip gümüs kapak koyunca gecti benimkiler.

Bebeginize biberon veriyor musunuz? Bazi biberon alan bebekler, memeyi dogru kavrasa da emerken dis yuvalarini meme ucuna bastirarak emiyorlar ve bu da memede yara yapiyor. Bakiyirsun kavrama dogru ama bebegin emme sekli yanlis. Yara varsa cok buyuk ihtimalle yanlis emme vardir, cilt-hormon sorunu yoksa

Gümüş kapak var evde , ilk günler yapış yapış yaptı sonra da yara oldu diye attım kenara . Biberon vermiyorum , inatla ağlaya sızlaya emziriyorum . Sorun tek memede zaten , diğeri normal . Ben de anlamadım gitti neden düzelmiyor . Doktorlar da hepsi başka krem söyleyip yolluyor.

Çok geçmiş olsun. Umarim en kisa zamanda caresini bulursunuz da duzelir. Gumus kapak evet yapis yapis yapti ama ucu yumusadikca iyilesti benim gogsum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…