- 23 Nisan 2021
- 1.389
- 2.849
- 63
- 39
Teşekkür ederim inşallah düzelir yakında , hiç istemesem de mamayla büyütmek zorunda kalıcam yoksaÇok geçmiş olsun. Umarim en kisa zamanda caresini bulursunuz da duzelir. Gumus kapak evet yapis yapis yapti ama ucu yumusadikca iyilesti benim gogsum
Uyutmaya çalıştığım süre kadar uyumuyor ,yerine koyar koymaz açıyor gözünü benimkideAy ben de çok umutluydum 3.ayin bitişinden. Gazlar bitmiyor mu yani
Şimdiden yoruldum sallamaktan, dizimden indirince uyanir mi bebek, benim kiz anlayip uyaniyo. Hep 3ay bitince duzelir diye umutluydum
Acımayan meme ile emzirin ,diğerini sagip verin. Olmaz mı?Gümüş kapak var evde , ilk günler yapış yapış yaptı sonra da yara oldu diye attım kenara . Biberon vermiyorum , inatla ağlaya sızlaya emziriyorum . Sorun tek memede zaten , diğeri normal . Ben de anlamadım gitti neden düzelmiyor . Doktorlar da hepsi başka krem söyleyip yolluyor.
Uyutmaya çalıştığım süre kadar uyumuyor ,yerine koyar koymaz açıyor gözünü benimkide
İstemsiz güldüm kusura bakmaEvet evet aynen boyle. Hani ilk 3ayda aliskanlik edinmezlerdi
Şu bebek bakimiyla ilgili çok kitap okumaliymişim hamileyken. Cok pişmanim cok.
Benim kizi fön açarak salliyorum.Fön belasini sardik bir de basimiza sallamak yetmezmis gibi.Çok ağliyordu başka care bulamamistik derdini anlayamiyorduk diye buldugumuz careler dondu dolasti bize ayak baği oldu, ah esek kafam ahh
Sağarken de acıyor ne yazık ki , geçmeyen meme verilmiş bana napayımUyutmaya çalıştığım süre kadar uyumuyor ,yerine koyar koymaz açıyor gözünü benimkide
Acımayan meme ile emzirin ,diğerini sagip verin. Olmaz mı?
Yaa kiyamamSağarken de acıyor ne yazık ki , geçmeyen meme verilmiş bana napayım
İstemsiz güldüm kusura bakma
İnsan çaresiz kalınca her yolu deniyor. Buzuki orhanin beyaz gürültüsü epeyce etkili,hiç denedin mi?
Birde her çocuk farklı,kitapla olacak iş değil bence. Düzen oturacak eninde sonunda, bizim kararlı olmamız lazım. Su 3 ayı bi atlatalım da zor zamanlar geride kalsin inşallah.
Sağarken de acıyor ne yazık ki , geçmeyen meme verilmiş bana napayım
Çok teşekkür ederim , denicem bir süre tek memeyle . Umarım diğeri mastit falan olmaz bir de onunla uğraşmam .
Buldum canim, 55.saniyede soyluyor. Bebek tek memeyle de büyür. Yine de sen care aramaktan vazgeçme.
Hanımefendinin elektriğe gelen zamlardan haberi varmiymisYok ne kusuru. Disaridan bakinca komik gercekten
Denedim buzukiyi denemez olur muyum hic. Olmadi ama. Youtube fön seslerini de denedim, elektrik supurgesi cart curt...
Hanimefendi gercek fön sesinde sustu bi tek uyuz
Hanımefendinin elektriğe gelen zamlardan haberi varmiymis
Cani sağolsun❣Olsa merhamet ederdi kesin. Aciyorum simdiden elektrik faturasini goren suratlarimiza
Tabi ki, feda olsun kuzumaCani sağolsun❣
tesekkur ederimAnnem farkli emziklee almami onlari tutabilecegini soylemisti. Ben de ilk cocugumda 14 tane emzik almistim, hic birini emmemisti. Ama en buyuk hatam birkac aylikken vermeye kalkmistim. Simdi bibs emzik aldim, eve geldigimiz gun vermeye basladim az az. Cogu insan bibsi tutuyor diyorlar, bi deneyin isterseniz.
benimkide memede uyuyorSu sıra cok fena memede uyuyor ama bırakınca uyanıyor hemenn sallıyorum beşikte mecburen
Canım bu bizden geçen stresi napıcaz ya valla nasıl Önlicez. Annemden geldim eve . Yine aç aç dolaşıyorum . Benmki yakamı bırakmıyor.Kuzum ümidini kesme nasıl başlarsa öyle gitmiyor kızımdan biliyorum 3.5 ay çok zor bir bebekti. Sonra ben işe başladım çocuk sakinledi sanırım benim stresim ona geçiyorduhala da sakin bir kız
Bizimki de 11.30 12 arası uyuyor gece öncesinde hep şekerleme 4. Ayını bekliyorum uyku düzeni için
Bi sorum daha var, sadece sallayarak uyutabiliyorum ya gunduzleri. Alışkanlığa donusecek diye de korkuyorum ama aksi takdirde de uyutamiyorum. Ne yapmaliyim? Otomatik beşik disinda oneriniz var mi? Mesela 4.aydan sonra değiştirebilir miyim bu durumununa aldim.. hem manuel hem de bir cihazi var onunla birlikte kullaniliyor (cihaz manuel sallanmayi otomatige ceviriyor) iyi ki cihazini almamisim manuel sallanmayi bile sevmedi cunku… Gazi oldugunda, olmadiginda her hali ile denedim. Gerci henuz 2 aylik sonra degisir mi bilemiyorum. Bir de 4moms almayi dusunmustum ama nuna daha anlamli geldi sonrasinda.
Cok yontem denemissiniz ama yine de yazmak istedim. Benim yarami mumsy gecirdi.. diger bahsettiginiz yontemler (ayva vs) ve piyasadaki markalar ise yaramamisti maalesef .. bu da tesadufen arkadasimin aldigi hediye paketinden cikmisti da kullanmistim.Gümüş kapak var evde , ilk günler yapış yapış yaptı sonra da yara oldu diye attım kenara . Biberon vermiyorum , inatla ağlaya sızlaya emziriyorum . Sorun tek memede zaten , diğeri normal . Ben de anlamadım gitti neden düzelmiyor . Doktorlar da hepsi başka krem söyleyip yolluyor.
Valla kuzum. Tek kalmamaya bakacaksın. Bşr süre insanlar ters olsa bile görmezden geleceksin çünkü şu an tek kalacak durumda değilsin bebek durmadılça sen daha çok stres yapacaksın benimde başımdan geçti ondan biliyorum kızımda keşke sürekli etrafımda birini tutsaymışımCanım bu bizden geçen stresi napıcaz ya valla nasıl Önlicez. Annemden geldim eve . Yine aç aç dolaşıyorum . Benmki yakamı bırakmıyor.
Kucağında atistirsan cnm ben öyle yapıyorum ekmek peynir yiyorum sabahlari bi elimleCanım bu bizden geçen stresi napıcaz ya valla nasıl Önlicez. Annemden geldim eve . Yine aç aç dolaşıyorum . Benmki yakamı bırakmıyor.
Ah haklısın canım haklısın. Ama artık annemde gelmek kalmak istemiyor. Onlarda da çok kalamıyorum. Alış artık diyorValla kuzum. Tek kalmamaya bakacaksın. Bşr süre insanlar ters olsa bile görmezden geleceksin çünkü şu an tek kalacak durumda değilsin bebek durmadılça sen daha çok stres yapacaksın benimde başımdan geçti ondan biliyorum kızımda keşke sürekli etrafımda birini tutsaymışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?