2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ay ben de çok umutluydum 3.ayin bitişinden. Gazlar bitmiyor mu yani
Şimdiden yoruldum sallamaktan, dizimden indirince uyanir mi bebek, benim kiz anlayip uyaniyo. Hep 3ay bitince duzelir diye umutluydum
Uyutmaya çalıştığım süre kadar uyumuyor ,yerine koyar koymaz açıyor gözünü benimkide
Acımayan meme ile emzirin ,diğerini sagip verin. Olmaz mı?

Uyutmaya çalıştığım süre kadar uyumuyor ,yerine koyar koymaz açıyor gözünü benimkide

Evet evet aynen boyle. Hani ilk 3ayda aliskanlik edinmezlerdi
Şu bebek bakimiyla ilgili çok kitap okumaliymişim hamileyken. Cok pişmanim cok.
Benim kizi fön açarak salliyorum.Fön belasini sardik bir de basimiza sallamak yetmezmis gibi. Çok ağliyordu başka care bulamamistik derdini anlayamiyorduk diye buldugumuz careler dondu dolasti bize ayak baği oldu, ah esek kafam ahh

İstemsiz güldüm kusura bakma
İnsan çaresiz kalınca her yolu deniyor. Buzuki orhanin beyaz gürültüsü epeyce etkili,hiç denedin mi?

Birde her çocuk farklı,kitapla olacak iş değil bence. Düzen oturacak eninde sonunda, bizim kararlı olmamız lazım. Su 3 ayı bi atlatalım da zor zamanlar geride kalsin inşallah.

Yok ne kusuru. Disaridan bakinca komik gercekten
Denedim buzukiyi denemez olur muyum hic. Olmadi ama. Youtube fön seslerini de denedim, elektrik supurgesi cart curt...
Hanimefendi gercek fön sesinde sustu bi tek uyuz

Yok ne kusuru. Disaridan bakinca komik gercekten
Denedim buzukiyi denemez olur muyum hic. Olmadi ama. Youtube fön seslerini de denedim, elektrik supurgesi cart curt...
Hanimefendi gercek fön sesinde sustu bi tek uyuz
Hanımefendinin elektriğe gelen zamlardan haberi varmiymis

tesekkur ederim
Su sıra cok fena memede uyuyor ama bırakınca uyanıyor hemenn sallıyorum beşikte mecburen
benimkide memede uyuyor

Canım bu bizden geçen stresi napıcaz ya valla nasıl Önlicez. Annemden geldim eve . Yine aç aç dolaşıyorum . Benmki yakamı bırakmıyor.

Cok yontem denemissiniz ama yine de yazmak istedim. Benim yarami mumsy gecirdi.. diger bahsettiginiz yontemler (ayva vs) ve piyasadaki markalar ise yaramamisti maalesef .. bu da tesadufen arkadasimin aldigi hediye paketinden cikmisti da kullanmistim.

Canım bu bizden geçen stresi napıcaz ya valla nasıl Önlicez. Annemden geldim eve . Yine aç aç dolaşıyorum . Benmki yakamı bırakmıyor.
Valla kuzum. Tek kalmamaya bakacaksın. Bşr süre insanlar ters olsa bile görmezden geleceksin çünkü şu an tek kalacak durumda değilsin bebek durmadılça sen daha çok stres yapacaksın benimde başımdan geçti ondan biliyorum kızımda keşke sürekli etrafımda birini tutsaymışım

Kucağında atistirsan cnm ben öyle yapıyorum ekmek peynir yiyorum sabahlari bi elimle

Ah haklısın canım haklısın. Ama artık annemde gelmek kalmak istemiyor. Onlarda da çok kalamıyorum. Alış artık diyor baska da kimsem yok eşimden baska. O da aksamdan aksama gelip iki pış pış yapıp kenara çekiliyor. Ömrümden ömür gitti. Antidepresan bile baslamayı düşünüyorum. Uyuttum simdi ev darmadağın uykusuzluktan iş yaapamıyorum . İftarı koştur koştur zor yetiştirdim . Tek temennim bi an evvel düzene girmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…