2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kucağında atistirsan cnm ben öyle yapıyorum ekmek peynir yiyorum sabahlari bi elimle
Canım çok denedim de olmuyor tek elimle tutamıyorum bebeği. 7 kilo oldu hem ağırlıktan hemde kendini atıyor . Bi de çok huysuz sürekli ayakta gezdirtiyor kendini. Oturduğmuzda kıyametler kopuyor. Çok denedim onunla yemeyi zehir etti yemeği bana

Merhaba son durumda takviyeyle birlikte mamayı birakabildiniz mi acaba aynı surecteyiz de merak ediyorum deneyiminizi

Canım bu bizden geçen stresi napıcaz ya valla nasıl Önlicez. Annemden geldim eve . Yine aç aç dolaşıyorum . Benmki yakamı bırakmıyor.

Cnm oyun halisi denedin mi? Yada puset,ana kucağı vs yatırıp oyuncak göstermeyi(çıngırak vs) artık büyüdü aslinda ,böyle şeyler onu 15 dk kadar oyalar bu arada karnını doyurursun

Cnm oyun halisi denedin mi? Yada puset,ana kucağı vs yatırıp oyuncak göstermeyi(çıngırak vs) artık büyüdü aslinda ,böyle şeyler onu 15 dk kadar oyalar bu arada karnını doyurursun
Ana kucağı aldık canım titreşimli müzikli, maximum 10 dk oyalıyor. Zeka kartları aldık onları seviyor onda da 20 dk oyalanıyor. Tabii onun yanındaysam. Çıngırak vs anlık şeyler. Günde toplam yarım saat kendi kendine oyalanıyor bunlarla. Geri kalan sürede kucakta gezmek istiyor yada emmek istiyor uykuyuda anca kucağmda uyuyor. Gündüz uykuları kısa kısa kUcağımda. Geceleri rahat ediyorum bu seferde benm pilim bitmiş oluyor artık kendimi zorlayıp mutfağı temizliyorum anca. Çamaşır as katla ertelenip duruyor. Yani böyle nereye kadar sürecek bilmiyorum ama inanlmaz bunalımdayım

Bende senden pek farklı sayılmam. Ya ağlıyor, ya mıkır mıkır hep... uyutmak ayrı zor,emzirmek ayrı zor,oyalamak ayrı...
Hele akşam olunca; eşim evde değil işteyse, ruhum sıkışıyor kolik saati geldiği için. Kendimi çok güçsüz, çaresiz hissediyorum. Gün içinde öyle ağlama seansları var ki, konu komşu bebege bisey yapıyorlar diyordur kesin.

Sevgili anneler.. aranizda hic bebek solunum takip cihazi kullanan var mi? Ben neden bu konuya bu kadar takildim bilmiyorum ama boyle bir cihaz almak istiyorum

Ayni benim yasadiklarim. Farkli olarak sallama var fon vs. Geceleri yine uyurdu benimki ama son bir haftadir gece kaka yapacak diye ikkinip duruyor. Şu saat oldu, geve onbirden bu yana toplasan iki saat uyumadi, uyutmadi. Ne yapsam gazi da cikmadi, kakasi da. Uykusuzlukla gunduz hallerine nasil dayanicam bilmiyorum

Arkadaşlar bir şey merak ediyorum. Bebegimin beşik yatağının bas tarafını yükselttim. Gün içinde kanepeye yatırıp oynarken, oyun halısına koyduğumda vb..durumlarda dümdüz yatıyor.yanıma gelen buyuklerimiz o kadar çok soyleniyorlarki düz yatıyor diye, altına yastık koy diyorlar, omuzdan aşağıda kalacak şekilde ince yastık..bana hic doğru gelmiyor neticede omurgada bir yükseklik oluşmuş oluyor sanki..bu konu çok yoruyor beni..beşik te de düz yatsinmis boynu rahat olmazmış öyle yükseltili.. oyun halisi alırken fotoğraflı yorumlarda da hep o sekil yastık koymuşlar bebeklerin altına.. Siz nasıl yapıyorsunuz , dediğim gibi bir yastık vb..kullanıyor musunuz?

Düz yatırıyorum genelde. Sohbet edeceğimiz zaman az yükseklik yapıyorum başının altına p kadar.

Kanguru denedin mi peki cnm zor ya Allah yardımcımız olsun

Ben anne yani reflu yatağında yatırıyorum sevi bebeğin, normalde yastık kullanmıyodum, bronşit için hastaneye yaptığımızda doktor yastık kullan dedi sanırım balgamdan dolayı, şimdi yine olur diye korkup hep yastık kullanıyorum çok ince de olsa

Ya bu şubat bebekleri hep atakli çıktı ne gece ne gündüz dalıp uyuyamıyorlar ya, valla yemek zor yapıyorum, eşim hep yardım etti sağolsun ama ramazan fena çarptı ya uyuyor işten gelince biraz ben iyice pert oluyorum, günlerdir dus almadım kişisel temizlik hele hiç söylemiyorum kaslarım bıyıklarım ne alemde bilmem

Allah yardımcın olsun cnm sen gene de annenin peşini 6 aya kadar bırakma. Her şey düzelecek unutacaksın bile bu günleri 2. Yi bile Düşüneceksin o günleri düşünmeye çalış.

Ben hep düz yatırıyorum cnm bizim oğlan yükselti sevmiyor. Emzirme yastığına sırta kadar olacak şekilde koyuyoruz bazen yemek falan yerken kıyamet kopuyor koltuğa düz yatırıyoruz

Kızlar bebekleriniz kaç saatte bir emiyor. Benim oğlum sabah ve gece saatleri dışında 1.5 saate bir emiyor doymuyor galiba iki memeyi vermeden öğleden sonra uykusuna geçmiyor. Mayıs sonu işe başlıyorum ve asla buzluğa süt atamadım günlük doyuracak kadar sütüm anca var. Öğlene kadar çalışcam 6 ay mama vermek istemiyorum o arada. Emzirme danışmanlığı alıcam. Danışmanlık alıpta yararını gören oldu mu size de sorayım dedim

Benimki 1 buçuk saatte emerdi saatte 1e düşürdü bi haftadır hem gece hem gündüz.. Bende haziran ortasi seminere gidicem 2 hafta günlük 3 4 saat ama hala başlayamadım sagmaya, benimki de anca yetiyor.. Sagmam lazım ama ne fırsatim var ne sütüm

2 saatte bir emiyor gündüz,gece 4 saatte uyanıp emiyor. Benimde şakır şakır sütüm yok ancak yetiyor işte.

Çok üzülüyorum okurken göğüsümün ucu sızladı resmen. Ben de çok çektim. Değişik emzirme yöntemleri denedin mi canım, çanta tutuş bana çok iyi gelmişti

Sağarken de acıyor ne yazık ki , geçmeyen meme verilmiş bana napayım
Elinle sağmayı denedin mi, internette videolu anlatım var. Vakumlu alet kadar acıtmaz en azından. Hem sütün de memende kalmamış olur. Ya da göğüs kalkanı kullan, bir memeni emerken öbüründen süt akıyorsa kalkana toplarsın, o sütü de içirebilirsin

Reflü yatağında yatırıyorum ben, bazen yanıma bizim yatağa alıyorum sabaha karşı, o zaman da belinden yukarı gelecek şekilde incecik yastık kullanıyorum. Gün içinde aktif saatlerinde ise emzirme yastığına yaslıyorum baya yüksek oluyor hoşuna gidiyor, hatta alıştı kaka yapıyor ona yatırınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…