2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Çok üzülüyorum okurken göğüsümün ucu sızladı resmen. Ben de çok çektim. Değişik emzirme yöntemleri denedin mi canım, çanta tutuş bana çok iyi gelmişti

Denedim , her türlü acıyor . Elle sağmaya da çalıştım dayanamadım , yerleri tekmeliyorum kız emerken
Hep gerginim bu yüzden , çocuk da gergin mutsuz olur diye korkuyorum .

Cok yontem denemissiniz ama yine de yazmak istedim. Benim yarami mumsy gecirdi.. diger bahsettiginiz yontemler (ayva vs) ve piyasadaki markalar ise yaramamisti maalesef .. bu da tesadufen arkadasimin aldigi hediye paketinden cikmisti da kullanmistim.
Onu da duydum ama almadım , diğerleri bir işe yaramayınca bu da para tuzağıdır kesin dedim

Konuşuldu mu bilmiyorum ama pişik kremi ne kullanıyosunuz

Benimki de saatte bir emiyor, yarimsar saat uyuyor gunduzleri en fazla. Gece bir defaya mahsus 3saatlik uykusu var, sonra yine saat basi uyaniyor. Ayni yenidogan gibiyiz halen.
Tomrisin emzirme notlarindaki, emzirme kampini da yaptim sütüm artsin diye ama kizimin düzeni değişmedi. Bazi bebekler memeye duskun oluyor, kabullendim sayilir bu durumu, bazen cok yorulup isyan etsem de.

Emzirme danismani tuttum ben, mamayi birakmamiza yardimci oldu cesaret verdi ama teknik vs yine kendim arastirip gelistirdim. Emzirme duzenini kendim deneye deneye kurguladim. Ama mesela aksamlari yatmadan onceki huysuzlugu acliktan saniyordum oyle olmadigina, mamaya ihtiyaci olmadigina uykusu veya gazi olduguna vs kendisi ikna etti beni. Gercekten oyleymis. Bu yuzden tavsiye edebilirim tutmani.

Ama danismandan daha onemlisi Tomrisin emzirme notlarini bul bence googledan, orda sutun nasil arttirilacagi cok detayli aciklanmis.

Kızlar emzirme danışmanı ile görüştüm benim düzenimin normal olduğunu 3 ayın tamamlandığında ciddi anlamda her şeyin değiştiğine ikna etti beni. Süt artırmak içinde (ki benim sağıp atmaya başlamam lazım işe başlamadan önce) sütüm normal olduğu için bana 3 saatte maks. 4 saatte bir sağmamı emzirdikten sonra sağacaksam 20 dk beklememi söyledi. Gece de 1 ve 4 saatleri arası süt üretiminin en üst seviyede olduğu için o saatler arası sağmamı istedi. Ben yarın sabahtan itibaren başlıcam. Bu arada süt normalse neden yapıyorsun bunu derseniz akış hızı artsın diye yapıyorum çünkü oğlum akış hızı düştüğünde Memede çıldırıyor

Ona da bakayım canım çok teşekkür ederim

Azalınca sinirleniyor mu cnm

3 Ay dolunca ne oluyormuş? Ay nolur orayı detaylı anlat,şuanda buna ihtiyacım var

kendim gibi birini görünce oh tek değilmişim diyorum bizde birde memeyi belli saatte emmeme çıktı, illa biberon istiyor

3 Ay dolunca ne oluyormuş? Ay nolur orayı detaylı anlat,şuanda buna ihtiyacım var
Ay lutfen ben de duymak istiyorum bunu bugun hastanede kontrolüm vardi. Yeri göğü yikmis kizim sadece giris yapip, sira numarasi alana kadar. Hastanede agzi mememde, üstümde müslin örtü, doktor doktor gezdim rapor onaylatmak icin. Katiyen memeyi birakmadi. Ortami yabancisadi herhalde cok yapisti memeye, kollarim mahvoldu

Off, tahmin edebiliyorum bitecek bak ne kaldı surda 3 aya❣
Ay evet paşanın ağzına dolanacak süt sürekli

Gaz bitince ciddi anlamda sakinliği kavuşuyorlarmış ki kızımda net yaşadım ben 3 ay dolunca her şey muhteşem olmuştu.
Ah ben senin tesellini severim Berilyumm ❣❣
Bunu duymak o kadar iyi geldi ki bana,şu moral için çok teşekkür ederim. İnşallah, rahatlayalım artık cümleten

Allah yardımcımız olsun. İnsallah atlatırız bunları da. Valla uykusuz nasıl gelişecekler blmiyorum. Sırf gündüz uyusun diye kıpırdaman kucağımda tutuyorum baska türlü uyumuyor.
Allah yardımcın olsun cnm sen gene de annenin peşini 6 aya kadar bırakma. Her şey düzelecek unutacaksın bile bu günleri 2. Yi bile Düşüneceksin o günleri düşünmeye çalış.
Ay insallah canım
Amin hepimizin

Kızlar bebeklerinizin kakası nasıl?
Benm ki hep mukuslu yapıyor. Doktorada sormayı unuttum. Neden sürekli mukuslu sümüksü gibi anlamadım. Süt alerjisi desem baska belirti yok

Ben de senin gibiyim. Sol mememin yarası hiç geçmiyor onu sağarak veriyorum. Sağ da sürekli yara halinde ama daha az acıyor . Sonucta ikiside cok acıyor. Keyifli zevkle emzireredim hiç. Hametan pomad sürüp streçliyorum o cok rahatlattı ne kremler denedim neler neler sürdüm bir de hametanı dene canm

Kızlar bebeklerinizin kakası nasıl?
Benm ki hep mukuslu yapıyor. Doktorada sormayı unuttum. Neden sürekli mukuslu sümüksü gibi anlamadım. Süt alerjisi desem baska belirti yok
Alerjiden olur mukuslu kaka kuzum ,bi doktoruna sor bakalım ne diyecek . Belkide huzursuzlugunun sebebi budur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…