Ah canım yaBende senden pek farklı sayılmam. Ya ağlıyor, ya mıkır mıkır hep... uyutmak ayrı zor,emzirmek ayrı zor,oyalamak ayrı...
Hele akşam olunca; eşim evde değil işteyse, ruhum sıkışıyor kolik saati geldiği için. Kendimi çok güçsüz, çaresiz hissediyorum. Gün içinde öyle ağlama seansları var ki, konu komşu bebege bisey yapıyorlar diyordur kesin.
Benimkide aynı yaAy evet paşanın ağzına dolanacak süt sürekli
Gaz bitince ciddi anlamda sakinliği kavuşuyorlarmış ki kızımda net yaşadım ben 3 ay dolunca her şey muhteşem olmuştu.
Tamam canım doktora sorayım bir..Alerjiden olur mukuslu kaka kuzum ,bi doktoruna sor bakalım ne diyecek . Belkide huzursuzlugunun sebebi budur
Bende denesem mi diyorum annem durmaz onda sıkışır diyoOnda sıkılıyor beyfendi canımm. Denedik istemedi ağlamaya basladı. Amin valla zor
Amin amin inşallahAh canım yaallah yardımcın olsun Çok zor bi yaz gelse büyüseler azıcık düzelseler ya.
Ya inşallah sebep budur en azından çok yakinda yavas yavaş diyeti bırakırsın normale döner.Tamam canım doktora sorayım bir..
Süt ürünleri kullanmayayım bi de öyle kontrol edeyim
gelismeleri de yazar misiniz? Ben sabah 4-5 gibi emziriyorum gece 12’den sonra ama cok ac oldugu icin hepsini tuketiyor… sagsam , ogluma kalan yeter mi emin olamiyorum hic.Kızlar emzirme danışmanı ile görüştüm benim düzenimin normal olduğunu 3 ayın tamamlandığında ciddi anlamda her şeyin değiştiğine ikna etti beni. Süt artırmak içinde (ki benim sağıp atmaya başlamam lazım işe başlamadan önce) sütüm normal olduğu için bana 3 saatte maks. 4 saatte bir sağmamı emzirdikten sonra sağacaksam 20 dk beklememi söyledi. Gece de 1 ve 4 saatleri arası süt üretiminin en üst seviyede olduğu için o saatler arası sağmamı istedi. Ben yarın sabahtan itibaren başlıcam. Bu arada süt normalse neden yapıyorsun bunu derseniz akış hızı artsın diye yapıyorum çünkü oğlum akış hızı düştüğünde Memede çıldırıyor
Ben de öyleydim, çırpınırdım emzirirken, dudağımı parçaladım ısırıp. Hala ağrıyor tam geçti diyemem ama eskisine göre iyiyim şükürler olsun. Çeken bilir onun acısını. Ben mama takviyeye başladım, emziremeyince çocuk kilo alamamış hiç, doktor mamaya başla toparlansın dedi. Şimdi meme+mama veriyorum mecburenDenedim , her türlü acıyor . Elle sağmaya da çalıştım dayanamadım , yerleri tekmeliyorum kız emerken
Hep gerginim bu yüzden , çocuk da gergin mutsuz olur diye korkuyorum .
Tabi yazarım. Ama sadece gece sağma ile olmuyor zaten gün içerisinden başlayarak emzirme üzerine sağım yapılacak gündüzleri her meme 15 er dk. Gece 1 ile 4 arası 1 seferlik emzirme den sonra da olur her meme 10 dk sağılıp 2 meme bitince 5 dk dinlenilip 2 defa daha aynı şekilde sağım yapılacak. Benim amacım sütü arttırmak bu şekilde yapınca meme uyarılıyormuş ikiz bebek emzirir gibi düşünüp beyin ona göre süt üretirmişgelismeleri de yazar misiniz? Ben sabah 4-5 gibi emziriyorum gece 12’den sonra ama cok ac oldugu icin hepsini tuketiyor… sagsam , ogluma kalan yeter mi emin olamiyorum hic.
bugün gündüz de oldu canım, 30luk mama verdim arkasına beni emdi..yoksa emmedi..bizimki gaz olunca emmek istiyor emerken gaz çıkarıyor , normalde sürekli emmek istiyor zatenGaz oluyordur cnm,ondan emmek istemez. Akşam mi oluyor?
canım bizimde bi ara öyleydi hatta dr kontrole gittigimizde orda kaka yapmıştı dr a gösterdim, mukuslu kakada renk farklı olursa bebekte kilo kaybı, iştahsızlık gibi şeyler olursa önemli olur demişti, bi sure sonra geçti, yine de dr unla da görüş tabiKızlar bebeklerinizin kakası nasıl?
Benm ki hep mukuslu yapıyor. Doktorada sormayı unuttum. Neden sürekli mukuslu sümüksü gibi anlamadım. Süt alerjisi desem baska belirti yok
Ben benzer bir yontem ile yeter seviyesine getirdim.. daha da artar mi kismini bilemiyorum..bu seviyeye bile zor ulastim. Kiralamadigim makine kalmamistiTabi yazarım. Ama sadece gece sağma ile olmuyor zaten gün içerisinden başlayarak emzirme üzerine sağım yapılacak gündüzleri her meme 15 er dk. Gece 1 ile 4 arası 1 seferlik emzirme den sonra da olur her meme 10 dk sağılıp 2 meme bitince 5 dk dinlenilip 2 defa daha aynı şekilde sağım yapılacak. Benim amacım sütü arttırmak bu şekilde yapınca meme uyarılıyormuş ikiz bebek emzirir gibi düşünüp beyin ona göre süt üretirmiş
Aynen canım bakalım.. protein almam içinde yoğurt peynir süt ymurta tüketmem lazım işin garibiAmin amin inşallah
Ya inşallah sebep budur en azından çok yakinda yavas yavaş diyeti bırakırsın normale döner.
Sebep bulunsa çözüm de bulunur çünkü.
Kilo kaybımız yok canım, iştahsızlıkta eskisi gibi istemiyor sanki emin olamıyorum.. önce kendm diyet yapayım düzelirse anlarım zaten. Doktora yeni gitmiştik geçmezse gideceğimbugün gündüz de oldu canım, 30luk mama verdim arkasına beni emdi..yoksa emmedi..bizimki gaz olunca emmek istiyor emerken gaz çıkarıyor , normalde sürekli emmek istiyor zaten
canım bizimde bi ara öyleydi hatta dr kontrole gittigimizde orda kaka yapmıştı dr a gösterdim, mukuslu kakada renk farklı olursa bebekte kilo kaybı, iştahsızlık gibi şeyler olursa önemli olur demişti, bi sure sonra geçti, yine de dr unla da görüş tabi
Nasıl bir yöntemBen benzer bir yontem ile yeter seviyesine getirdim.. daha da artar mi kismini bilemiyorum..bu seviyeye bile zor ulastim. Kiralamadigim makine kalmamisti
Her emzirmeden sonra 15 dakika sagma , 1 hafta boyunca her gun power pumping (20 dk sagma, 10 dk ara, 10 dk sagma, 10 dakika ara ve tekrar 10 dk sagma) , sicak dus… ve standart yeme icme rituelleri… ama hala depolayacak sut seviyesine erisemedimNasıl bir yöntem
Hmm anladım canım inşallah çabucak iyilesirsin ya.Daha kullanmaya başlamadım, doktor başlayabilirsin dedi ama yaralarım iyileşmedi gibi, normal doğum yaptım henüz ilişkiye hazır değilim diye ilaca da başlamak istemedim erkenden
Malesef canım mamaya devam ediyorum aralarda ise emziriyorum. Bugün sagdim bir memeden 35 CC diğerinden bir iki damla çıktı. Ne yaptıysam artmadı takviyeyi bıraktım çünkü kilo yaptı bendeMerhaba son durumda takviyeyle birlikte mamayı birakabildiniz mi acaba aynı surecteyiz de merak ediyorum deneyiminizi
Az çıkani emzirdigin için öyledir cnm,Malesef canım mamaya devam ediyorum aralarda ise emziriyorum. Bugün sagdim bir memeden 35 CC diğerinden bir iki damla çıktı. Ne yaptıysam artmadı takviyeyi bıraktım çünkü kilo yaptı bende
Canım sende 3 saate bir her iki memeyi 15 er dk sağarak arttırmaya çalış istersen ben başladım bugün. Bu şekilde beyin ikiz bebek emziriyorum diye düşünüp ona göre süt üretirmişMalesef canım mamaya devam ediyorum aralarda ise emziriyorum. Bugün sagdim bir memeden 35 CC diğerinden bir iki damla çıktı. Ne yaptıysam artmadı takviyeyi bıraktım çünkü kilo yaptı bende
Onu da deneyeyim bari , piyasada denemediğimiz krem kalmicak zaten . Ben de hiç keyifle emziremiyorum , bana işkence gibi geliyor . Şanssızız biz sanırımBen de senin gibiyim. Sol mememin yarası hiç geçmiyor onu sağarak veriyorum. Sağ da sürekli yara halinde ama daha az acıyor . Sonucta ikiside cok acıyor. Keyifli zevkle emzireredim hiç. Hametan pomad sürüp streçliyorum o cok rahatlattı ne kremler denedim neler neler sürdüm bir de hametanı dene canm
Şimdilik dayanabildiğim kadar emziriyorum ben de . Son muayenede yeterli kilo almıştı .Ben de öyleydim, çırpınırdım emzirirken, dudağımı parçaladım ısırıp. Hala ağrıyor tam geçti diyemem ama eskisine göre iyiyim şükürler olsun. Çeken bilir onun acısını. Ben mama takviyeye başladım, emziremeyince çocuk kilo alamamış hiç, doktor mamaya başla toparlansın dedi. Şimdi meme+mama veriyorum mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?