2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ah canım ya allah yardımcın olsun Çok zor bi yaz gelse büyüseler azıcık düzelseler ya.

Alerjiden olur mukuslu kaka kuzum ,bi doktoruna sor bakalım ne diyecek . Belkide huzursuzlugunun sebebi budur
Tamam canım doktora sorayım bir..
Süt ürünleri kullanmayayım bi de öyle kontrol edeyim

gelismeleri de yazar misiniz? Ben sabah 4-5 gibi emziriyorum gece 12’den sonra ama cok ac oldugu icin hepsini tuketiyor… sagsam , ogluma kalan yeter mi emin olamiyorum hic.

Denedim , her türlü acıyor . Elle sağmaya da çalıştım dayanamadım , yerleri tekmeliyorum kız emerken
Hep gerginim bu yüzden , çocuk da gergin mutsuz olur diye korkuyorum .
Ben de öyleydim, çırpınırdım emzirirken, dudağımı parçaladım ısırıp. Hala ağrıyor tam geçti diyemem ama eskisine göre iyiyim şükürler olsun. Çeken bilir onun acısını. Ben mama takviyeye başladım, emziremeyince çocuk kilo alamamış hiç, doktor mamaya başla toparlansın dedi. Şimdi meme+mama veriyorum mecburen

gelismeleri de yazar misiniz? Ben sabah 4-5 gibi emziriyorum gece 12’den sonra ama cok ac oldugu icin hepsini tuketiyor… sagsam , ogluma kalan yeter mi emin olamiyorum hic.
Tabi yazarım. Ama sadece gece sağma ile olmuyor zaten gün içerisinden başlayarak emzirme üzerine sağım yapılacak gündüzleri her meme 15 er dk. Gece 1 ile 4 arası 1 seferlik emzirme den sonra da olur her meme 10 dk sağılıp 2 meme bitince 5 dk dinlenilip 2 defa daha aynı şekilde sağım yapılacak. Benim amacım sütü arttırmak bu şekilde yapınca meme uyarılıyormuş ikiz bebek emzirir gibi düşünüp beyin ona göre süt üretirmiş

Gaz oluyordur cnm,ondan emmek istemez. Akşam mi oluyor?
bugün gündüz de oldu canım, 30luk mama verdim arkasına beni emdi..yoksa emmedi..bizimki gaz olunca emmek istiyor emerken gaz çıkarıyor , normalde sürekli emmek istiyor zaten
Kızlar bebeklerinizin kakası nasıl?
Benm ki hep mukuslu yapıyor. Doktorada sormayı unuttum. Neden sürekli mukuslu sümüksü gibi anlamadım. Süt alerjisi desem baska belirti yok
canım bizimde bi ara öyleydi hatta dr kontrole gittigimizde orda kaka yapmıştı dr a gösterdim, mukuslu kakada renk farklı olursa bebekte kilo kaybı, iştahsızlık gibi şeyler olursa önemli olur demişti, bi sure sonra geçti, yine de dr unla da görüş tabi

Ben benzer bir yontem ile yeter seviyesine getirdim.. daha da artar mi kismini bilemiyorum..bu seviyeye bile zor ulastim. Kiralamadigim makine kalmamisti

Amin amin inşallah

Ya inşallah sebep budur en azından çok yakinda yavas yavaş diyeti bırakırsın normale döner.
Sebep bulunsa çözüm de bulunur çünkü.
Aynen canım bakalım.. protein almam içinde yoğurt peynir süt ymurta tüketmem lazım işin garibi

Kilo kaybımız yok canım, iştahsızlıkta eskisi gibi istemiyor sanki emin olamıyorum.. önce kendm diyet yapayım düzelirse anlarım zaten. Doktora yeni gitmiştik geçmezse gideceğim

Nasıl bir yöntem
Her emzirmeden sonra 15 dakika sagma , 1 hafta boyunca her gun power pumping (20 dk sagma, 10 dk ara, 10 dk sagma, 10 dakika ara ve tekrar 10 dk sagma) , sicak dus… ve standart yeme icme rituelleri… ama hala depolayacak sut seviyesine erisemedim gerci su sira saldim artik, nasilsa sutum yetiyor diye.

Daha kullanmaya başlamadım, doktor başlayabilirsin dedi ama yaralarım iyileşmedi gibi, normal doğum yaptım henüz ilişkiye hazır değilim diye ilaca da başlamak istemedim erkenden
Hmm anladım canım inşallah çabucak iyilesirsin ya.
Ben de bugün kullanmaya başladım.

Merhaba son durumda takviyeyle birlikte mamayı birakabildiniz mi acaba aynı surecteyiz de merak ediyorum deneyiminizi
Malesef canım mamaya devam ediyorum aralarda ise emziriyorum. Bugün sagdim bir memeden 35 CC diğerinden bir iki damla çıktı. Ne yaptıysam artmadı takviyeyi bıraktım çünkü kilo yaptı bende

Malesef canım mamaya devam ediyorum aralarda ise emziriyorum. Bugün sagdim bir memeden 35 CC diğerinden bir iki damla çıktı. Ne yaptıysam artmadı takviyeyi bıraktım çünkü kilo yaptı bende
Az çıkani emzirdigin için öyledir cnm,

Canım sende 3 saate bir her iki memeyi 15 er dk sağarak arttırmaya çalış istersen ben başladım bugün. Bu şekilde beyin ikiz bebek emziriyorum diye düşünüp ona göre süt üretirmiş

Onu da deneyeyim bari , piyasada denemediğimiz krem kalmicak zaten . Ben de hiç keyifle emziremiyorum , bana işkence gibi geliyor . Şanssızız biz sanırım

Şimdilik dayanabildiğim kadar emziriyorum ben de . Son muayenede yeterli kilo almıştı .
Ne yapalım böyle giderse bizler de mamayla büyütücez demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…