2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Cok haklisin bu da beni dusunduruyordu. Her kosula uygun bir uyutma bicimi en dogrusu elbette. Once meme-uyku ayrimini yapayim da ben gerisine Allah kerim bakalim

Cok haklisin bu da beni dusunduruyordu. Her kosula uygun bir uyutma bicimi en dogrusu elbette. Once meme-uyku ayrimini yapayim da ben gerisine Allah kerim bakalim
Hadi Allah kolaylık versin.
Benim kızımda uykusu varsa asla emmez,önce uyuyacak sonra karnını doyuracak. Buda beni zorluyor, emerken uyusa keşke diyorum.
Umarim iki yildir
Fazla surerse ben buradayım beni bul

Ya kuzum artık öyle bir ima ile söylüyorlar ki sinir oluyorsun kızım bana benzeyince hırs yapmışlardı
Evet bu da baska bir bakiş açisi. Buna da katılıyorum bir yandan. Bi yandan da ne kadar az destek o kadar iyi diyorum. Bu gece sabaha karsi 6-7kez uyanip meme istedi kizim. Ve memeyi alip uyudu sadece. Bu ileride beni zora sokar sanki
Minnoşum huyunu iyi gözlemle canım o sana en doğrusunu gösterecek nasıl rahat edeceksen o olur inşallah
Aman deme boşver bu seferde kötü olursun bayramın rezil olmasın

Sabredermiyim bilmiyorum. İnan canımdan bezdirdi beni.

Hadi Allah kolaylık versin.
Benim kızımda uykusu varsa asla emmez,önce uyuyacak sonra karnını doyuracak. Buda beni zorluyor, emerken uyusa keşke diyorum.

Fazla surerse ben buradayım beni bul

Ay az once emzikle uyuttum İyiye gideriz insallah

Valla öyle söylemek lazım abartıyorlar bazen

2. Ay aşısı olanlar, bebeleriniz sıçrayarak ağlayarak uyandı mı, bir yeri mi ağrıyor anlayamıyorum. Ateş 37,5 oldu parol verelim dedi doktoru

Ay bugün bi tuhaf ,miz miz...
Aklıma atak geldi ,1. gunundeymis. Ayol bu kadar mı günü gününe denk gelir kızım, yine saniyesini ziyan etmiyor sağolsun

Eklentiler

• Screenshot_20220425-173407_Chrome.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 49
Ay bugün bi tuhaf ,miz miz...
Aklıma atak geldi ,1. gunundeymis. Ayol bu kadar mı günü gününe denk gelir kızım, yine saniyesini ziyan etmiyor sağolsun
Senin kaçıncı haftada olmuştu doğum cnm? 40 haftaya göre hesaplamak lazımmış

Senin kaçıncı haftada olmuştu doğum cnm? 40 haftaya göre hesaplamak lazımmış
38+5 te doğdu ama tam tuttu hep bugüne kadar sapma olmuyo. Bide tüp bebek olduğu için daha farklı hesaplanıyor o yüzden gününü doldurmuş bence

38+5 te doğdu ama tam tuttu hep bugüne kadar sapma olmuyo. Bide tüp bebek olduğu için daha farklı hesaplanıyor o yüzden gününü doldurmuş bence
Ben hiç tutturamadım 40.haftaya göre yazınca 3.atak dönemimiz yarınmış bakalm tutacakmı

1 hafta önce yada sonra olabilirmiş. Bide ne kadar sık atak geciriyo bunlar yaa
Evet yaa zaten ben bizimkinin ataksız zamanını görmedim ki. Hep sinirli hep huysuz. Ayırt edemiyorum o yüzden. Sanırım uykuları bozulursa anlasılır artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…