Cok haklisin bu da beni dusunduruyordu. Her kosula uygun bir uyutma bicimi en dogrusu elbette. Once meme-uyku ayrimini yapayim da ben gerisine Allah kerim bakalimBi kere desek bidaha cesaret edip diyemezler
bende dün akşam evde soylendim durdum eşime. Bana deme git ablama de hakkını savun kendini ezdirme diyo. Dedim ben bu gazla bayramda onun hakkından gelirim
Kuzucum desteksiz uyuyan bebek ben hiç rastlamadım. Diyelim desteksiz uyumayı öğrendi, yatağına yatiriyorsun uyuyor. Ee sen hiç dışarı çıkmayacak mısın? Misafirliğe gitmeyecek misin? E orada da yatağını isteyecek,bu defa sen bisey anlamayacaksın gezmekten.
Bak geçen akşam arkadaşıma iftara gittim. 9 kisiydik, bi arkadaşımın da oğlu 6 aylık. Kendi uyuyormus emerken. O kadar uğraştı ki asla uyumadı, hep emmek istedi yemek bile yiyemedi arkadaşım. Ben dizimde sallayarak uyutuyorum, yastığını da yanımda götürdüm, hemen salladım uyudu ,pusetine yatırdım bide beyaz gürültü açtım. 1 saat uyudu ben rahat yemek yedim.
Ebediyen bize bağlı olarak uyumayacaklar zaten ,bi zaman sonra gunduz uykuları 2 ye düşecek, onlarda alacak uykunun tadını ve kendileri uyuyacaklar.
Oğlumda buna çok takılıyordum,kızımda akışına bıraktım zaten 2 senem her şekilde zorlu geçecek biliyorum.
Hahaaaokurken gözümde canlandı ayy çok güldüm yaa
Bi kere dense bende gıcık olmam ki 100 kere söylenince insan deliriyor ister istemez
Bende 2 yılı çöp olarak görüyorum, değişirse sürpriz olsun
Hadi Allah kolaylık versin.Cok haklisin bu da beni dusunduruyordu. Her kosula uygun bir uyutma bicimi en dogrusu elbette. Once meme-uyku ayrimini yapayim da ben gerisine Allah kerim bakalim
Fazla surerse ben buradayım beni bulUmarim iki yildir
Ya kuzum artık öyle bir ima ile söylüyorlar ki sinir oluyorsunSadece ben mi sinir olmuyorum ya
Ki ben eş ailesi ile 1,5 yıl küs kaldım bebek doğduğunda barıştık. Ona rağmen hiç sinir olmuyorum. Gelen geçen aynı babasının tarafı diyor bende onaylıyorum
Gerçi ben babasının tarafına benzemesini coook istedim onlar çekik gözlü olduğu için.
Bebişim tam bir koreli şimdi
Minnoşum huyunu iyi gözlemle canım o sana en doğrusunu gösterecek nasıl rahat edeceksen o olur inşallahEvet bu da baska bir bakiş açisi. Buna da katılıyorum bir yandan. Bi yandan da ne kadar az destek o kadar iyi diyorum. Bu gece sabaha karsi 6-7kez uyanip meme istedi kizim. Ve memeyi alip uyudu sadece. Bu ileride beni zora sokar sanki
Aman deme boşver bu seferde kötü olursunBi kere desek bidaha cesaret edip diyemezler
bende dün akşam evde soylendim durdum eşime. Bana deme git ablama de hakkını savun kendini ezdirme diyo. Dedim ben bu gazla bayramda onun hakkından gelirim
Kuzucum desteksiz uyuyan bebek ben hiç rastlamadım. Diyelim desteksiz uyumayı öğrendi, yatağına yatiriyorsun uyuyor. Ee sen hiç dışarı çıkmayacak mısın? Misafirliğe gitmeyecek misin? E orada da yatağını isteyecek,bu defa sen bisey anlamayacaksın gezmekten.
Bak geçen akşam arkadaşıma iftara gittim. 9 kisiydik, bi arkadaşımın da oğlu 6 aylık. Kendi uyuyormus emerken. O kadar uğraştı ki asla uyumadı, hep emmek istedi yemek bile yiyemedi arkadaşım. Ben dizimde sallayarak uyutuyorum, yastığını da yanımda götürdüm, hemen salladım uyudu ,pusetine yatırdım bide beyaz gürültü açtım. 1 saat uyudu ben rahat yemek yedim.
Ebediyen bize bağlı olarak uyumayacaklar zaten ,bi zaman sonra gunduz uykuları 2 ye düşecek, onlarda alacak uykunun tadını ve kendileri uyuyacaklar.
Oğlumda buna çok takılıyordum,kızımda akışına bıraktım zaten 2 senem her şekilde zorlu geçecek biliyorum.
Bi kere dense bende gıcık olmam ki 100 kere söylenince insan deliriyor ister istemez
Sabredermiyim bilmiyorum. İnan canımdan bezdirdi beni.Ya kuzum artık öyle bir ima ile söylüyorlar ki sinir oluyorsunkızım bana benzeyince hırs yapmışlardı
Minnoşum huyunu iyi gözlemle canım o sana en doğrusunu gösterecek nasıl rahat edeceksen o olur inşallah
Aman deme boşver bu seferde kötü olursunbayramın rezil olmasın
Hadi Allah kolaylık versin.
Benim kızımda uykusu varsa asla emmez,önce uyuyacak sonra karnını doyuracak. Buda beni zorluyor, emerken uyusa keşke diyorum.
Fazla surerse ben buradayım beni bul
Ya kuzum artık öyle bir ima ile söylüyorlar ki sinir oluyorsunkızım bana benzeyince hırs yapmışlardı
Minnoşum huyunu iyi gözlemle canım o sana en doğrusunu gösterecek nasıl rahat edeceksen o olur inşallah
Aman deme boşver bu seferde kötü olursunbayramın rezil olmasın
Valla öyle söylemek lazım abartıyorlar bazenBi kere desek bidaha cesaret edip diyemezler
Bi yeri ağriyordur cnm ,doktoru onerdiyse ver rahatlasın.2. Ay aşısı olanlar, bebeleriniz sıçrayarak ağlayarak uyandı mı, bir yeri mi ağrıyor anlayamıyorum. Ateş 37,5 oldu parol verelim dedi doktoru
Verdim şimdi. Uyuyor ama çok huzursuz, 5dk bi ağlayarak uyanıyorBi yeri ağriyordur cnm ,doktoru onerdiyse ver rahatlasın.
Oldu cnm ateş olmadı ama ağrıyla sıçrayarak uyandı ben calpol verdim geçirdi2. Ay aşısı olanlar, bebeleriniz sıçrayarak ağlayarak uyandı mı, bir yeri mi ağrıyor anlayamıyorum. Ateş 37,5 oldu parol verelim dedi doktoru
Ay hiç kıyamıyorum. Yazık onlaraOldu cnm ateş olmadı ama ağrıyla sıçrayarak uyandı ben calpol verdim geçirdi
Normal cnm huzursuz olabilir bi kac gün, etkisini gösterir birazdan ilacVerdim şimdi. Uyuyor ama çok huzursuz, 5dk bi ağlayarak uyanıyor
Senin kaçıncı haftada olmuştu doğum cnm? 40 haftaya göre hesaplamak lazımmışAy bugün bi tuhaf ,miz miz...
Aklıma atak geldi ,1. gunundeymis. Ayol bu kadar mı günü gününe denk gelir kızım, yine saniyesini ziyan etmiyor sağolsun
38+5 te doğdu ama tam tuttu hep bugüne kadar sapma olmuyo. Bide tüp bebek olduğu için daha farklı hesaplanıyor o yüzden gününü doldurmuş benceSenin kaçıncı haftada olmuştu doğum cnm? 40 haftaya göre hesaplamak lazımmış
Ben hiç tutturamadım 40.haftaya göre yazınca 3.atak dönemimiz yarınmış bakalm tutacakmı38+5 te doğdu ama tam tuttu hep bugüne kadar sapma olmuyo. Bide tüp bebek olduğu için daha farklı hesaplanıyor o yüzden gününü doldurmuş bence
1 hafta önce yada sonra olabilirmiş. Bide ne kadar sık atak geciriyo bunlar yaaBen hiç tutturamadım 40.haftaya göre yazınca 3.atak dönemimiz yarınmış bakalm tutacakmı
Evet yaa zaten ben bizimkinin ataksız zamanını görmedim ki. Hep sinirli hep huysuz. Ayırt edemiyorum o yüzden. Sanırım uykuları bozulursa anlasılır artık1 hafta önce yada sonra olabilirmiş. Bide ne kadar sık atak geciriyo bunlar yaa
Benimki istahsiz oluyor oradan anlıyorum.Evet yaa zaten ben bizimkinin ataksız zamanını görmedim ki. Hep sinirli hep huysuz. Ayırt edemiyorum o yüzden. Sanırım uykuları bozulursa anlasılır artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?