2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
İstanbulun havası öyle kötü ki. Bir iyi dğer gün kötü. Bayada rüzgarlı oluyor korkuyorum hergün çıkarmaya . Bizde baya tepedeyiz site olarak. Ama sıkı giydirip çıkarmaya calıscsm canım.
Onu giydirip kendi ayakkabılarımı gymeyi becerebilirsem ağlamasından

İnşallah oturur uyku düzeni cnm da eğitime gerek kalmaz

Bi kaç kez denedim cnm bazı geceler daja iyi uyudu bazı geceler aynıydı, bugün cikicaz bakalım gece napicak

Az mi uyurdu cnm yoksa benim paşa gibi uyanır miydi geceleri

Bende tek cesaret edemiyorum bi türlü ya ya eşimle ya annemle çıktık bi kac kez oda mecburi sebzelerden, aslinda alistirmamiz lazım

Bende tek cesaret edemiyorum bi türlü ya ya eşimle ya annemle çıktık bi kac kez oda mecburi sebzelerden, aslinda alistirmamiz lazım
Evet canım bide benmki aşırı hareketli sinirli ve ağır bir bebek. 7,5 kg oldu. Ben onunla merdiven bile inemiyorum. Tutma olayı çok zor. Evde bile cuval gibi sırtlıyorum tutamıyorum kayıyor elimden

Evet gercekten ayni uzmanlar farkli seyler de soyluyor. Bakalim zaman gosterecek fazla zorlamam sanirim.

Ay ben gecen eski turk filmi kabadayilari gibi ayakkabimi arkasi kirik giydim, aglayip durduğu icin

Ay inşallah oturur uyku düzeni ya araştırıp duruyorum ne yapmak lazım diye

Ben ayagimda sallarken arada duruyorum, devamlı pşpşliyorum. Hedefim simdilik sallamayi azaltarak pşşpşş ile uyumasi. Zamanla yataginda pşşpşş ile uyutmak. Cok zor oluyor ama umarim yorgun bi animda vazgecmem

Ahahhaah bizim ki de tam bir olay gerilim filmi gibi resmen. Bunu giydirmeye baslarken çığlıklar kopuyor herseyi fırlatıyor kendini yerlere atmaya baslıyor bi yandan onu koltuğa bırakıp ayakkabımı giymeye çalışıyorum halıları kaldırıp ayakkabılarla içeri girip bebeği alıyorum üstü başı dağılmış oluyor tekrar düzeltip çıkıyoruz . Dışarıda ayrı bir rezillik zaten. Gel de keyifle dşarı çık bu tam bir işkence

Ay yok ya benimkinin de gece uykusu yok, gündüz bi şekilde çekiliyor ama gece cok zor oluyor az uyuması, ne zaman oturur acaba uyku düzenleri
4. Aydan sonra oturmaya başlar artık. Bide her bebek uykuyu aynı düzeyde sevmez. Etrafa bakmak,keşfetmek ister.
Gece ışığı hiç açmadan, göz göze gelmeden,konusmadan emzirip yatırmayı denedin mi?
Kuzum , ilk bebek arabasi ile evin önüne yada en yakın parka gitmeyi dene. Açık havada araba hareket ettiği için uyuyacaktir.

Gözümde canlandı
Bende benzer şekilde çıkıyorum dışarı koca apartman duyuyor hiç pes etmeye niyetim yok mecbur alışacak.
Hatta bugün bayram için köye gideceğiz ,5 gün oradayiz,evde 15 kişi var,hepsine birer saat baktirsam epey keyif yaparım

Evet canım bide benmki aşırı hareketli sinirli ve ağır bir bebek. 7,5 kg oldu. Ben onunla merdiven bile inemiyorum. Tutma olayı çok zor. Evde bile cuval gibi sırtlıyorum tutamıyorum kayıyor elimden
Benimki de hareketli ya kıpır kıpır, benim paşa dediğini yaptırmayınca deliriyor ya ay cok fena yeni nesil ya

Bende yaparım cnm ama işe başlayınca annem pispislemez kesin sallar alisir

Gece lambasıyla uyuyoruz cnm bakmıyorum hiç ama kıpırdanip uyandırıyor kendini, emzik de veriyorum yine uyanıyor, kucağımda memede uyutur, yerine yatırınca uyanıyor

Kızlar biz yine mi atak haftasına girdik ya beslenirken hıçkırarak agliyor hiç emmemek istiyor. Hala memeyi tutamadik süt sağmaktan çok yoruldum.uykuya dalamiyor.uyumuyor uyutmuyor imdat ya

Ayy canım valla senin yerinde olmak isterdm 5 gün dinlen emzirirken sen al sadece gerisini onlara bırak

Kızlar biz yine mi atak haftasına girdik ya beslenirken hıçkırarak agliyor hiç emmemek istiyor. Hala memeyi tutamadik süt sağmaktan çok yoruldum.uykuya dalamiyor.uyumuyor uyutmuyor imdat ya
Evet cnm 11.5 12.5 hafta atağındayiz
Emmek istememe bizdede oldu ,daha yeni düzeliyor bakalim. Her atakta aynı şey.

Yaa dün bana öyle oldu uykusu gelmiş dışarı çıkcam bşr kolumda çantası bir elim oğlan ayakkabıyı arabada giyebildim arkasına basa basa indim binadan. Doğru söylüyorsun bizim Burda havalar ısınsa ondan da rahat çıkıyoruz

Bugun cok zorlaniyorum ben de. Uyumuyo, uyansa esneyip duruyo, emse de agliyo. Cok yorucu. Sabahtan beri ya dizlerimde, ya memede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…