İstanbulun havası öyle kötü ki. Bir iyi dğer gün kötü. Bayada rüzgarlı oluyor korkuyorum hergün çıkarmaya . Bizde baya tepedeyiz site olarak. Ama sıkı giydirip çıkarmaya calıscsm canım.Demekki dışarda biraz gezse hiç uyanmaya ak bebişsende tedariklimçık cnm bir daha başı terler diye havlu falan koy dönme üstüne gitmek lazım yoksa alışmazlar
Aynı şeyi oğlum arabaya binince yapıyor bebek koltuğuna koyduğum an ağlıyordu ki düşün aracı ben kullanıyorum o ağlarken halimi görbir kaç kez yaptı sonra bıraktı belki üstüne gidersen her gün en azından 10 15 dk lığına dışarı çıkarırsan geçer cnm
İnşallah oturur uyku düzeni cnm da eğitime gerek kalmazUmarım istediğin gibi sütün olur da annen de bir şey diyemezuyku düzeni de zamanla oturacak inşallah 4 ayı geçince uyku eğitimi verirsin benim arkadaşlarım uyku problemi olan bebekleri için uyku eğitimi aldılar faydası da oldu sanırım gerçi inşallah size gerek kalmaz
Bi kaç kez denedim cnm bazı geceler daja iyi uyudu bazı geceler aynıydı, bugün cikicaz bakalım gece napicakCanım ben neyi farkettim biliyor musun oğlum dışarı çıkardığım günler daha çabuk uyuyor sanırım hava çarpıyor yoruluyor bir dene istersen. Yarım saat bebek arabası ile gezdirip getiriyorum eve gelince uyumak istiyorinşallah hep böyle gider
Ay inşallah oturur uyku düzeni ya araştırıp duruyorum ne yapmak lazım diyeDoktor dun 4. Ay dedi… bizde bir duzen var diye anlattim ancak mutlaka degisir ve 4’ten sonra oturmaya baslar dedi.
Az mi uyurdu cnm yoksa benim paşa gibi uyanır miydi geceleriAyni uzmanlar bebek 40dakika uyuyorsa o da normal diyorlar. Her bebek kendi karar veriyor, ben asla annenin bu konuda etkisi oldugunu dusunmuyorum. O nedenle kendinizi zorlamayin, uzmanlari dinleneyin. Cocugunuzu dinleyin. Onun rutinini kabullenin ve beklentilerinizi/gununuzu ona gore sekillendirin. Yoksa yipraniyor insan. Ben ilk cocugumda cok ugrastim hersey okudugum/anlatildigi gibi olsun diye, cocuk asla istemedi. Hala da uyumayi seven bir cocuk degil. Ne zaman bu cocuk bu kadar uyuyoru kabullendim o zaman psikolojim duzeldi.
Bende tek cesaret edemiyorum bi türlü ya ya eşimle ya annemle çıktık bi kac kez oda mecburi sebzelerden, aslinda alistirmamiz lazımİstanbulun havası öyle kötü ki. Bir iyi dğer gün kötü. Bayada rüzgarlı oluyor korkuyorum hergün çıkarmaya . Bizde baya tepedeyiz site olarak. Ama sıkı giydirip çıkarmaya calıscsm canım.
Onu giydirip kendi ayakkabılarımı gymeyi becerebilirsem ağlamasından
Evet canım bide benmki aşırı hareketli sinirli ve ağır bir bebek. 7,5 kg oldu. Ben onunla merdiven bile inemiyorum. Tutma olayı çok zor. Evde bile cuval gibi sırtlıyorum tutamıyorum kayıyor elimdenBende tek cesaret edemiyorum bi türlü ya ya eşimle ya annemle çıktık bi kac kez oda mecburi sebzelerden, aslinda alistirmamiz lazım
Ayni uzmanlar bebek 40dakika uyuyorsa o da normal diyorlar. Her bebek kendi karar veriyor, ben asla annenin bu konuda etkisi oldugunu dusunmuyorum. O nedenle kendinizi zorlamayin, uzmanlari dinleneyin. Cocugunuzu dinleyin. Onun rutinini kabullenin ve beklentilerinizi/gununuzu ona gore sekillendirin. Yoksa yipraniyor insan. Ben ilk cocugumda cok ugrastim hersey okudugum/anlatildigi gibi olsun diye, cocuk asla istemedi. Hala da uyumayi seven bir cocuk degil. Ne zaman bu cocuk bu kadar uyuyoru kabullendim o zaman psikolojim duzeldi.
Canm benmkide hiç sevmiyor dışarıyı. Bu aksam kvlere iftara gidceğiz kara kara düşünüyorum napcam diye. Apartmanı bırak hırkasını giydrdiğimii nasıl anlıyorda basıyor çığlığı onu anlamıyorum. Kaç kere yeltendim giydiremedim bile yaaa.Deli gibi ağlıyor nasıl alışacaklar dşarı
Ay inşallah oturur uyku düzeni ya araştırıp duruyorum ne yapmak lazım diye
AhahhaahEvet gercekten ayni uzmanlar farkli seyler de soyluyor. Bakalim zaman gosterecek fazla zorlamam sanirim.
Ay ben gecen eski turk filmi kabadayilari gibi ayakkabimi arkasi kirik giydim, aglayip durduğu icin
Ben ayagimda sallarken arada duruyorum, devamlı pşpşliyorum. Hedefim simdilik sallamayi azaltarak pşşpşş ile uyumasi. Zamanla yataginda pşşpşş ile uyutmak. Cok zor oluyor ama umarim yorgun bi animda vazgecmem
4. Aydan sonra oturmaya başlar artık. Bide her bebek uykuyu aynı düzeyde sevmez. Etrafa bakmak,keşfetmek ister.Ay yok ya benimkinin de gece uykusu yok, gündüz bi şekilde çekiliyor ama gece cok zor oluyor az uyuması, ne zaman oturur acaba uyku düzenleri
Kuzum , ilk bebek arabasi ile evin önüne yada en yakın parka gitmeyi dene. Açık havada araba hareket ettiği için uyuyacaktir.iki kez dışarı çıkmaya niyetlendik bu hafta , asansöre biner binmez bağırdı, apartmandan çıktık öyle, arabada beni emdi sürekli, terledi,inince başı terli diye 5 dk bile duramadan döndük eve, gelince gündüz hic uyumayan bebek 3 saat uyudubizimki nasıl alışacak bilmiyorum, çok istiyorum güzelce çıkalım gezelim
Gözümde canlandıAhahhaahbizim ki de tam bir olay gerilim filmi gibi resmen. Bunu giydirmeye baslarken çığlıklar kopuyor herseyi fırlatıyor kendini yerlere atmaya baslıyor bi yandan onu koltuğa bırakıp ayakkabımı giymeye çalışıyorum halıları kaldırıp ayakkabılarla içeri girip bebeği alıyorum üstü başı dağılmış oluyor tekrar düzeltip çıkıyoruz . Dışarıda ayrı bir rezillik zaten. Gel de keyifle dşarı çık bu tam bir işkence
Benimki de hareketli ya kıpır kıpır, benim paşa dediğini yaptırmayınca deliriyor ya ay cok fena yeni nesil yaEvet canım bide benmki aşırı hareketli sinirli ve ağır bir bebek. 7,5 kg oldu. Ben onunla merdiven bile inemiyorum. Tutma olayı çok zor. Evde bile cuval gibi sırtlıyorum tutamıyorum kayıyor elimden
Bende yaparım cnm ama işe başlayınca annem pispislemez kesin sallar alisirEvet gercekten ayni uzmanlar farkli seyler de soyluyor. Bakalim zaman gosterecek fazla zorlamam sanirim.
Ay ben gecen eski turk filmi kabadayilari gibi ayakkabimi arkasi kirik giydim, aglayip durduğu icin
Ben ayagimda sallarken arada duruyorum, devamlı pşpşliyorum. Hedefim simdilik sallamayi azaltarak pşşpşş ile uyumasi. Zamanla yataginda pşşpşş ile uyutmak. Cok zor oluyor ama umarim yorgun bi animda vazgecmem
Gece lambasıyla uyuyoruz cnm bakmıyorum hiç ama kıpırdanip uyandırıyor kendini, emzik de veriyorum yine uyanıyor, kucağımda memede uyutur, yerine yatırınca uyanıyor4. Aydan sonra oturmaya başlar artık. Bide her bebek uykuyu aynı düzeyde sevmez. Etrafa bakmak,keşfetmek ister.
Gece ışığı hiç açmadan, göz göze gelmeden,konusmadan emzirip yatırmayı denedin mi?
Kuzum , ilk bebek arabasi ile evin önüne yada en yakın parka gitmeyi dene. Açık havada araba hareket ettiği için uyuyacaktir.
Ayy canım valla senin yerinde olmak isterdm 5 gün dinlenGözümde canlandı
Bende benzer şekilde çıkıyorum dışarı koca apartman duyuyorhiç pes etmeye niyetim yok mecbur alışacak.
Hatta bugün bayram için köye gideceğiz ,5 gün oradayiz,evde 15 kişi var,hepsine birer saat baktirsam epey keyif yaparım
Evet cnm 11.5 12.5 hafta atağındayizKızlar biz yine mi atak haftasına girdik yabeslenirken hıçkırarak agliyor hiç emmemek istiyor. Hala memeyi tutamadik süt sağmaktan çok yoruldum.uykuya dalamiyor.uyumuyor uyutmuyor imdat ya
Dört gözle bekliyorlar zatenAyy canım valla senin yerinde olmak isterdm 5 gün dinlenemzirirken sen al sadece gerisini onlara bırak
Yaa dün bana öyle oldu uykusu gelmiş dışarı çıkcam bşr kolumda çantası bir elim oğlan ayakkabıyı arabada giyebildimİstanbulun havası öyle kötü ki. Bir iyi dğer gün kötü. Bayada rüzgarlı oluyor korkuyorum hergün çıkarmaya . Bizde baya tepedeyiz site olarak. Ama sıkı giydirip çıkarmaya calıscsm canım.
Onu giydirip kendi ayakkabılarımı gymeyi becerebilirsem ağlamasından
Kızlar biz yine mi atak haftasına girdik yabeslenirken hıçkırarak agliyor hiç emmemek istiyor. Hala memeyi tutamadik süt sağmaktan çok yoruldum.uykuya dalamiyor.uyumuyor uyutmuyor imdat ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?