2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben yakındaki markete gideyim dedim bebeğim ile benimki de kıyameti kopardı biz bu bebişleri nasıl dışarda alıştırıcaz bilmiyorum

Ben yakındaki markete gideyim dedim bebeğim ile benimki de kıyameti kopardı biz bu bebişleri nasıl dışarda alıştırıcaz bilmiyorum
Ben sürekli çıkıyorum alıştı sanırım yada gezmeyi seviyor.
Bebek arabasında uyumuyor mu?

Kızlar muhtemelen bu konular konuşuldu geçildi, biz daha yeni doldurduk 2. Ayımızı o yüzden biraz geriden geliyoruz 2. Ayda salya akması, sürekli elini emmesi ve iştah kapanması neden olur. Yaşayan var mı

Bana da işkence oluyor dışarı çıkmak, arabada emzirmekten nefret ediyorum, o da ben de tere batıyoruz. Yanımızdan geçen otobüslerdeki insanlara mememi gizlemeye çalışmak da cabası. Ben de geçen gün doktora giderken bağırış çağırış çıktık evden, saçımı topalayamadım bile, asansörde aynadaki halime hem acıdım hem güldüm, ah bu bebeler ne hale soktular bizi, prensesler gibiydim ben baba evindeeee

Bende bugün kuaföre gittim maymundan insana döndüm

Eli sürekli ağızında, aç olduğu için mi, yoksa elini keşfettiği için mi bilemiyorum. Sizin bebelerde oldu mu böyle bişey. Salyamız da çoğaldı. Bi de biberon reddi başladı, mama+meme veriyorum ama artık biberon istemiyor diliyle itiyor. Başka biberonlar da denedim hep aynı şeyi yaptı. Emzirme destek sondasıyla vereyim dedim medikalcide hep 8 numara kalmıştı, internette de bayramdan sonra gönderim yapacaklar, napacam bilmiyorjm

Bizimkinin de eli hep ağzında tesadüfen Dr da da aynı şeyi yapmıştı normal dedi Dr emme refleksi yüzünden yapar dedi. Salyamızda çok tükürük bezleri gelişiyormuş. Biberon için de kaşık biberon alabilirsen belki de iyi gelir iki tip var ama biri silikon onu alma çünkü verilemiyor ben yanlışlıkla onu almışım kullanmadık. E bebekte vardı bende işe başladığımda kullanmak için ondan alcam

Elini ağızına götürmesi Biberon reddiyle aynı günlere denk gelince acaba aç diye mi yapıyor dedim, kaşıkla şırıngayla hiç bişeyle almıyor mamayı, ağlıyor, herşeyi denedim. Acaba sütüm arttı da doyuyor mu memeyle. İnşallah öyledir

İnşallah cnm
Amonyaksiz boyayla diplerimi boyattim ben, cok tutmadim sacimda
Ben saçlarımı boyamıyorum ama emzirirken saçlarına ombre normal boya vs yapan arkadaşım çoktu ve bir sorun olmadı bebeklerde

Öyle deneyeyim birde, havalar soğudu yine burda, az sıcak olan ilk gün hemen arabayı deneyeceğim inşallah sever
Gece lambasıyla uyuyoruz cnm bakmıyorum hiç ama kıpırdanip uyandırıyor kendini, emzik de veriyorum yine uyanıyor, kucağımda memede uyutur, yerine yatırınca uyanıyor
Canım bize Dr odada gece lambası olmasın dedi, tamamen karanlikta uyusun dedi, koridora takın gece lambasını kapı Aralık kalsın gece kalkınca anca bebeği görebileceğin kadar olsun dedi.kapi açık asla uyuyamam da biz odaya Dimer düğme ve ona göre ampul aldık, baya karartiyosun, saat 9 10 gibi olunca lambayı kısıp orda emziriyorum orda gezdiriyoruz uykusu geliyor, uyuyunca besige koyup tamamen kapatıyoruz.yine cani isteyince uyuyor tabi ama ben önceden oturma odasında uyutup yatağına götürmeye çalışıyordum uyuyup uyanıyordu sürekli
Kızlar muhtemelen bu konular konuşuldu geçildi, biz daha yeni doldurduk 2. Ayımızı o yüzden biraz geriden geliyoruz 2. Ayda salya akması, sürekli elini emmesi ve iştah kapanması neden olur. Yaşayan var mı
İştah kapanması olmadı ama salya ve el emmek hat safhada Dr normal dedi canım
Kendim gibi birilerini görünce mutlu oluyorum, yoksa uzaktan bebekli herkes kendine de çocuğuna bakıyor hiç yorulmuyor gibi görünüyor öyle olunca bende öyle yapabilecek miyim acaba , neler oluyor diyorsun

Anneler dün e bebekteki moms tea çayindan içtim akşam, midem bulandı, sonra bidaha içmem dedim,sonra kızım gece uyudu çok şükür ve çaydan olduğunu düşünüyorum uzun zamandır olmadığı kadar sütüm vardı, kızım birini emip 1 2 saat uyuyor gece,o arada diğerini mama yerine gündüz vermek için sagiyorum, normalde sağdigimin 2 katı süt çıktı tek memeden üstelik. Denemek isteyen olursa diye paylaşmak istedim, midemi bulatmisti ama yine deneyeceğim. Kokusu çemen gibi de humana çayı kullanan var mı o etkili mı kokusu nasıl, o daha güzelse onu alacağım

Humana bana iyi gelmemişti cnm ama sana nasıl olur bilmiyorum kuzum

Kusburnu gibi daha cok. Tatli bi de. Ben sekersiz içerim cayi bana epey sekerli geldi tadi.
Kusburnunu çok severimm.bu da şekerli ama çemen çok kokuyor, eşim mutfağa girince burda bir şey kokuyor pastırma gibi dedi bide ben bu çayları bitki yaprakları olcak sanıyordum, eriyen biseylermis. Humanayi da deneyim o zaman, süt artsın diye denemedigimiz kalmayacak heralde

Kizlar benim kizim emzik almadi, nuk, wee baby,philips ultra air.. uyku oncesi ultra airi anca calpol veya nurse harveys suruba birazcik daldirinca tutuyor o da tadi bitince atiyor. Bosken asla almiyor. Uyutana kadar cok azar azar daldirip veriyorum uyuyakalana kadar. Zarari olur mu sizce? Ve gunduz 5-6 kez boyle uyutuyorum. Boyle devam edersem alisir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…