2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Halay mi çiftetelli dene bugün

Ya çok sevindim görüyor olmasına. Daha daha iyi olacak inşallah ❣
İnşallah daha da iyiye gidecek
Amin kızlar inşallah. Dua edin başka bir şey de çıkmasın
Bizde öncelik halay sonra Türkçe rap asla bebek şarkısı ile uyumuyor sakinleşmiyor klasik müzik falan hikaye duyduğu an daha çok bağırıyor
Klasik müzik ben de birkaç kez denedim, denediğime bile pişman etti. Super Simple Songs ve Little Baby Bum'da bazı çocuk şarkılarına şans verir gibi oldu ama o da loto toto. Ağlarken doğru şarkıyı bulmak zor

Son düzenleme:
5 gündür kızım desteksiz uyuyor çok şükür. Son 2 gundurde gündüz uykuları uzadı maşallah. Belki geçicidir daha çok yeni tabi ki. Sanırım kendi kendine uyumayı öğrendiği için uzadı gündüz uykuları da.
Meğer benim kizim sallanmak istemiyormuş. Bende ne bileyim o ağladıkça deli gibi salliyordum ,meğer salladığım için ağlıyormus

Maşallah canım inşallah devamı da gelir bizde uykusu gelince hafif sallıyoruz uykuya dalıyor inşallah sen başlangıç olursun arkadan hepimizin bebesi desteksiz uyur

Ne güzel ya nasıl başardın? Ben denedim, hiç umut yok gibiydi kendi başına uyuması yönünde

Maşallah canım inşallah devamı da gelir bizde uykusu gelince hafif sallıyoruz uykuya dalıyor inşallah sen başlangıç olursun arkadan hepimizin bebesi desteksiz uyur
Ya inşallah geçici bi durum değildir,umarım hepimiz zahmetsiz uyuturuz çocuklarımızı.
Ne güzel ya nasıl başardın? Ben denedim, hiç umut yok gibiydi kendi başına uyuması yönünde
Aslında ben hiç denememistim bunu. Sadece yatağına bıraktım ilk denemede 50 dakikada uyudu ve hiç ağlamadı. Sonra süre 15dk kadar indi.
Emzigini zaten sadece uyku zamanı alıyordu hala öyle devam. Besigine yatırıp emzik veriyorum ve ninni aciyorum. Bikac dakika yanında durup çıkıyorum odadan.az mizlarsa hemen yanına gidiyorum.

Canım, sizi görmesine çok çok sevindim, insallah daha da iyi olacak

Benimki de gunduz uyumaya başladı alışık olmayınca acaba hasta mı diye şüpheleniyorum

Gecmis olsun canim. İnsallah duzelir bir an evvel

Bizde emzik yok. Var da reddediyor onu da. Beşiğine ayıkken yatırınca ağlıyor direkt

İnsallah benimki de uyur cok amin
Seninki ne kadarlık oldu canım, amiiiiin amiiiiin valla 1 saat uyusa bile çok dinleniyorum gibi geliyor önceye kiyaslayinca. Birden başladı benimki de, eeeee eeeee diyipduruyor, ben hiç sallamazdim hep memede uyurdu, annem 2 kez salladı meğer eeee eee salla beni de uyuyum demekmis

Masallah

Bir saat uyusa yemin ederim aglarim sevincten. On dk-on bes dk. Benimki bugun 100günlük oldu
Sen sorunca farkettim. Kizima parti yapiyim. Bi kac bebek şarkisiyla

Canım, sizi görmesine çok çok sevindim, insallah daha da iyi olacak
Gecmis olsun canim. İnsallah duzelir bir an evvel
Amin inşallah
Bizimki de ııı ıııııı diye söyleniyor. Sallamaya alışması kötü oldu ya. Parkta bebek arabasında da güzel gündüz uykusu uyuyor ama durunca yine uyanıyor. Bir de mesela bugün hava çok bozuk. Erken dönmek zorunda kaldık eve. Tabii ki uyandı

nealcim neyi vardı ben bilmiyorum geçmiş olsunçok
Sağ olasın. Bizim bebişin gözlerinde genetik bir hastalık tespit edildi. Doğuştan iris yokmuş. Bu da bazen tek başına olabildiği gibi eşlik eden başka hastalıklar da olabiliyormuş. Yaşıtları gibi görebilsin, her şeyi yapabilsin ve başka hastalık çıkmasın diye dua ediyoruz. Sürekli takipte olması gerekiyor işte

Masallah

Bir saat uyusa yemin ederim aglarim sevincten. On dk-on bes dk. Benimki bugun 100günlük oldu
Sen sorunca farkettim. Kizima parti yapiyim. Bi kac bebek şarkisiyla
Maşallah , ömrü uzun olsun sagliklica
İlk defa gunduz uykusunda besigine yatırdım, gece sanmıyordur insallah, 3.saatteyiz hala uyuyor, içim içimi yiyor neredeyse gidip uyandıracagim bende alışık olmayınca bi anda böyle napacagimi bilemedim bilsem bende yatar uyurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…