- 8 Eylül 2021
- 1.895
- 2.903
- 83
Evet, bazen de kendini sallatip sonra uyumadan kalkmak istiyorAmin inşallah
Bizimki de ııı ıııııı diye söyleniyor. Sallamaya alışması kötü oldu ya. Parkta bebek arabasında da güzel gündüz uykusu uyuyor ama durunca yine uyanıyor. Bir de mesela bugün hava çok bozuk. Erken dönmek zorunda kaldık eve. Tabii ki uyandı
umarım sadece budur ve görmesi de çok iyi olur canımSağ olasın. Bizim bebişin gözlerinde genetik bir hastalık tespit edildi. Doğuştan iris yokmuş. Bu da bazen tek başına olabildiği gibi eşlik eden başka hastalıklar da olabiliyormuş. Yaşıtları gibi görebilsin, her şeyi yapabilsin ve başka hastalık çıkmasın diye dua ediyoruz. Sürekli takipte olması gerekiyor işte
Ara ara dene canım belki olur.Bizde emzik yok. Var da reddediyor onu da. Beşiğine ayıkken yatırınca ağlıyor direkt
Ben 3 saatin sonunda uyandırdım simdide uyutamiyorum sakin ellemeMaşallah , ömrü uzun olsun sagliklica
İlk defa gunduz uykusunda besigine yatırdım, gece sanmıyordur insallah, 3.saatteyiz hala uyuyor, içim içimi yiyor neredeyse gidip uyandıracagim bende alışık olmayınca bi anda böyle napacagimi bilemedim bilsem bende yatar uyurdum
Onu da yaşadık biraz önce. Sabrımı deniyor gibi geliyor bazenEvet, bazen de kendini sallatip sonra uyumadan kalkmak istiyor
Dün akşam ben de durmayınca kuş sesi açtım Youtube'dan. Normalde de yağmur ve dalga sesleri açıyorum. Her türlü ses önerisine açığım. Denemediğim şey kalmasın çünkü her sesle sakinleşme süresi çok kısa oluyor. Birkaç kullanım sonrası etkisini kaybediyor tüm sesleryine memeye gelince cıldırdı morarıncasına aglıyordu ki aklıma geldi youtubrdan doğa sesi açtım. anamm açtıgım anda kulak kesildi ve hemen sakinleşti emdi uyudu ya bu. deneyinn kızlar
İnşallah canım. Sağ olasınumarım sadece budur ve görmesi de çok iyi olur canım
Deneyeceğim evet. Böyle çok zor. Yaz sıcakları bastırınca parkta üç saat bebek arabası sürebileceğimi sanmıyorumAra ara dene canım belki olur.
sorma yaa ikinci açışta yemediOnu da yaşadık biraz önce. Sabrımı deniyor gibi geliyor bazen
Dün akşam ben de durmayınca kuş sesi açtım Youtube'dan. Normalde de yağmur ve dalga sesleri açıyorum. Her türlü ses önerisine açığım. Denemediğim şey kalmasın çünkü her sesle sakinleşme süresi çok kısa oluyor. Birkaç kullanım sonrası etkisini kaybediyor tüm sesler
İnşallah canım. Sağ olasın
Deneyeceğim evet. Böyle çok zor. Yaz sıcakları bastırınca parkta üç saat bebek arabası sürebileceğimi sanmıyorum
Neyse ki ben buna alıştımsorma yaa ikinci açışta yemedi
Yazar yazmaz görsem iyi olurmuş mesajını, 1 saattir uğraşıyordumyine memeye gelince cıldırdı morarıncasına aglıyordu ki aklıma geldi youtubrdan doğa sesi açtım. anamm açtıgım anda kulak kesildi ve hemen sakinleşti emdi uyudu ya bu. deneyinn kızlar
Ayyy bende ölçtüm hatta alıp emzirip tekrar yatırdımAra ara dene canım belki olur.
Ben 3 saatin sonunda uyandırdım simdide uyutamiyorum sakin ellemeay alışık değiliz ki devamli ateşine baktım bi rahat vermedim çocuğa
Neden arama canım canı öyle istiyordurGunduz uykusu bize yaramadi , şuan uykudan bağırarak uyanıp kucağa gelince hemen uyuyoruz neden böyle olur ??
Erkene çekemedim bi turluNeden arama canım canı öyle istiyorduröğleden sonra uzun uyuduysa akşam geç yatabilir
Bende internette ellemeyin diye okudum gelişimi için önemli diyordu eşime bırak emsin dedim sürekli emiyorArkadaşlar geçen hafta kontrolümüz vardı. Doktor bebeğimin elini ağzına götürüp psrmağını emdiğini gördü. Bir haftadır keşfettiği bir hareket bu. Bana izin vermemem gerektiğini yoksa 3 yaşına kadar sürecek bir tik halini aldığını söyledi. Parmak emmeye çalışırsa elini çek ağzına emzik ver dedi. Böyle bir uyarı alanınız var mı? İşin komiği bebişim emziği çekip parmağı hüpletiyor
Benimki de böyle yaGunduz uykusu bize yaramadi , şuan uykudan bağırarak uyanıp kucağa gelince hemen uyuyoruz neden böyle olur ??
Ya ben de öyle okudum ama doktor uyarınca eve geldim " bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler" diye bir kitabım var. Kitapta aman bırakın bebek kendini mutlu etsin. 5 yaşından önce bırakırsa dişleri de bozulmaz (sy176) yazıyor. Gülsem mi ağlasam mı?Bende internette ellemeyin diye okudum gelişimi için önemli diyordu eşime bırak emsin dedim sürekli emiyor
Biz 15.haftadayiz ben bu haftalarda yok sanıyordum atakBenimki de böyle yaYeni huy edindi bunu. Atak mı dersin? Şu 12.hafta atağı mı ne nasıl oluyor kızlar?
Ya ben de öyle okudum ama doktor uyarınca eve geldim " bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler" diye bir kitabım var. Kitapta aman bırakın bebek kendini mutlu etsin. 5 yaşından önce bırakırsa dişleri de bozulmaz (sy176) yazıyor. Gülsem mi ağlasam mı?He bir de bebeğiniz yeterince memede kalmıyor olabilir yazmış
Aynısını benimkide yapıyoBiz 15.haftadayiz ben bu haftalarda yok sanıyordum atak
Eee benimki 2 gündür memedeyken de elini memenin yanında hazır bekletip, arada memeyi bırakıp 2 3 elini emip tekrar memeye geliyorannem de hep aynı parmağı emerse o parmak diğerlerinden ince olur dedi. Bu ara ne bulsa ağıza götürüyor benim kızım, mesela önlük sürekli ağızda, günde kaç kere değiştiriyorum sayamadim
Bende bir kere olmuştu. Doktor duşta bebe şampuanıyla iyice yıka ve parmağınla ovala demişti. Bir de göz teramisini sürüyodum üstüne. Geçmiş olsun.Bu arada gözümde arpacık çıktısarımsak ve çay dışında doğal önerisi olan var mı
Yazar yazmaz görsem iyi olurmuş mesajını, 1 saattir uğraşıyordum
Ayyy bende ölçtüm hatta alıp emzirip tekrar yatırdım4 saat uyudu, akşam çok huysuzlandi ama uyumadi bir türlü, akşam yemeğimi daha yeni yiyorum..yatarak emmek istiyormuş hanim kiz
Ay aynı aynı, fırsat kovalıyor eli hep hazırda bekliyorlar boşlukta hemen ağızda. Önü hep ıslak onluk kullanmaya başladımBiz 15.haftadayiz ben bu haftalarda yok sanıyordum atak
Eee benimki 2 gündür memedeyken de elini memenin yanında hazır bekletip, arada memeyi bırakıp 2 3 elini emip tekrar memeye geliyorannem de hep aynı parmağı emerse o parmak diğerlerinden ince olur dedi. Bu ara ne bulsa ağıza götürüyor benim kızım, mesela önlük sürekli ağızda, günde kaç kere değiştiriyorum sayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?