2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bundan önce İkiz yegenlerime de baktım bi sürü kuzen elimde büyüdü her çocuk farklı gerçekten, mesela benim oğlum bi gün emerek geçiyor uykuya bi gün ayakta sallanarak, çünkü çok ağlıyor ağlamasın diye her yolu deniyorum, rutin oluşturamadim malesef, yani üsteleyemedim illa salla da uyu bebeğim diye, ne isterse onu yapıyorum

Kızlar her sagmada kac ml süt çıkıyor bende en fazla 100 ml oda 2 göğüsten genelde 75 az mi
Merhaba, kac aydir emziriyorsunuz?
Bebek sağilandan fazlasini emer ayni surede. Her meme farklidir. Terbiye olmus meme sutu aninda üretip doyurur bebegi. Yani sagilan miktari tüm sütüm bu kadar mi diye düsünüp üzülmemek lazim

Kızlar oğlum kaşık biberonu sevmedi bastı bağırtıyı deneyeyim dedim gıcık oldu pazartesi işe başlıcam öğlene kadar babaannemiz veremez onunla mecbur biberon ile verecek bana dua edin memeyi reddetmesin sonra

İnşallah reddetmez canım ya bende bugün kontrole götürdüm bebeğimi 1 ayda 460 gram almış özel aşılarını 15 hazirsnda yaptırcam o zamana kadar takip edelim az almış olursa 5. Ayda ek gıdaya geçelim dedi moralim bozuldu

Kızlar gün içinde öğünleriniz nasıl? Bu ay bebeğim biraz az kilo almışta sütümü arttırmak için uğraşıcam biraz ondan sormak istedim

Ah aynı şey benim başımda da var benim bi ay var baslamama ama bende şimdiden korkuyorum zaten su sıra arada meme reddi yaşıyoruz, umarım sıkıntı yaşamayız cnm

Kızlar gün içinde öğünleriniz nasıl? Bu ay bebeğim biraz az kilo almışta sütümü arttırmak için uğraşıcam biraz ondan sormak istedim
Cnm bence sütün le alakali değildir sıkıntı, artık büyüdüler daha cok izliyorlar etrafı, benim paşa hala saat başı emer ama bi kac haftadır bi kac dk emip bırakıyor hemen başlıyor etrafı izlemeye

İnşallah cnm benim oğlanda bu ay az alacak gibi bakalım ama süt ile alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü çok emiyor boyu da önemli birde 4. Aydan itibaren kilo alımı zaten azalacak. Birde anne baba yapısı da önemli oğlum babasına çekmiş eşimde yer ama kilo almaz mesela. Süt artırmak için yemediğim şey kalmadı canım 68 kilo da takıldım kaldım ha bire yiyorum ben yemezsem hiç sütüm olmuyor sen bekle bakalım haziran ortasına kadar belki de bu aylık öyle olmuştur
Ah aynı şey benim başımda da var benim bi ay var baslamama ama bende şimdiden korkuyorum zaten su sıra arada meme reddi yaşıyoruz, umarım sıkıntı yaşamayız cnm
Yaa inşallah olmaz kaşık biberon tek umudumdu ama içerken çok sıkıldı önce yatırarak sonra kucağımda içirdi birazını memeye atladı bildiğin nefret etti ya sen nerden biliyorsun onu

Bilir onlar annesi. Bizim kizi arkasi donukken halasinin kucagina koyduk, gormedi kadini ama basti cigligi
Halasi da gazi mi var ondan mi agliyo diyo, yabanciliyo demedik he dedik
Anliyolar bizi kullanmaya bile baslarlar

Bilir onlar annesi. Bizim kizi arkasi donukken halasinin kucagina koyduk, gormedi kadini ama basti cigligi
Halasi da gazi mi var ondan mi agliyo diyo, yabanciliyo demedik he dedik
Anliyolar bizi kullanmaya bile baslarlar
Ayy vallahi ya kendine gör e hareket ettiriyor beni valla oyuncak oldum bak birde mis gibi 14.5 19.5 hafta atağımız var 16. Haftada vurdu bizi inşallah bir haftada geçer. Şu şekil uyuyoruz gündüz çocuğum pazartesiden sonra sabahları ne yapacak acaba

Eklentiler

• IMG_20220524_153547.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 78
Bana uyku bitmesi demediniz, uyku gerilemesi dediniz. Bu uyumuyor. Parktan totoma baka baka koşarak eve dönmek zorunda kaldım. Hipnoz etkili süs havuzunu da bakıma almışlar. Su sesi yok diye telefondan açtım, aynı güzergahta havuzu tavaf edip durduk, yarım saat bile uyumadan bastı çığlığı. Ben bu çocuğu evde o kadar saat nasıl oyalayacağım, nasıl uyutacağım?

Aa bunun saçlisi benim kiz ayni pozda yatiriyordum az once. İki lokma yiyim diye kalktim uyandi yavrum

+1 ben
+1 de burcusami

Ne demek nerden biliyorsun? Bunların bilmediği bi beş vakit namaz. İnsanı suya götürür susuz getirirler. İşte bunlar hep folik asit

Benimki de öyle üç gündür, azcık emip sağa sola bakınıyor bekliyorum başta bakınıp tekrar emiyor sonra emmeyi bırakıyor bi kaç dk emip bırakıyor, mamayi vermeyim diyorum ya böyle de acaba aç mı kalıyor bakinacam diye aklıma geliyor, bu ay aşı da var bol bol emsin istiyorum, elim mamaya gidiyor ..akşam neyse mama vereyim inat etmeyim doysun dedim biberonu itti , hoşuma gitmedi değil bu hareketi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…