2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benimki de bozuk Son uykusunu uyumadı bas bas bağırıyo yatağına koyunca. Kaldırdım anakucağına koydum şimdi laf anlatıyo bana gığğ bığğğ auuuu hıı

Benim bebede bozuldu. 4-5 dakika emip sağı solu izliyor. Bi insan tavana heyecanlanarak bakar mi sık sık teklif ediyorum ama gülüyor ağzını açmıyor.
Hepsi aynı anda isyana geçti ya kızımla eşim eve geldi o kadar mutlu oldum ki hiç böyle olmamıştık çok uzun birde bu 19. haftaya kadar nedir arkadaş daha yarın 16. hafta dolacak

Ellerini ve saçlarını keşfetti. Saçını çekip sonra da ağlıyor. Ellerini havaya kaldırıp garip garip bakıyor. Bunu normalde çok önceden mi yapıyor olması lazımdı ki
Benim okuduğum bu ay da ellerini keşfedecek benim oğlan daha anca ellerini ağzına sokuyor saçını falan yolduğunu görmedim verdiğimiz oyuncağı da sallamak yerine ağzına götürüyor

Hepsi aynı anda isyana geçti ya kızımla eşim eve geldi o kadar mutlu oldum ki hiç böyle olmamıştık çok uzun birde bu 19. haftaya kadar nedir arkadaş daha yarın 16. hafta dolacak
İki gün sonra 17 bitiyor bizim. 19 bitince düzelirse size el sallar nanik falan bile yaparım

Tatlı kaşığı ile verse çok mu zor olur ki?
Kızlar gün içinde öğünleriniz nasıl? Bu ay bebeğim biraz az kilo almışta sütümü arttırmak için uğraşıcam biraz ondan sormak istedim
3 gündür çok az besleniyor. Öncesinde 2 saatte 5-10 dakika emiyordu ne güzel. Bu ay kilo alımı azalacak ama çok normal.
Şubat bebeleri isyan çıkardı
Bu 19. Hafta atagi ya,19 da pik yapmasın

Anlamadım cnm neyi biliyorum

Ne fena bunlar ya saniyesinde değişiyor yapmak istedikleri ya, bi yerlere bakıp konuşuyor benim paşa aman diyorum ne var acaba, bi tuhaf oluyorum

Sütüm az emdi emdi süt gelmeyince bastı çığlığı kaldırdım gezdik oyun yaptım unuttu mu bilmiyorum sustu, 2 saat geçti bence aç yani o zaman niye bağırsın daha içecekti, şimdi de süt az diye mama yaptım, asla içmiyor biberonu reddediyor, sinirlendi beni de emmiyor, napacagim sasirdim

Meme reddi cnm sanırım benimkid e kavga ediyor memeyle sürekli

Kuzum senin sütün olmasaydı bikac gün önce mastit olmazdın.
Bak sen bunu kafandan bi at senin sütün eminim var. Sadece bebeğin hepimizin bebeği gibi isyanda o kadar..

Tatlı kaşığı ile çık zor cnm. Dur Allah korusun 19 a varmadan bitsin gitsin şu atak
Anlamadım cnm neyi biliyorum
Sen değil cnm benim oğlana diyorum sen nerden biliyorsun kaşık biberon falan da istemiyorsun diye

Az önce oğlum aynısı bana yaptı memeyi istemedi bende koydum beşiğe sallamıyorum biraz dursun bir daha vericem böyle yapıyor geceleri emmiyor emmiyor bir kaç kere meme değiştiriyoruz öyle uyuyor. Seninki de inat ediyor sadece sakin kalmaya çalış eni sonu emecektir

Tatlı kaşığı ile çık zor cnm. Dur Allah korusun 19 a varmadan bitsin gitsin şu atak

Sen değil cnm benim oğlana diyorum sen nerden biliyorsun kaşık biberon falan da istemiyorsun diye
Ah kafam ah cok fena yaptı bu bebekler bizi

Meme reddi cnm sanırım benimkid e kavga ediyor memeyle sürekli

Kuzum senin sütün olmasaydı bikac gün önce mastit olmazdın.
Bak sen bunu kafandan bi at senin sütün eminim var. Sadece bebeğin hepimizin bebeği gibi isyanda o kadar..

Ya ama öyle yaptığında sıktığımda süt gelmiyor ☹

Ben artık memelerim kapalı yaşayamam zaten ahahah Utanma sıkılma kalmadı bende
Bak benim kaynana görünümlü annecimin lafı geldi aklıma, simdikiler ilac çocuğu bizim zamanımızda ilac icilmezdi hamileyken sen bi sürü içiyosun derdi
Ay aynı benim kaynanam Eltimin dedikodusunu yapıyo yok çocuğu durmuyomuş arsızmış Sonra torununa kıyamıyo çok ilaç içirdiler hamileyken diyo. Sonra hızını alamıyo sen de içtin diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…