Benimki de bozukSon uykusunu uyumadı bas bas bağırıyo yatağına koyunca. Kaldırdım anakucağına koydum şimdi laf anlatıyo bana gığğ bığğğ auuuu hıı
Hepsi aynı anda isyana geçtiBenim bebede bozuldu. 4-5 dakika emip sağı solu izliyor. Bi insan tavana heyecanlanarak bakar misık sık teklif ediyorum ama gülüyor ağzını açmıyor.
Benim okuduğum bu ay da ellerini keşfedecek benim oğlan daha anca ellerini ağzına sokuyor saçını falan yolduğunu görmedimEllerini ve saçlarını keşfetti. Saçını çekip sonra da ağlıyor. Ellerini havaya kaldırıp garip garip bakıyor. Bunu normalde çok önceden mi yapıyor olması lazımdı ki
İki gün sonra 17 bitiyor bizim. 19 bitince düzelirse size el sallar nanik falan bile yaparımHepsi aynı anda isyana geçtiya kızımla eşim eve geldi o kadar mutlu oldum ki hiç böyle olmamıştık çok uzun birde bu 19. haftaya kadar nedir arkadaş daha yarın 16. hafta dolacak
Gözü ilerideBiz daha 15teyiz ama gerileme ezelden vardi
Tatlı kaşığı ile verse çok mu zor olur ki?Kızlar oğlum kaşık biberonu sevmedi bastı bağırtıyı deneyeyim dedim gıcık oldupazartesi işe başlıcam öğlene kadar babaannemiz veremez onunla mecbur biberon ile verecek bana dua edin memeyi reddetmesin sonra
3 gündür çok az besleniyor. Öncesinde 2 saatte 5-10 dakika emiyordu ne güzel. Bu ay kilo alımı azalacak ama çok normal.Kızlar gün içinde öğünleriniz nasıl? Bu ay bebeğim biraz az kilo almışta sütümü arttırmak için uğraşıcam biraz ondan sormak istedim
Şubat bebeleri isyan çıkardıBelki de kendi aralarında anlaşmış bir darbe girişimi falan yapıyorlardır. Ben bunlardan her şeyi beklerim. Benim memeleri açmadığım yer kalmadı zaten salondu, mutfaktı bize vız gelir tırıs gider. Bugün parkta yine emzirdim ama başaramadık
Bu 19. Hafta atagi ya,19 da pik yapmasınHepsi aynı anda isyana geçtiya kızımla eşim eve geldi o kadar mutlu oldum ki hiç böyle olmamıştık çok uzun birde bu 19. haftaya kadar nedir arkadaş daha yarın 16. hafta dolacak
Ağzından yel alsın. Tövbe de tövbeTatlı kaşığı ile verse çok mu zor olur ki?
3 gündür çok az besleniyor. Öncesinde 2 saatte 5-10 dakika emiyordu ne güzel. Bu ay kilo alımı azalacak ama çok normal.
Şubat bebeleri isyan çıkardı
Bu 19. Hafta atagi ya,19 da pik yapmasın
Anlamadım cnm neyi biliyorumİnşallah cnm benim oğlanda bu ay az alacak gibi bakalım ama süt ile alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü çok emiyor boyu da önemli birde 4. Aydan itibaren kilo alımı zaten azalacak. Birde anne baba yapısı da önemli oğlum babasına çekmiş eşimde yer ama kilo almaz mesela. Süt artırmak için yemediğim şey kalmadı canım 68 kilo da takıldım kaldım ha bire yiyorum ben yemezsem hiç sütüm olmuyorsen bekle bakalım haziran ortasına kadar belki de bu aylık öyle olmuştur
Yaa inşallah olmazkaşık biberon tek umudumdu ama içerken çok sıkıldı önce yatırarak sonra kucağımda içirdi birazını memeye atladı bildiğin nefret etti ya sen nerden biliyorsun onu
Ah ah babası bu hafta 2 de ise gidiyor canım çıkıyor gece uykusuna geçene kadar
Ne fena bunlar ya saniyesinde değişiyor yapmak istedikleri ya, bi yerlere bakıp konuşuyor benim paşa aman diyorum ne var acaba, bi tuhaf oluyorumBenimki de öyle üç gündür, azcık emip sağa sola bakınıyor bekliyorum başta bakınıp tekrar emiyor sonra emmeyi bırakıyor bi kaç dk emip bırakıyor, mamayi vermeyim diyorum ya böyle de acaba aç mı kalıyor bakinacam diye aklıma geliyor, bu ay aşı da var bol bol emsin istiyorum, elim mamaya gidiyor ..akşam neyse mama vereyim inat etmeyim doysun dedim biberonu itti , hoşuma gitmedi değil bu hareketi
Bak benim kaynana görünümlü annecimin lafı geldi aklıma, simdikiler ilac çocuğuFazla besledik yahu içerdeyken bunları
Meme reddi cnm sanırım benimkid e kavga ediyor memeyle sürekliSütüm az emdi emdi süt gelmeyince bastı çığlığı kaldırdım gezdik oyun yaptım unuttu mu bilmiyorum sustu, 2 saat geçti bence aç yani o zaman niye bağırsın daha içecekti, şimdi de süt az diye mama yaptım, asla içmiyor biberonu reddediyor, sinirlendi beni de emmiyor, napacagim sasirdim
Kuzum senin sütün olmasaydı bikac gün önce mastit olmazdın.Sütüm az emdi emdi süt gelmeyince bastı çığlığı kaldırdım gezdik oyun yaptım unuttu mu bilmiyorum sustu, 2 saat geçti bence aç yani o zaman niye bağırsın daha içecekti, şimdi de süt az diye mama yaptım, asla içmiyor biberonu reddediyor, sinirlendi beni de emmiyor, napacagim sasirdim
Tatlı kaşığı ile çık zor cnm. Dur Allah korusun 19 a varmadan bitsin gitsin şu atakTatlı kaşığı ile verse çok mu zor olur ki?
3 gündür çok az besleniyor. Öncesinde 2 saatte 5-10 dakika emiyordu ne güzel. Bu ay kilo alımı azalacak ama çok normal.
Şubat bebeleri isyan çıkardı
Bu 19. Hafta atagi ya,19 da pik yapmasın
Sen değil cnm benim oğlana diyorum sen nerden biliyorsun kaşık biberon falan da istemiyorsun diyeAnlamadım cnm neyi biliyorum
Az önce oğlum aynısı bana yaptı memeyi istemedi bende koydum beşiğe sallamıyorum biraz dursun bir daha vericem böyle yapıyor geceleri emmiyor emmiyor bir kaç kere meme değiştiriyoruz öyle uyuyor. Seninki de inat ediyor sadece sakin kalmaya çalış eni sonu emecektirSütüm az emdi emdi süt gelmeyince bastı çığlığı kaldırdım gezdik oyun yaptım unuttu mu bilmiyorum sustu, 2 saat geçti bence aç yani o zaman niye bağırsın daha içecekti, şimdi de süt az diye mama yaptım, asla içmiyor biberonu reddediyor, sinirlendi beni de emmiyor, napacagim sasirdim
Ah kafam ah cok fena yaptı bu bebekler biziTatlı kaşığı ile çık zor cnm. Dur Allah korusun 19 a varmadan bitsin gitsin şu atak
Sen değil cnm benim oğlana diyorum sen nerden biliyorsun kaşık biberon falan da istemiyorsun diye
Meme reddi cnm sanırım benimkid e kavga ediyor memeyle sürekli
Kuzum senin sütün olmasaydı bikac gün önce mastit olmazdın.
Bak sen bunu kafandan bi at senin sütün eminim var. Sadece bebeğin hepimizin bebeği gibi isyanda o kadar..
Ya ama öyle yaptığında sıktığımda süt gelmiyor ☹Az önce oğlum aynısı bana yaptı memeyi istemedi bende koydum beşiğe sallamıyorum biraz dursun bir daha vericem böyle yapıyor geceleri emmiyor emmiyor bir kaç kere meme değiştiriyoruz öyle uyuyor. Seninki de inat ediyor sadece sakin kalmaya çalış eni sonu emecektir
Ben artık memelerim kapalı yaşayamam zaten ahahahBelki de kendi aralarında anlaşmış bir darbe girişimi falan yapıyorlardır. Ben bunlardan her şeyi beklerim. Benim memeleri açmadığım yer kalmadı zaten salondu, mutfaktı bize vız gelir tırıs gider. Bugün parkta yine emzirdim ama başaramadık
Ay aynı benim kaynanamBak benim kaynana görünümlü annecimin lafı geldi aklıma, simdikiler ilac çocuğubizim zamanımızda ilac icilmezdi hamileyken sen bi sürü içiyosun derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?