Iylu bitmesiymiş cnm bu benim oğlanı da vurdu bugün ilk defa uyudu daha o da banyo yaptırdım az önceki fotoda ki gibi yatarak emzirdim uyudu beşiğe attım uyanır gibi oldu dönencenin titreşimini açtım kalktım 15 dk da yemek koydum pilav yaptım. Geldim ki uyanacak gibi tekrar titreşim verdim az dinlenem 16+0 oluyoruz yarın 19. Haftaya kadar sürmez inşallah işten gelip birde yan gelip yatıp paşayı emzircem üstüne birde kızım var yemek bekler okuldan gelince pyunister dersleri var. Var da var yanieşimin gelmesini dört gözle bekliyorum valla şu an bugünüm pert geçti.Bana uyku bitmesi demediniz, uyku gerilemesi dediniz. Bu uyumuyor. Parktan totoma baka baka koşarak eve dönmek zorunda kaldım. Hipnoz etkili süs havuzunu da bakıma almışlar. Su sesi yok diye telefondan açtım, aynı güzergahta havuzu tavaf edip durduk, yarım saat bile uyumadan bastı çığlığı. Ben bu çocuğu evde o kadar saat nasıl oyalayacağım, nasıl uyutacağım?
Benimki kel oğlan birde sarı bizden nasıl sarı doğdu bu çocuk anlamadım ben siyah saçlı eşim esmerAa bunun saçlisi benim kizayni pozda yatiriyordum az once. İki lokma yiyim diye kalktim uyandi yavrum
Evet aynı. Uykuya direniyorBenimki aksamda zor uyumaya başladı uykusu var bağırıyor ama uyumamak için direniyor resmen gözlerini zorla açmaya çalışıyor
Benimki de öyle üç gündür, azcık emip sağa sola bakınıyor bekliyorum başta bakınıp tekrar emiyor sonra emmeyi bırakıyor bi kaç dk emip bırakıyor, mamayi vermeyim diyorum ya böyle de acaba aç mı kalıyor bakinacam diye aklıma geliyor, bu ay aşı da var bol bol emsin istiyorum, elim mamaya gidiyor ..akşam neyse mama vereyim inat etmeyim doysun dedim biberonu itti , hoşuma gitmedi değil bu hareketi
Fazla besledik yahu içerdeyken bunlarıNe demek nerden biliyorsun? Bunların bilmediği bi beş vakit namaz. İnsanı suya götürür susuz getirirler. İşte bunlar hep folik asit
Duygudan duyguya atladım okurken. Ağlasam mı gülsem miIylu bitmesiymiş cnm bu benim oğlanı da vurdu bugün ilk defa uyudu daha o da banyo yaptırdım az önceki fotoda ki gibi yatarak emzirdim uyudu beşiğe attım uyanır gibi oldu dönencenin titreşimini açtım kalktım 15 dk da yemek koydum pilav yaptım. Geldim ki uyanacak gibi tekrar titreşim verdim az dinlenem 16+0 oluyoruz yarın 19. Haftaya kadar sürmez inşallah işten gelip birde yan gelip yatıp paşayı emzircem üstüne birde kızım var yemek bekler okuldan gelince pyunister dersleri var. Var da var yanieşimin gelmesini dört gözle bekliyorum valla şu an bugünüm pert geçti.
Benimki kel oğlan birde sarı bizden nasıl sarı doğdu bu çocuk anlamadım ben siyah saçlı eşim esmerTam dalmadan kalkmadım cnm yarım saat öyle yattık sonra beşiğe bırakıp yemek falan yaptım şimdi de tilki uykusu gibi gözü yarı açık. Az önce bu uyku gerilemesinin sonunda ne olacağını okudum biraz iyi geldi oturmaya başlayabilirmiş bazı bebeklerin dişleri belirleşebilirmiş elini nesnelere uzatabilirmiş tek dileğim şu sadece 19. Haftaya kadar sürmesin çünkü 3 hafta var
Of ya bu da başladı. Sakız gibi çiğniyor meme ucunu. İlk günlerdeki gibi yara olacak ondan korkuyorum.Benim kız da biraz emiyor bırakıp bana sırıtıyor , biraz daha emip bakıp hiigghhh miyyygghh diyor . Oynaya oynaya emiyor artık . Yeni düzen bu heralde
Maşallah pek bi keltoş benimki gibiAyy vallahi ya kendine gör e hareket ettiriyor beni valla oyuncak oldumbak birde mis gibi 14.5 19.5 hafta atağımız var 16. Haftada vurdu bizi inşallah bir haftada geçer. Şu şekil uyuyoruz gündüz çocuğum pazartesiden sonra sabahları ne yapacak acaba
Duygudan duyguya atladım okurken. Ağlasam mı gülsem mi
Of ya bu da başladı. Sakız gibi çiğniyor meme ucunu. İlk günlerdeki gibi yara olacak ondan korkuyorum.
İnşallah reddetmez canım, benim kızım baştan beri biberonla da besleniyor çok şükür Red durumu olmadı bu ataktan çok korkuyorum bitseydi rahatlayacaktim, inşallah seninkide reddetmezKızlar oğlum kaşık biberonu sevmedi bastı bağırtıyı deneyeyim dedim gıcık oldupazartesi işe başlıcam öğlene kadar babaannemiz veremez onunla mecbur biberon ile verecek bana dua edin memeyi reddetmesin sonra
Ayy inşallah inşallah biberon verdiğim zamanlarda üstüne hemen emmek isterdi bakalım haftaya nasıl olacakİnşallah reddetmez canım, benim kızım baştan beri biberonla da besleniyor çok şükür Red durumu olmadı bu ataktan çok korkuyorum bitseydi rahatlayacaktim, inşallah seninkide reddetmez
Benimki de öyle az az emiyorCnm bence sütün le alakali değildir sıkıntı, artık büyüdüler daha cok izliyorlar etrafı, benim paşa hala saat başı emer ama bi kac haftadır bi kac dk emip bırakıyor hemen başlıyor etrafı izlemeye
Seninki dursun, sırasını beklesin. Sırayla geriliyoruz. Herkes aynı anda gerilerse başa çıkamayızBenimki de bozukSon uykusunu uyumadı bas bas bağırıyo yatağına koyunca. Kaldırdım anakucağına koydum şimdi laf anlatıyo bana gığğ bığğğ auuuu hıı
"Kendileri kaybeder, biz de vermeyelim madem" diyeceğim ama vermeyince de çığlıklara başlıyor. Bulamadım bir çözümBenim bebede bozuldu. 4-5 dakika emip sağı solu izliyor. Bi insan tavana heyecanlanarak bakar misık sık teklif ediyorum ama gülüyor ağzını açmıyor.
Ahaha tavanda ne var ben de çok merak ediyorumBenim bebede bozuldu. 4-5 dakika emip sağı solu izliyor. Bi insan tavana heyecanlanarak bakar misık sık teklif ediyorum ama gülüyor ağzını açmıyor.
Ben sırayla herbyere oturdum bu gün"Kendileri kaybeder, biz de vermeyelim madem" diyeceğim ama vermeyince de çığlıklara başlıyor. Bulamadım bir çözüm
Bide bu atak çok uzun ya daha 19 hafta nerede"Kendileri kaybeder, biz de vermeyelim madem" diyeceğim ama vermeyince de çığlıklara başlıyor. Bulamadım bir çözüm
Ahaha tavanda ne var ben de çok merak ediyorumAnanem güldürürler onu kızım derdi
Ben sırayla herbyere oturdum bu günBiraz mutfakta sol meme, salonda sağ meme, yatakta ssğ meme, içerde sol meme
Belki de kendi aralarında anlaşmış bir darbe girişimi falan yapıyorlardır. Ben bunlardan her şeyi beklerim. Benim memeleri açmadığım yer kalmadı zaten salondu, mutfaktı bize vız gelir tırıs gider. Bugün parkta yine emzirdim ama başaramadıkBide bu atak çok uzun ya daha 19 hafta nerededelirmeden atlatırız inşallah
"Anaaa ana beni boşuna götürdün. Hiçbir şeyim yok, anlasana" demişBiz de haataneye kaka tahlili veremedik bugun. Dun 3-4kere kaka yapan kizim, bakcaklar diye naz yapti herhal yapmadi kakasini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?