2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Iylu bitmesiymiş cnm bu benim oğlanı da vurdu bugün ilk defa uyudu daha o da banyo yaptırdım az önceki fotoda ki gibi yatarak emzirdim uyudu beşiğe attım uyanır gibi oldu dönencenin titreşimini açtım kalktım 15 dk da yemek koydum pilav yaptım. Geldim ki uyanacak gibi tekrar titreşim verdim az dinlenem 16+0 oluyoruz yarın 19. Haftaya kadar sürmez inşallah işten gelip birde yan gelip yatıp paşayı emzircem üstüne birde kızım var yemek bekler okuldan gelince pyunister dersleri var. Var da var yanieşimin gelmesini dört gözle bekliyorum valla şu an bugünüm pert geçti.
Aa bunun saçlisi benim kiz ayni pozda yatiriyordum az once. İki lokma yiyim diye kalktim uyandi yavrum
Benimki kel oğlan birde sarı bizden nasıl sarı doğdu bu çocuk anlamadım ben siyah saçlı eşim esmer Tam dalmadan kalkmadım cnm yarım saat öyle yattık sonra beşiğe bırakıp yemek falan yaptım şimdi de tilki uykusu gibi gözü yarı açık. Az önce bu uyku gerilemesinin sonunda ne olacağını okudum biraz iyi geldi oturmaya başlayabilirmiş bazı bebeklerin dişleri belirleşebilirmiş elini nesnelere uzatabilirmiş tek dileğim şu sadece 19. Haftaya kadar sürmesin çünkü 3 hafta var

Benim kız da biraz emiyor bırakıp bana sırıtıyor , biraz daha emip bakıp hiigghhh miyyygghh diyor . Oynaya oynaya emiyor artık . Yeni düzen bu heralde

Duygudan duyguya atladım okurken. Ağlasam mı gülsem mi
Benim kız da biraz emiyor bırakıp bana sırıtıyor , biraz daha emip bakıp hiigghhh miyyygghh diyor . Oynaya oynaya emiyor artık . Yeni düzen bu heralde
Of ya bu da başladı. Sakız gibi çiğniyor meme ucunu. İlk günlerdeki gibi yara olacak ondan korkuyorum.

Maşallah pek bi keltoş benimki gibi

Duygudan duyguya atladım okurken. Ağlasam mı gülsem mi

Of ya bu da başladı. Sakız gibi çiğniyor meme ucunu. İlk günlerdeki gibi yara olacak ondan korkuyorum.

Benim zaten biri sağlam biri sıkıntılı . Acımayanla oynatıyorum biraz ama korkuyorum o da kötü olucak diye . Çok fena o yaraların acısı .

İnşallah reddetmez canım, benim kızım baştan beri biberonla da besleniyor çok şükür Red durumu olmadı bu ataktan çok korkuyorum bitseydi rahatlayacaktim, inşallah seninkide reddetmez

İnşallah reddetmez canım, benim kızım baştan beri biberonla da besleniyor çok şükür Red durumu olmadı bu ataktan çok korkuyorum bitseydi rahatlayacaktim, inşallah seninkide reddetmez
Ayy inşallah inşallah biberon verdiğim zamanlarda üstüne hemen emmek isterdi bakalım haftaya nasıl olacak

Benim bebede bozuldu. 4-5 dakika emip sağı solu izliyor. Bi insan tavana heyecanlanarak bakar mi sık sık teklif ediyorum ama gülüyor ağzını açmıyor.
"Kendileri kaybeder, biz de vermeyelim madem" diyeceğim ama vermeyince de çığlıklara başlıyor. Bulamadım bir çözüm

Benim bebede bozuldu. 4-5 dakika emip sağı solu izliyor. Bi insan tavana heyecanlanarak bakar mi sık sık teklif ediyorum ama gülüyor ağzını açmıyor.
Ahaha tavanda ne var ben de çok merak ediyorum Ananem güldürürler onu kızım derdi
"Kendileri kaybeder, biz de vermeyelim madem" diyeceğim ama vermeyince de çığlıklara başlıyor. Bulamadım bir çözüm
Ben sırayla herbyere oturdum bu gün Biraz mutfakta sol meme, salonda sağ meme, yatakta ssğ meme, içerde sol meme

Ahaha tavanda ne var ben de çok merak ediyorum Ananem güldürürler onu kızım derdi

Ben sırayla herbyere oturdum bu gün Biraz mutfakta sol meme, salonda sağ meme, yatakta ssğ meme, içerde sol meme
Bide bu atak çok uzun ya daha 19 hafta nerede delirmeden atlatırız inşallah
Belki de kendi aralarında anlaşmış bir darbe girişimi falan yapıyorlardır. Ben bunlardan her şeyi beklerim. Benim memeleri açmadığım yer kalmadı zaten salondu, mutfaktı bize vız gelir tırıs gider. Bugün parkta yine emzirdim ama başaramadık

Ellerini ve saçlarını keşfetti. Saçını çekip sonra da ağlıyor. Ellerini havaya kaldırıp garip garip bakıyor. Bunu normalde çok önceden mi yapıyor olması lazımdı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…