Etkiledi cnm burnu tıkalı oluncaBende yazdım ama cevap verir umarım.
Emmesini etkilemiş miydi?
Gece devamlı uyanıp memede kaldı ama emzik gibi kullandı doyasıya emmedi. Sanırım bi yerleri ağrıyor.
Doktor cevap versi şimdi.Etkiledi cnm burnu tıkalı oluncao yüzden Dr u beklemeyemedim şükür şurup iyi geldi. Salgın var alerji havası birde ben kızım oğlum burnumuz tıkalı gezdik bir kaç gün
Bize de eczacı yardımcı oldu. Peditus uygun değil diye aferin 0 6 ay olanı verdi. İnşallah kuzu bir an önce toparlar. İlerlemeden önlem almak en güzeliDoktor cevap versi şimdi.
Peditus ayı için uygun degil daha çok küçük dedi. Alerjik bi damla tavsiye etti onu alacağım şimdi.
Ya evet burnu tıkalı olduğu için beslenemiyor yavrum. Şimdi kaşıkla verdim bi 50 cc içti.
Evet cok haklısın canım, ben de herkese vermiyorum çocuğumu ağlıyor yabancılıyor diyorum. Ortalık farklı farklı virüslerle kaynıyor , öpen olmadı hiç Çevrem o konuda bilinçli allahtan. Mahremiyeti koruma durumunu biliyoruz artık keske her anne uygulayabilsePedagog arkadasımda anlatıyor hep kızı erkeği yok artık bunun. Hala seni öpsünn teyze seni öpsün durumları hiç iyi birşey değil. Annem beni çok yabani yetiştirmiş ben 18 yasıma kadar hiçbir akrabamı öpmezdm aşırı yabani soğuktum. İşe girdikten sonra açıldım. Fazlasıda zarar tabi ama dkkatli olmakta fayda var
İnşallah cnm ,hiçbiri hasta olmasa keşkeBize de eczacı yardımcı oldu. Peditus uygun değil diye aferin 0 6 ay olanı verdi. İnşallah kuzu bir an önce toparlar. İlerlemeden önlem almak en güzeli
Benim kizim da durmuyor, eti koparılmış gibi agliyor hatta. Kucağına alan, 'ay annesi bi yerimi acıdı acaba sen al bari'' diye geri getiriyorBenim kizim benle babasi haric kimsede durmuyo, cok agliyo. Nene dede hala dayi...hicbiri. misafirlikte mahvoluyoruz
Ay cok şükür benim paşam da dün durmadı halasinda babaannesinde cok mutlu oldumBenim kizim benle babasi haric kimsede durmuyo, cok agliyo. Nene dede hala dayi...hicbiri. misafirlikte mahvoluyoruz
Sabaha kadar 20 kez uyandi ... abartmıyorum tam 20biraz burnu tıkalı ve sol gözü yaşlanıyor sanırım biraz hasta oldu. Beslenmeside az az.
Şimdi tamamen uyandı ve keyfi neşesi yerinde. Yine de doktora goturmelimiyim sizce?
Yok canım öksürmüyor sadece burnu tıkalı onuda fizyolojik ile açtım epey rahatladı. Biraz nezle oldu sanırım emdiği için çabuk toparlar diye umuyorum.
Size de çok geçmiş olsun
Bizimkinde muhtemelen alerji var. Sırayla hapşırıyoruz, ikimiz de burnumuz tıkalı uyanıyoruz. Her sabah burnunu açıyoruz, bazen günde iki kez. Burun tıkanınca yemek de istemiyor, uyuyamıyor daBende yazdım ama cevap verir umarım.
Gece devamlı uyanıp memede kaldı ama emzik gibi kullandı doyasıya emmedi. Sanırım bi yerleri ağrıyor.
Çekirdekten yetişiyorAy cok şükür benim paşam da dün durmadı halasinda babaannesinde cok mutlu oldum
Yetişsin valla öyle cok hakkediyorlar ki, insaf ya senin torununun bebek mevlidi var el gibi geldi mevlid bitince gitti hemen, millet sormuş babaannesi nerde diye annem ne diyecem şaşırdım diyorBizimkinde muhtemelen alerji var. Sırayla hapşırıyoruz, ikimiz de burnumuz tıkalı uyanıyoruz. Her sabah burnunu açıyoruz, bazen günde iki kez. Burun tıkanınca yemek de istemiyor, uyuyamıyor da
Çekirdekten yetişiyor
Ben masumum. Tam üç hafta izin vermiştim size. Bizimki iyice uçtu. Kendini beyaz yakalı sanıyor. Akşam 21.45'e kadar uyumadı, direndi. Zar zor uyuttuk. Sabah 5.30'da servise yetişecekmiş gibi uyandı. Hayır bi de öyle bir uyanma şekli var ki "Benimle oyun oynayın" diyorKızlar kızlar oğlumda gündüz uyku gerilemesi oldu uyuyan çocuk sabahtan beri sadece yarım saat uyumuşgece de geç uyudu umarım bir an önce geçer yoksa babaannemiz yandı
Canını sıktığına bile değmez. Bizde babaaneyle dede doğumdan sonra tam 38. günde geldi. Komşunun çocuğunu görmeye gelir gibi... Sonrasında başımıza gelenler malumunuz. Halası beni bir kez bile aramadı. Çok uzun zaman önce onlardan beklentimi kestim. Gelmesinler ve aramasınlar. Yine de ben çocuk babannesini dedesini bilsin tanısın diye görüntülü arıyorum. Hiç sıkma canını. Yanımızda olanlarla yola devamYetişsin valla öyle cok hakkediyorlar ki, insaf ya senin torununun bebek mevlidi var el gibi geldi mevlid bitince gitti hemen, millet sormuş babaannesi nerde diye annem ne diyecem şaşırdım diyor
Bende yatiyorum ama bebeği tam yan mi çeviriyorsun benimki sadece başını çevirip içiyor bırakıp gülüyor falan uzun sürüyor birde ben rahat yatamıyorum galiba. Biri rahatladi da diğeri hala sert parol içtim biraz elle sagdim , kızım emdi ama hala sert, birde bazi yerleri uyuşuk hissetmiyorum, geçmezse pzt Dr a gideyim yani uyuşuk olması normal değil gibi sanki
Ben bunu ilk defa iki gün önce ce dün yapabildim ama memeden çektikten kısa süre sonra uyandıBen yan çevirip yastık koyuyorum arkasına sırtı ve kafası bana dönük emiyor biraz sonra uyuyor .
Bizim de dedesi 3 kere geldi elini kolunu sallaya sallaya . Bi bebeğe çorap alayım lohusa geline muz falan götüreyim bile demeden . Diğer toruna elinde pastalarla oyuncaklarla giden adamCanını sıktığına bile değmez. Bizde babaaneyle dede doğumdan sonra tam 38. günde geldi. Komşunun çocuğunu görmeye gelir gibi... Sonrasında başımıza gelenler malumunuz. Halası beni bir kez bile aramadı. Çok uzun zaman önce onlardan beklentimi kestim. Gelmesinler ve aramasınlar. Yine de ben çocuk babannesini dedesini bilsin tanısın diye görüntülü arıyorum. Hiç sıkma canını. Yanımızda olanlarla yola devam
Ben bunu ilk defa iki gün önce ce dün yapabildim ama memeden çektikten kısa süre sonra uyandı
Bizim suç, biz istiyoruz yakın olsunlar, valla bence hakedene hakkettiği gibi davranmak lazımCanını sıktığına bile değmez. Bizde babaaneyle dede doğumdan sonra tam 38. günde geldi. Komşunun çocuğunu görmeye gelir gibi... Sonrasında başımıza gelenler malumunuz. Halası beni bir kez bile aramadı. Çok uzun zaman önce onlardan beklentimi kestim. Gelmesinler ve aramasınlar. Yine de ben çocuk babannesini dedesini bilsin tanısın diye görüntülü arıyorum. Hiç sıkma canını. Yanımızda olanlarla yola devam
Ben masumum. Tam üç hafta izin vermiştim size. Bizimki iyice uçtu. Kendini beyaz yakalı sanıyor. Akşam 21.45'e kadar uyumadı, direndi. Zar zor uyuttuk. Sabah 5.30'da servise yetişecekmiş gibi uyandı. Hayır bi de öyle bir uyanma şekli var ki "Benimle oyun oynayın" diyor
Bende uyandıramıyodumKendisi uyanmadan mi uyandırıyorsun, ben öyle yapsam uyanır gözlerime bakar güler ve kaldığı yerden devam eder uykusunagunduz uykusundada m uyandiriyoruz 2 saat olunca , birde uykusu gelmeden nasıl uyuyup alıştırdıniz gunduz uyku düzenine? Bu bilgilere çok ihtiyacım var
Uyuyan çocuk uyandırılmazı çok araştırdım, çok okudum çok sordum. Oturdum düşündüm düşündümBacım sen uyandırma dur seni daha yeni zor ikna ettik gece uyandırmamaya daBen uyuyan çocuğu uyandırmıyorum ya o da çok önemli bir ihtiyaç. Hormon salgılıyorlar, büyüyorlar uyurken de. Yani evet bir düzenlerinin olması çok iyi bir şey ama şu an bana o düzeni bizim kurmaya çalışmamız için çok erkenmiş gibi geliyor
Burun tıkanıklığı çok fena. Serum fizyolojik damlayı ben bir günde 6 kere falan kullanıyorum zamana yayarak. Akşam da aparatla sümükleri çekiyorum yoksa uykusunu bile bozuyor. Nefes alcam diye memeyi bırakıyor. Huzursuz oluyor memeyi emzik yapıyor.Bende yazdım ama cevap verir umarım.
Bendede olmultu bu haftaKızlar kızlar oğlumda gündüz uyku gerilemesi oldu uyuyan çocuk sabahtan beri sadece yarım saat uyumuşgece de geç uyudu umarım bir an önce geçer yoksa babaannemiz yandı
Cocuk bos defter evet ama her alışkanlığı biz yerlestiremiyoruz bence onlar ne isterse o oluyo, yada daha uslu bebeklerde durum dediğin gibi oluyoBende uyandıramıyodumHer uykudan uyanışta nameli nameli güünaayydııın diyorum. Günaydın diyince uyanmak lazım diye alıştı Günaydınla gülücüklerlenuyanıp hemen geriniyoruz Çocuk bomboş bir defter, tüm alışkanlıklarını her şeyini biz yazıyoruz içine. Böyle düşünüyorum hep. Her şeyi öğretmek lazım. Bir kerede öğrenmiyorlar, kademeli geçişler gerekiyor. Anlamasını beklersemben üzülürüm Kedilerimide böyle böyle eğitmiştim
Uyuyan çocuk uyandırılmazı çok araştırdım, çok okudum çok sordum. Oturdum düşündüm düşündümUyuyan çocuk uyandırılır ama nasıl ve ne zaman? Neden? Büyüme hormonu gece salgılanıyor. Büyümenin temeli gece vakti. Yeni doğan bebeğin gündüz-gece algısı yok, haliyle sirkadiyen ritimleri yok. Bu ritmi oluşturmak için gün ışığını kullancaz. Gündüzleri aydınlıkta geceleri karanlıkta uyucak. Gündüz gece algısı oluşan çocuğun hormonlarıda düzene giriyor. Ritme girmeyen çocuk gündüz çok uyur gece uyumaz haliyle. Bu sefer büyüme hormonunu kaçırır. Siz de gece uyumazsanız siz de kaçırırsınız. Hem anne hem bebek rem uykusundan mahrum kalır. Bebekte gelişim bozukluğu olur, bizde sinir harabiyeti olur. 3. Aydan itibaren düzenli sistemli uyumayı öğrenmeli ki sağlıklı büyüyebilsin. Ben ağlatan teknikleri de okudum. Eğer çocuğu bir sistemin içinde büyütmeyip, sizin tükendiğiniz noktada yeter artık uyku eğitimi şart derseniz o çocuk mecbur ağlıcak. Ama şimdiden üzmeden, yormadan, farkına vardırmadan gündüz gece sistemi kurarsanız siz de bebek de zorlanmazsınız.
Burun tıkanıklığı çok fena. Serum fizyolojik damlayı ben bir günde 6 kere falan kullanıyorum zamana yayarak. Akşam da aparatla sümükleri çekiyorum yoksa uykusunu bile bozuyor. Nefes alcam diye memeyi bırakıyor. Huzursuz oluyor memeyi emzik yapıyor.
Bendede olmultu bu haftaBebişler sinyal veriyor aslında ama bende bilmiyodum kaçırıyodum. Ellerini veya bir elini gözüne, kulağına doğru götürürse hemen paketle yatır Böyle kısa süre sakinleşip boş bakarsa hemen paketle yatır Yatırduğın gibi uyuyor ama işte gözlemlemek lazım. Bunu yapınca ulen olay buymuş dedim
Kızlar bugün aynanin karsisinda göbeğime baktim kiyafetimi kaldirip inanilmaz asaya inmiş 35. Haftada normalmi bu kdr inmesi. Arkadaslarimada gonderdim fotosunu 41+3 te benim böyle inmemisti diyor birtanesi. Cok yakin dogum fln dediler bi tedirgin oldum. Normal olcak senin bide diyolar nasil dogurcam normal onuda bilmiyorum. Stres bastı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?