2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ay kendimi çıldırıcam cidden. Öyle bir şey mi var? Bizimki hep dışarıda yani öyleyse geçmiş olsun. Dört aydır boş yağ veriyorum çocuğa
ben de hiç koymuyorum kutuya

Kızlar ben de bir şey sormak istiyorum. Normal doğum yapıp hala dikişleri ağrıyan var mı? Doktor kontrolünde hiç bir sorun yok dedi, ama dikiş yerlerinden biri ısrarla ağrıyor.

Benimki arada sizlar, kasinti gibi gidiklanma hissederim. Ama geçiyo sonra. Sizinki geçmiyoda doktora gostermeniz gerekir belki
Gördü doktorum da iri bir bebek olduğu için normal diyor ama ona rağmen sanki biraz uzun sürdü

Canım sana tavsiyem, biberonu uyurken verin. Öyle yapınca anlamıyorlar ağızlarında ne olduğunu. Ben meme +mama veriyorum, mamayı da hep biberonla veriyordum, kızım biberonu reddediyor bir kaç haftadır, diliyle itiyor. Uykudayken verince anlamıyor allahtan, hemen ağzını açıyor. Senin kuzu da uykudayken anlamaz bence

Benim paşa da tombis annem e normal o kadar ilac içtin diyo

Zayıf olsa senin yüzünden olacaktı çünkü senin sütün yok ama tombik olduğu için ilaçlardan, sütünle alakası yok. Kendine yontma hemen
Aynen öyle cnm, az önce diyorum ki süt sagicam okula baslicam bi ay sonra, sagma anca yetiyor sütün diyo ömre bedel annem

Kizlar ocean d3 vitamininin şisesini kutu icine koymayi unutmusum. Dun gun isigina maruz kalmis. Etkisini yitirir degil mi
Bizim d3 hep dışarda bana hiç dışarı koyma falan demediler dur sağlık ocağı hemşiresi e sorayım
Öyle deneyelim cnm kayınvalideme söylerim ilk uykusu arasında içirir sütü. Ah ah sevseydi şu kaşık biberonu ne olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…