Ay kendimi çıldırıcam cidden. Öyle bir şey mi var? Bizimki hep dışarıda yani öyleyse geçmiş olsun. Dört aydır boş yağ veriyorum çocuğaKizlar ocean d3 vitamininin şisesini kutu icine koymayi unutmusum. Dun gun isigina maruz kalmis. Etkisini yitirir degil mi
Ay kendimi çıldırıcam cidden. Öyle bir şey mi var? Bizimki hep dışarıda yani öyleyse geçmiş olsun. Dört aydır boş yağ veriyorum çocuğa
ben de hiç koymuyorum kutuyaAy kendimi çıldırıcam cidden. Öyle bir şey mi var? Bizimki hep dışarıda yani öyleyse geçmiş olsun. Dört aydır boş yağ veriyorum çocuğa
Kızlar ben de bir şey sormak istiyorum. Normal doğum yapıp hala dikişleri ağrıyan var mı? Doktor kontrolünde hiç bir sorun yok dedi, ama dikiş yerlerinden biri ısrarla ağrıyor.
Evet. bitiş yeri. Normalde herkes 10 günde geçti diyorBitis yeri mi? O genelde uzun sure agirirmis diye okumustum
Evet. bitiş yeri. Normalde herkes 10 günde geçti diyor
Gördü doktorum da iri bir bebek olduğu için normal diyor ama ona rağmen sanki biraz uzun sürdüBenimki arada sizlar, kasinti gibi gidiklanma hissederim. Ama geçiyo sonra. Sizinki geçmiyoda doktora gostermeniz gerekir belki
Canım sana tavsiyem, biberonu uyurken verin. Öyle yapınca anlamıyorlar ağızlarında ne olduğunu. Ben meme +mama veriyorum, mamayı da hep biberonla veriyordum, kızım biberonu reddediyor bir kaç haftadır, diliyle itiyor. Uykudayken verince anlamıyor allahtan, hemen ağzını açıyor. Senin kuzu da uykudayken anlamaz benceKızlar oğlum kaşık biberonu sevmedi bastı bağırtıyı deneyeyim dedim gıcık oldupazartesi işe başlıcam öğlene kadar babaannemiz veremez onunla mecbur biberon ile verecek bana dua edin memeyi reddetmesin sonra
Bende de oluyor öyleBenimki arada sizlar, kasinti gibi gidiklanma hissederim. Ama geçiyo sonra. Sizinki geçmiyoda doktora gostermeniz gerekir belki
Bende de oluyor öyleMakata doğru yıltılan yer özellikle oturduğumda bazen acıyor. Olurmuş öyle, normalmiş
Bilemedim ya ben her seferinde kutuya koyup çıkaracak olsam zaten hiç verememAy bilmiyorum ki, saglik ocagindaki hemsire monovit verirken bana şişeyi gunes isigi gormesin d vit etkisini kaybeder demisti ondan sordum
Oo geçmiş olsun. Biz de haftaya yaptıracağız4. Ay aşılarını yaptırdık kızlar şükür çok ağlaşmadık
Benim paşa da tombis annem e normal o kadar ilac içtin diyoKıymetli kakaları öyle herkese vermezler , sadece analara
Benim sevgili kaynanacııım annem de çok vitamin yutuyorsun , kocaman olucak çocuk deyip durdu 9 ay .
Çocuk çekeleye çekeleye getiriyor sütü , azıcık rahatla lütfenŞuan benimki de tutup tutup atıyor memeyi ağzından . Çoğumuzun öyle .
Zayıf olsa senin yüzünden olacaktı çünkü senin sütün yok ama tombik olduğu için ilaçlardan, sütünle alakası yok. Kendine yontma hemenBenim paşa da tombis annem e normal o kadar ilac içtin diyo
Bu arada bunun 400'lüğünü mü kullanıyorsun? Kaç puf?Kizlar ocean d3 vitamininin şisesini kutu icine koymayi unutmusum. Dun gun isigina maruz kalmis. Etkisini yitirir degil mi
Aynen öyle cnm, az önce diyorum ki süt sagicam okula baslicam bi ay sonra, sagma anca yetiyor sütün diyoZayıf olsa senin yüzünden olacaktı çünkü senin sütün yok ama tombik olduğu için ilaçlardan, sütünle alakası yok. Kendine yontma hemen
Bizim d3 hep dışardaKizlar ocean d3 vitamininin şisesini kutu icine koymayi unutmusum. Dun gun isigina maruz kalmis. Etkisini yitirir degil mi
Öyle deneyelim cnm kayınvalideme söylerim ilk uykusu arasında içirir sütü. Ah ah sevseydi şu kaşık biberonu ne olurduCanım sana tavsiyem, biberonu uyurken verin. Öyle yapınca anlamıyorlar ağızlarında ne olduğunu. Ben meme +mama veriyorum, mamayı da hep biberonla veriyordum, kızım biberonu reddediyor bir kaç haftadır, diliyle itiyor. Uykudayken verince anlamıyor allahtan, hemen ağzını açıyor. Senin kuzu da uykudayken anlamaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?