- 8 Eylül 2021
- 1.895
- 2.903
- 83
Analarımızın zamanında oioi mi varmış ya bencede çok pahalı, gerekte yok sanki yerine başka alternatifler olabilir gibiOioi'ler bana gereksiz pahalı geliyor ama almayı düşünen varsa indirim varmış, haberiniz olsun
6 aylıktan itibaren kullanmak için alıştırma bardağını hangi marka düşünüyorsunuz? Chicco baktım da en ucuzu 250
Bundan bi arkadaşımın kızında gördüm, mesela muz koymuş, çocuk ısırsa büyük koparabilir ama bunda o risk yok ve çokta severek yiyordu bence almaliyizBunlardan alıyor muyuz? Diş kaşıyıcı gibi kullanırlar mı bunu püreden ziyade o işe yarayacakmış gibi geldi
Baby Plus Silikon Meyve Sebze Emziği
Yastıksız yatır canım, yüs üstü yatır ya daBenimki bir haftadır yatakta yüzüstü dönüyor kafasını yastığa gömüp debeleniyor. Ses de çıkarmıyor. Korkudan uyurken başında bekliyorum. Yani bebe uyuduğunda da Uyku yalan oldubuna çözüm önerisi olan var mı?
Tıklayınca çalışıyor canım.ne paylaşacaksin diye hepimiz merakla heyecanka bekliyoruz hadi bi an önce atmalısınKızlar help! Dosya ekleye tıklıyorum ama bir cacık olmuyor. Pdf paylaşcaktım ama tuş bende çalışmadı. Siz bi baksanıza ben mi bilmiyorum acaba?
benimki 10 günlükten beri sabah gece her zman yüzüstü uyudugu için bişey olmazcıyım ben. kafasını kurtarabiliyodur canım sorun olmazBenimki bir haftadır yatakta yüzüstü dönüyor kafasını yastığa gömüp debeleniyor. Ses de çıkarmıyor. Korkudan uyurken başında bekliyorum. Yani bebe uyuduğunda da Uyku yalan oldubuna çözüm önerisi olan var mı?
uygulamadan olmuyo canım tarayıcıdan girmen lazımKızlar help! Dosya ekleye tıklıyorum ama bir cacık olmuyor. Pdf paylaşcaktım ama tuş bende çalışmadı. Siz bi baksanıza ben mi bilmiyorum acaba?
çok kötü hem de yaa suyun tadı bile gariptiBende nette yazdım alıştırma bardağı diye oradan baktim
Web baby koku yapiyormuydu hatırlayamadımKIRMIZILIKUCUKKIZ biberonla içersek olmaz mı ayol bi bardağa 120 lira verdirmeyin şimdi bana
alıyoruzBunlardan alıyor muyuz? Diş kaşıyıcı gibi kullanırlar mı bunu püreden ziyade o işe yarayacakmış gibi geldi
büyüdükçe ballaşıyorlar. bizimki de sürekli sesler çıakrrıyor farklı farklı karşulıklı sohbet ediyo herkesle. atagın da fırtınası geçti çok şükür kiBenim kız misafir istiyormuş benden başka birini görüp sosyalleşmek istiyormuş yavrum, bugün arkadaşım geldi aman Allah im bi oyunlar gülmeler seslenmeler mutluluklar, tabi uzaktan , kucağa gidince ağladı ama çok mutluydu
Malesef meyveye alışması daha kolay canımHadi yaa, meyveye mi alışıyolarmış hemen. Bu miniklere bişey yaparken hep tetikte mi olmamız lazım, koskoca kadınlarız, kendi özgür irademizle çocuk büyütemiyoruz, hep bebelerin özgürlüğü, hep onların iradesi
Eşime attım linki,'' beni batırmaya yeminlisiniz ana kız '' diyor
8 bucukta gece uykusunq geçti güya, şuanda üçüncüye emiyor 8 bucuktan beri.
Bunu kesin alıyoruz, cok kullanışlı oluyor.
Herkes kendini dolandırmaya başladıysa rahat bir nefes alıp köşeme çekileyimben naptım kızlaaar. tükürdüpümü yaladım. oioi indiirmini fırsat bilip ekgıda alışverişi yaptım.
oioi puzzle vakumlu tabak
oioi kaşık
baby plus bölmeli seyahat mama kabı
oioi diş kaşıyıcı
silikon meyve süzgeci aldım
sabah da avent suluk almıstım
benim alışveirş bitti
öglen oioi için ne demiştim hatırlayalım: plastik tabak altı üstü yeeaaaa
sırt üstü yatırıyorum . Kendi dönüyor ama tekrar yüzüstü dönmeyi beceremiyor. yastık da yok başının altında yastık dediğim bu yatak kenarına takılan ince şeyler kafasını çarpmasın diyeYastıksız yatır canım, yüs üstü yatır ya da
Canım ateş olmadı ama aşırı huzursuz uykusuz bir gün geçirdi. Anca Akşam saat 8 de kahkaha atmaya başladı da düzeldi son kez ağrı kesici verip 5 tur emzirip uyuttuk. Bu böyle olduysa ay sonu menenjit yaptırcam nasıl olacak bakalımBerilyumm kuzum ateş olmadı dimi?
Kızımda da ateş yok ama sanki huzursuz biraz, sürekli takipteyim ama fitil versem kafam rahat mı olsa diyorum??
Bunlardan alıyor muyuz? Diş kaşıyıcı gibi kullanırlar mı bunu püreden ziyade o işe yarayacakmış gibi geldi
Analarımızın zamanında oioi mi varmış ya bencede çok pahalı, gerekte yok sanki yerine başka alternatifler olabilir gibi
Bundan bi arkadaşımın kızında gördüm, mesela muz koymuş, çocuk ısırsa büyük koparabilir ama bunda o risk yok ve çokta severek yiyordu bence almaliyiz
Oioi ne diyecekken alttlarda plastik tabak bardak olduğunu okudumben naptım kızlaaar. tükürdüpümü yaladım. oioi indiirmini fırsat bilip ekgıda alışverişi yaptım.
oioi puzzle vakumlu tabak
oioi kaşık
baby plus bölmeli seyahat mama kabı
oioi diş kaşıyıcı
silikon meyve süzgeci aldım
sabah da avent suluk almıstım
benim alışveirş bitti
öglen oioi için ne demiştim hatırlayalım: plastik tabak altı üstü yeeaaaa
Bizde reflu için suda eriyen ilac kullanıyoruz bi haftadır zor içiyorum pufleyip duruyor iyice şımarık oldular yaAtak güncellemeleri vol 2.
- Demir damlası istisnasız her seferinde püskürtülüyor
- Serum fizyolojik ve burun aspiratörüne kuzu gibi teslim olma dönemi sona erdi. Var gücüyle engel oluyor ikisine de
damla damla veriyorum neal bir damla verip burnunu sıkıyorum yutuyor. her damlada aynı şekilde. ucuz degil o damla. damlası kaça geliyo biliyo mu sıpalar.Atak güncellemeleri vol 2.
- Demir damlası istisnasız her seferinde püskürtülüyor
- Serum fizyolojik ve burun aspiratörüne kuzu gibi teslim olma dönemi sona erdi. Var gücüyle engel oluyor ikisine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?