2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kıyamam bunlara ya. Bana da tek günde 2-3 aşı yapılsa ben de ağlarım uyuyamam. Geçen ay tetanozun 3. dozunu oldum 2-3 gün ağrısını çektim. Kim bilir onlar neler hissediyor

Kapitalizmin kölesiyiz çok şükür. Ben bardakla içirmeye galiba cesaret edemem. Hala kendim banyosunu yaptıramıyorum
Almayın ya valla biraz cesaret anasınız siz her şeyi yapacak gücünüz var evdeki bardaklarla normal sulukların suyu çıkmamış kullanın gitsin bak emin ol 3 ay kullanıp rafa kaldırırsın onları

Almayın ya valla biraz cesaret anasınız siz her şeyi yapacak gücünüz var evdeki bardaklarla normal sulukların suyu çıkmamış kullanın gitsin bak emin ol 3 ay kullanıp rafa kaldırırsın onları
Kaldırmam ya servet ödedim o bardağa. Ben su içerim onunla sonra da "İyi ki almışım çok işe yaradı" falan derim
Yani daha ileri aylarda kullanabileceği bardağı alıp 6 aya uygun olanını sonraya bırakmak da tam bana göre bir hareket zaten

bu magic cupın yanları alıştırma bardagı gibi tutmalı olnları var. onlardansa aldugın kulllanabilir ama bunu tutamaz
Aslında ben Nuk Magic Cup almıştım bununla isteseler de suyu dökemiyorlarmış diye ama onda da şöyle bir sıkıntı var. Sanırım 6 aylıkken falan kullanamıyorlarmış. Daha ileri zamanda oluyormuş

Alıştırma bardağı gereksiz değil mi kızlar,bilemedim.
Oğlumda suluk almıştım wee baby yine öyle yaparım,gereksiz pahalı diğerleri sanki.
ben de büyük kızımda öyle weebaby aldım ama çok kötü kokuyordu yarım saatte su leş gibi kokar mı. o zmaan imkan yoktu alamadım. ama o suyu ben bile içmezdim. bardak olayına gelince henuz kendisi tutup içemez. blw yapacagım için kendi tutup içmesi benim için önemli. kendileri yapınca daha mutlu da oluyolar.

Ahahha aynı ben ikinci çocuk anası bugün bende böyle yazdım düşün ben bu bebede duydum alıştırma bardağını
Bende nette yazdım alıştırma bardağı diye oradan baktim
Web baby koku yapiyormuydu hatırlayamadım KIRMIZILIKUCUKKIZ biberonla içersek olmaz mı ayol bi bardağa 120 lira verdirmeyin şimdi bana

Berilyumm kuzum ateş olmadı dimi?
Kızımda da ateş yok ama sanki huzursuz biraz, sürekli takipteyim ama fitil versem kafam rahat mı olsa diyorum??

Bende nette yazdım alıştırma bardağı diye oradan baktim
Web baby koku yapiyormuydu hatırlayamadım KIRMIZILIKUCUKKIZ biberonla içersek olmaz mı ayol bi bardağa 120 lira verdirmeyin şimdi bana
Bardaktan kaçayım, uyku gerilemesinden kaçayım falan yok öyle. Anca beraber kanca beraber. Madem batıyoruz, hep beraber batacağız

İki kez uyuttum beşiğe bıraktım uyandı İnşallah üçüncü denemede olmuştur

Benimki bir haftadır yatakta yüzüstü dönüyor kafasını yastığa gömüp debeleniyor. Ses de çıkarmıyor. Korkudan uyurken başında bekliyorum. Yani bebe uyuduğunda da Uyku yalan oldu buna çözüm önerisi olan var mı?

Eşime attım linki,'' beni batırmaya yeminlisiniz ana kız '' diyor

8 bucukta gece uykusunq geçti güya, şuanda üçüncüye emiyor 8 bucuktan beri.
Bunu kesin alıyoruz, cok kullanışlı oluyor.

Sağına soluna yastık yada havluyu rulo yapıp koy istersen öyle dönemez.

Sağına soluna yastık yada havluyu rulo yapıp koy istersen öyle dönemez.
Teşekkürler deneyeceğim ama emekler gibi ilerleyip yatağın en ucuna başını dayıyor. O havluyu da aşabilir. Deneyip yazacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…