Bakcaz mecbuuurBeninki erkek, kız anaları düşünsün ahshhd
Her şey zamlanıp duruyor ama belli de olmaz bazen bir anda indirime sokuyorlar. Başka sitelerden de bak sen yine
Oraya da bakayim, eline saglik tesekkurlerdolap uygulamasında etiketli olarak magazlar da satıyor 120 tl yine. kuponunuz varsa uyguna gelir
Ben de zeyrinyağı değiriyorum ağzına sabahları. Bugün de taze soğanı önce koklattım sonra verdim eline, çongırak gibi salladı sonra da yere attıBenim kız salatalık ve zeytin yalamaya bayılıyorElma , domates ve erik de yalattım . Arada yoğurt veriyorum bir kaşık .
rica ederimOraya da bakayim, eline saglik tesekkurler
Aslında ben Nuk Magic Cup almıştım bununla isteseler de suyu dökemiyorlarmış diye ama onda da şöyle bir sıkıntı var. Sanırım 6 aylıkken falan kullanamıyorlarmış. Daha ileri zamanda oluyormuş galibaBen kızımda alıştırma bardağı almamıştım öyle bir şey olduğunu bilmiyordum bileevdeki küçük bardaklarla içirmeye başlamıştım sonra alışmıştı bunda da bilemedim belki yine almam
Valla kuzum belki ben yanlış düşünüyorum ama ben evde olan bardaklar ile büyüttüm alamayacağımdan değil onlar için çalışıyorum sonuçta ama eski usul bana daha iyi geliyor her konuda. Oğlumda da sanırım aynı davrancamAslında ben Nuk Magic Cup almıştım bununla isteseler de suyu dökemiyorlarmış diye ama onda da şöyle bir sıkıntı var. Sanırım 6 aylıkken falan kullanamıyorlarmış. Daha ileri zamanda oluyormuş galiba
Eki Görüntüle 3077686
Ben de bildiğimden değil ki. Direkt normal bardakla başlayabileceklerini hiç düşünemedim bile. Bir de dışarı çıkınca biberon mu alıyordun yanına o zaman?Valla kuzum belki ben yanlış düşünüyorum ama ben evde olan bardaklar ile büyüttüm alamayacağımdan değil onlar için çalışıyorum sonuçta ama eski usul bana daha iyi geliyor her konuda. Oğlumda da sanırım aynı davrancam
Geçmiş olsun cnm ,devam ediyorsa doktoru arasan iyi olur.Kizim sabahtan bu yana öksürüyor kizlar ya. Gece 3defa degistirdim ustunu.terlemisti ondan mi oldu acaba? doktorunu arasam mi beklesem mi biraz daha
Yaa yerim o minnagi beennBazı güncellemeler yüklendi kızlar. Son birkaç gündür heceler çıkıyor ve kendi uydurduğu "geeekın" ne demekse onu tekrarlayıp duruyor. Bir de gece uykusunda uyanınca ağlamak yerine konuşmaya başladı. Konuşma sesine uyanmak ağlama sesine uyanmaktan milyor kat iyi bir şey. İnşallah güzel şeyler olurken güncellemelere uyku normalleşmesi de eklenir
Çok yabanciliyor maalesef, asla başkasının kucağına gitmiyor. Bunu nasıl aşacağız hiç bilmiyorum.Bizde çok terliyoruz ya gece mecbur üst değişiyoruz kaç kere, en korktuğum şey inşallah hemencecik geçer canim
Acaba memede besige götürüp, besige de memeyle beraber mi koysanızki ya besige deyince çekseniz memeyi
Kıyamam ya ağlayan bebeklere dayanıyorum, geçen bizimki de hemşirelere cok ağlamıştı
Aşı olduğu gün bizimki de parkta akşam 7'ye kadar uyumuştu. Uyanır diye 6 buçuk gibi parktan çıkmıştık 7'ye kadar evin etrafında dolandık, en son sokağın başında durarak bekledik arabasını ittikçe daha da mayalanmasın diye. Ben de o akşam korkmuştum gece uykusuna mı geçti diye. 10'da mı ne uyudu o geceBugün gündüz hiç uyumadı, akşam 6 da zar zor uyuttum, yarım saat uyur sonra dışarı çıkarırım dedim. Bu saat oldu hala mememde ve uyuyor. Gece uykusuna yatmış olabilşr mi acaba
Küçük suluk alıyordum cnm sadece ama bardak şeklinde falan değildiBen de bildiğimden değil ki. Direkt normal bardakla başlayabileceklerini hiç düşünemedim bile. Bir de dışarı çıkınca biberon mu alıyordun yanına o zaman?
Ayy benimki de bugün aşı oldu ve sadece yarım saat uyudu bugün hala uyanık şu an ilk dozlarda seninki gibi sürekli uyumuştu bunda huzırsuzlandı gece belki bir ağrı kesici daha verip mama verebilirim uyusun diye şu an dayanıyorum işten geldiğimden beri üstümde sabır diliyorum sürekliAşı olduğu gün bizimki de parkta akşam 7'ye kadar uyumuştu. Uyanır diye 6 buçuk gibi parktan çıkmıştık 7'ye kadar evin etrafında dolandık, en son sokağın başında durarak bekledik arabasını ittikçe daha da mayalanmasın diye. Ben de o akşam korkmuştum gece uykusuna mı geçti diye. 10'da mı ne uyudu o gece
Kapitalizmin kölesiyiz çok şükür. Ben bardakla içirmeye galiba cesaret edemem. Hala kendim banyosunu yaptıramıyorumKüçük suluk alıyordum cnm sadece ama bardak şeklinde falan değildidedim ya alıştırma bardağını yeni duydum ben bu küçük kahve yanı bardakları var ya evde bardağa alışsın diye ben onunla içirirdim zaten eline hemen bardak vermedim içerken denge sağlayamayıp boğazında falan kalır diye. Suluğu tutmaya başladıktan sonra bile hemen bardağı eline vermedim zamanla oturuyor ama ne kadar sürdü hatırlamıyorum
Ahahha aynı ben ikinci çocuk anası bugün bende böyle yazdımAlıştırma bardağı gereksiz değil mi kızlar,bilemedim.
Oğlumda suluk almıştım wee baby yine öyle yaparım,gereksiz pahalı diğerleri sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?