2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Oioi ne diyecekken alttlarda plastik tabak bardak olduğunu okudum kızlar benim bunlardan neden haberim yok silikon meyve sğzgeci nedir Allah aşkına hiçbirine bakmıcam bu dolandırolma tuzağına ben düşmicem
Sana üç hafta mühlet
Bizde reflu için suda eriyen ilac kullanıyoruz bi haftadır zor içiyorum pufleyip duruyor iyice şımarık oldular ya

Kuzu gibi beklerdi burnunu temizlerken. Kurt oluverdi

Şey ya meyve süzgecini hangi marka alıyoruz? Berilyumm Çekiniyormuş da bana "Sen sorar mısın?" dedi

ama vakumlu tabak olayı cok iyi. fırlatıp kafanıza geçiremiyo. kendi kendine yerken de çok iyi. oioi olmasa da bir vakumlu tabak alınmalı. ilk kızımda ailexpressten almıstım o zmaan 10 tl gibi bişeydi tabii. blw de yaptıgım için önune koyar karşıaına geçerdim yerdi oynardı yemekler düşerdi tabii ama tabagı atamazdı.

E yemeği atıyorsa tabak masasa dursa ne işime yarayacak

Oioi ne diyecekken alttlarda plastik tabak bardak olduğunu okudum kızlar benim bunlardan neden haberim yok silikon meyve sğzgeci nedir Allah aşkına hiçbirine bakmıcam bu dolandırolma tuzağına ben düşmicem
Qma silikon süzgeci kesinlikle denemelisin,harika bi icat oioi vallahi bende burada duydum ,tövbe almam evde her yer tabak

Kızlar koşun we transfer nasıl aklıma gelmedi, uykusuzluktan heralde
Uyku dökümanı burda. İndirme süresi var oyalanmayın.
Bu paylaşım yasak mı değil mi bilmiyorum, umarım banlanmam Banlanırsam arkamdan kötü konuşmayın Her şey anneler uyusun die Gece gece oturdum pdfe dönüştürmeye uğraştım bide bunları

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok mu uzun? Görsel atamıyor musun?
Çok uzun ya nerdeyse elli sayfa. Sayfa tarattım ya yasak değildir. İçinde iletişim bilgilerim yok. Direk pdf yükledim. Daha napayım
Adminizin de yeni çocuğu olmuştu o da faydalanabilir aslında. Neydi adminin adı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…