- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
ve düştüOioi ne diyecekken alttlarda plastik tabak bardak olduğunu okudumkızlar benim bunlardan neden haberim yok silikon meyve sğzgeci nedir Allah aşkına hiçbirine bakmıcam bu dolandırolma tuzağına ben düşmicem
Sana üç hafta mühletOioi ne diyecekken alttlarda plastik tabak bardak olduğunu okudumkızlar benim bunlardan neden haberim yok silikon meyve sğzgeci nedir Allah aşkına hiçbirine bakmıcam bu dolandırolma tuzağına ben düşmicem
Bizde reflu için suda eriyen ilac kullanıyoruz bi haftadır zor içiyorum pufleyip duruyor iyice şımarık oldular ya
Kuzu gibi beklerdi burnunu temizlerken. Kurt oluverdidamla damla veriyorum neal bir damla verip burnunu sıkıyorum yutuyor. her damlada aynı şekilde. ucuz degil o damla. damlası kaça geliyo biliyo mu sıpalar.
aspiratör nefret timi bende de mevcut savaşa mı giriyoruz burun mu temizliyoruz belli degil.
ahahah kıyamam ya çekinme ama su çok güzel gelsenee..Sana üç hafta mühlet
Kuzu gibi beklerdi burnunu temizlerken. Kurt oluverdi
Şey ya meyve süzgecini hangi marka alıyoruz?Berilyumm Çekiniyormuş da bana "Sen sorar mısın?" dedi
ve düştü
DüşmeyecemSana üç hafta mühlet
Kuzu gibi beklerdi burnunu temizlerken. Kurt oluverdi
Şey ya meyve süzgecini hangi marka alıyoruz?Berilyumm Çekiniyormuş da bana "Sen sorar mısın?" dedi
Oioi ben de almadım ya cidden baktım baktıııım baktııııııım ve "Yok ya buna bu kadar verilmez" dedim. İnşallah fikrim değişmezDüşmeyecembana bunu yapmayın öküz alırık o paraya öküz
ve değiştiOioi ben de almadım ya cidden baktım baktıııım baktııııııım ve "Yok ya buna bu kadar verilmez" dedim. İnşallah fikrim değişmez
Bir daha düşünve değişti
amaann didim bi daha mı gelicez dünyaya. seneye ikinci elden aldıgımdan fazlasına satarım net
bende iki kız var. eşim benden çok yaşıyo. zaten yaşıyo bu hayatı ona eminim de
E yemeği atıyorsa tabak masasa dursa ne işime yarayacakama vakumlu tabak olayı cok iyi. fırlatıp kafanıza geçiremiyo. kendi kendine yerken de çok iyi. oioi olmasa da bir vakumlu tabak alınmalı. ilk kızımda ailexpressten almıstım o zmaan 10 tl gibi bişeydi tabii. blw de yaptıgım için önune koyar karşıaına geçerdim yerdi oynardı yemekler düşerdi tabii ama tabagı atamazdı.
Qma silikon süzgeci kesinlikle denemelisin,harika bi icatOioi ne diyecekken alttlarda plastik tabak bardak olduğunu okudumkızlar benim bunlardan neden haberim yok silikon meyve sğzgeci nedir Allah aşkına hiçbirine bakmıcam bu dolandırolma tuzağına ben düşmicem
bikaç parça yemegin aşagı düsmesiyle koydugun saniyede hepsinin tabakla yere yapışması bir olmiiiE yemeği atıyorsa tabak masasa dursa ne işime yarayacak
Çok uzun ya nerdeyse elli sayfa. Sayfa tarattım ya yasak değildir. İçinde iletişim bilgilerim yok. Direk pdf yükledim. Daha napayımÇok mu uzun? Görsel atamıyor musun?
İndirdim taam. Şimdi ihbar ediyorum bilişim suçları, telif ve patentçiler, ahlak masası ve CIA devreye girecek. Tşk.Çok uzun ya nerdeyse elli sayfa. Sayfa tarattım ya yasak değildir. İçinde iletişim bilgilerim yok. Direk pdf yükledim. Daha napayım
emeğine saglık canımÇok uzun ya nerdeyse elli sayfa. Sayfa tarattım ya yasak değildir. İçinde iletişim bilgilerim yok. Direk pdf yükledim. Daha napayım
Adminizin de yeni çocuğu olmuştu o da faydalanabilir aslında. Neydi adminin adı?
Gülşen'i devreye sokarız. O kadın haklarını savunuyormuşÇabuk olun kızlar beni tutuklucaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?