Sende dinlenmişsindir cnm, park yakın mi evinize1,5 saati sürekli ittirip durup tekrar ittirmeli olmak üzere toplamda üç saatten biraz fazla uyudu
benim görümce de 3 aylık lahmacunla başlatmıştıBazen çocuğa kendi yediğimden verip ek gıdaya bodoslama dalacakmışım gibi geliyor. Ablamın arkadaşının bebeğine kaynanası bakıyormuş. 4 aylık bebeğe biber dolması vermiş. Ek gıdayı düşününce aklıma hep bu geliyor tööbeest
İlk dozda ishal yapmıştı bizimkileri hatırlıyorsun...Rota bizi de mahvetti dün akşama kadar huysuz çığlık kıyamet en son calpol verdim azıcık durdu gece 11.30 da anca uyudu bugünde sabah kalktığında beri hala uyumadı mız mız duruyor karşımda yatağa koyduğumuz an iğne batıroyoruz sanki
Ben başladım kehribar kolye takmaya bakalım kızda kullanmamıştık çok zor ve geç çıkardı dişleriAhahhaaDoğru sırada dis var. İşte tam bu aşamada kehribar kolye takacağım ben belki işe yarar.
Valla cnm ben ayırmayı düşünmüyorum kızımda da ayırmadım tencere falan sadece küçük tencere alınabilir az yapmak için yemeği birde yoğurt sık tüketildiği için bizde ona ayrı yoğurt bile mayalamıyordum evdeki yoğurttan veriyordum. Kaşık alınabilir yumuşak olsun diye ben şu anda demir ilacını d vitaminini falan da çay kaşığı ile veriyorumEk gıda deneyimi olanlar bebeğin tencere tava her şeyini ayırdınız mı/ayıracak mısınız? Bir de çelik olanları makineye atıyor musunuz? Ben 2,5 aya yakındır bu bebe insanına çay kaşığıyla demir damlası veriyorum ve o kaşıklar makinede yıkanıyor. Sadece kullanmadan önce kaynar su döküyorum üstüne. Bugün bunu ablama dedim. O da "E öyle yapacaksın zaten. Çocuğun her şeyini ayırır özel muamele edersen sonra normal şeylerle karşılaşınca vücudu daha çok reaksiyon gösterir" dedi. O ek gıdada ayrı tabak, kaşık bile almamış. Cam kase ve çay kaşığıyla başlamış büyüdükçe tatlı kaşığına, porselen tabağa geçmiş
Yürüyerek 3-4 dk. Oturdum kahvemi içtim şimdi de çocuk uyudu benim uykum yok. Kaç saat önce içtiğim kahve hala nasıl etkisini gösteriyor anlamadımSende dinlenmişsindir cnm, park yakın mi evinize
Rota bazen bağırsaklarda böyle şeylere sebep olabiliyormuşDemekki içindeki bir madde dokunuyor belki karın ağrısı yapıyor.
Ne kadar sık mayalanıyor mesela yoğurdunuz? Ben de her gün yapamam gibi ya ben niye böyleyim of insanlar neler neler yapıyorValla cnm ben ayırmayı düşünmüyorum kızımda da ayırmadım tencere falan sadece küçük tencere alınabilir az yapmak için yemeği birde yoğurt sık tüketildiği için bizde ona ayrı yoğurt bile mayalamıyordum evdeki yoğurttan veriyordum. Kaşık alınabilir yumuşak olsun diye ben şu anda demir ilacını d vitaminini falan da çay kaşığı ile veriyorum
Haftalık cnm yazları daha kısa süre de daha az miktarlarda mayalıyoruz sık sık. Valla cnm ben her şeyi bulaşık makinesine atıyorumYürüyerek 3-4 dk. Oturdum kahvemi içtim şimdi de çocuk uyudu benim uykum yok. Kaç saat önce içtiğim kahve hala nasıl etkisini gösteriyor anlamadım
Rota bazen bağırsaklarda böyle şeylere sebep olabiliyormuş
Ne kadar sık mayalanıyor mesela yoğurdunuz? Ben de her gün yapamam gibi ya ben niye böyleyim of insanlar neler neler yapıyorÇay kaşığını makineye atıyor musun peki? IKEA'dan kaşık ve tabak almıştım ben onları kullanırım herhalde. Olmazsa da çay kaşığından devam
Ha iyi ya içim rahatladı. Bir yanım sal gitsin diyor ama buralarda bir şeyleri okuyunca kendimi pis, viJdansız, haYin ana gibi hissediyorum ahshsjjsHaftalık cnm yazları daha kısa süre de daha az miktarlarda mayalıyoruz sık sık. Valla cnm ben her şeyi bulaşık makinesine atıyorumçok kasmıyorum yani. Bak bugün arkadaşlarla oturuyoruz çocuğuna çikolata vs vermiyordu kreşe bir başladı he r şeyi yiyor şimdi benim kızımda öyle yapmıştı yani belli bir noktadan sonra o dikkat falan şstesende kalmıyor çok kasmaya gerek yok bu arada tabi belli bşr zamana kadar abur cunur vermemek lazım o değişmez
İçinden nasıl geliyorsa öyle davran canım benim ya da başka bir arkadaşımızın davrandığı gibi davranmak zorunda değilsin ben rahat davranırım başka bir arkadaş daha tedbirli olur tek ortak noktamız her iki davranış şeklinde de herkes kendi bebeğini aşkla seviyordurHa iyi ya içim rahatladı. Bir yanım sal gitsin diyor ama buralarda bir şeyleri okuyunca kendimi pis, viJdansız, haYin ana gibi hissediyorum ahshsjjs
En son buralarda okuduklarımla gaza gelip cam silmeye başladıktan sonra erken doğum riskiyle iki gün hastanede yatmıştım. Bana fazla okumak dokunuyor
Merhaba, genelge kalktı, 19 haftalik hamileyim, sıcaklardan şiştim iyice, baya zorlanıyorum. Kamudayım. 32.haftaya kadar nasıl dayanicam bilmiyorum. Var mı bir fikriniz, öneriniz, tecrübeniz? Paylasirsaniz sevinirim.Benim de 2 hafta kaldi cok sukur yillik izindi idari izindi yok 5 er gun rapor almaya calis yok su yok bu valla bıktıydım sonunda girioz valla
Ah kuzum 2 gebeliğimde de 37. Haftaya kadar çalıştım son gebeliğim allahtan kış ayı idi şişmedim ama ilk gebeliğimde senin gibi yaz üstümden geçti nerede yaşıyorsun bilmem ama Burda nem artı sıcaklık felaketti 36 numara ayağım 38 olmuştuMerhaba, genelge kalktı, 19 haftalik hamileyim, sıcaklardan şiştim iyice, baya zorlanıyorum. Kamudayım. 32.haftaya kadar nasıl dayanicam bilmiyorum. Var mı bir fikriniz, öneriniz, tecrübeniz? Paylasirsaniz sevinirim.
Merhaba, genelge kalktı, 19 haftalik hamileyim, sıcaklardan şiştim iyice, baya zorlanıyorum. Kamudayım. 32.haftaya kadar nasıl dayanicam bilmiyorum. Var mı bir fikriniz, öneriniz, tecrübeniz? Paylasirsaniz sevinirim.
Bizimki hep öyle. Mukus alerji belirtisi ama tek başına yeterli değil. Tahlille bakıyorlar ama o da yanıltıcı negatif verebiliyor. Bir dahakinde bezin fotoğrafını çekip doktorunuza bir sor istersenKizimin kakasi 2-3 gundur su gibi ve puturcuksuz. Doktora da yeni gittik, bi kereligine olmustur diye dusundum ama devam etti. Mukus da var ama nasil anlatsam... Bez tüm kakayi emiyor mukuslar kaliyor öyle diyim. Civik jöle kivaminda.
Neden olabilir acaba? Yaparken de agliyor
Bizimki hep öyle. Mukus alerji belirtisi ama tek başına yeterli değil. Tahlille bakıyorlar ama o da yanıltıcı negatif verebiliyor. Bir dahakinde bezin fotoğrafını çekip doktorunuza bir sor istersen
Benimki plaza çalışanı olduğu için servise yetişmesi lazım. 6.30'da çenesine uyandıkBizim nadiren olan bir durumdu. Foto cekiyim dedigin gibi. Sabahin ilk uykusunu da reddetti hanimim. Basladik hadi hayirli olsun
6dan evvel gune basladi bizimki de, elini emerken lambayla konusuyordu o saatte. Ne konuşuyordu acaba, derin bi muhabbete benziyorduBenimki plaza çalışanı olduğu için servise yetişmesi lazım. 6.30'da çenesine uyandık
Benim kız memurluğa geçti 8 de uyanıyor birkaç gündürBenimki plaza çalışanı olduğu için servise yetişmesi lazım. 6.30'da çenesine uyandık
Yatak odası avizem şekilli şukullu bordo , benim kız bayılıyor ona . Gözü hep ya onda ya da bordo perdelerde . Tam Trakya çingenesi oldu6dan evvel gune basladi bizimki de, elini emerken lambayla konusuyordu o saatte. Ne konuşuyordu acaba, derin bi muhabbete benziyordu
Benim kız memurluğa geçti 8 de uyanıyor birkaç gündür
Yatak odası avizem şekilli şukullu bordo , benim kız bayılıyor ona . Gözü hep ya onda ya da bordo perdelerde . Tam Trakya çingenesi oldu
8 iyiymiş ya öğleden sonra gibi bir şey bizim için. 4.45'te sabah ettiğini gördüğümden beri 6.30 bana öğlen gibi geliyorBenim kız memurluğa geçti 8 de uyanıyor birkaç gündür
Yatak odası avizem şekilli şukullu bordo , benim kız bayılıyor ona . Gözü hep ya onda ya da bordo perdelerde . Tam Trakya çingenesi oldu
Çok şapşikler8 harika bi saat keske benim de olsa
Cok hosuma gidiyor ya lamba avize sevdasiisirasim geliyo saskin saskin bakip agulayinca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?