2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
8 iyiymiş ya öğleden sonra gibi bir şey bizim için. 4.45'te sabah ettiğini gördüğümden beri 6.30 bana öğlen gibi geliyor

Bordo perdelerde bizim göremediğimiz ne var bu kadar diye merak ediyorum ben de
Senin oğlan hiperaktif olucak sanki

Bebeyle covid pozitif olan var mı. Dünden beri ateşim vardı pozitif çıktım. Oğlumun da ateşi var
Geçmiş olsun . Ben de çok korkuyorum , insanlar salmış artık iyice , ben dikkat edip maske takınca deli gözüyle bakılıyor , millet fıldır fıldır gezmelerde. Çabuk atlatın inşallah

Kuzenine çekerse yandık

Ben de maske takıyorum hala. İsteyen istediğini düşünsün napalım
Ben dışarı bile çıkmıyorum çok nadir çıktım. maskesiz asla çıkmıyorum. Markete bile gitmedim düşünün sadece kontrole hastaneye

Geçmiş olsun . Ben de çok korkuyorum , insanlar salmış artık iyice , ben dikkat edip maske takınca deli gözüyle bakılıyor , millet fıldır fıldır gezmelerde. Çabuk atlatın inşallah
Ben de maske takan, kırk yılın başı bi yere çıktıysa apartman kapısını vb.peceteyle açan ve yanında hala küçük boy kolonya taşıyanlardanim iş arkadaşlarım kalabalık bir grup bebek görmeye gelmek istediler her defasında bağışıklığı güçlensin hastalık var falan dedim, en son sen bizi kabul etmedin.ama bayramdan sonra geleceğiz dediler ,bende evde sıkıldım tamam gelin de o kadar insan , ben korkup çıkmıyorum akşama kadar birsuru insanla muhatap olup sağda solda geziyorsunuz birazda sizin düşünmeniz gerekmezmi.. en yakın arkadaşım geçen yıl doğu yaptı, hastalık var nolur nolmaz gelmeyecegim gönül koyma dedim , keşke herkes böyle dusunse dedi ne gerek var 6 aylık olsunlar az bakalim

Bi de 'dikkat ediyorum , çok gezmiyorum ' falan deyince yandan yandan sırıtıp 'amaaan sen de ' demeleri yok mu gıcık oluyorum

Bi de 'dikkat ediyorum , çok gezmiyorum ' falan deyince yandan yandan sırıtıp 'amaaan sen de ' demeleri yok mu gıcık oluyorum
Aslında virüs gercek değil bunlar hep dış güçlerin oyunu
Canım.. bazen bazı şeyler üst üste geliyor, geçecek inşallah. İnşallah kötü bir şey değildir, sonradan kendiliğinden geçebilecek alerji de falan da kan oluyor sanırım, çok çok geçmiş olsun

Cok geçmiş olsun cnm inşallah kötü bişey cikmas

İnşallah temiz çıkar sonuçlar canım, peki pancar gibi koyu sebze yemiş iydin bu ara, belki onunla alakılıdır, sütündem bebişe de geçmiştir koyu kırmızı, kan gibi görünmüştür

Bebeyle covid pozitif olan var mı. Dünden beri ateşim vardı pozitif çıktım. Oğlumun da ateşi var

Çok geçmiş olsun Allah tez şifa versin. Emziriyor musun canim ?

Çok gecmiş olsun, Allah tez sifa versin. Zamanla her sey yoluna girer insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…