Çok geçmiş olsunBebeyle covid pozitif olan var mı. Dünden beri ateşim vardı pozitif çıktım. Oğlumun da ateşi var
Çok geçmiş olsunBebeyle covid pozitif olan var mı. Dünden beri ateşim vardı pozitif çıktım. Oğlumun da ateşi var
Allah şifa versin. Çok geçmiş olsunBebeyle covid pozitif olan var mı. Dünden beri ateşim vardı pozitif çıktım. Oğlumun da ateşi var
Senin oğlan hiperaktif olucak sanki8 iyiymiş ya öğleden sonra gibi bir şey bizim için. 4.45'te sabah ettiğini gördüğümden beri 6.30 bana öğlen gibi geliyor
Bordo perdelerde bizim göremediğimiz ne var bu kadar diye merak ediyorum ben de
Geçmiş olsun . Ben de çok korkuyorum , insanlar salmış artık iyice , ben dikkat edip maske takınca deli gözüyle bakılıyor , millet fıldır fıldır gezmelerde. Çabuk atlatın inşallahBebeyle covid pozitif olan var mı. Dünden beri ateşim vardı pozitif çıktım. Oğlumun da ateşi var
Kuzenine çekerse yandıkSenin oğlan hiperaktif olucak sanki
Ben de maske takıyorum hala. İsteyen istediğini düşünsün napalımGeçmiş olsun . Ben de çok korkuyorum , insanlar salmış artık iyice , ben dikkat edip maske takınca deli gözüyle bakılıyor , millet fıldır fıldır gezmelerde. Çabuk atlatın inşallah
Ben dışarı bile çıkmıyorumKuzenine çekerse yandık
Ben de maske takıyorum hala. İsteyen istediğini düşünsün napalım
Hastanelerde de maske takmıyor ki insanlarBen dışarı bile çıkmıyorumçok nadir çıktım. maskesiz asla çıkmıyorum. Markete bile gitmedim düşünün sadece kontrole hastaneye
Evet maalesefHastanelerde de maske takmıyor ki insanlar
Aaa benimki kadar olamaz 5 de UyandıkBenimki plaza çalışanı olduğu için servise yetişmesi lazım. 6.30'da çenesine uyandık
Cok geçmiş olsun cnmBebeyle covid pozitif olan var mı. Dünden beri ateşim vardı pozitif çıktım. Oğlumun da ateşi var
Seninkinin de işi 3 saatlik yolda demek kiAaa benimki kadar olamaz 5 de Uyandık
Ben de maske takan, kırk yılın başı bi yere çıktıysa apartman kapısını vb.peceteyle açan ve yanında hala küçük boy kolonya taşıyanlardanimGeçmiş olsun . Ben de çok korkuyorum , insanlar salmış artık iyice , ben dikkat edip maske takınca deli gözüyle bakılıyor , millet fıldır fıldır gezmelerde. Çabuk atlatın inşallah
Sorma ya bıcır bıcır konuşa konuşa uyanıyor bide ben gözlerimi açamıyorum adamda enerji tavanSeninkinin de işi 3 saatlik yolda demek ki
Bi de 'dikkat ediyorum , çok gezmiyorum ' falan deyince yandan yandan sırıtıp 'amaaan sen de ' demeleri yok mu gıcık oluyorumBen de maske takan, kırk yılın başı bi yere çıktıysa apartman kapısını vb.peceteyle açan ve yanında hala küçük boy kolonya taşıyanlardanimiş arkadaşlarım kalabalık bir grup bebek görmeye gelmek istediler her defasında bağışıklığı güçlensin hastalık var falan dedim, en son sen bizi kabul etmedin.ama bayramdan sonra geleceğiz dediler ,bende evde sıkıldım tamam gelin de o kadar insan , ben korkup çıkmıyorum akşama kadar birsuru insanla muhatap olup sağda solda geziyorsunuz birazda sizin düşünmeniz gerekmezmi.. en yakın arkadaşım geçen yıl doğu yaptı, hastalık var nolur nolmaz gelmeyecegim gönül koyma dedim , keşke herkes böyle dusunse dedi ne gerek var 6 aylık olsunlar az bakalim
Aslında virüs gercek değil bunlar hep dış güçlerin oyunuBi de 'dikkat ediyorum , çok gezmiyorum ' falan deyince yandan yandan sırıtıp 'amaaan sen de ' demeleri yok mu gıcık oluyorum
Canım.. bazen bazı şeyler üst üste geliyor, geçecek inşallah. İnşallah kötü bir şey değildir, sonradan kendiliğinden geçebilecek alerji de falan da kan oluyor sanırım, çok çok geçmiş olsunBebonun bezinde kan gördük birkaç kez. Tahlil yapıldı. Görünürde kan yokmuş güya ama gizli kan çıktı. Gastroenterolojiye yönlendirdi. Deliricem ya niye bu çocuk doğduğundan beri bi rahat yüzü göremedi anlamıyorum
Cok geçmiş olsun cnm inşallah kötü bişey cikmasBebonun bezinde kan gördük birkaç kez. Tahlil yapıldı. Görünürde kan yokmuş güya ama gizli kan çıktı. Gastroenterolojiye yönlendirdi. Deliricem ya niye bu çocuk doğduğundan beri bi rahat yüzü göremedi anlamıyorum
İnşallah temiz çıkar sonuçlar canım, peki pancar gibi koyu sebze yemiş iydin bu ara, belki onunla alakılıdır, sütündem bebişe de geçmiştir koyu kırmızı, kan gibi görünmüştürBebonun bezinde kan gördük birkaç kez. Tahlil yapıldı. Görünürde kan yokmuş güya ama gizli kan çıktı. Gastroenterolojiye yönlendirdi. Deliricem ya niye bu çocuk doğduğundan beri bi rahat yüzü göremedi anlamıyorum
Bebeyle covid pozitif olan var mı. Dünden beri ateşim vardı pozitif çıktım. Oğlumun da ateşi var
Bebonun bezinde kan gördük birkaç kez. Tahlil yapıldı. Görünürde kan yokmuş güya ama gizli kan çıktı. Gastroenterolojiye yönlendirdi. Deliricem ya niye bu çocuk doğduğundan beri bi rahat yüzü göremedi anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?