Değil canım dağınık dağınık birkaç yerde gördüm. İnşallah alerjidendir başka bir şey olmasın da. Perşembeye aldık randevuİnşallah temiz çıkar sonuçlar canım, peki pancar gibi koyu sebze yemiş iydin bu ara, belki onunla alakılıdır, sütündem bebişe de geçmiştir koyu kırmızı, kan gibi görünmüştür
İnşallah temiz çıkar sonuçlar canım, peki pancar gibi koyu sebze yemiş iydin bu ara, belki onunla alakılıdır, sütündem bebişe de geçmiştir koyu kırmızı, kan gibi görünmüştür
Evet bir yerde okumuştum. Bazen yediklerimizden etkileniyormuş kaka rengi. Ama tabi tedbir alıp doktora gitmekte fayda varKarpuz yiyince de boyle oluyormus. Dogru muymus
Ben de aynı dertten müzdaribim, zaten kalp rahatsızlığı var ve hasta olmaması lazım, ekstra çaba gösteriyoruz bunun için. Ama gelirse en yakınında gelir işte, ablam sağolsun geliyor çocuğu özlediği için ok ama 2 tane çocuğu var, sanki oyıncak bebek gibi bi de 6 yaşındaki yeğenimin kucağına veriyor. Kendince önlem alıyor öpmüyorum falan diyor ama o çocuklar okula gidiyor, bir sürü virüs bakteri taşıyorlar, onlar geldiği zaman odaya çekilip emziriyorum bütün gün, ağlıyor ya huysuz bugün falan diyorum artık
Geçicek hepsi inşallah , en sonunda turrup gibi sağlıklı , kocaman bir oğlan olucakBebonun bezinde kan gördük birkaç kez. Tahlil yapıldı. Görünürde kan yokmuş güya ama gizli kan çıktı. Gastroenterolojiye yönlendirdi. Deliricem ya niye bu çocuk doğduğundan beri bi rahat yüzü göremedi anlamıyorum
İnşallah. Ruhum öyle yoruldu ki sığamıyorum hiçbir yereGeçicek hepsi inşallah , en sonunda turrup gibi sağlıklı , kocaman bir oğlan olucak
Onlar bizden daha güçlü , her şeyleri 0 kilometre . Sıkma kendini , olumlu düşünİnşallah. Ruhum öyle yoruldu ki sığamıyorum hiçbir yere
Yürüyerek 3-4 dk. Oturdum kahvemi içtim şimdi de çocuk uyudu benim uykum yok. Kaç saat önce içtiğim kahve hala nasıl etkisini gösteriyor anlamadım
Rota bazen bağırsaklarda böyle şeylere sebep olabiliyormuş
Ne kadar sık mayalanıyor mesela yoğurdunuz? Ben de her gün yapamam gibi ya ben niye böyleyim of insanlar neler neler yapıyorÇay kaşığını makineye atıyor musun peki? IKEA'dan kaşık ve tabak almıştım ben onları kullanırım herhalde. Olmazsa da çay kaşığından devam
Geçmiş olsun cnm. Korkma bazen bebek üşüttüğünde bağırsaklarında iltihap olabiliyor ilaç tedavisi ile halledilir. Alerjik bebekse de olabiliyor kan. Çok güzel günleriniz olacak minnoş birazcık nazlı sadeceBebonun bezinde kan gördük birkaç kez. Tahlil yapıldı. Görünürde kan yokmuş güya ama gizli kan çıktı. Gastroenterolojiye yönlendirdi. Deliricem ya niye bu çocuk doğduğundan beri bi rahat yüzü göremedi anlamıyorum
Dua ediyoruz canım, şükrediyoruz, biz tüp bebek anaları nelerin üstesinden gelmedik kiİnşallah. Ruhum öyle yoruldu ki sığamıyorum hiçbir yere
İnşallah canımDua ediyoruz canım, şükrediyoruz, biz tüp bebek anaları nelerin üstesinden gelmedik kiBiz onlara kavuşmak için neler yapmadık mı, bebeğin çok güçlü merak etme, üstüste geliyor ama bir anda bitecek hepsi, sen de tadını çıkara çıkara büyüteceksin oğluşunu inşallah
İnşallah düzelir.Bebonun bezinde kan gördük birkaç kez. Tahlil yapıldı. Görünürde kan yokmuş güya ama gizli kan çıktı. Gastroenterolojiye yönlendirdi. Deliricem ya niye bu çocuk doğduğundan beri bi rahat yüzü göremedi anlamıyorum
Çok geçmiş olsun Allah tez şifa versin. Emziriyor musun canim ?
Çok gecmiş olsun, Allah tez sifa versin. Zamanla her sey yoluna girer insallah
Kıyamam ya ama lütfen moralini bozma, bak senin msjlarinla bilgilendiriyoruz, onlarla gülümsüyorum benİnşallah. Ruhum öyle yoruldu ki sığamıyorum hiçbir yere
Dua edin bize nolur bir şey olmasın bebeğimeKıyamam ya ama lütfen moralini bozma, bak senin msjlarinla bilgilendiriyoruz, onlarla gülümsüyorum ben
Dualarındasin cmm olmucak Allahın izniyle merak etme sen, cok güçlü bebeklerDua edin bize nolur bir şey olmasın bebeğime
Merhaba canım evet yolunda, geçen gün grubu aradım bulamadım inanır mısınemilyinpariss aklıma geldin ne yapıyorsun her şey yolunda mi
Ya noldu bebeğine göremedim bakındım inşallah önemli birşeyi yoktur dualarım sizinleDua edin bize nolur bir şey olmasın bebeğime
Çorap giydirmemelisiniz gece, kan dolaşımı düzgün sağlanmıyor çorapsız yatmalılar. Artık üşütme havaları yok canım benim oğlum incecik askılı bi zıbınla yatıyor dün kısa kollu ile yatırdım isilik dökmüş. Kolları soğuk diye hemen üşüdü uzun giydirelim diye düşünme bence çünkü üşümek değil terlemek hasta ediyorCanım sen tecrübeli annesin , uzun kollu mu alta şort mu ne giydiriyosun valla işin içinden çıkamadım bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?