2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
İnşallah temiz çıkar sonuçlar canım, peki pancar gibi koyu sebze yemiş iydin bu ara, belki onunla alakılıdır, sütündem bebişe de geçmiştir koyu kırmızı, kan gibi görünmüştür
Değil canım dağınık dağınık birkaç yerde gördüm. İnşallah alerjidendir başka bir şey olmasın da. Perşembeye aldık randevu

Ben de aynı dertten müzdaribim, zaten kalp rahatsızlığı var ve hasta olmaması lazım, ekstra çaba gösteriyoruz bunun için. Ama gelirse en yakınında gelir işte, ablam sağolsun geliyor çocuğu özlediği için ok ama 2 tane çocuğu var, sanki oyıncak bebek gibi bi de 6 yaşındaki yeğenimin kucağına veriyor. Kendince önlem alıyor öpmüyorum falan diyor ama o çocuklar okula gidiyor, bir sürü virüs bakteri taşıyorlar, onlar geldiği zaman odaya çekilip emziriyorum bütün gün, ağlıyor ya huysuz bugün falan diyorum artık

Buna ben de cok sinirleniyorum gercekten. Oyuncak bebekmis gibi muamele edilmesine yani. Ellerini tutup, parmaklarindan falan öpmelerine de sinirleniyorum. Ellerini surekli agzina koyuyor ordan opmeyelim olur mu baska yerlerden sevelim diyorum, bilmeyebilir herkes. Tamam diyen oluyor Allah razi olsun da, aman yemedik bebenizi diyen de oluyor(gorumcem dedi ben de inadina suratina bakip gidip ellerini yikayalim kizim diyerek goturdüm ortamdan.)
Elbette mikroba da maruz kalmalilar ama daha çok kucukler. Simdiden ilaclara boğulmasinlar yazik yani. Fikirsizlik diz boyu.

Geçicek hepsi inşallah , en sonunda turrup gibi sağlıklı , kocaman bir oğlan olucak

Geçmiş olsun cnm. Korkma bazen bebek üşüttüğünde bağırsaklarında iltihap olabiliyor ilaç tedavisi ile halledilir. Alerjik bebekse de olabiliyor kan. Çok güzel günleriniz olacak minnoş birazcık nazlı sadece

İnşallah. Ruhum öyle yoruldu ki sığamıyorum hiçbir yere
Dua ediyoruz canım, şükrediyoruz, biz tüp bebek anaları nelerin üstesinden gelmedik ki Biz onlara kavuşmak için neler yapmadık mı, bebeğin çok güçlü merak etme, üstüste geliyor ama bir anda bitecek hepsi, sen de tadını çıkara çıkara büyüteceksin oğluşunu inşallah

İnşallah canım

İnşallah düzelir.

emilyinpariss aklıma geldin ne yapıyorsun her şey yolunda mi
Merhaba canım evet yolunda, geçen gün grubu aradım bulamadım inanır mısın Biz bugün rota 2. Dozumuzu olduk sizler nasılsınız bebekleriniz nasıl boyları kiloları yerinde mi sağlıklı mısınız merak ediyorum hepinizi

Canım sen tecrübeli annesin , uzun kollu mu alta şort mu ne giydiriyosun valla işin içinden çıkamadım bir türlü
Çorap giydirmemelisiniz gece, kan dolaşımı düzgün sağlanmıyor çorapsız yatmalılar. Artık üşütme havaları yok canım benim oğlum incecik askılı bi zıbınla yatıyor dün kısa kollu ile yatırdım isilik dökmüş. Kolları soğuk diye hemen üşüdü uzun giydirelim diye düşünme bence çünkü üşümek değil terlemek hasta ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…