2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hosgeldin canım
Biz iyiyiz şükür, boyu 63 cm ,kilosu 6 kilo çıktı 4 ay kontrolünde. Çıtı piti miniminnak bisey işte

Hoşgeldin cnm. Bizde olduk rota 2. Doz aşırı huzursuzluk yaptı 6250 olmuş kilosu boyumuzda 63.5 cm olmuş boy iyi ama kilosu 250 gr az. Ama baktığımda yanaklı falan bir bebek çokta zayıf durmuyor senin miniğin nasıl

Bul diye etiketledim seni biz Dr değiştirmeyi düşünüyoruz karar veremedik bu hafta kontrolumuz cuma asimiz var, aşıları beni çok geriyor inşallah sıkıntısız atlatırız
Yok canım çorap giydirmiyorum sıcak havalar, gece üzerini açıyor birde kızımda isilik sanırım boynu kırmızı sivilce gibi olmuş nasıl geçecek

Kızlar bizim dişler geliyo herhalde ya kakayı ishal şeklinde yaptı baya bi dişlerde kaşınıyor

Kolaylikla gelsin bebelerinizin dişleri inşallah

Evet hem emziriyorum hem mama

Emziriyorsan senden bebegine bol bol antikor geçecektir hic merak etme. Elinden geldigince emzir,gecmis olsun tekrar
Dua edin bize nolur bir şey olmasın bebeğime
Olmayacak Allahin izniyle. Bebelerimiz cok güçlüler annesi, güzel haberler ver insallah

sak_ran çok geçmiş olsun canım. benim kız 10 günlükken ablam ve yegenlerim geldi ziyaretime. bizde kaldılar hepimiz içiçeydik. geldikleirnin iki gün sonra yeğenlerim ateşlendi ertesi gün hastaneye gititler geldiler geldikleirnde bir yeğenim kızımı severken yanlışlıkla yüzüne hapşurdu. 1 saat sınra covid sonucu geldi yegenlerimin pozitif. bzi test yaprırmadık ama ardından annem ve eşim hastalandı büyük ihtimal covid oldular onlar da ben ve kızımda hiç belirti olmadı hamileyken 2 biontech olmama bağladım ben. aşı olmuş muydun. ama en güzel antikor süt tabii ki bol bol emzir. bebekler kolay atlatıyor biliyorsun ve maskeyle emzirmeye calış. biran önce geçsin gitsin inşallah.

İnsallah degildir, devam ediyor mu? Bugun kaka yapti mi?

CNım demir ilacına başlamış mıydın. Demir de kakayı siyah yapar

Çok şükür gayet iyi canım bizimkide dişlerimiz çıkacak sanırım beni yiyip bitiriyor hart hurt ısırıp koparıyor heryerimi o konuda çok zorlanıyorum

Bol bol duş aldır ve nemlendirici sürebilirsin benim oğlumun yüzünde hala sivilceler var yarın iyi bir dermotolağa götüreceğiz bakalım bizde yaz geldi çünkü artık kaşınır ve sıkıntıya girer sıcaklarda icabına bakılması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…