- 6 Haziran 2021
- 1.218
- 1.151
- 83
Geçmiş olsun canım inşallah çok sıkıntılı bi durum yokturDua edin bize nolur bir şey olmasın bebeğime
Hic bisey olmayacak Allah'ın izniyle kuzum. Bişey alerji yapmıştır yüksek ihtimalle. Çok çok geçmiş olsun❣Dua edin bize nolur bir şey olmasın bebeğime
Hosgeldin canımMerhaba canım evet yolunda, geçen gün grubu aradım bulamadım inanır mısınBiz bugün rota 2. Dozumuzu olduk sizler nasılsınız bebekleriniz nasıl boyları kiloları yerinde mi sağlıklı mısınız merak ediyorum hepinizi
Hoşgeldin cnm. Bizde olduk rota 2. Doz aşırı huzursuzluk yaptıMerhaba canım evet yolunda, geçen gün grubu aradım bulamadım inanır mısınBiz bugün rota 2. Dozumuzu olduk sizler nasılsınız bebekleriniz nasıl boyları kiloları yerinde mi sağlıklı mısınız merak ediyorum hepinizi
Canım Allah in izniyle bir şey olmayacak Kerem e, ister istemez tabiki stres oluyorsun ama ona yansitmamaya çalış annesi, tüm dualarım sizinleDua edin bize nolur bir şey olmasın bebeğime
Bul diye etiketledim seniMerhaba canım evet yolunda, geçen gün grubu aradım bulamadım inanır mısınBiz bugün rota 2. Dozumuzu olduk sizler nasılsınız bebekleriniz nasıl boyları kiloları yerinde mi sağlıklı mısınız merak ediyorum hepinizi
Yok canım çorap giydirmiyorum sıcak havalar, gece üzerini açıyor birdeÇorap giydirmemelisiniz gece, kan dolaşımı düzgün sağlanmıyor çorapsız yatmalılar. Artık üşütme havaları yok canım benim oğlum incecik askılı bi zıbınla yatıyor dün kısa kollu ile yatırdım isilik dökmüş. Kolları soğuk diye hemen üşüdü uzun giydirelim diye düşünme bence çünkü üşümek değil terlemek hasta ediyor
Olmayacak inşallah iyiyi düşünelim iyi olsunDua edin bize nolur bir şey olmasın bebeğime
Kızlar bizim dişler geliyo herhalde ya kakayı ishal şeklinde yaptı baya bi dişlerde kaşınıyor
Evet hem emziriyorum hem mama
Olmayacak Allahin izniyle. Bebelerimiz cok güçlüler annesi, güzel haberler ver insallahDua edin bize nolur bir şey olmasın bebeğime
İnsallah degildir, devam ediyor mu? Bugun kaka yapti mi?Moralim bozuk kızlar ya. Perşembeye alabildik gastroenteroloji randevusunu. O güne kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum. Genetik sonucu da çıkmadı hala. Biz onu beklerken bu geldi başımıza. İnşallah önemli bir şey değildir
CNım demir ilacına başlamış mıydın. Demir de kakayı siyah yaparMoralim bozuk kızlar ya. Perşembeye alabildik gastroenteroloji randevusunu. O güne kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum. Genetik sonucu da çıkmadı hala. Biz onu beklerken bu geldi başımıza. İnşallah önemli bir şey değildir
Çok şükür gayet iyi canım bizimkide dişlerimiz çıkacak sanırım beni yiyip bitiriyor hart hurt ısırıp koparıyor heryerimi o konuda çok zorlanıyorumHoşgeldin cnm. Bizde olduk rota 2. Doz aşırı huzursuzluk yaptı6250 olmuş kilosu boyumuzda 63.5 cm olmuş boy iyi ama kilosu 250 gr az. Ama baktığımda yanaklı falan bir bebek çokta zayıf durmuyor senin miniğin nasıl
Çok teşekkür ederizKolaylikla gelsin bebelerinizin dişleri inşallah
Emziriyorsan senden bebegine bol bol antikor geçecektir hic merak etme. Elinden geldigince emzir,gecmis olsun tekrar
Olmayacak Allahin izniyle. Bebelerimiz cok güçlüler annesi, güzel haberler ver insallah
Bol bol duş aldır ve nemlendirici sürebilirsin benim oğlumun yüzünde hala sivilceler var yarın iyi bir dermotolağa götüreceğiz bakalım bizde yaz geldi çünkü artık kaşınır ve sıkıntıya girer sıcaklarda icabına bakılması lazımBul diye etiketledim senibiz Dr değiştirmeyi düşünüyoruz karar veremedik bu hafta kontrolumuz cuma asimiz var, aşıları beni çok geriyor inşallah sıkıntısız atlatırız
Yok canım çorap giydirmiyorum sıcak havalar, gece üzerini açıyor birdekızımda isilik sanırım boynu kırmızı sivilce gibi olmuş nasıl geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?