Tüm gün maskeyleyim maskeli emziriyorum ama bizimki kucakta hoplatarak emdiği için gücüm yetmiyor şuanda hoplatmaya. Dün kan testi yapıldı çok şükür bir şey çıkmadı oğlumdasak_ran çok geçmiş olsun canım. benim kız 10 günlükken ablam ve yegenlerim geldi ziyaretime. bizde kaldılar hepimiz içiçeydik. geldikleirnin iki gün sonra yeğenlerim ateşlendi ertesi gün hastaneye gititler geldiler geldikleirnde bir yeğenim kızımı severken yanlışlıkla yüzüne hapşurdu. 1 saat sınra covid sonucu geldi yegenlerimin pozitif. bzi test yaprırmadık ama ardından annem ve eşim hastalandı büyük ihtimal covid oldular onlar da ben ve kızımda hiç belirti olmadı hamileyken 2 biontech olmama bağladım ben. aşı olmuş muydun. ama en güzel antikor süt tabii ki bol bol emzir. bebekler kolay atlatıyor biliyorsun ve maskeyle emzirmeye calış. biran önce geçsin gitsin inşallah.
Bol bol duş aldır ve nemlendirici sürebilirsin benim oğlumun yüzünde hala sivilceler var yarın iyi bir dermotolağa götüreceğiz bakalım bizde yaz geldi çünkü artık kaşınır ve sıkıntıya girer sıcaklarda icabına bakılması lazım
Sabah kan göremedim ama cuma başladı o günden beri vardı. Gördüğümüz kan olmasa da bakılacak zaten dışkıda gizli kan çıktığı için bağırsaklarla ilgili bir durum olabilir dediİnsallah degildir, devam ediyor mu? Bugun kaka yapti mi?
2 aylıkken başlamıştık biz kan değerleri düşük çıktığı için. Renginin koyuluğu değil zaten sorun. Hatta görünürdeki kan bile değil şu an doktorun ilgilendiği. Gaitada gizli kan çıktıCNım demir ilacına başlamış mıydın. Demir de kakayı siyah yapar
Amin amin inşallah. Hiçbirine en ufak bir hastalık bile uğramasın. Çok sevindim bebişte bir şey çıkmamasınaTüm gün maskeyleyim maskeli emziriyorum ama bizimki kucakta hoplatarak emdiği için gücüm yetmiyor şuanda hoplatmaya. Dün kan testi yapıldı çok şükür bir şey çıkmadı oğlumda
Herkese güzel dilekleri için teşekkür ederim. İnşallah N Neal sen de güzel haberlerle gelirsin. Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin gerisi halloluyor ..
Sabah kan göremedim ama cuma başladı o günden beri vardı. Gördüğümüz kan olmasa da bakılacak zaten dışkıda gizli kan çıktığı için bağırsaklarla ilgili bir durum olabilir dedi
2 aylıkken başlamıştık biz kan değerleri düşük çıktığı için. Renginin koyuluğu değil zaten sorun. Hatta görünürdeki kan bile değil şu an doktorun ilgilendiği. Gaitada gizli kan çıktı
Amin amin inşallah. Hiçbirine en ufak bir hastalık bile uğramasın. Çok sevindim bebişte bir şey çıkmamasına
alerji olabilir canım sen bu süreçte yumurta süt ve kuruyemiş gibi ürünleri tüketmemeye çalış. oğluşunun bünyrsi biraz hassastır hiçbişey çıkmayacak inşallahMoralim bozuk kızlar ya. Perşembeye alabildik gastroenteroloji randevusunu. O güne kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum. Genetik sonucu da çıkmadı hala. Biz onu beklerken bu geldi başımıza. İnşallah önemli bir şey değildir
4. Ay asilari bizdede cok huzursuzluk yapti durmadan agladi bende calpol verdim rahatladi ates olmadi cok sukur 2. Ay asilarinda olmustu. D vit. Bana dr da asm dekilerde kesinlikle ne olursa olsun birakma dediler. Benim kiziminda bingildagi cok hizli kapanıyor ama normal dediler. Çünkü bas cevresi olcumleri ile birlikte değerlendiriliyor.4 ay aşıları ateş yaptı dün gece uyandıgında çok sıcaktı ölçtüm 38.3 soydum eklem yerlerine ıslak bez koydum. calpıl verdim çok şükür düştü. ama huysuz aşıdan beri.
size bir sorum var kızlar ben 10 gün önce 4 aylık olunca doktora götürdüm kzıı ölçümleri yaptı herşey iyi dedi sonrasında menenjit aşısını oldu. 4 ay aşılarını da 10 gün sonra yapalım dendi. dün saglık ocagında yaptırdık hrmşire ölçümleri yaptı. d vit i bırak bıngıldak 1 e 1 nerdeyse hızlı kapanıyo dedi. ama ben 10 günönce muayenede doktor herşeyi normal demişti diye çok güvenenedim. arkadaşım asmde hemşire ona sordum hayır bırkma dviti kemik gelişimi için çok önemli dedi. bıngıldak da tamamen kapanmadıysa sorun yok dedi. sizinkilerin bıngıldak ölçümleri kaçtı acaba
4 ay aşıları ateş yaptı dün gece uyandıgında çok sıcaktı ölçtüm 38.3 soydum eklem yerlerine ıslak bez koydum. calpıl verdim çok şükür düştü. ama huysuz aşıdan beri.
size bir sorum var kızlar ben 10 gün önce 4 aylık olunca doktora götürdüm kzıı ölçümleri yaptı herşey iyi dedi sonrasında menenjit aşısını oldu. 4 ay aşılarını da 10 gün sonra yapalım dendi. dün saglık ocagında yaptırdık hrmşire ölçümleri yaptı. d vit i bırak bıngıldak 1 e 1 nerdeyse hızlı kapanıyo dedi. ama ben 10 günönce muayenede doktor herşeyi normal demişti diye çok güvenenedim. arkadaşım asmde hemşire ona sordum hayır bırkma dviti kemik gelişimi için çok önemli dedi. bıngıldak da tamamen kapanmadıysa sorun yok dedi. sizinkilerin bıngıldak ölçümleri kaçtı acaba
Yaa enfeksiyonda mi yapiyor.. benim kizimin kakasini bir turlu tahlil ettiremedik. Bu aralar sirf mukus yapiyor yavrum. Okullar kapansa da goturebilsek hastaneyeN Neal yüksek ihtimalle alerjiden kaynaklaniyor kuzum,kansızlık var mı? Birde kakasi mukuslu oluyordu senin oğlunun yanlis hatırlamıyorsam. Alerjik gıda anne sütünden bebeğe geçerken bagirsakta enfeksiyona sebep oluyor. Rabbimin izniyle tüm sonuçlar içini ferahlatıcı,bize güzel haberler vereceksin ❣
Kansızlık ikinci ayda çıktı. O zaman demir ilacına başladık. Alerjiden daha önce şüphelenmişti mukuslu diye, bana diyet verdi ama bir şey değişmeyince bıraktırdi diyeti. Mart ayıydı sanırım. Hiç kan görmemiştik, tahlilde de çıkmamıştı. Gizli kan Allah korusun da kötü hastalıkta falan olabiliyormuş. Zaten diyet de işe yaramadığı için alerji bölümüne değil gastroenterolojiye yönlendirdi. İnşallah iyi haber alırız bakalımN Neal yüksek ihtimalle alerjiden kaynaklaniyor kuzum,kansızlık var mı? Birde kakasi mukuslu oluyordu senin oğlunun yanlis hatırlamıyorsam. Alerjik gıda anne sütünden bebeğe geçerken bagirsakta enfeksiyona sebep oluyor. Rabbimin izniyle tüm sonuçlar içini ferahlatıcı,bize güzel haberler vereceksin ❣
4. Ay asilari bizdede cok huzursuzluk yapti durmadan agladi bende calpol verdim rahatladi ates olmadi cok sukur 2. Ay asilarinda olmustu. D vit. Bana dr da asm dekilerde kesinlikle ne olursa olsun birakma dediler. Benim kiziminda bingildagi cok hizli kapanıyor ama normal dediler. Çünkü bas cevresi olcumleri ile birlikte değerlendiriliyor.
sagolun kızlar bakalım 5 ayda doktor ne diyecek umarım sıkıntı olmazGecmis olsun, biz de bugun yaptik 4ay asilari+rotayi. Yarim fitil koydum onceden, gecen sefer cok huzursuz oldu diye. insallah atesi cikmaz. Bizim doktor basini olcuyor cm olarak ama bingildak olculdugunu bilmiyordum.
Bizim Dr ölçüyor ama normal diyor canım kaç a kaç bilmiyorum ama d vitaminini 2.ay kontrolünde sorduğumda seneye nisana kadar devam edeceğiz demişti4 ay aşıları ateş yaptı dün gece uyandıgında çok sıcaktı ölçtüm 38.3 soydum eklem yerlerine ıslak bez koydum. calpıl verdim çok şükür düştü. ama huysuz aşıdan beri.
Evet cnm maalesef yapıyormuş. Ama mukus tek başına belirti değil. Kakada kan en büyük belirti diye biliyorum ve huzursuzluk,ciltte döküntü, meme reddi...Yaa enfeksiyonda mi yapiyor.. benim kizimin kakasini bir turlu tahlil ettiremedik. Bu aralar sirf mukus yapiyor yavrum. Okullar kapansa da goturebilsek hastaneye
İnşallah canım,kalbini ferah tutmaya çalışKansızlık ikinci ayda çıktı. O zaman demir ilacına başladık. Alerjiden daha önce şüphelenmişti mukuslu diye, bana diyet verdi ama bir şey değişmeyince bıraktırdi diyeti. Mart ayıydı sanırım. Hiç kan görmemiştik, tahlilde de çıkmamıştı. Gizli kan Allah korusun da kötü hastalıkta falan olabiliyormuş. Zaten diyet de işe yaramadığı için alerji bölümüne değil gastroenterolojiye yönlendirdi. İnşallah iyi haber alırız bakalım
Allah korusun canım aklına kötü şeyler getirme , internetten bakıyorsan da bakma hep en kötüsü yazıyor orda..Rabbim bi an önce feraha çıkaracak sağlıcakla inşallahKansızlık ikinci ayda çıktı. O zaman demir ilacına başladık. Alerjiden daha önce şüphelenmişti mukuslu diye, bana diyet verdi ama bir şey değişmeyince bıraktırdi diyeti. Mart ayıydı sanırım. Hiç kan görmemiştik, tahlilde de çıkmamıştı. Gizli kan Allah korusun da kötü hastalıkta falan olabiliyormuş. Zaten diyet de işe yaramadığı için alerji bölümüne değil gastroenterolojiye yönlendirdi. İnşallah iyi haber alırız bakalım
ben 1 aydır oturtuyorum ilk başta kucaktaydı şimdi mama sandalyrsinin üstünün içine minder koydum destekleyerek oturtuyorum çok hoşuna gidiyo. kendi istenmesi hazır oldugunun kanıtıymısDünden beri oturmaya çalışıyor, pusetine yatiriyorum orada yarı yattığı için öne egiliyor resmen oturuyor. Ben izin vermeyip yatırıyorum sinirlenip ağlıyor ama daha erken değil mi kemikleri acır diye korkuyorum.
Evet teoride öyle ama pratiğe dökemiyorumben 1 aydır oturtuyorum ilk başta kucaktaydı şimdi mama sandalyrsinin üstünün içine minder koydum destekleyerek oturtuyorum çok hoşuna gidiyo. kendi istenmesi hazır oldugunun kanıtıymıs
Hava 21 derece, bulutşu ve bayağı serin. Boğazım acıyor, Parol kar etmiyor. Totiş parkta uyumaya alıştığı için evde ne yaptıysak yarım saatten uzun uyutamadık, çıldırdı ve bu havada, bu halde parka gelmek zorunda kaldık. Bunun sonbaharı var, kışı var. Nasıl alıştıracağım ben bu çocuğu gündüz evde uyumaya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?