Bizim evde bebek arabasını koyacak yer yok ki hareket ettirecek alan hiç yok. Arabanın bagajında duruyor kullanmadığımız zamanda da. Gerçekten bir şekilde yolunu bulmamız lazım ama nasılGecmiş olsun canim. Bebek arabasiyla evde uyutmaya calişsan azar azar, simdi degil tabi sonbahara dogru.. belki zamanla alisir bilemedim.
Zaten kelin ilaci olsa basina surermis. Biz de bi saat dolandik arabayla hem aşidan huzursuz hem de evde hic dalamiyor diye. Mazota da 1.95 zam geliyomus bu gece. Eşim artik kolay kolay cikamayiz diyor
Balkonda ileri geri itelesen ?Hava 21 derece, bulutşu ve bayağı serin. Boğazım acıyor, Parol kar etmiyor. Totiş parkta uyumaya alıştığı için evde ne yaptıysak yarım saatten uzun uyutamadık, çıldırdı ve bu havada, bu halde parka gelmek zorunda kaldık. Bunun sonbaharı var, kışı var. Nasıl alıştıracağım ben bu çocuğu gündüz evde uyumaya?
Balkonumuz 110x120 cm mi neBalkonda ileri geri itelesen ?
Benim kız 5900 , 64 cm olmuş hanımlar . 700 Gr almış gayet iyi dedi doktor . Aşılarını oldu , göz muayenesini de oldu . Menenjit için 1 yaş dedi doktor . Suriyeli , afganlarla çok içiçe değilsiniz zaten dedi . Bizim şehirde şuan için aşırı yoklar . İçiniz rahat etmezse 9. ayda yapılabilir dedi . Şuan kucağımda uyuyor bırakmaya korkuyorum
Sondaki tabloyu çok beğendim. O uyku düzenini nereden alıyoruz diye sormak istedim görünce. Bizimki 21.30 gibi gece uykusuna geçiyor. 5.30-6.30 gibi oyuna hazır bir şekilde uyanıyor. Gündüz uykuları tarif ettiği gibi en fazla 30 dk oluyor. Parkta ittire ittire derin uykuya geçerse 2-3 saat uyuyor. Bence bu atağın en hararetli kısmını geçtik biz ama nereye geldik buradan sonra ne olacak onu bilemedim çünkü hala çoğu uykusundan ağlayarak değil konuşarak uyanıyor. Benim için bu iyiye işaretKizlar durumumuz ile ilgili bakin ne buldum, instada irlandalianne paylasmis. Umarim yasak degildir paylasmam.
Bizim durumumuzu anlatiyor tam olarak
Açık hava istiyor bebeler yahuBalkonumuz 110x120 cm mi ne
Ürkünçlü film gibiO korkuyu iyi bilirimMasallah yavrularimiza saglikla buyusunler insallah
Kesinlikle ya bundan o kadar eminim ki artık. Arabayı hiç sevmiyor, cam açık kapalı fark etmiyor. Bizim ev hem küçük hem her tarafı binaAçık hava istiyor bebeler yahuCamları açıp arabada kandırmayı denedin mi ?
Bizim ev kocaman ama yanlar , karşı falan hep bina , havasız . Ben de öğlen zor uyutuyorum bazen de hiç . Köye anneme gidince uyuyor ama daha havadar diye .
Sondaki tabloyu çok beğendim. O uyku düzenini nereden alıyoruz diye sormak istedim görünce. Bizimki 21.30 gibi gece uykusuna geçiyor. 5.30-6.30 gibi oyuna hazır bir şekilde uyanıyor. Gündüz uykuları tarif ettiği gibi en fazla 30 dk oluyor. Parkta ittire ittire derin uykuya geçerse 2-3 saat uyuyor. Bence bu atağın en hararetli kısmını geçtik biz ama nereye geldik buradan sonra ne olacak onu bilemedim çünkü hala çoğu uykusundan ağlayarak değil konuşarak uyanıyor. Benim için bu iyiye işaret
Sen de oraya git gündüzleri. Torunları değil mi gelme demeyecekler herhaldeİşte uğraşa uğraşa biz yaptircaz galiba. Simdi benim kizi uyuttum (k.valideme geldik cok havadar bi odadayim ve gercekten bu odada ruzgar karsisinda daha cabuk uyuyor acik hava kesinlikle iyi geliyor)
Once 20dk.uyudu, yoldan gecen arac seslerinden ürküp uyandi, ekran goruntulerinde yazdigi gibi aldim bi daha memeye koydum. Tam 30dk emip uyudu emip uyudu, 30dk sonra tam daldi. Biraktim ve 30dk daha uyudu. Boyle boyle ogrenecek galiba. Cok ama cok zor. Bizim ev cok sicak buryaa gore
Bizim bıngıldak doğuştan küçüktü zaten, takip edildi hep. Baş çevresi büyüyorsa sırun yok dedi doktorlar. Hatta biz de d vitamini kullanmasak mı diye sorduk, sakın bırakmayın, d vitamini bıngıldakla ilgisi yok dediler. Sen yine bi doktoruna danış kafana göre bırakma canım, yanlış bir bilgiymiş d vitamini bıngıldak kapatmazmış4 ay aşıları ateş yaptı dün gece uyandıgında çok sıcaktı ölçtüm 38.3 soydum eklem yerlerine ıslak bez koydum. calpıl verdim çok şükür düştü. ama huysuz aşıdan beri.
size bir sorum var kızlar ben 10 gün önce 4 aylık olunca doktora götürdüm kzıı ölçümleri yaptı herşey iyi dedi sonrasında menenjit aşısını oldu. 4 ay aşılarını da 10 gün sonra yapalım dendi. dün saglık ocagında yaptırdık hrmşire ölçümleri yaptı. d vit i bırak bıngıldak 1 e 1 nerdeyse hızlı kapanıyo dedi. ama ben 10 günönce muayenede doktor herşeyi normal demişti diye çok güvenenedim. arkadaşım asmde hemşire ona sordum hayır bırkma dviti kemik gelişimi için çok önemli dedi. bıngıldak da tamamen kapanmadıysa sorun yok dedi. sizinkilerin bıngıldak ölçümleri kaçtı acaba
canım benim büyük kızım da sadece arbaasında ya da arabada uyurdu öğlen uykusunu sonra kp im salıncak aldı sallanarak yani arabanın sallanmasıyla uyumayı seven bebekler genelde o salıncaklarda da uyuyır ben de evde öğle uykusunu hep onda bazen de arabayla uyuttum link atıcam birazdanBizim evde bebek arabasını koyacak yer yok ki hareket ettirecek alan hiç yok. Arabanın bagajında duruyor kullanmadığımız zamanda da. Gerçekten bir şekilde yolunu bulmamız lazım ama nasıl
Çok makbule geçer bakayım ona dacanım benim büyük kızım da sadece arbaasında ya da arabada uyurdu öğlen uykusunu sonra kp im salıncak aldı sallanarak yani arabanın sallanmasıyla uyumayı seven bebekler genelde o salıncaklarda da uyuyır ben de evde öğle uykusunu hep onda bazen de arabayla uyuttum link atıcam birazdan
Ayy bu var ya aklıma geldi. İşe yarar mı acaba diye emin olamadım. Ne kadar süre kullandınız bunu?N Neal şu tiplerdenPasha Baby Tam Yatar Mama Tablalı Leon Salıncak Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Pasha Baby Tam Yatar Mama Tablalı Leon Salıncak en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Pasha Baby Tam Yatar Mama Tablalı Leon Salıncak incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
2 buçuk yaşa kadarAyy bu var ya aklıma geldi. İşe yarar mı acaba diye emin olamadım. Ne kadar süre kullandınız bunu?
Yaa süpermiş. Bakayım hemen bunlara. Biraz da bu taraftan yiyelim soygunu2 buçuk yaşa kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?