- 28 Eylül 2015
- 5.427
- 15.295
- 248
Dünden beri oturmaya çalışıyor, pusetine yatiriyorum orada yarı yattığı için öne egiliyor resmen oturuyor. Ben izin vermeyip yatırıyorum sinirlenip ağlıyor ama daha erken değil mi kemikleri acır diye korkuyorum.
Bizim genetik test için doktorun asistanı aradı. Yarın 9.30'da görüşmeye çağırdı. Bizden de genetik test isteyecekler gibi görünüyor
Bizim de camlar açıkken horoz sesleri geliyor. Tam dalıyor horozlar başlıyor çocuğum korkuyla sıçrıyorİşte uğraşa uğraşa biz yaptircaz galiba. Simdi benim kizi uyuttum (k.valideme geldik cok havadar bi odadayim ve gercekten bu odada ruzgar karsisinda daha cabuk uyuyor acik hava kesinlikle iyi geliyor)
Once 20dk.uyudu, yoldan gecen arac seslerinden ürküp uyandi, ekran goruntulerinde yazdigi gibi aldim bi daha memeye koydum. Tam 30dk emip uyudu emip uyudu, 30dk sonra tam daldi. Biraktim ve 30dk daha uyudu. Boyle boyle ogrenecek galiba. Cok ama cok zor. Bizim ev cok sicak buryaa gore
Bu nasıl tam yatıyor o halinin fotosu yok galibaN Neal şu tiplerdenPasha Baby Tam Yatar Mama Tablalı Leon Salıncak Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Pasha Baby Tam Yatar Mama Tablalı Leon Salıncak en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Pasha Baby Tam Yatar Mama Tablalı Leon Salıncak incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Ürkünçlü film gibiTötüm ağrıdı otururken burda
Sen de oraya git gündüzleri. Torunları değil mi gelme demeyecekler herhalde
Bizim de camlar açıkken horoz sesleri geliyor. Tam dalıyor horozlar başlıyor çocuğum korkuyla sıçrıyor
Bu nasıl tam yatıyor o halinin fotosu yok galiba
İnşallah düzelir de gitmeye gerek kalmazYa asilar kotu etti yavrumu. Atesi cikti ki fitil koyup gitmistik, fitili koyali 8saat olduktan sonra saati kurmus gibi ates 37yi hemen gecti. Bi fitil daha koyduk ilik suya sokup. Simdi de acayip kusuyor.6defa ard arda kustu. Doktoru motilium verin devam ederse getirin dedi de verdik bakalim insallah uyur dinlenir kuzum
Hangi aşıları yaptırdın canım 4. Ay ki aşılar dışındaYa asilar kotu etti yavrumu. Atesi cikti ki fitil koyup gitmistik, fitili koyali 8saat olduktan sonra saati kurmus gibi ates 37yi hemen gecti. Bi fitil daha koyduk ilik suya sokup. Simdi de acayip kusuyor.6defa ard arda kustu. Doktoru motilium verin devam ederse getirin dedi de verdik bakalim insallah uyur dinlenir kuzum
Bizimki de oturmaya çalışıyor pusettw kaldırıyor kendini kucakta da yatay durmak istemiyor ama sağlık ocağı hemşiresi oturtma daha dedi omurgaları oturmaya çalışsa da hazır değil daha dedi beline komple destek koyarak yatay biçimde tutabilirsin dediDünden beri oturmaya çalışıyor, pusetine yatiriyorum orada yarı yattığı için öne egiliyor resmen oturuyor. Ben izin vermeyip yatırıyorum sinirlenip ağlıyor ama daha erken değil mi kemikleri acır diye korkuyorum.
ben ayrıca yapmamıştım meslea daha önce tadımını yaptıgım yemeklerin içine eklemiştim. yemek yaparken soğan sarımsak koyarız ya aynı şekilKızlar ya doktor bana 4. Ay kontrolünde belki 5. Ay ek gıdaya başlarız demişti de bende o yüzden arada araştırma yapıyorum. Soğan sarımsak tadımını nasıl yaptırıyoruz bebelere haşlamayıp mı ?
geçmiş olsun canım ateş bizde de oldu da kusma neden acaba. kıyamam geçer inşallah biran önceYa asilar kotu etti yavrumu. Atesi cikti ki fitil koyup gitmistik, fitili koyali 8saat olduktan sonra saati kurmus gibi ates 37yi hemen gecti. Bi fitil daha koyduk ilik suya sokup. Simdi de acayip kusuyor.6defa ard arda kustu. Doktoru motilium verin devam ederse getirin dedi de verdik bakalim insallah uyur dinlenir kuzum
Tamam canım bi tanıdığım soğanlı pırasalı bişey yapmıştı bebeğine geçen ayda çocukta gaz olmuş baya bi ondan aklıma takıldı sormak istedimben ayrıca yapmamıştım meslea daha önce tadımını yaptıgım yemeklerin içine eklemiştim. yemek yaparken soğan sarımsak koyarız ya aynı şekil
pırasa baya gaz yapar zaten soğandan degildir de. şu 1 bucuk ay gecse de ekgıdaya başlasak yaa heyecanlandımTamam canım bi tanıdığım soğanlı pırasalı bişey yapmıştı bebeğine geçen ayda çocukta gaz olmuş baya bi ondan aklıma takıldı sormak istedim
Bende heyecanlanıyorum ya ne tepki vericek merak ediyorumpırasa baya gaz yapar zaten soğandan degildir de. şu 1 bucuk ay gecse de ekgıdaya başlasak yaa heyecanlandım
Bugün bunu bende gördüm. Denemekte fayda var kuzum bi dene bakalım belki fayda sağlar.Kizlar durumumuz ile ilgili bakin ne buldum, instada irlandalianne paylasmis. Umarim yasak degildir paylasmam.
Bizim durumumuzu anlatiyor tam olarak
Tamamen desteksiz oturduğunda ek gıdaya hazır demek oluyordu sanırım. Oy minisler büyüdüler yahu1 aydır ara ara oturtuyordum şimdi daha uzun oturtuyorum artık
ek gıdaya geçişi destekliyor oturmaya başlaması
Ama kafasını kaldiriyo öne geliyo kucakta filan nasıl engellenir ki? Ayrıca hazır olmasa bunu yapmaz sanıyorum, gerçi korkup oturtmaya cesaret edemedim henuz tam anlamıyla.Bizimki de oturmaya çalışıyor pusettw kaldırıyor kendini kucakta da yatay durmak istemiyor ama sağlık ocağı hemşiresi oturtma daha dedi omurgaları oturmaya çalışsa da hazır değil daha dedi beline komple destek koyarak yatay biçimde tutabilirsin dedi
Yaa kıyamam. Kusmaya sebep oluyormuydu bu aşılar? Rota olduysa o yapmış olabilir ama çok geçmiş olsun.Ya asilar kotu etti yavrumu. Atesi cikti ki fitil koyup gitmistik, fitili koyali 8saat olduktan sonra saati kurmus gibi ates 37yi hemen gecti. Bi fitil daha koyduk ilik suya sokup. Simdi de acayip kusuyor.6defa ard arda kustu. Doktoru motilium verin devam ederse getirin dedi de verdik bakalim insallah uyur dinlenir kuzum
Kızlar ya doktor bana 4. Ay kontrolünde belki 5. Ay ek gıdaya başlarız demişti de bende o yüzden arada araştırma yapıyorum. Soğan sarımsak tadımını nasıl yaptırıyoruz bebelere haşlamayıp mı ?
Çok keskin tatlar değil mi? Aklıma hiç gelmemişti bunların tadımı. En en son oluyordur herhalde yemeklerin içine koyarakTamam canım bi tanıdığım soğanlı pırasalı bişey yapmıştı bebeğine geçen ayda çocukta gaz olmuş baya bi ondan aklıma takıldı sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?