2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251

1 aydır ara ara oturtuyordum şimdi daha uzun oturtuyorum artık
ek gıdaya geçişi destekliyor oturmaya başlaması

Bizim genetik test için doktorun asistanı aradı. Yarın 9.30'da görüşmeye çağırdı. Bizden de genetik test isteyecekler gibi görünüyor

dün 4cü ay aşıları olduk, hafif huzursuzluk dışında şükür bi sıkıntı yaşamadık.

bugünde dr gidip konrollerimizi yaptık, gelişimi iyiymiş
7.200 gr 64 cm olmuşuz. ek gıda için 5 ay konrtolünde karar veririz dedi
ama artık su vermeye başla dedi , ne kadar vereyim dedim onun canı ne kadar istiyorsa ver 1-2 cy kaşığı ile sınırlandırma ama emzirme önce verip karnını şişirme dedi

Bizim de camlar açıkken horoz sesleri geliyor. Tam dalıyor horozlar başlıyor çocuğum korkuyla sıçrıyor

Kızlar ya doktor bana 4. Ay kontrolünde belki 5. Ay ek gıdaya başlarız demişti de bende o yüzden arada araştırma yapıyorum. Soğan sarımsak tadımını nasıl yaptırıyoruz bebelere haşlamayıp mı ?

Ürkünçlü film gibi Tötüm ağrıdı otururken burda

Benim en cok kollarim agiriyor

Sen de oraya git gündüzleri. Torunları değil mi gelme demeyecekler herhalde

Daha sık gidecegim kesin

Bizim de camlar açıkken horoz sesleri geliyor. Tam dalıyor horozlar başlıyor çocuğum korkuyla sıçrıyor

Horozlar basa bela, bizim kizin erken uyanma sebebi horozlar. Sabah 4te basliyorlad otmeye. Uyumuyor bir daha yavrum

Bu nasıl tam yatıyor o halinin fotosu yok galiba

Bebek arabasi gibi arkadan dugmesi var, bastirip indirince tam yatiyor

Ya asilar kotu etti yavrumu. Atesi cikti ki fitil koyup gitmistik, fitili koyali 8saat olduktan sonra saati kurmus gibi ates 37yi hemen gecti. Bi fitil daha koyduk ilik suya sokup. Simdi de acayip kusuyor.6defa ard arda kustu. Doktoru motilium verin devam ederse getirin dedi de verdik bakalim insallah uyur dinlenir kuzum

İnşallah düzelir de gitmeye gerek kalmaz

Hangi aşıları yaptırdın canım 4. Ay ki aşılar dışında

Bizimki de oturmaya çalışıyor pusettw kaldırıyor kendini kucakta da yatay durmak istemiyor ama sağlık ocağı hemşiresi oturtma daha dedi omurgaları oturmaya çalışsa da hazır değil daha dedi beline komple destek koyarak yatay biçimde tutabilirsin dedi

ben ayrıca yapmamıştım meslea daha önce tadımını yaptıgım yemeklerin içine eklemiştim. yemek yaparken soğan sarımsak koyarız ya aynı şekil

geçmiş olsun canım ateş bizde de oldu da kusma neden acaba. kıyamam geçer inşallah biran önce

ben ayrıca yapmamıştım meslea daha önce tadımını yaptıgım yemeklerin içine eklemiştim. yemek yaparken soğan sarımsak koyarız ya aynı şekil
Tamam canım bi tanıdığım soğanlı pırasalı bişey yapmıştı bebeğine geçen ayda çocukta gaz olmuş baya bi ondan aklıma takıldı sormak istedim

Kizlar durumumuz ile ilgili bakin ne buldum, instada irlandalianne paylasmis. Umarim yasak degildir paylasmam.
Bizim durumumuzu anlatiyor tam olarak
Bugün bunu bende gördüm. Denemekte fayda var kuzum bi dene bakalım belki fayda sağlar.
1 aydır ara ara oturtuyordum şimdi daha uzun oturtuyorum artık
ek gıdaya geçişi destekliyor oturmaya başlaması
Tamamen desteksiz oturduğunda ek gıdaya hazır demek oluyordu sanırım. Oy minisler büyüdüler yahu
Ama kafasını kaldiriyo öne geliyo kucakta filan nasıl engellenir ki? Ayrıca hazır olmasa bunu yapmaz sanıyorum, gerçi korkup oturtmaya cesaret edemedim henuz tam anlamıyla.

Yaa kıyamam. Kusmaya sebep oluyormuydu bu aşılar? Rota olduysa o yapmış olabilir ama çok geçmiş olsun.

Tamam canım bi tanıdığım soğanlı pırasalı bişey yapmıştı bebeğine geçen ayda çocukta gaz olmuş baya bi ondan aklıma takıldı sormak istedim
Çok keskin tatlar değil mi? Aklıma hiç gelmemişti bunların tadımı. En en son oluyordur herhalde yemeklerin içine koyarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…