2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben yine de büyüyünce baba olmak istiyorum

Şimdi geldik hastaneden ve suyu sormadım
Bizde bugün gittik canım doktora rotanın ikinci aşısını oldukta ben sordum zaten meme emdiği için senden alıyor ihtiyacını ama istersen çok sıcak günlerde 1 2 çay kaşığı verebilirsin seni emdikten sonra ama gerekte yok bence dedi

buldum canım ketbox marka. kullananlar çok memnun içeriği temiz 6 aya uygun. ben bundan alıcam. bu markanın diğer ürünlerinden de bakabilirsin bayagı araştırdım ben
Sağol cnm
Kiz bizim evi kastettim

Hadi inşallah

Zerre aklıma gelmedi tuzunu almak. Oğlumda o kadar inceledim ki, simdi yemek yiyesiye göbeğim çatlıyor. Kızımda rahat olacağım ben.
Bende ilkinde rahattım anne sütü almayınca ek gıdaya erken geçmiştik bunda heves ediyorum ama hem iş hem ev hem de kızım ne kadar giderse
istesek de istemesek de 2. cocugu olanlar daha rahat olucaz. çünkü evdekinin vaktinden çalamıyoruz. ben makarnasını bile kendim yapardım kızımın ama yok bunda büyüğüme vakit ayırmam lazım
Ben yapamam da vakit yüzünden alıcam temiz ürün bulunca
Kaynayan süte sirke damlatip kestirilerekte yapılıyor ama bebislere o şekilde olmaz heralde ya bende bilemedim
Ben Limonla kesiyorum cnm süt falan kesilmiş olduğunda kayınvalidem de çökelek yapmak için kaynayan site yoğurt katıyor

Kızlar oğlumu 2ç bir Dr a götürdüm yazmıştım hasta olunca ona da menenjit aşısını sordum 1 yaşından sonra tek doz yeter dedi halbuki diğer Dr 3 doz demişti aklım karışık siz ne yaptınız

Merhaba herkese.ozellikle iki cocuklulara sormak istiyorum.kiyas yapıyormusunuz. Ben cok.yapiyorum .kızım böyle ağlamazdı kızım uyurdu gibi gibi.herkes tecrubelisin diyor ama ben sudan çıkmış balık gibiyim. Bide şöyle bisey oluştu ben de.2 hafta kayinvalidegil geldi kaldi.hic yardım etmedi ne cocuk ne ev işi konusunda sadece gezdiler.ne zaman çocuğu alsa durmuyor deyip geri verdi.artik ben de bebegim hiç durmadan bir bevek gibi düşünüyorum kimseye bırakamıyorum sanki.kinse de durmayacak gibi geliyor.kendi annem bile bakamazmis diye düşünüyorumve hep bebegimde bir sorun arıyorum.sadece ben mi böyleyim depresyon mu bu.

İyi bari ya siz bizden öndesiniz. Senin bebişe de öyle dediyse çok da şart değil demek ki. Ben böyle azar azar devam edeyim
Rotanın ikinci aşısını yaptırdık bugün kızlar normal muayenesini de yaptı doktor 20 günde 500 gram almış boyuda 3 cm uzamış 5875 gram kilosu boyuda 63 cm
Hey maşallah. 15 günde 235 gr almış bizimki
2 bitip 3 e girdiğimizde olduk, bi de bı ay olacaz işte 10 gün sonra 2. Doz verilecek
Bizimki ilkini 3 biterken oldu da ondan kafam kurcalandı
546 kere sordum adama. Hepsinde bir yaşını bekleyelim dedi

İkisini de diyen var canım ben daha yaptırmadım bugün gittiğim doktor 4. Ayı için götürdüğüm doktor aynı şimdiye kadar başlatmadıysan 7. Ve 9. Ayda yapalım dedi oda 3. 5. Ve 7. Aylarda öneriyormuş normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…