- 6 Haziran 2021
- 1.218
- 1.151
- 83
Migros’larda vardı canım bi araYaa ben bir türlü peynir mayası bulamadım , istiyorum yapmak
Sıkıntısız atlatın inşallahBiz de bu ayın 28'inde gidecektik. 24'ünde gelin dedi bugün
Bizde bugün gittik canım doktora rotanın ikinci aşısını oldukta ben sordum zaten meme emdiği için senden alıyor ihtiyacını ama istersen çok sıcak günlerde 1 2 çay kaşığı verebilirsin seni emdikten sonra ama gerekte yok bence dediBen yine de büyüyünce baba olmak istiyorum
Şimdi geldik hastaneden ve suyu sormadım
Yoğurt mayası gördüm hep orda . Annem köyde , süt alıp yoğurt yapıyor ama peynir yapamadık bir türlüMigros’larda vardı canım bi ara
Sağol cnmbuldum canım ketbox marka. kullananlar çok memnun içeriği temiz 6 aya uygun. ben bundan alıcam. bu markanın diğer ürünlerinden de bakabilirsin bayagı araştırdım ben
Bende ilkinde rahattım anne sütü almayınca ek gıdaya erken geçmiştik bunda heves ediyorum ama hem iş hem ev hem de kızım ne kadar giderseKiz bizim evi kastettim
Hadi inşallah
Zerre aklıma gelmedi tuzunu almak. Oğlumda o kadar inceledim ki, simdi yemek yiyesiye göbeğim çatlıyor. Kızımda rahat olacağım ben.
Ben yapamam da vakit yüzünden alıcam temiz ürün buluncaistesek de istemesek de 2. cocugu olanlar daha rahat olucaz. çünkü evdekinin vaktinden çalamıyoruz. ben makarnasını bile kendim yapardım kızımın ama yok bunda büyüğüme vakit ayırmam lazım
Ben Limonla kesiyorum cnm süt falan kesilmiş olduğunda kayınvalidem de çökelek yapmak için kaynayan site yoğurt katıyorKaynayan süte sirke damlatip kestirilerekte yapılıyor ama bebislere o şekilde olmaz heralde ya bende bilemedim
Peyniraltı suyu bulabilirsen onlarda mayalanabiliyorYoğurt mayası gördüm hep orda . Annem köyde , süt alıp yoğurt yapıyor ama peynir yapamadık bir türlü
Gurmepark Evde Şirden Peynir Mayası 100 ml Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL trendyolda buldum Migros’ta bunları görüyordum ben canım bide sirke yada limonlada yapan var ben hiç evde yapmadım amaYoğurt mayası gördüm hep orda . Annem köyde , süt alıp yoğurt yapıyor ama peynir yapamadık bir türlü
Maşallah , kocaman oldular artıkRotanın ikinci aşısını yaptırdık bugün kızlar normal muayenesini de yaptı doktor 20 günde 500 gram almış boyuda 3 cm uzamış 5875 gram kilosu boyuda 63 cm
2 bitip 3 e girdiğimizde olduk, bi de bı ay olacaz işte 10 gün sonra 2. Doz verilecekRotayı bizden başka 3. ve 5. ayda olan var mı
Aynen ya çok çabuk geçti zamanMaşallah , kocaman oldular artık
ayy maşallahhSabah aç karına 2 çay kaşığı zeytin yağ verdim
Yine kaka yapmayalım 5ci gün oldu
1 saat sonra azda olsa yaptı
Ödül olarak kiraz verdim, yüzünü çok ekşitti bu yeni tat karşında
Önümüzde ki ay tattıracaktım herşeyi ama dayanamadım bu seferlik
bizinki 3de oldu bi de 5de olacakRotayı bizden başka 3. ve 5. ayda olan var mı
İyi bari ya siz bizden öndesiniz. Senin bebişe de öyle dediyse çok da şart değil demek ki. Ben böyle azar azar devam edeyimBizde bugün gittik canım doktora rotanın ikinci aşısını oldukta ben sordum zaten meme emdiği için senden alıyor ihtiyacını ama istersen çok sıcak günlerde 1 2 çay kaşığı verebilirsin seni emdikten sonra ama gerekte yok bence dedi
Hey maşallah. 15 günde 235 gr almış bizimkiRotanın ikinci aşısını yaptırdık bugün kızlar normal muayenesini de yaptı doktor 20 günde 500 gram almış boyuda 3 cm uzamış 5875 gram kilosu boyuda 63 cm
Bizimki ilkini 3 biterken oldu da ondan kafam kurcalandı2 bitip 3 e girdiğimizde olduk, bi de bı ay olacaz işte 10 gün sonra 2. Doz verilecek
546 kere sordum adama. Hepsinde bir yaşını bekleyelim dediKızlar oğlumu 2ç bir Dr a götürdüm yazmıştım hasta olunca ona da menenjit aşısını sordum 1 yaşından sonra tek doz yeter dedihalbuki diğer Dr 3 doz demişti aklım karışık siz ne yaptınız
İkisini de diyen var canım ben daha yaptırmadım bugün gittiğim doktor 4. Ayı için götürdüğüm doktor aynı şimdiye kadar başlatmadıysan 7. Ve 9. Ayda yapalım dedi oda 3. 5. Ve 7. Aylarda öneriyormuş normaldeKızlar oğlumu 2ç bir Dr a götürdüm yazmıştım hasta olunca ona da menenjit aşısını sordum 1 yaşından sonra tek doz yeter dedihalbuki diğer Dr 3 doz demişti aklım karışık siz ne yaptınız
Rota veya menenjit canım doktorunun yaptığı programa göre5. ayda aşı var mı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?