2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim sıpa memeden inmiyor canım ondan herhal çok aldı kiloyu

Ne kadar koyuyoruz sirke , bebeğe verilebiliyor mu ?

Emerken o bakıp sırıtmalar ama bizi böyle kandırıyorlar işte , anca buzdolabıyız
Ay ben konuya Mart anneleri den atliyorum ama yarım limon suyuyla ya da yarım çay bardağı yoğurt katarak da kestirebilirsiniz sütü. Ben hep yarım limonla keserek yapıyodum 1 litre süte

kıyas yapıyorum tabii küçük arabada uyumuyo büyük uyurdu. büyük gazlıydı bu degil. ama bunu kötü birşekilde yapmıyoruz ki ikisi de bizim çocugumuz. her çocul farklı valla aynı anneden de olsa tamamen kendi mizaçlarıyla geliyorlar dünyaya.ben birilerinde durmasını çok isterim o yuzden fırsat buldukça halasına babanesine herksin kucagına veriyorum. bazen yadırgayıp aglıyor bazen de keyfi yerinde.
sen çok yardımsız kalmıssın canım yıpranman sıkılman çok normal. yardımcı olabilecek başka kimse yok mu

Ay ben konuya Mart anneleri den atliyorum ama yarım limon suyuyla ya da yarım çay bardağı yoğurt katarak da kestirebilirsiniz sütü. Ben hep yarım limonla keserek yapıyodum 1 litre süte
Olsun kardeş bizim de yarımız şubat görünümlü ocak annesi zaten

Peynir tariflerinizi anlattığınız mesajları şöyle okuyorum

Canım menenjit aşısının bir çok çeşidi var, dozları da değişik o yüzden, bazısı 2 doz bazısı tek bazısı 3. Doktor bize açıklarken menenjit görülme oranlarına göre anlattı, mesela bi aşı menenjitin farklı bir varyantı için yapılmışken, diğeri başka bir varyantı için yapılmış. Bölgenizde görülme olasılığı en yüksek olan varyant hangisiyse ona görenyapılıyormuş aşı çeşidi. O sırada Kızım ağlarken dinleyebildiğim kadarıyla anlattım, doktorunuza sorun yine de

Olsun kardeş bizim de yarımız şubat görünümlü ocak annesi zaten

Peynir tariflerinizi anlattığınız mesajları şöyle okuyorum
Amannn ilk çocukta peyniri kendim yapayım diyosun .ikincide 6 ayı doldurdu Adana dürüm gomebilir diyosun

Benimde gitmem lazım hamileligimi ilk öğrendiğim gün disim kırıldı hala duruyor gecmis olsun canım tekrar gerek kalmaz inşallah
Yoğurt hiç duymamıştım bende deneyim
Bizim Dr menenjit ağır bir aşı o yüzden 1 yaşından sonra öneriyorum dedi dozunu falan hatırlamıyorum onu sonra konuşuruz demişti sanırım

Cok zorlanmasam gitmezdim valla bende, zor oluyor çocukla ya, sağol cnm

Biberon reddi beni çok yoruyor.. bir an önce ek gıdaya geçsin istiyorum. Yulaflı omlet ve bulgurlu köfteyi ne zaman yemeye başlıyor bu bebeler, kaç ay kaldı

Biberon reddi beni çok yoruyor.. bir an önce ek gıdaya geçsin istiyorum. Yulaflı omlet ve bulgurlu köfteyi ne zaman yemeye başlıyor bu bebeler, kaç ay kaldı
ahh senin baby biraz küçük aramızda 1 ay varmıs. sabır sabır iştahlı olsunlar yemek seçmesinler bol bol yesinler inşallah aminn

Yulaflı omlet ve bulgurlu köfte mi
Kız dersini hiç çalışmamışsın, geçenlerde mama tabağı, alıştırma bardağı diyodun, ne koyacan onların içine getirden sipariş verebilsek keşke di mi ek gıdaya geçiş daha da yoruyomuş anneleri, hazırlıklı olalım. Senin 3 gün dişünüp 4 saatte yaptığın yemekten bi çünçük yiyip bırakacak, tam çıldırmalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…