- 6 Haziran 2021
- 1.218
- 1.151
- 83
Benim sıpa memeden inmiyor canım ondan herhal çok aldı kiloyuİyi bari ya siz bizden öndesiniz. Senin bebişe de öyle dediyse çok da şart değil demek ki. Ben böyle azar azar devam edeyim
Hey maşallah. 15 günde 235 gr almış bizimki
Bizimki ilkini 3 biterken oldu da ondan kafam kurcalandı
546 kere sordum adama. Hepsinde bir yaşını bekleyelim dedi
Ay ben konuya Mart anneleri den atliyorum ama yarım limon suyuyla ya da yarım çay bardağı yoğurt katarak da kestirebilirsiniz sütü. Ben hep yarım limonla keserek yapıyodum 1 litre süteNe kadar koyuyoruz sirke , bebeğe verilebiliyor mu ?
Emerken o bakıp sırıtmalarama bizi böyle kandırıyorlar işte , anca buzdolabıyız
Teşekkür ederim , denerim bakalım becerebilirsem artıkAy ben konuya Mart anneleri den atliyorum ama yarım limon suyuyla ya da yarım çay bardağı yoğurt katarak da kestirebilirsiniz sütü. Ben hep yarım limonla keserek yapıyodum 1 litre süte
tamam canım bizim rota var o zmaan sadeceRota veya menenjit canım doktorunun yaptığı programa göre
süte ne atarsan kesilir zaten canım. sirkeyi ne kadar koyuyodum inan hatırlamıyorumTeşekkür ederim , denerim bakalım becerebilirsem artık
kıyas yapıyorum tabii küçük arabada uyumuyo büyük uyurdu. büyük gazlıydı bu degil. ama bunu kötü birşekilde yapmıyoruz ki ikisi de bizim çocugumuz. her çocul farklı valla aynı anneden de olsa tamamen kendi mizaçlarıyla geliyorlar dünyaya.ben birilerinde durmasını çok isterim o yuzden fırsat buldukça halasına babanesine herksin kucagına veriyorum. bazen yadırgayıp aglıyor bazen de keyfi yerinde.Merhaba herkese.ozellikle iki cocuklulara sormak istiyorum.kiyas yapıyormusunuz. Ben cok.yapiyorum .kızım böyle ağlamazdı kızım uyurdu gibi gibi.herkes tecrubelisin diyor ama ben sudan çıkmış balık gibiyim. Bide şöyle bisey oluştu ben de.2 hafta kayinvalidegil geldi kaldi.hic yardım etmedi ne cocuk ne ev işi konusunda sadece gezdiler.ne zaman çocuğu alsa durmuyor deyip geri verdi.artik ben de bebegim hiç durmadan bir bevek gibi düşünüyorum kimseye bırakamıyorum sanki.kinse de durmayacak gibi geliyor.kendi annem bile bakamazmis diye düşünüyorumve hep bebegimde bir sorun arıyorum.sadece ben mi böyleyim depresyon mu bu.
Olsun kardeş bizim de yarımız şubat görünümlü ocak annesi zatenAy ben konuya Mart anneleri den atliyorum ama yarım limon suyuyla ya da yarım çay bardağı yoğurt katarak da kestirebilirsiniz sütü. Ben hep yarım limonla keserek yapıyodum 1 litre süte
Canım menenjit aşısının bir çok çeşidi var, dozları da değişik o yüzden, bazısı 2 doz bazısı tek bazısı 3. Doktor bize açıklarken menenjit görülme oranlarına göre anlattı, mesela bi aşı menenjitin farklı bir varyantı için yapılmışken, diğeri başka bir varyantı için yapılmış. Bölgenizde görülme olasılığı en yüksek olan varyant hangisiyse ona görenyapılıyormuş aşı çeşidi. O sırada Kızım ağlarken dinleyebildiğim kadarıyla anlattım, doktorunuza sorun yine deKızlar oğlumu 2ç bir Dr a götürdüm yazmıştım hasta olunca ona da menenjit aşısını sordum 1 yaşından sonra tek doz yeter dedihalbuki diğer Dr 3 doz demişti aklım karışık siz ne yaptınız
Amannn ilk çocukta peyniri kendim yapayım diyosun .ikincide 6 ayı doldurdu Adana dürüm gomebilir diyosunOlsun kardeş bizim de yarımız şubat görünümlü ocak annesi zaten
Peynir tariflerinizi anlattığınız mesajları şöyle okuyorum
offff. anne gömse sütten geçer di miiiAmannn ilk çocukta peyniri kendim yapayım diyosun .ikincide 6 ayı doldurdu Adana dürüm gomebilir diyosun
Rotayı bizden başka 3. ve 5. ayda olan var mı
Benimde gitmem lazım hamileligimi ilk öğrendiğim gün disim kırıldı hala duruyorBenim oğlumun da o kadar durma ihtimali yok diye direk cektirdim o olmasa belki yaptırirdim bende, bide beceriksizdi ki dişçi ay hiç sevmedim kızı ya, korkuyorum ilk kez geldim diyorum insan bi rahatlatır bide ozele gittik sözde
Yoğurt hiç duymamıştım bende deneyimSağol cnm
Bende ilkinde rahattım anne sütü almayınca ek gıdaya erken geçmiştik bunda heves ediyorum ama hem iş hem ev hem de kızım ne kadar giderse
Ben yapamam da vakit yüzünden alıcam temiz ürün bulunca
Ben Limonla kesiyorum cnm süt falan kesilmiş olduğunda kayınvalidem de çökelek yapmak için kaynayan site yoğurt katıyor
Bizim Dr menenjit ağır bir aşı o yüzden 1 yaşından sonra öneriyorum dedi dozunu falan hatırlamıyorum onu sonra konuşuruz demişti sanırımKızlar oğlumu 2ç bir Dr a götürdüm yazmıştım hasta olunca ona da menenjit aşısını sordum 1 yaşından sonra tek doz yeter dedihalbuki diğer Dr 3 doz demişti aklım karışık siz ne yaptınız
Cok zorlanmasam gitmezdim valla bende, zor oluyor çocukla ya, sağol cnmBenimde gitmem lazım hamileligimi ilk öğrendiğim gün disim kırıldı hala duruyorgecmis olsun canım tekrar gerek kalmaz inşallah
Yoğurt hiç duymamıştım bende deneyim
Bizim Dr menenjit ağır bir aşı o yüzden 1 yaşından sonra öneriyorum dedi dozunu falan hatırlamıyorum onu sonra konuşuruz demişti sanırım
Benimki ilk ama hiç peyniri kendim yapmayı düşünmedim. Yiyeceğimiz yemeği zor yapıyorum, peynir yapmak annelikte kaçıncı levelAmannn ilk çocukta peyniri kendim yapayım diyosun .ikincide 6 ayı doldurdu Adana dürüm gomebilir diyosun
ahh senin baby biraz küçük aramızda 1 ay varmıs. sabır sabır iştahlı olsunlar yemek seçmesinler bol bol yesinler inşallah aminnBiberon reddi beni çok yoruyor.. bir an önce ek gıdaya geçsin istiyorum. Yulaflı omlet ve bulgurlu köfteyi ne zaman yemeye başlıyor bu bebeler, kaç ay kaldı
Benim tosun anca canı isteyince saga sola dönüyor dahaay sonunda döndü sırtüstünden yüzüstüne. evde bayram havası. ablası en sevdiği oyuncagını ona hediye etti. 1 saate geri alır
Yulaflı omlet ve bulgurlu köfte miBiberon reddi beni çok yoruyor.. bir an önce ek gıdaya geçsin istiyorum. Yulaflı omlet ve bulgurlu köfteyi ne zaman yemeye başlıyor bu bebeler, kaç ay kaldı
Kız dersini hiç çalışmamışsın, geçenlerde mama tabağı, alıştırma bardağı diyodun, ne koyacan onların içineYulaflı omlet ve bulgurlu köfte mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?