- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
şehir önemli degil ki. hetyerden alabilirsin. ama senin kangurun iyiiiAynen bende baktım demin Bursa’da baby plus markasından koymuşlar daha çok ama niyeyse
Benimki gibi dökülse fark etmemen mümkün değil. Çok fena, duşakabinin gideri tıkanıyor. Bebeğin de önler döküldü yenileri çıktı. Şu an arkaları çok dökülüyorBenim değil de, kızımın saçı çok dökülüyor, kel kaldı yavrum. Benimki de dökülüyor belki ama sürekli topladığımdan fark etmiyorum
Bi deneyim bende canım. Ya ben biraz rahat hareket edebilmek için kullanmak istiyorum yoksa benimki de çok terliyorBen oturarak yapıyorum, önce kanguruyu takıyorum sırt kısmını, sonra bebeyi kucağıma alıp öyle takıyorum. Sıcakta birbirimize yapıştığımız için kullanmıyorjm artık, zaten su gibi terliyor.
Ben şehir ile kısıtladım bilerekte neler var açısından diyeşehir önemli degil ki. hetyerden alabilirsin. ama senin kangurun iyiii
Benim yeni dökülmeye başladı avuç avuc dökülüyor hemde, saçlar ayrı dişler ayrı cok tirtladimHiçbirinizin mi saçı dökülmedi beeh? Kimse açmadı konuyu. Her yer saç heeeer yeeeer. Çocuğun kıyafetlerinin içinden bile saçım çıkıyor topladığım halde
Benimde çok dökülüyor ya saçlarımBenimki gibi dökülse fark etmemen mümkün değil. Çok fena, duşakabinin gideri tıkanıyor. Bebeğin de önler döküldü yenileri çıktı. Şu an arkaları çok dökülüyor
Benimde ya kan değerlerinde yok sıkıntı ama avuç avuç dökülüyor yaBenimde çok dökülüyor ya saçlarımkan değerlerime de baktırdım sıkıntı yok ama
Heyt be bu nasıl kanguru pazarlamakmamadus iyi bir marka. kanguru candır. sling de kullandım bebeği taşımak kadar rahat ettipim bişey yok aglayınca koy sakinlesin işin var koy işini yap çişin var koy çişini yap
Hemde avuç avuç... yatarken bile topluyorum yoksa yatak full saç oluyor.Hiçbirinizin mi saçı dökülmedi beeh? Kimse açmadı konuyu. Her yer saç heeeer yeeeer. Çocuğun kıyafetlerinin içinden bile saçım çıkıyor topladığım halde
Evet canım Dr yanlış sonuç olduğunu düşünüyorum dedi nokta kadar bile kaka bulaşsa çok fark eder dedi yeniden yapılacakta sonucu bekleyeceğiz diye aşimiz 1 hafta daha gecikiyor inşallah sıkıntı olmaz, sağlık ocağı enfeksiyon varsa yapmayız dedi 4 bcuk aylık olduk 4 aylık aşıyı olamadık halaEvet canım kaka bulasirsa idrara sonuç etkilenir tabi ki. Hastanede bekle bence hemen orada taksin hemşire. Bağlamak zor oluyor o torbayi
yaa evet kanguru mutluluktur. deneyinnHarbici mi
reklam falan mı alsam. beleşe pazarladıkHeyt be bu nasıl kanguru pazarlamak
Hemde avuç avuç... yatarken bile topluyorum yoksa yatak full saç oluyor.
çok geçmiş olsun canım kaka bulaşmışsa yanlış çıkar. daha aşının günü var iyi olsun daEvet canım Dr yanlış sonuç olduğunu düşünüyorum dedi nokta kadar bile kaka bulaşsa çok fark eder dedi yeniden yapılacakta sonucu bekleyeceğiz diye aşimiz 1 hafta daha gecikiyor inşallah sıkıntı olmaz, sağlık ocağı enfeksiyon varsa yapmayız dedi 4 bcuk aylık olduk 4 aylık aşıyı olamadık hala
ben büyük kızımı denize sokarken küçük kızım kangurudaydı. düşünsene üstümde mayo ve kanguru baglı bebek uyumaya calışıyo. çocuk suda oynamaya. ben sürekli çocugun peşinden suların içinde kangurulu koşan anne. terlyoruz evet ama benim kızım bebek arabasında asla uyumuyo. bi kere uyudu o da yuzustuYa bana tuzlu atıştırmalık lazım sütü yağlandıran
Ben de az önce bunu düşündüm. Zaten puseti bile su içinde kalıyor kanguruda 55 derece çıkarız
Teşekkür ederim canım, aynen sağlıklı olsun minnaklarimizçok geçmiş olsun canım kaka bulaşmışsa yanlış çıkar. daha aşının günü var iyi olsun da
Hamilelikte ne güzeldi oysakiBenimde ya kan değerlerinde yok sıkıntı ama avuç avuç dökülüyor ya
Ben de bugün ayy artık ek gıdaya geçsin dediğimde arkadaşım kıymetini bil bu günlerin veryordum memeyi, mamayı hiç dusunmuyordum ne yiyecek diye simdi geceden düşünmeye başlıyorum çocuğun menüsünü birde üstüne bizim menüyü diyorAnam ne guzel ek gida muhabbetleri
Peki biz bunlari yaparken bebiş duracak mi? Ben hala evimde yemek pisiremiyorum, bi makarna bi menemen
Canım ben evde yalnizsak ana kucağına koyuyorum onu da yanımda götürüyorumYa ben dün astımcıma neden su içemediğimin hesabını veremedim. Tuvalete salmıyor çocuk beni. "Gerekirse kucağına bağla tuvalete onunla git" dedi. Geçen gece de emmek için sabredemedi diye eşim "Tuvalete gitmesen olmaz mı" dedi. Bence olur, neden olmasın?
Geçen ağzına götürürken yakaladım saçımıHiçbirinizin mi saçı dökülmedi beeh? Kimse açmadı konuyu. Her yer saç heeeer yeeeer. Çocuğun kıyafetlerinin içinden bile saçım çıkıyor topladığım halde
Benim yeni dökülmeye başladı avuç avuc dökülüyor hemde, saçlar ayrı dişler ayrı cok tirtladim
Benimde çok dökülüyor ya saçlarımkan değerlerime de baktırdım sıkıntı yok ama
Benimde ya kan değerlerinde yok sıkıntı ama avuç avuç dökülüyor ya
Geçen ağzına götürürken yakaladım saçımı4. Aya girince avuç avuç dökülmeye başladı hele duşta gideri tıkıyor zaten ince telli saclarim var olan da gidiyor
Demir ilacına da multivitamine de devam ediyorum düzenli. Zaten çok dökülen, ince telli saçlarım vardı. Hamilelikte 4,5 aydan sonra durdu gibi bir şey oldu. Çok olmaaa da kendi çapında gürleşti. Şu anda yumak oluyor her dökülen tutamdan. Hem de saçım kısa. Yatarken ben de topluyorum. Hep toplu. Ona rağmen çocuğun her yerine giriyor. Boynu, eli, müslinleri, hatta bezinin içiHemde avuç avuç... yatarken bile topluyorum yoksa yatak full saç oluyor.
O halini de fotolayaydun keşke asdsadfsd Yani yine de al mı diyonben büyük kızımı denize sokarken küçük kızım kangurudaydı. düşünsene üstümde mayo ve kanguru baglı bebek uyumaya calışıyo. çocuk suda oynamaya. ben sürekli çocugun peşinden suların içinde kangurulu koşan anne. terlyoruz evet ama benim kızım bebek arabasında asla uyumuyo. bi kere uyudu o da yuzustu
Ödül olarak çubuk kraker istemekCanım ben evde yalnizsak ana kucağına koyuyorum onu da yanımda götürüyorumbirde anlatıyorum bak sende böyle oturacaksın burada şarkılar söyleyeceğiz sen bana tuvaletinin geldiğini söylersen ve altına kaçırmadan tuvalete yaparsan alkış yapıp gün sonunda ödül alacaksın vs diye nasıl gülüyor hahahahah yine 1.5 yaşındaki komşumun oğluna anlattım geçen gün ( gitmiş annesinin kapısını yumrukluyor bağırıyor) bir heyecanlandi tuvalete koşuyor ödül olarak ise çubuk kraker istiyormus
Benim de dokulmezdi o zamanlar yaHamilelikte ne güzeldi oysaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?