- 6 Haziran 2021
- 1.218
- 1.151
- 83
İkinci el bi bak bence ya sıfırları çok uçuk fiyatYok ki. Sling aldım olmadı iade ettim. Şimdi kangurularınızla influence ediliyorum
İnanamıyorum ya martta 250 mi neydi. Mayısta 570'ti çüş dedim. Şu an 640. Borsa gibi kanguru piyasası bu ne yaİkinci el bi bak bence ya sıfırları çok uçuk fiyat
Kuzum o da oturacak merak etmeHangi mama sandalyesi? Sizin nasıl çocuklarınız var yaBen başka galaksiye mi doğurdum? Biz yapışık geziyoruz evde. Diyelim ki bir yere oturdu veya yattı. Güzel, o zaman tepesinde dikilip şebeklik yapmam gerekiyor. "Annelik öyle yan gelip yemek yapma yeri değil" diyor
Aynen çok artmış bende inanamadım görünceİnanamıyorum ya martta 250 mi neydi. Mayısta 570'ti çüş dedim. Şu an 640. Borsa gibi kanguru piyasası bu ne ya
Aynen bende baktım demin Bursa’da baby plus markasından koymuşlar daha çok ama niyeysesolomomu dolaptan 2. elden bakın 250ye vardı. hiç kullanılmamıs bikaç kez kullanılmışlar var
Hadi inşallah sağlıkla o günlerini de görelimKuzum o da oturacak merak etme
Niye gidiyosun sen de tuvalete, ne gerek varYa ben dün astımcıma neden su içemediğimin hesabını veremedim. Tuvalete salmıyor çocuk beni. "Gerekirse kucağına bağla tuvalete onunla git" dedi. Geçen gece de emmek için sabredemedi diye eşim "Tuvalete gitmesen olmaz mı" dedi. Bence olur, neden olmasın?
Ya benim de aklımdan geçti bi ara, yok ya ne saçmalıyorum deyip def ettim bu düşünceyi, demek yapışabilşyormuş, dur ben bunu bi deneyimkaçkere kanguruda kaç kere kucakta girdim tuvalete
Böyle bedelleri olan zevklerim var işte. Yapmadan duramıyorum. Adeta bağımlılıkNiye gidiyosun sen de tuvalete, ne gerek varYapmayın böyle şeyler
Bana kendi doktorum dedi yap diye bak. Yap sen. Oluyorsa eşimden izin kağıdı alıp arkanızdan gelicem, sözYa benim de aklımdan geçti bi ara, yok ya ne saçmalıyorum deyip def ettim bu düşünceyi, demek yapışabilşyormuş, dur ben bunu bi deneyim
Siz de yiyin süt yapar, yağ olurBöyle şeyler görünce yemek için bahanem oluyor tşk
Ben oturarak yapıyorum, önce kanguruyu takıyorum sırt kısmını, sonra bebeyi kucağıma alıp öyle takıyorum. Sıcakta birbirimize yapıştığımız için kullanmıyorjm artık, zaten su gibi terliyor.Kızlar ya ben bu tarz kanguru almıştım hamileyken bi türlü beceremedim takıp bebeği oturtmayı da böyle kanguru kullanabilen var mı
Evet canım. Protein yağlandırır. Ama dikkatli tüketmek lazım, benim gibi kabalaşmayınYaglandiriyor muymus neden haberim yok hemen yemeye başlıyorum
Ya bana tuzlu atıştırmalık lazım sütü yağlandıranSiz de yiyin süt yapar, yağ olur
Ben de az önce bunu düşündüm. Zaten puseti bile su içinde kalıyor kanguruda 55 derece çıkarızBen oturarak yapıyorum, önce kanguruyu takıyorum sırt kısmını, sonra bebeyi kucağıma alıp öyle takıyorum. Sıcakta birbirimize yapıştığımız için kullanmıyorjm artık, zaten su gibi terliyor.
Biz gurbetteki o yüzden kimse yok maalesef ilk Ay annem yanımdaydı sadece.Ekıyas yapıyorum tabii küçük arabada uyumuyo büyük uyurdu. büyük gazlıydı bu degil. ama bunu kötü birşekilde yapmıyoruz ki ikisi de bizim çocugumuz. her çocul farklı valla aynı anneden de olsa tamamen kendi mizaçlarıyla geliyorlar dünyaya.ben birilerinde durmasını çok isterim o yuzden fırsat buldukça halasına babanesine herksin kucagına veriyorum. bazen yadırgayıp aglıyor bazen de keyfi yerinde.
sen çok yardımsız kalmıssın canım yıpranman sıkılman çok normal. yardımcı olabilecek başka kimse yok mu
kıyas yapıyorum tabii küçük arabada uyumuyo büyük uyurdu. büyük gazlıydı bu degil. ama bunu kötü birşekilde yapmıyoruz ki ikisi de bizim çocugumuz. her çocul farklı valla aynı anneden de olsa tamamen kendi mizaçlarıyla geliyorlar dünyaya.ben birilerinde durmasını çok isterim o yuzden fırsat buldukça halasına babanesine herksin kucagına veriyorum. bazen yadırgayıp aglıyor bazen de keyfi yerinde.
sen çok yardımsız kalmıssın canım yıpranman sıkılman çok normal. yardımcı
kıyas yapıyorum tabii küçük arabada uyumuyo büyük uyurdu. büyük gazlıydı bu degil. ama bunu kötü birşekilde yapmıyoruz ki ikisi de bizim çocugumuz. her çocul farklı valla aynı anneden de olsa tamamen kendi mizaçlarıyla geliyorlar dünyaya.ben birilerinde durmasını çok isterim o yuzden fırsat buldukça halasına babanesine herksin kucagına veriyorum. bazen yadırgayıp aglıyor bazen de keyfi yerinde.
sen çok yardımsız kalmıssın canım yıpranman sıkılman çok normal. yardımcı olabilecek başka kimse yok mu
Maalesef gurbetteyiz Eşim asker burda yardımcı kimse yok.ilk Ay annem vardi sadece.uykusuzluk yorgunluk bunalttı sanirim.tesekkur ederim cevabınız için.kıyas yapıyorum tabii küçük arabada uyumuyo büyük uyurdu. büyük gazlıydı bu degil. ama bunu kötü birşekilde yapmıyoruz ki ikisi de bizim çocugumuz. her çocul farklı valla aynı anneden de olsa tamamen kendi mizaçlarıyla geliyorlar dünyaya.ben birilerinde durmasını çok isterim o yuzden fırsat buldukça halasına babanesine herksin kucagına veriyorum. bazen yadırgayıp aglıyor bazen de keyfi yerinde.
Benim değil de, kızımın saçı çok dökülüyor, kel kaldı yavrum. Benimki de dökülüyor belki ama sürekli topladığımdan fark etmiyorumHiçbirinizin mi saçı dökülmedi beeh? Kimse açmadı konuyu. Her yer saç heeeer yeeeer. Çocuğun kıyafetlerinin içinden bile saçım çıkıyor topladığım halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?