2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kuzum o da oturacak merak etme

Niye gidiyosun sen de tuvalete, ne gerek var Yapmayın böyle şeyler

Kızlar ya ben bu tarz kanguru almıştım hamileyken bi türlü beceremedim takıp bebeği oturtmayı da böyle kanguru kullanabilen var mı
Ben oturarak yapıyorum, önce kanguruyu takıyorum sırt kısmını, sonra bebeyi kucağıma alıp öyle takıyorum. Sıcakta birbirimize yapıştığımız için kullanmıyorjm artık, zaten su gibi terliyor.

Siz de yiyin süt yapar, yağ olur
Ya bana tuzlu atıştırmalık lazım sütü yağlandıran
Ben de az önce bunu düşündüm. Zaten puseti bile su içinde kalıyor kanguruda 55 derece çıkarız

Hiçbirinizin mi saçı dökülmedi beeh? Kimse açmadı konuyu. Her yer saç heeeer yeeeer. Çocuğun kıyafetlerinin içinden bile saçım çıkıyor topladığım halde

Biz gurbetteki o yüzden kimse yok maalesef ilk Ay annem yanımdaydı sadece.E

Maalesef gurbetteyiz Eşim asker burda yardımcı kimse yok.ilk Ay annem vardi sadece.uykusuzluk yorgunluk bunalttı sanirim.tesekkur ederim cevabınız için.

Hiçbirinizin mi saçı dökülmedi beeh? Kimse açmadı konuyu. Her yer saç heeeer yeeeer. Çocuğun kıyafetlerinin içinden bile saçım çıkıyor topladığım halde
Benim değil de, kızımın saçı çok dökülüyor, kel kaldı yavrum. Benimki de dökülüyor belki ama sürekli topladığımdan fark etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…