- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
Kocamın inadı > tüm imkanlarYorulduğunuza değmez. Robotu geciktirmeyin imkanınız varsa ama
Gaza getirmeyeyim şimdi siziKocamın inadı > tüm imkanlar
Maşallah canım maşallahCanım bu aralar daha iyi hissediyorum kendimi Elhamdülillah. Şu son 1 haftadır bildiğin genel temizlik yaptım. Camlar silindi,perdeler yıkandı,mutfak dolapları elden geçti vs. Allah nasip ederse yarın arkadaşlarımı ağırlayacağım çok uzun zaman oldu görüşmeyeli.Yani misafir hazırlığı yapıyorum bugün de. Akşam yatınca belimde ağrı oluyor ama sabaha geçiyor çok şükür. Maşallahınızı esirgemeyin...
Bana da öyle dedi kıza benziyor dediCanım 13 haftalığım dün kız görüyorum dedi ama değişebilir 2 hafta sonra dedi
Hahaha ben zaten gaza gelmeye çok müsait bir insanımGaza getirmeyeyim şimdi sizi
Amin canım amin. Hepimiz birbirimize destek oluyoruz,doktora sormayı unuttuklarımızı birbirimizden öğreniyoruz. İyi ki varsınız,iyi ki varsın KKÇok haklısın tatlım….sağlklı evlatlarımız olur inşallahiyi ki varsınız ayrıca, bana güç veriyorsunuz
Evet pahalı bir marka , ben de zaten sadece 5’li kısa kollu çıt çıtlı body almıştım, tüm yazı en çok o bodylerle geçirmişti kızım…şimdi baktım fiyatları uçmuş cidden , 4 sene önce de bir tık pahalıydı aldığımda ama şu an daha bir pahalı geldi bana da..az önce hastane çıkışlarına baktım, babymall’da bayağı indirim var, aynı hastane çıkışı morhipo’da 130 tl , az önce 77 tl ye babymall’dan aldımKalitesi nasıl bilmiyorum açıkçası hiç almadım. Bana indirimli fiyatları bile pahalı geldi,küçücük bebeğe o kadar pahalı şeyler almak mantıklı gelmiyor bana. Sonuçta eskitemeyecek. Ama biraz ayaklandığı zaman bütçeye göre kaliteli ürünler almak daha akla yatkın benim açımdan.
Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canım. Camlarım küçük çok efor sarfetmiyorum yani. Rabbim esirgesin hepimizi...Maşallah canım maşallah
Camlara uzanmasan daha iyi olurdu ama kendinizi genede o kadar yormayın
Doktorum her iki hamileliğimde de en sakıncalı şeyin uzanmak olduğunu söylemişti
Aminnnnn canım inşallahTavsiyelerin için çok teşekkür ederim canım. Camlarım küçük çok efor sarfetmiyorum yani. Rabbim esirgesin hepimizi...
Oyy çok güzel parçalar. Güle güle giysin kuzucuğun.Evet pahalı bir marka , ben de zaten sadece 5’li kısa kollu çıt çıtlı body almıştım, tüm yazı en çok o bodylerle geçirmişti kızım…şimdi baktım fiyatları uçmuş cidden , 4 sene önce de bir tık pahalıydı aldığımda ama şu an daha bir pahalı geldi bana da..az önce hastane çıkışlarına baktım, babymall’da bayağı indirim var, aynı hastane çıkışı morhipo’da 130 tl , az önce 77 tl ye babymall’dan aldımBir de birkaç yazlık şey aldım 3-6 ay. Yazlık şeyler de indirimdeydi. Yazlık şeyleri bu aylarda almak daha mantıklı, son bahar yaklaştığı için ciddi indirime giriyorlar Diğer arkadaşlara da fikir olsun bunları aldım. ( kız bebekler için çeşit daha çok ve onların fiyatları daha uygun, kız bebek bekleyen annelere duyurulur )
Hea ben yakınsınız sandım, arada kıyafet değişimi yapılabilir ama çeşit çeşit giydirmiş olursunuzİşte kızları giyiyor
Valla ben çok şaşırıyorum artık fiyatlara uzun zamandır spor ayakkabı almamıştım fiyatlardan haberim yoktu hamilelikte spor ayakkabılarım olmayınca en rahat tabanlı skechers ınkilerdi diye ayakkabı aldım önceden 300-500 arası olurdu. 800 tl bir ayakkabı ya. Çeyrek altın parası
En az bi 3-5 sene spor ayakkabı almam artık.
ama merak etmiyor değilim bu hal nereye varıyor. Herşey bir kaç sene öncesinin 5 katı fiyatta. Allah yardımcımız olsun
Sen 2’li tarama yaptırmamıştın sanki , o yüzden mi 3’lü yaptırcaksın ? Ben 2 hafta sonra ayrıntılı usg ye gireceğim, benim doktorum 3’lüyü gereksiz görüyor, 2’liden sonra ayrıntılıya yönlendiriyorİnşallah öyledir ya, bende doktoruma gideyim artık merak ediyorum ama eşim haftaya pazartesi tam 1 ay oluyor. Haftaya gidelim 3 lü tarama isterse tam vakti oluyor diyor o yüzden bekliyor yoksa yarındı normalde 3 hafta sonra. Soracak o kadar şeyim var kiii herşey çok birikti kesin unutucam yarısını
Ben de ilk defa aldım canım, cinsiyet 12.haftadan beri belliydi ama 16.haftayı bekledim, bazı arkadaşların cinsiyet değişti ya buradaOyy çok güzel parçalar. Güle güle giysin kuzucuğun.Bizim cinsiyet kesinleşmediği için bişey almadım henüz ama içim gidiyor. Dün Fulla'ya baktım güzel tulumlar ve pijamalar var fiyatları da oldukça uygun geldi...
Hayırlısı yaa bakalım herşey hurafe işte ben tatlı da yiyorum baya erkek derler ama işte belli olmazzzBana da öyle dedi kıza benziyor dedi
Yaa simdi e bebekten geldim ben de dedigin gibi sezon sonu diye neler var neler yazlik uygun fiyataEvet pahalı bir marka , ben de zaten sadece 5’li kısa kollu çıt çıtlı body almıştım, tüm yazı en çok o bodylerle geçirmişti kızım…şimdi baktım fiyatları uçmuş cidden , 4 sene önce de bir tık pahalıydı aldığımda ama şu an daha bir pahalı geldi bana da..az önce hastane çıkışlarına baktım, babymall’da bayağı indirim var, aynı hastane çıkışı morhipo’da 130 tl , az önce 77 tl ye babymall’dan aldımBir de birkaç yazlık şey aldım 3-6 ay. Yazlık şeyler de indirimdeydi. Yazlık şeyleri bu aylarda almak daha mantıklı, son bahar yaklaştığı için ciddi indirime giriyorlar Diğer arkadaşlara da fikir olsun bunları aldım. ( kız bebekler için çeşit daha çok ve onların fiyatları daha uygun, kız bebek bekleyen annelere duyurulur )
Aynen öyle sağlıklı olsun yeter. Canımızdan bir parça pamuklara sararız hayırlısıyla inşaallah. Ben ekşi yiyorum canım tatlı yiyemiyorum. Dediğin gibi hurafe ama merak ediyor insanHayırlısı yaa bakalım herşey hurafe işte ben tatlı da yiyorum baya erkek derler ama işte belli olmazzzen kisa zamanda belli olur insallah ta uc bes parca bisey alabilir biz de
Oyyy kuzumm sağlıkla giysin inşallahEvet pahalı bir marka , ben de zaten sadece 5’li kısa kollu çıt çıtlı body almıştım, tüm yazı en çok o bodylerle geçirmişti kızım…şimdi baktım fiyatları uçmuş cidden , 4 sene önce de bir tık pahalıydı aldığımda ama şu an daha bir pahalı geldi bana da..az önce hastane çıkışlarına baktım, babymall’da bayağı indirim var, aynı hastane çıkışı morhipo’da 130 tl , az önce 77 tl ye babymall’dan aldımBir de birkaç yazlık şey aldım 3-6 ay. Yazlık şeyler de indirimdeydi. Yazlık şeyleri bu aylarda almak daha mantıklı, son bahar yaklaştığı için ciddi indirime giriyorlar Diğer arkadaşlara da fikir olsun bunları aldım. ( kız bebekler için çeşit daha çok ve onların fiyatları daha uygun, kız bebek bekleyen annelere duyurulur )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?