2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Maşallah canım maşallah
Camlara uzanmasan daha iyi olurdu ama kendinizi genede o kadar yormayın
Doktorum her iki hamileliğimde de en sakıncalı şeyin uzanmak olduğunu söylemişti

Çok haklısın tatlım….sağlklı evlatlarımız olur inşallah iyi ki varsınız ayrıca, bana güç veriyorsunuz
Amin canım amin. Hepimiz birbirimize destek oluyoruz,doktora sormayı unuttuklarımızı birbirimizden öğreniyoruz. İyi ki varsınız,iyi ki varsın KK

Evet pahalı bir marka , ben de zaten sadece 5’li kısa kollu çıt çıtlı body almıştım, tüm yazı en çok o bodylerle geçirmişti kızım…şimdi baktım fiyatları uçmuş cidden , 4 sene önce de bir tık pahalıydı aldığımda ama şu an daha bir pahalı geldi bana da..az önce hastane çıkışlarına baktım, babymall’da bayağı indirim var, aynı hastane çıkışı morhipo’da 130 tl , az önce 77 tl ye babymall’dan aldım Bir de birkaç yazlık şey aldım 3-6 ay. Yazlık şeyler de indirimdeydi. Yazlık şeyleri bu aylarda almak daha mantıklı, son bahar yaklaştığı için ciddi indirime giriyorlar Diğer arkadaşlara da fikir olsun bunları aldım. ( kız bebekler için çeşit daha çok ve onların fiyatları daha uygun, kız bebek bekleyen annelere duyurulur )

Eklentiler

• 9F490456-195A-46B9-B04C-E52C73CFFFD9.webp
    24 KB · Görüntüleme: 41
  • EDA1FE39-77A2-40AC-B46A-4306FF89DF79.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 41
  • 6B748A20-1E8C-4E32-827E-D549D5B239BF.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 36
Maşallah canım maşallah
Camlara uzanmasan daha iyi olurdu ama kendinizi genede o kadar yormayın
Doktorum her iki hamileliğimde de en sakıncalı şeyin uzanmak olduğunu söylemişti
Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canım. Camlarım küçük çok efor sarfetmiyorum yani. Rabbim esirgesin hepimizi...

Oyy çok güzel parçalar. Güle güle giysin kuzucuğun. Bizim cinsiyet kesinleşmediği için bişey almadım henüz ama içim gidiyor. Dün Fulla'ya baktım güzel tulumlar ve pijamalar var fiyatları da oldukça uygun geldi...

Hea ben yakınsınız sandım, arada kıyafet değişimi yapılabilir ama çeşit çeşit giydirmiş olursunuz Evet skechers’lar öyle valla ama nette bazen çok uygun oluyor ben geçen sene 900 tl olan modellerinden 400 tl ‘ye bulmuştum trendyoldan, 1 tane de bir önceki sene doğum günü hediyesi gelmişti babamdan en rahat onlar ama cidden ama şimdi eminim indirimde bulmak zor olur

Sen 2’li tarama yaptırmamıştın sanki , o yüzden mi 3’lü yaptırcaksın ? Ben 2 hafta sonra ayrıntılı usg ye gireceğim, benim doktorum 3’lüyü gereksiz görüyor, 2’liden sonra ayrıntılıya yönlendiriyor

Ben de ilk defa aldım canım, cinsiyet 12.haftadan beri belliydi ama 16.haftayı bekledim, bazı arkadaşların cinsiyet değişti ya burada 2.gebelik olunca da tecrübeliyim öyle kızımdaki gibi çok kıyafet almayacağım, az ve öz kaliteli olacak, hele ilk aylar çok hızlı büyüyor, hemen küçülüyor, zaten ablamızdan 2 hurçluk kıyafet var
Çok sağol canım bu arada beğenmene sevindim sen de alırsın yakında cinsiyet kesinleşsin

üfff vajinal bölgemde bi kaç sivilce çıkmış öldürdü kaşıntıdan, kontrolüm da 25inde
sürekli yıkayıp kuruluyorum ama gecmiyor

Yaa simdi e bebekten geldim ben de dedigin gibi sezon sonu diye neler var neler yazlik uygun fiyata cinsiyet net belli olsa bende alirdim cop almadan dondum seneye yazlik yaaa cok iyi fikirmis seker iste tecrubeli ananin hali baskaa canim

Hayırlısı yaa bakalım herşey hurafe işte ben tatlı da yiyorum baya erkek derler ama işte belli olmazzz en kisa zamanda belli olur insallah ta uc bes parca bisey alabilir biz de
Aynen öyle sağlıklı olsun yeter. Canımızdan bir parça pamuklara sararız hayırlısıyla inşaallah. Ben ekşi yiyorum canım tatlı yiyemiyorum. Dediğin gibi hurafe ama merak ediyor insan

Oyyy kuzumm sağlıkla giysin inşallah yalnız ben geçen gün bakarken şunu farkettim, 3-6 ay kıyafetler nerdeyse yenidoğana olacak kadar küçük, hatta çoğu arkadaşım yenidoğan fazla alma çabucak büyüyüp 3-6 aylıklara geçiyor dediler, o yüzden yaza kadar bizim bebişler toparlanırsa onlar küçük gelebilir sen yine fazla 3-6 aylık alma bence yaz için canımcım, hele bi bebişler gelsin nası olacak kiloları bakalım

Kızlar bi haftadır e bebekden aldığım hamile yastığını kullanıyorum cok rahat tavsiye ederim hatta eşim de sulanıyor bazen yok diyorum onagun icinde de kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…