Sulandırılmış elma sirkesiyle silseneüfff vajinal bölgemde bi kaç sivilce çıkmış öldürdü kaşıntıdan, kontrolüm da 25inde
sürekli yıkayıp kuruluyorum ama gecmiyor
Kaça aldın canım gerçekten o kadar rahat mı yaaKızlar bi haftadır e bebekden aldığım hamile yastığını kullanıyorum cok rahat tavsiye ederim hatta eşim de sulanıyor bazen yok diyorum onagun icinde de kullanıyorum
Ben rahat ettim cnm 110 liraydi, ama annem cok para ben sana yapardim onu dediKaça aldın canım gerçekten o kadar rahat mı yaa
Annen haklıBen rahat ettim cnm 110 liraydi, ama annem cok para ben sana yapardim onu dedi
Ayyy bu isler sanki herseyi bilebilirler hamilelik ve cocukla ilgiliAnnen haklıBenim eşimde ben kimsede böyle bişey görmedim neler çıkarıyosun diyo al desem alır ama hevesimi kırdı zalımın oğlu
Annen haklıBenim eşimde ben kimsede böyle bişey görmedim neler çıkarıyosun diyo al desem alır ama hevesimi kırdı zalımın oğlu
Sorma yaa bugün karnımı dinliyo su içince gluk gluk ses geliyo ya onu duymamış bebegin suyu azalmış su iç diyoAyyy bu isler sanki herseyi bilebilirler hamilelik ve cocukla ilgiliyorum yapmiyolar mi deliriyorum benimkide aynii herseyin icinde
Canım hergün yapıp neden kendini bu kadar yoruyorsun? Hem sana daha geçen hafta yardımcı gelmedi mi yanlış mı hatırlıyorum?Grubun en minnoş annelerinden biri olduğum için caağnım ablalarım ve arkadaşlarım size gene bir soru ile geldim
Kanama alanım vardı doktor son gidişimde dikkatli olmak şartıyla artık bir sorun yok demişti ya, bende artık evi süpürüp silmeye başladım. Hemen hemen hergün süpürüp siliyorum ama kasık ağrılarım oluyor. Siz ne sıklıkta yapıyorsunuz bu işi? Kendimi yormadan yapmaya çalışıyorum ama hergün yapmak zorunda kalıyorum bugün alt katı yapıyorsam yarın üst katı yapıyorum.
siz ne yapıyorsunuz, ne sıklıkta yapıyorsunuz, kasıklarım bu sebeple mi ağrıyor olabilir fikirlerinizi bekliyorum
Aynen öyle Allah sağlık versin bir şekilde alınacak ihtiyaçlarAh cnm herşey ateş pahası valla, bi zibin olmus 20 lira, bi kıyafet 50 lira
Eke derler biz dee cok bilmisleree o hesapSorma yaa bugün karnımı dinliyo su içince gluk gluk ses geliyo ya onu duymamış bebegin suyu azalmış su iç diyoonu nerden duyduysa. Suyu azalsa tehlikeli olur doktor söyler uydurma dedim
Kesinlikle bu dönemde ayıp olmaz böyle insanlara mesafe koyuyorum ben ya kanamam vardi eve geçtik kanamam kesilince karşı komşum apartmandan bir kaç kadını organize etmiş bana gecmis olsuna geleceklermis nereden tutsam elimde kalıyor ben evde supurge tutamıyorum aylardır esim yapiyor bulaşıkları aksama gelince yıkıyor her şeyi geçtim parkta karşılaşıyoruz aşağıda maske takıyorum insan görünce anlamaz mi yani gerçekten işlerine gelmiyor herhalde diye düşünüyorum bu kadar cehaleti tolere edemiyorum ben stres istemiyorum etrafımda meselaAnnemlerdeyken komsular gelmedi bayramda belki kızın rahatsiz olur diye demisler ben zaten herkese diyorum gelmeyin diye sonucta pandemi var yani sende oyle soyle canim bunun icinde anlayış gostermeyip kuserlersede kussunlar salla gitsin
Kesinlikle söyle canım geldiler zir ziriya arıyor kapıyı çalıyor uyuyordum kalkmadım uyanınca da uyuyordum dinlenmem lazım dedim geçtim gelecekler yani şaka gibiÖyle valla o gün bana ders oldu zaten bi boş bulunup buyur dedim şimdi söylemeye çalışıyorum kimse ile görüşmüyorum diye sonra ben üzüleceğime gücensinler
Cok mantıklı ya ben telefonun not kısmına yazıyorum kadınla konuşurken telefona bakıyorum gibi olunca alamıyorum elime muayeneye girmeden açıp okuyorum ders çalışır gibi kağıda yazacağım bidahaYaaa ben bir kere onu yapayım dedim eşim güldü bana
Seminere mi gidiyoruz doktora mı dedi
Ama valla çok birikti yani ne yaşadığımı bile unuttum ilk defa bu kadar uzun gitmedim. Yazmak en mantıklısı bencede evet yazmalıyımTeşekkür ederim canım
Ama gerçekten öyle ben şu 3 gündür daha rahatım bi enerji geldi pazar pazar camasir ütü hallettimYa hakikaten günler geçmek bilmiyor sankigebeligin balayı donemindeymisiz bakalım,güzel geçsin her günümüz ❤
Sirkeli suyla yikamayı denedin mi canımüfff vajinal bölgemde bi kaç sivilce çıkmış öldürdü kaşıntıdan, kontrolüm da 25inde
sürekli yıkayıp kuruluyorum ama gecmiyor
Olabilir canim yorulma açıkçası makinenin ağırlığı yok ama taşımaktan korktuğum için daha dün ilk defa supurge yaptım öncesinde esim akşamları yapıyordu 15 günde bir kadın gelince siliniyor cok pis gözüme çarpan yeri elime bez alıp siliyorum o an oğlum yemek kalıntısı falan yaptıysa mesela ütüyü oturduğum yerde yapıyorum masayı ütüyü esim kuruyor camasir atıyorum cikarinca agirsa esim kaldırıyor yine katlama serme yapıyorum biraz dikkat et hemen girme temizliğe istersen çünkü illa kaldır kondur oluyor farketmiyorum iş yaparken ama sonra çok baskı oluyor orası çıkacak gibi ağrıyor akşamlarıGrubun en minnoş annelerinden biri olduğum için caağnım ablalarım ve arkadaşlarım size gene bir soru ile geldim
Kanama alanım vardı doktor son gidişimde dikkatli olmak şartıyla artık bir sorun yok demişti ya, bende artık evi süpürüp silmeye başladım. Hemen hemen hergün süpürüp siliyorum ama kasık ağrılarım oluyor. Siz ne sıklıkta yapıyorsunuz bu işi? Kendimi yormadan yapmaya çalışıyorum ama hergün yapmak zorunda kalıyorum bugün alt katı yapıyorsam yarın üst katı yapıyorum.
siz ne yapıyorsunuz, ne sıklıkta yapıyorsunuz, kasıklarım bu sebeple mi ağrıyor olabilir fikirlerinizi bekliyorum
Bu çok çıkıyor karşıma en sonunda alacağım galibaKizlar bakin bu kundak oglumdan kalma yaz bebesi olduğu icin sadece hastane cikisinda kullandim insallah bu bebekte cok faydasi olucak. Penye ici elyaf dolu yumusacik ,sicacik. Ilk zaman aşıya gidersek kullanirim onun disinda yarim kundak yapip evde buna koymayi dusunuyorum sicak olsun die.
Gir gır dene canim o zaman çok kötü oluyorsa çünkü çocuk çok döküyor bizim bi kac defa eski usule döndükYa eşim hiç süpürmez hak da veriyorum bir nevi gece 12 de geliyor işten. Robot süpürge hala alamadıktablet mobla siliyorum allahtan çok kol gücü vs gerektirmiyor. Tozu anne usulü fıs fısla sil yaparak alıyorum süpürüp silmeye ara vermem gerekiyor yorumlardan bunu anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?