2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar bi haftadır e bebekden aldığım hamile yastığını kullanıyorum cok rahat tavsiye ederim hatta eşim de sulanıyor bazen yok diyorum onagun icinde de kullanıyorum
Kaça aldın canım gerçekten o kadar rahat mı yaa

Kizlar ben de bisey sorcam hic sacini boyayan var mi benim doktorun organikla boyayabilirsin artik dedi

Annen haklı Benim eşimde ben kimsede böyle bişey görmedim neler çıkarıyosun diyo al desem alır ama hevesimi kırdı zalımın oğlu
Ayyy bu isler sanki herseyi bilebilirler hamilelik ve cocukla ilgili yorum yapmiyolar mi deliriyorum benimkide aynii herseyin icinde

Annen haklı Benim eşimde ben kimsede böyle bişey görmedim neler çıkarıyosun diyo al desem alır ama hevesimi kırdı zalımın oğlu
Ah cnm herşey ateş pahası valla, bi zibin olmus 20 lira, bi kıyafet 50 lira

Ayyy bu isler sanki herseyi bilebilirler hamilelik ve cocukla ilgili yorum yapmiyolar mi deliriyorum benimkide aynii herseyin icinde
Sorma yaa bugün karnımı dinliyo su içince gluk gluk ses geliyo ya onu duymamış bebegin suyu azalmış su iç diyo onu nerden duyduysa. Suyu azalsa tehlikeli olur doktor söyler uydurma dedim

Canım hergün yapıp neden kendini bu kadar yoruyorsun? Hem sana daha geçen hafta yardımcı gelmedi mi yanlış mı hatırlıyorum?
Ben 3 günde bir süpürüyorum, haftada bir siliyorum. Eşim 15 te bir hali kaldırıp kanepe,dolap arkasi temizliyor. Hatta az önce süpürüp sildim şuanda belim kopuyor ağrıdan.

Annemlerdeyken komsular gelmedi bayramda belki kızın rahatsiz olur diye demisler ben zaten herkese diyorum gelmeyin diye sonucta pandemi var yani sende oyle soyle canim bunun icinde anlayış gostermeyip kuserlersede kussunlar salla gitsin
Kesinlikle bu dönemde ayıp olmaz böyle insanlara mesafe koyuyorum ben ya kanamam vardi eve geçtik kanamam kesilince karşı komşum apartmandan bir kaç kadını organize etmiş bana gecmis olsuna geleceklermis nereden tutsam elimde kalıyor ben evde supurge tutamıyorum aylardır esim yapiyor bulaşıkları aksama gelince yıkıyor her şeyi geçtim parkta karşılaşıyoruz aşağıda maske takıyorum insan görünce anlamaz mi yani gerçekten işlerine gelmiyor herhalde diye düşünüyorum bu kadar cehaleti tolere edemiyorum ben stres istemiyorum etrafımda mesela

Öyle valla o gün bana ders oldu zaten bi boş bulunup buyur dedim şimdi söylemeye çalışıyorum kimse ile görüşmüyorum diye sonra ben üzüleceğime gücensinler
Kesinlikle söyle canım geldiler zir ziriya arıyor kapıyı çalıyor uyuyordum kalkmadım uyanınca da uyuyordum dinlenmem lazım dedim geçtim gelecekler yani şaka gibi

Cok mantıklı ya ben telefonun not kısmına yazıyorum kadınla konuşurken telefona bakıyorum gibi olunca alamıyorum elime muayeneye girmeden açıp okuyorum ders çalışır gibi kağıda yazacağım bidaha geçen gün çok şey demeyi unuttum yarın gidicem ben galiba yine enfeksiyon var gibi hissediyorum ilaçlarımı yazacaktı zaten bakacak artık

Ya hakikaten günler geçmek bilmiyor sanki gebeligin balayı donemindeymisiz bakalım,güzel geçsin her günümüz ❤
Ama gerçekten öyle ben şu 3 gündür daha rahatım bi enerji geldi pazar pazar camasir ütü hallettim inşallah boyle devam eder ya hayattan kopmuş gibiydim

üfff vajinal bölgemde bi kaç sivilce çıkmış öldürdü kaşıntıdan, kontrolüm da 25inde
sürekli yıkayıp kuruluyorum ama gecmiyor
Sirkeli suyla yikamayı denedin mi canım
Ben de gittim kaşıntım olduğunu söyledim travazol krem verdi bana 1 kere sürmeme rağmen acayip rahatlattı.

Olabilir canim yorulma açıkçası makinenin ağırlığı yok ama taşımaktan korktuğum için daha dün ilk defa supurge yaptım öncesinde esim akşamları yapıyordu 15 günde bir kadın gelince siliniyor cok pis gözüme çarpan yeri elime bez alıp siliyorum o an oğlum yemek kalıntısı falan yaptıysa mesela ütüyü oturduğum yerde yapıyorum masayı ütüyü esim kuruyor camasir atıyorum cikarinca agirsa esim kaldırıyor yine katlama serme yapıyorum biraz dikkat et hemen girme temizliğe istersen çünkü illa kaldır kondur oluyor farketmiyorum iş yaparken ama sonra çok baskı oluyor orası çıkacak gibi ağrıyor akşamları

Bu çok çıkıyor karşıma en sonunda alacağım galiba

Gir gır dene canim o zaman çok kötü oluyorsa çünkü çocuk çok döküyor bizim bi kac defa eski usule döndük eşin 12 de geliyorsa zor yani yapması zaten ya hafta sonu olacak başka ihtimal yok zaten bende bugün söylesem 2 gün sonra ancak yapiyor süpürgeyi ama umursamıyorum açıkçası pis durmasına o rahatsız olmuyorsa kendimi riske atmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…