Bir an emojiler arasında masallah butonu aradımCanım bu aralar daha iyi hissediyorum kendimi Elhamdülillah. Şu son 1 haftadır bildiğin genel temizlik yaptım. Camlar silindi,perdeler yıkandı,mutfak dolapları elden geçti vs. Allah nasip ederse yarın arkadaşlarımı ağırlayacağım çok uzun zaman oldu görüşmeyeli.Yani misafir hazırlığı yapıyorum bugün de. Akşam yatınca belimde ağrı oluyor ama sabaha geçiyor çok şükür. Maşallahınızı esirgemeyin...
Ay cok beğendim bu yorumu bizde o durumdayız su an adam inadindan ev süpürüyor daha ne diyim ben onaKocamın inadı > tüm imkanlar
Poouh da demiş gır gır cidden güzel iş görüyor.Ya eşim hiç süpürmez hak da veriyorum bir nevi gece 12 de geliyor işten. Robot süpürge hala alamadıktablet mobla siliyorum allahtan çok kol gücü vs gerektirmiyor. Tozu anne usulü fıs fısla sil yaparak alıyorum süpürüp silmeye ara vermem gerekiyor yorumlardan bunu anladım.
Bence o bebek işteBugün iki kere pıt diye minik bir şey hissettim karnımda.
Doktorlar bu haftalarda hissedilmez dedikçe sinir oluyorum
Ben öyle anlamak istiyorum banane bananeeee
Yazın kışlık kışın yazlık alacaksın az büyüse mesela sweatlerin fiyatını görünce mecbur boylr yöntemler geliştiriyor insanYaa simdi e bebekten geldim ben de dedigin gibi sezon sonu diye neler var neler yazlik uygun fiyatacinsiyet net belli olsa bende alirdim cop almadan dondum seneye yazlik yaaa cok iyi fikirmis seker iste tecrubeli ananin hali baskaa canim
Kedi yerine benim saçları toplar mi diyecektim doğumdan sonra halim içler acısı yeni kesildi dokulmelerjm amaPoouh da demiş gır gır cidden güzel iş görüyor.
Hatta ben eve şu kedi tüyü toplayıcı rulolar var ya onlardan bulunduruyorum hep.
Kedim olmaması rağmen kuşumun tüylerini bizim dökülen saçları şak diye alıyor parkelerdeki kaba kiri de öyle almış oluyorum ve cidden çok pratik.
Okuyanlara tavsiyemdir pişman olmazsınız bence
Bende istiyorum ama bilemedim ya cesaretim yok kuaföre gitmeye ama evde boyayamam belki vaka azalırsa doğuma yakın boyatabilirm diye düşünüyorumKizlar ben de bisey sorcam hic sacini boyayan var mi benim doktorun organikla boyayabilirsin artik dedi
Olacak! FalanBence o bebek iştedaha önceden hissetmiyorken sonradan pıt pıt birşeyler oluyor yani bebek işte. Bende öyle hissediyorum. Bebek olmalı
Ahahahaah allahim ya ben şimdiden iki lafımdan biri bebek büyütürken bana karışma sen büyüğü al çekil kenara diyorum ama hiç ümidim yok burnumdan getirdi ilkinde bisey bilmeyince onu biliyor sanıp dinliyordum bide başıma daha beter iş açıyordu sonra çocuğun düzeni bozuluyordu kavga dovusSorma yaa bugün karnımı dinliyo su içince gluk gluk ses geliyo ya onu duymamış bebegin suyu azalmış su iç diyoonu nerden duyduysa. Suyu azalsa tehlikeli olur doktor söyler uydurma dedim
Ben hamile olduğumu öğrenmeden birkaç gün önce boyadım saçımı. Komple dipler de dahil. Organik falan da değildi.Kizlar ben de bisey sorcam hic sacini boyayan var mi benim doktorun organikla boyayabilirsin artik dedi
Halının en dibindekileri vs tam toplar mi onu bilemiyorum ama kenarda köşede olanları alıyor.Kedi yerine benim saçları toplar mi diyecektim doğumdan sonra halim içler acısı yeni kesildi dokulmelerjm ama
Çok enteresanlar gerçekten ya bazen şaşırıyorumAhahahaah allahim ya ben şimdiden iki lafımdan biri bebek büyütürken bana karışma sen büyüğü al çekil kenara diyorum ama hiç ümidim yok burnumdan getirdi ilkinde bisey bilmeyince onu biliyor sanıp dinliyordum bide başıma daha beter iş açıyordu sonra çocuğun düzeni bozuluyordu kavga dovus
İlk 3 veya 4 aydan sonra boyatabilirsiniz diyorlar doktorlar genelde ama ayını hatırlamıyorumBen hamile olduğumu öğrenmeden birkaç gün önce boyadım saçımı. Komple dipler de dahil. Organik falan da değildi.
Bir arkadaşıma sordum bir sıkıntı olmaz ama bir daha yapma demişti.
Daha da cesaret edemem hiç
Organik olanlar sıkıntı olmuyormuş herhalde ben de öyle şeyler okudum.
Ay korkarım ondan girsem nerelere girerim de hala temkinliyimHalının en dibindekileri vs tam toplar mi onu bilemiyorum ama kenarda köşede olanları alıyor.
Halı için en mantıklısı fırça sanırım haşır huşur girişmek lazım da bence şimdilik kendine eziyet etme
İlk 3 ay organ gelişimi olduğu için mantıklı evet.İlk 3 veya 4 aydan sonra boyatabilirsiniz diyorlar doktorlar genelde ama ayını hatırlamıyorum
Ben daha yeni yeni etrafı makineye almaya başladım valla.Ay korkarım ondan girsem nerelere girerim de hala temkinliyim
Cnm hangi modeli kullaniyorsun. Benim dun doktor agir is yapma plesanta asagida dedi. Eşim hemen robot supurge atmis sepete aliodu dedim dur bi arastiralimNormalde de süpürge işi eşimde. Ama ona da her gün süpür demem. Robot süpürge elimiz ayağımız. Onu her gün açarım. Dip köşe haftada bir yeter. Yerleri silmek için ıslak mendilli ya da fısfıslı mop. Toz almak için de kovalı olan temizlik mendilleri
Hangi genlerde çıktı sizde pıhtılaşma, mthfr homozigot benim banada folik asit B12 verdiler gebelik sonuna kadar kullanmak için,birde iğne vuruyorum.gecmis olsunKuzum sende de mi pıhtılaşma varbende iğne oluyorum ve coraspin kullanıyorum birde hamileliğin sonuna kadar folik asit kullancam onun eksikliğine bağlı da pıhtılaşmam varmış bende
Ben Xiaomi'nin Viomi V3 modelini kullanıyorum, hem süpürüyo hem paspas yapıyo, çok memnunum tavsiye ederim canım, dip köşe olmasa da onla sık sık ortalığı alınca dip köşe hem daha az tozlanıyo hem de daha seyrek yapıyosun canımCnm hangi modeli kullaniyorsun. Benim dun doktor agir is yapma plesanta asagida dedi. Eşim hemen robot supurge atmis sepete aliodu dedim dur bi arastiralim
Canim oylesinin suratına acik acik diyeceksin konusmazsa konusmasinKesinlikle bu dönemde ayıp olmaz böyle insanlara mesafe koyuyorum ben ya kanamam vardi eve geçtik kanamam kesilince karşı komşum apartmandan bir kaç kadını organize etmiş bana gecmis olsuna geleceklermis nereden tutsam elimde kalıyor ben evde supurge tutamıyorum aylardır esim yapiyor bulaşıkları aksama gelince yıkıyor her şeyi geçtim parkta karşılaşıyoruz aşağıda maske takıyorum insan görünce anlamaz mi yani gerçekten işlerine gelmiyor herhalde diye düşünüyorum bu kadar cehaleti tolere edemiyorum ben stres istemiyorum etrafımda mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?