2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bir an emojiler arasında masallah butonu aradım aman dikkatli ol bacım dinlenerek yap

Poouh da demiş gır gır cidden güzel iş görüyor.
Hatta ben eve şu kedi tüyü toplayıcı rulolar var ya onlardan bulunduruyorum hep.
Kedim olmaması rağmen kuşumun tüylerini bizim dökülen saçları şak diye alıyor parkelerdeki kaba kiri de öyle almış oluyorum ve cidden çok pratik.
Okuyanlara tavsiyemdir pişman olmazsınız bence

Bugün iki kere pıt diye minik bir şey hissettim karnımda.
Doktorlar bu haftalarda hissedilmez dedikçe sinir oluyorum
Ben öyle anlamak istiyorum banane bananeeee
Bence o bebek işte daha önceden hissetmiyorken sonradan pıt pıt birşeyler oluyor yani bebek işte. Bende öyle hissediyorum. Bebek olmalı

Yaa simdi e bebekten geldim ben de dedigin gibi sezon sonu diye neler var neler yazlik uygun fiyata cinsiyet net belli olsa bende alirdim cop almadan dondum seneye yazlik yaaa cok iyi fikirmis seker iste tecrubeli ananin hali baskaa canim
Yazın kışlık kışın yazlık alacaksın az büyüse mesela sweatlerin fiyatını görünce mecbur boylr yöntemler geliştiriyor insan

Kedi yerine benim saçları toplar mi diyecektim doğumdan sonra halim içler acısı yeni kesildi dokulmelerjm ama

Kizlar ben de bisey sorcam hic sacini boyayan var mi benim doktorun organikla boyayabilirsin artik dedi
Bende istiyorum ama bilemedim ya cesaretim yok kuaföre gitmeye ama evde boyayamam belki vaka azalırsa doğuma yakın boyatabilirm diye düşünüyorum

Bence o bebek işte daha önceden hissetmiyorken sonradan pıt pıt birşeyler oluyor yani bebek işte. Bende öyle hissediyorum. Bebek olmalı
Olacak! Falan
Ara ara bu tarz şeyler hissediyorum benim bağırsaklar da hareketli ama bugün kendime kahvaltı hazırlarken ayakta hissettim. Damar atması gibi. Az öncede uzanmıştım yine aynı yerlerde hissettim. Önceden de daha sol tarafımda 3 kere hissetmiştim. İster istemez bu kadar güçlü hissettirmez herhalde diye düşünüp sürekli bir inkar moduna giriyorum

Sorma yaa bugün karnımı dinliyo su içince gluk gluk ses geliyo ya onu duymamış bebegin suyu azalmış su iç diyo onu nerden duyduysa. Suyu azalsa tehlikeli olur doktor söyler uydurma dedim
Ahahahaah allahim ya ben şimdiden iki lafımdan biri bebek büyütürken bana karışma sen büyüğü al çekil kenara diyorum ama hiç ümidim yok burnumdan getirdi ilkinde bisey bilmeyince onu biliyor sanıp dinliyordum bide başıma daha beter iş açıyordu sonra çocuğun düzeni bozuluyordu kavga dovus

Kizlar ben de bisey sorcam hic sacini boyayan var mi benim doktorun organikla boyayabilirsin artik dedi
Ben hamile olduğumu öğrenmeden birkaç gün önce boyadım saçımı. Komple dipler de dahil. Organik falan da değildi.
Bir arkadaşıma sordum bir sıkıntı olmaz ama bir daha yapma demişti.
Daha da cesaret edemem hiç
Organik olanlar sıkıntı olmuyormuş herhalde ben de öyle şeyler okudum.

Kedi yerine benim saçları toplar mi diyecektim doğumdan sonra halim içler acısı yeni kesildi dokulmelerjm ama
Halının en dibindekileri vs tam toplar mi onu bilemiyorum ama kenarda köşede olanları alıyor.
Halı için en mantıklısı fırça sanırım haşır huşur girişmek lazım da bence şimdilik kendine eziyet etme

Çok enteresanlar gerçekten ya bazen şaşırıyorum ama erkek olsak biz de belki öyle oluruz. Nerden bilcekler ki atıyolar işte garipler kıyamıyodur annesi kızma sen

İlk 3 veya 4 aydan sonra boyatabilirsiniz diyorlar doktorlar genelde ama ayını hatırlamıyorum

Ay korkarım ondan girsem nerelere girerim de hala temkinliyim

İlk 3 veya 4 aydan sonra boyatabilirsiniz diyorlar doktorlar genelde ama ayını hatırlamıyorum
İlk 3 ay organ gelişimi olduğu için mantıklı evet.
Ben de kalp ilacı başlayacağım mesela ama 3 aya kadar doktorum izin vermemişti.

Cnm hangi modeli kullaniyorsun. Benim dun doktor agir is yapma plesanta asagida dedi. Eşim hemen robot supurge atmis sepete aliodu dedim dur bi arastiralim

Kuzum sende de mi pıhtılaşma var bende iğne oluyorum ve coraspin kullanıyorum birde hamileliğin sonuna kadar folik asit kullancam onun eksikliğine bağlı da pıhtılaşmam varmış bende
Hangi genlerde çıktı sizde pıhtılaşma, mthfr homozigot benim banada folik asit B12 verdiler gebelik sonuna kadar kullanmak için,birde iğne vuruyorum.gecmis olsun

Cnm hangi modeli kullaniyorsun. Benim dun doktor agir is yapma plesanta asagida dedi. Eşim hemen robot supurge atmis sepete aliodu dedim dur bi arastiralim
Ben Xiaomi'nin Viomi V3 modelini kullanıyorum, hem süpürüyo hem paspas yapıyo, çok memnunum tavsiye ederim canım, dip köşe olmasa da onla sık sık ortalığı alınca dip köşe hem daha az tozlanıyo hem de daha seyrek yapıyosun canım

Canim oylesinin suratına acik acik diyeceksin konusmazsa konusmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…