2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canim.hergun cok fazla ben hrgun sadece mutfağı aliyorum masada yemek yediğimiz icin. Esimle haftasonu guzelce dip kose yapıyoruz ufak tefekleride girgirla yapiyoruz. Karar verdik robot süpürge alicaz cevrede cok kullanan var memnunlae baya.
Sağlıkla gelsin prensesin guzel isim cnm
Bende oğluşuma ariyorum isim ama yok anam erkek bebek isimleri cok az bulamiyorum
Ilk oğlumun cinsiyeti ogrneir ogrenme yiğit olsun dedim oldu da şükür.
Bundada oğuzhan diyorum biraz dusunelim diyor esim. Düşününce de isim bulamiyoruz erkek ismi cok az gerçekten.
Canim kendini yormadan yavas yavas hallet sağolusun ben büyük kizimla yapiyorum ben evi aliyorsam arkama siliyor minnoşum
Kasik agrisi oluyor cnm bende hergun aliyorum evde kardesimle birlikte 5 kişi yasiyoruz ister istemez kirleniyor
Oy severim ben o ablayi. Kiz kardesime hamile iken annem cok yardim ederdim, doğduktan sonra ikinci annem diyordu bana :)
Amin canım inşallah.
Evet ya erkek ismi çok az ,hep aynı isimler.
Klasik isimler hoşuma gidiyor erkekte. Yusuf,Ali ,Mehmethan gibi.
Aradığın ismi bulunca işte bu diyorsun hemen
Insanin ilk aklina gelen oluyor genelde o isim. Oğuzhan ilk aklima gelen mesela.
Hayırlısı yaa bakalım herşey hurafe işte ben tatlı da yiyorum baya erkek derler ama işte belli olmazzz en kisa zamanda belli olur insallah ta uc bes parca bisey alabilir biz de
Benim bu hamileligim butun hurafeleri ortaya cikardi. Eksi yiyorum, oglumdan farkli hamilelik yasiyorum , ayaklarimin alti yaniyor amaaa bebek kiz değil erkek :)
Bu çok çıkıyor karşıma en sonunda alacağım galiba
Yumuşacık inaan cok iş görür almalisin mutlaka
Viomi v2 dusunuyorum bende koltuklarimin yükseliği 10 cm rahat girer dimi cnm altina.

Kizlar dün doktora oglumda bu haftalar da plesanta previa teşhisi konmustu bu bebek ne durumda dedim
Bu haftalarda hamilelerin çoğunun plesantasi aşağıda olabilir.
Benim deneyimim 25 haftaya kadar aşağıda olabilir seklinde dedi .25 haftadan sonrada rahmi kapatacak sekilde ise müdahale gerekiyor dedi.
Bos yere evham yapma. Sadece ağır is yapma, cok fazla yürüme , ayakta durma bol su iç dedi.
Grupta bir kac arkadasada plesanta aşağıda denmiş bilgilendirim dedim.

Bende istiyorum ama bilemedim ya cesaretim yok kuaföre gitmeye ama evde boyayamam belki vaka azalırsa doğuma yakın boyatabilirm diye düşünüyorum
Canim doktorun onayiyla boyadim baya da arastirdim icim rahat yani sacim duz renk birde dip bir bolumu beyaz oluyo genetik onu boyadim on dk tutup yikiosun zaten amonyaksiz olmasi ilk onemli olani Kuaforler de randevuyla calisio maskeyle duuruosun aslinda ben boya haric gidiorum genelde

Organik amonyaksiz oluyo iste sifir koku ile boyadim on dk tuttum mis gibi sonuc doktorum okey verdi o yuzden icim rahat benim etrafimdskiler de hep boyatti uc aydan sonra

Teşekkür ederiz teyzesiii amin inşallah…yok zaten ablasından bir sürü kıyafeti var unisex model çok bende hep sakladım…pek fazla eksiğim yok bu bebişte ayrıca erkek de pembe giyebilir, bebek sonuçta bu, öyle renk takıntım da yoktur

Ama gerçekten öyle ben şu 3 gündür daha rahatım bi enerji geldi pazar pazar camasir ütü hallettim inşallah boyle devam eder ya hayattan kopmuş gibiydim
Aman maşallah diyelim canım.
Ah sen mi ben mi hasta gibi yattım 3 ay yaa. Hiç keyif alamadım hamileligimden.
Ayy çok teşekkür ederim bu bilgilendirme için
14. haftada rahim ağzını kapatıyor plasenta ama çıkar yukarı endişelenme demişti doktorum. O günden beri bu konu ile ilgili okumadigim yazı kalmadı internette. %90 ı duzeliyormus inşallah bizimkiler de düzelir.
Müdahale gerekebilir derken ne demek istedi peki?ne yapilabilirmis? ?

Bende diyorum eşime, bizim de oğlumuz olucak kısmetse, alırız pembe de diyorum olmaz erkek pembe mi giyer diyor ay dedim nolcak pembe çıtçıtlı badi giyer diyorum baya bozuldu

Bana da geçen hafta dedi canım ilk hamileligimde de 12. haftada vardi sonraki haftalarda düzelmişti bu sefer de geçer hemen Ins çok dikkat ediyorum

Aynen canım banada demişti ama sadece ilişkiyi yasaklamisti çok dikkat ediyorum bende iş güç yapmıyorum eşim sağolsun her konuda destek çamaşır bile astirmaz inşallah düzelir hemen de sıkıntı yaşamayız sağol bilgilendirmen için canım senin tavsiyelerine de uyacağım

Aynen neden giymesinler gayet de her rengi giyerler, peki benim sanki çok çocuğum varmışcasına sana akıl vermem heyecanıma ver artık canımcım

Viomi v2 dusunuyorum bende koltuklarimin yükseliği 10 cm rahat girer dimi cnm altina.
V2 nasıl bilmiyorum canımcım ama V3 girmiyo koltuk altına malesef, benim koltuklar da 10cm falan, robotun üstünde bi yuvarlak sensör zımbırtısı var ya o yüzden, tabi onun da kolayını şöyle buldum, dip köşe değil de günlük arada süpürürken hani uzun saplı renkli tüylü toz alma şeyleri var ya onla koltuğun altından güzelce çekiyorum tozları ortaya, robot güzelce gelip temizliyo

Müdahale gerekebilir derken ne demek istedi peki?ne yapilabilirmis?
Cnm arkadasim yaşamıştı dikiş atmislardi her ihtimale karşı ciger gelistirici igne oldu. Duruma göre tedaviler mevcut. Caresi olan bir sey anladigim kadariyla. Oğlumda dogima.kadar öyleydi şükür sıkıntı olmadi

İnşallah tüm bunlara gerek kalmaz canm çok teşekkür ederim

Yaa bende yiğit koymak istiyorum nasıl huyu sence isme özel etkisini hissediyormusun birde eki var mı yanında

Ben aşı olmadım canim burada aşırı fazla vaka su anda randevulu da olsa 2 3 kişi aliyorlardi en son gittiğimde o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum kendimce

Ben aşı olmadım canim burada aşırı fazla vaka su anda randevulu da olsa 2 3 kişi aliyorlardi en son gittiğimde o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum kendimce
Dikkat kuzum yani tabiki once kendi guvenligimiz insanin annesi kardesine esine olmuyo guven nerden bulascagi belli olmaz Allah a emanetiz hepimiz. Bana asi da ol dedi sen olmayi dusunmuyomusub ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…